.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Ağustos 2009 Cuma

TSL 4. Hafta Beşiktaş 0-0 G.Antepspor

Stat: BJK İnönü Hakemler: Deniz Çoban, Muhittin Gürses, Gökhan Memişoğlu, Erbay Aldemir (4. Hakem) Beşiktaş: Hakan Arıkan, İbrahim Kaş (Dk. 71 Ekrem Dağ), Sivok, Ferrari, İsmail, Ernst (Dk. 83 Uğur İnceman), Fink, Holosko, Tello, Serdar Özkan (Dk. 75 Nobre), Nihat Yedekler: Korcan Çelikay, Rıdvan, Nobre, Ekrem Dağ, İbrahim Üzülmez, Uğur İnceman, Erkan, Zengin Teknik Direktör: Mustafa Denizli Gaziantepspor: Mahmut, Erkan, Deumi, Julio Cesar, Olcan, Cesar Souza, Zurita, Erman, Murat (Dk. 90 Tolga), Ferdi (Dk.70 Ahmet), Beto (Dk. 87 Gökhan) Yedekler: Soner, Gökhan, Serdar Kurtuluş, Recep, Tolga, Ahmet, Cenk Teknik Direktör: Jose Couceiro Goller: - Sarı Kart: Murat (Dk. 3), Erkan Sekman (Dk. 65), Fink (Dk. 68), Zurita (Dk. 71), Gökhan (Dk. 90+3)

116 Yorum:

Adsız dedi ki...

İçerde seyircili ilk maç. Bence herşey farklı olacaktır. Adeta sezon açılışımız, hem de 4.haftada.

Böylece futbolcular da ligin başladığının farkına varırlar artık.

Literatüre üç ön liberolu sistemi Gençlerbirliği maçında sokmak çılgıncaydı. Geçen sezon hoca ne zaman "Herkes rahat olsun, x gün sonra şurada oluruz" dediyse orada oldu. Şimdi de "25-30 günümüz var" diyor.

Rakipler bize nazaran daha fantastik oynamaya devam edebilir -mesela az önce elano gerçeğine şahit oldum- fakat sorun değil.

Ne olursa olsun şampiyonluk bizim kupa bizim!!

Daha önemlisi sevinmek için sevmemişiz.

delgado dedi ki...

ilk 20 dakika tempolu oynayarak maçı alacağımızın sinyallerini verip 2.yarıda coşup 3-0 alırız. sonraki hafta da galatasaray'ı yenip rüzgarı tersine döndürürüz.

taraftar desteği çok öönemli bu maç. hiç önemli olmadığı kadar önemli belki de.

Noat Samisa dedi ki...

Sinan Engin az evvel tvde kendinden geçiyordu. Demek ki güzel şeyler oluyor, olacak.

Var mı blog tayfasından yeni açığa gelen?

yuki the zorba dedi ki...

Yazar tayfasından 5 kişi Kapalıdayız... Açıktan simplextablosu ve jessie'yi, lig tv'den de tribal enfexion'u transfer ettik... Kalan 19 kişiyi bilmiyorum... Okurlardan kim var, onu bilmiyorum bak...

Noat Kasımpaşa'ya kombinem var bu arada. Orada görüşelim derim...

Noat Samisa dedi ki...

Güzel transferler olmuş, yeni açık adına üzgünüm...

Yine çaktılar Kasımpaşa'ya, 3'te 0 oldu. Genelde B blok civarında olurum ben, pazardan evvel haberleşirsek görüşürüz.

Bellamy. dedi ki...

yüksek ihtimalle ben de geleceğim. görüşürüz inşallah.

tabata kırmızı kart . geçen sene içeride ilk maçta oynadı 3-0 , deplasmanda sakattı 3-0 .

ilk maç , siftah , cuma , sensiz geçen günlerin ben laylalay lay ...

kapalıdayım , alttayım ...

kasımpaşa r.t.e stadı A Blok Sıra 12 Koltuk 28 , 4 kişiyiz ... gençlerbirliği maçı pazar akşamı 21.00 .

4-2-3-1 oynarsak rahat geçeriz . Nihat patlama yapacak , hem o hem de bizler rahatlayacağız ...

Penaltı olursa kim atar sizce ? Nihat , Tello , Nobre ?

Kurtuluşu çağırmak lazım . Murat Şahin yedek , Cesar Souza 2 gol 1 asist tutmak lazım .

G.Saray fena geliyor a.q. ...

Adsız dedi ki...

Galatasaray'ın şu anda kendini belli etmeyen zaafları var. İlerideki dört oyuncu top rakipteyken rakip yarı alanda öylece bekliyorlar, bütün yük kalan oyuncularda, topu çok iyi saklayabildikleri de söylenemez. Çok gol atıyorlar ama goller genelde karambol goller. Ne fener ne gsnin gücünü gerçek anlamda ölçebileceğimiz bir takımla oynamadılar daha. Şimdiden bu kadar umutsuzluğu anlamıyorum.

