.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Eylül 2009 Cuma

Eyyamcı PFDK

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 24.09.2009 tarih ve 18 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir. 1- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin 19.09.2009 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - KAYSERİSPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. 'nin, müsabaka sonrasında yapılan basın toplantısına futbolcu katılımını sağlayamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, akreditasyon sisteminin uygulanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezaların birleştirilmesi suretiyle BEŞİKTAŞ A.Ş. 'nin toplam 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. *** Oysa çirkin ve kötü tezahürattan ötürü 1.uyarı ve en alt limit olan 40.000 liralık para cezasını almamız gerekiyordu; tıpkı G.saray’ın Sami Yen’de oynadığı son 2 maçta bu cezaları (uyarıları) hak etmesi gibi (tabi onların şu ana dek 2’lemesi gerekiyordu) İstenilen sadece eşit yönetim ve adalet; şahsen ben bu iş bilmez ve eyyamcılar yüzünden yarın bir gün Kadıköy’de veya Sami Yen’de işittiğim küfürlerden ötürü sağa sola isyan etme hakkını kendimde bulamayacağım ‘’neden bunları es geçiyorsunuz’’ diyemeyeceğim. TFF kapsamındaki kurumlar birer birer kirlenmeye devam ediyor. Abarttığım düşünülmesin ama bu veril(mey)en ceza onların da bittiğinin resmidir; sahadaki takımın aksine, tribündeki taraftarın girmediği pozisyon kalmamıştı. Hoş, takım iyi gitse ve zirve yarışına dahil olsa bu fırsatların tepilmeyeceği de bir gerçek.
Erman'ın edilen küfürleri not edip, canlı yayında okuması da sesinin duyulmasına yetmedi. Haftaya seçim otobüsü tutsun, benzini bizden olsun.

6 Yorum:

Pamukk dedi ki...

bide biz vurmayalım dediler heralde saçmasapan ülkemin saçmasapan futbol entrikaları. bişey anladıysam arap olayım.

Crouch dedi ki...

Bu sezon ligde bütün takımları topla ancak bu kadar küfretmişlerdir.45den itibaren edilmeyen küfür kalmadı sahaya bir şeyler atıldı ve gelen ceza bu mu ? Haftaya küfürlü tezahürat yapılırsa saha kapanmalıdır.

forzabeşiktaştan ufak bir alıntı...

saha olayları 10bin tl
basın toplantısına katılmama 5bin tl
akreditasyon kartını takmama 5bin tl
SÜLEYMAN HURMAYA KÜFÜR ETME PAHA BİÇİLEMEZ

barfilozofu dedi ki...

Dün mangalcı başı ermancığım Beşiktaş'a bu maç için neden hiç ceza verilmediği için bir ton laf etti. Neymiş federasyon bize çifte standart yapıyormuş.Burdan şu çıkıyor, bu adam kesinlikle bir beşiktaş düşmanı...

johnwayne dedi ki...

"sahadaki takımın aksine tribündeki taraftarın girmediği pozisyon kalmamıştı"
bu nasıl bir cümledir aga hayranım :)

Pamukk dedi ki...

sanırım bugünkü yazısında "küfürden dolayı anons sistemi kalktı ama kulüpler bunu kendileri bağımsız yapıyorlar artık demiş. ve de Beşiktaş kayseri maçında anons yapılmadı demiş" 90 dk orda olan toroğlu.

iiyi de ben anons duydum maçta. yalnış mı duydum o zaman ????

hayır tamam hep bize sallıyo da, pfdk da eyyamcı da..bari yalan söyleme be adam.

Yorum Gönder

Ara