Gökhan dedi ki...

inönü'ye gitmeyi çok özledik,ayrıca takım da sanki inönü de taraftarın önünde oynamayı özlemiş gibi.
maçın başından itibaren saldırarak g.antep maçında ilk haftalardaki tutukluğu üzerimizden atmamız gerek.

sozcelyk dedi ki...

gençlerbirliği maçındaki gibi ernst fink uğur ve geride 4 defansla oynarsak yine gol atamayız.

zira ilerdeki nihat formsuz, tello nedendir anlamadım ama isteksiz , holosko yerinde oynatılmadığı için savruk ,bobo sakat vs. vs.

her şeye rağmen inönüde vereceğimiz destek sebebiyle kazanacağız bu maçı, umarım golü atan da nihat olur kendine güveni gelir.

yuki the zorba dedi ki...

Tabata'nın kırmızı kartı skandaldır... Bence çok ağır olmuş... Kendisini canlı izlemek kısmet olmayacak sanki

@Ege Sezen
@damacana
Blogu listeden kaldırdım. Sizin mesajları da sildim, konu bütünlüğü dağılmasın diye. Uyardığınız için teşekkürler...

Adsız dedi ki...

cuma günü ben de kapalı altta olacağım.. inşallah güzel bir maç olur bu sıkıntılı günleri atlatmamız açısından

ombisome dedi ki...

birkaç okur arkadaşımla birlikte kapalı altta olacağım, naçizane kimimiz televizyon başından kimimiz numaralıdan transfer olduk :)

Gökhan dedi ki...

ben de kapalı alt ta olacağım,bir yeni açıktan transfer de benim :)

selo dedi ki...

cuma günü kapalıdayım.
ben hala ümidimi kaybetmedim.
ilk maçımız futbolcularımızla bütünleşip güzel futbol ve bol golle kazanmalıyız.gs ve fb için yapılan yorumlara katılıyorum.
yönetimin cuma maçı için bilet fiyatlarını düşürmesi gerekiyor yoksa cuma günü maalesef iftar sonrası çok az kişi gelir maça.

Arcadio__ dedi ki...

Takımda sanki bir buluşamamanın hasreti var, Taraftarla buluşunca herkes görecek. Pek büyük puan kayıpları olarak görmüyorum. İnönü de yeniden doğuş başlar.

okka dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
okka dedi ki...

gençler maçını yerinden izledim.ve ben maalesef sizler kadar ümitli değilim.takımda anlaşılmayan bir dağınıklık var herkes kendi dünyasında yaşıyor gibi.
holosko topu alıyor ümitsizce köşeye kadar gidip topu kaybediyor.
nihat rakip defans arasında eriyip gidiyor.
uğur inceman libero ama topu sadece izliyor.
tello ara pas atmaya çalışıyor boşa gidiyor.
inş bir sihirli değnek değer.yoksa şamp ligi ilk maçından sonra denizli istifa sesleri yükselir.
birde 9,5 mu 10 mu 10.5 neyse işte ondan hemen alınması lazım.

ard dedi ki...

gaziantepspor da bizim gibi üretkenlik ve yaratıcılık sorunu yaşayan bir takım.savunmaları ligin kalburüstü savunmalarından birisi ve iyi paslaşıyorlar.öne geçtikleri zaman ya da deplasmanda rakibin baskısını kırdıkları zaman maçı uyutmayı çok güzel beceriyorlar.
bizim topçular bu kadar yavaş ve gamsız oynarlarsa işimiz çok zor olur.eğer ctesi günkü futbol devam ederse bence puan kaybı ihtimali yüksek bir maç olacaktır.

menderes mete dedi ki...

Mustafa Denizli'nin yönettiği tüm takımlar sezona istediği gibi başlayamamışlardır.Genelde ligin 7 -8.haftalarında istenen seviyeye gelmişlerdir.Mesela Nevio Scala takımımızın başındayken BJK ve GS sezona çok iyi başlamışlar ancak FB Denizli yönetiminde sonradan gelip Şampiyon olmuştu.Denizli biraz zora düşmeden çözüm bulmaya çalışmayan bir hoca.Sanırım 5.haftada GS maçı ile çıkışa geçeriz.

theotheo dedi ki...

mustafa denizli gitmelidir diyelim gene.

ama 5.haftayı bekleyelim. eğer galatasaraya kaybedersek ligde 3.olmamız kesinleşir.

antep maçını ise rahat kazanırız.

Unknown dedi ki...

Dün LigTV'de ilginç bir analiz yaptılar arkadaşlar. Buna göre beşiktaş, GB maçında kazandığı Antalya maçında totalde 24.5 KM. daha az koştu.

BEŞİKTAŞ, 2-0 kazandığı Antalya maçında takım halinde 104 bin 426 metre koşmuş. 0-0 biten G.Birliği deplasmanında ise 14 Beşiktaşlı futbolcu birden ancak 79 bin 919 m. koşabilmiş.. Yani arada 24.5 km. fark var.Bu durum, futbolcu kilometlerine bakıldığında da ortaya çıkıyor.. İnönü’de 5 futbolcu 9.8 kilometrenin üstünde koşarken, Ankara’da en fazla koşan Tello’nun ulaştığı kilometre ancak 8.6 olabildi.

KARŞILAŞTIRMA yapabilmek amacıyla şu bilgilerden de bahsedildi: F.Bahçeli futbolcular, son Sivas maçında toplam 98 bin 799 metre koştu.. G.Saray ise Denizli’ye karşı 97 bin 226 metreye ulaştı.. Yani Beşiktaş, Ankara’da ezeli rakiplerinin de 18’er kilometre gerisinde kaldı...Bu çok önemli bir gösterge arkadaşlar.. BJK bu kadro yapısında ancak rakiplerinde daha fazla koşup, onları ısırıp hataya zorlarsa başarılı olabili.r hatırlayın geçen yılki şampiyonlukta da en büyük pay, bu mücadeleci futboldaydı. Gaziantep maçında tekrar aynı iştahla oynamalıyız. Ancak bu şekilde bu zor haftaları, puan kayıpsız geçebilriiz.

ben de yeniaçıktaki yerimi alıcam bu maçta. süleyman sebaya kapalıdan hep birlikte küfrettiğimiz maçtan sonra büyük pişmanlık duyup bi daha kapalıya gitmemiştim bi kaç hazırlık maçı dışında. aslında bu sene kapalıya geri dönüş yapayım diyodum ama bu sefer de kriz vurdu :)) neyse zaten 2 sezondur kendimce "demirören"i protesto edip maça bile gitmiyodum bu bile ilerlemedir.


takım kötü oynuyomuş, mustafa denizli havasında değilmiş, tello-holosko mutsuzmuş, bobo solda oynamazmış, nihat formsuzmuş, yine üzülmez soldaymış hiç kafama takmadan sadece beşiktaşla buluşmanın verdiği mutlulukla izleyeceğim bir maç.


bu maçta 90 dakika ne olursa olsun homurdanmadan izliycem. bundan sonraki maçlarda stres yaparız artık. ha, stres dedim de şu sigara mevzusu ne olacak? içirtmezlerse dağıtırim üleeen oraları....

Ze1903 dedi ki...

Koşulan mesafenin bence tek açıklaması oyunun gençler birliği ceza sahası ile beşiktaş orta saha arasına sıkışmış olması.Maç çok sıkıştı ve maç boyunca yana pas yapmaktan başka birşey yapamadık.

yuki the zorba dedi ki...

Rüştü

Rıdvan - Sivok - Ferrari - İsmail

Fink - Ernst - Tello

Nihat - Nobre - Yusuf

45. Yusuf - Serdar Özkan
60. Nihat - Holosko

Skor: 4-0

Adsız dedi ki...

Bu maçı farklı kazanacağımızdan eminim.G.Saraya diyarbakır-fb maçındaki olaylar nedeni ile ceza verilebiliyor mu? Bilgisi olan var mı? Gerçi geçen sene ankaraspor maçında a.gücü taraftarı olay çıkarmış ama ceza yememişti...

aamet jr. dedi ki...

Ne yapıp edip kazanmalı. Mümkünse +3 farklı. Bir nevi vur, kır, parçala..

Pamukk dedi ki...

ben Cuma günü solda İsmaili, sağda Ekrem-Toraman oynayamicağına göre Rıdvanı izlemek istiyorum.

Pamukk dedi ki...

Doktorumuz Devrim Urgun, Yusuf'un Cuma günü forma giyemeyeceğini, Bobo ve çift kale maçta yer almayan Nobre'nin durumunun maç günü belli olacağını söyledi

hani Bobo 3 hafta yoktu?

stfud dedi ki...

@Pamukk: Bobo denilenden önce iyileşti hep.Hatta yanılmıyorsam bir kez dizinden sakatlanmıştı.1,5-2 ay yok diyorlardı 3 haftada dönmüştü.Normal yani:)

rüştü
ekrem ferrari sivok ismail
fink ernst
holosko nihat tello
nobre

şeklinde bir 11 idealdir bu maç için

Pamukk dedi ki...

yusuf ve nobre yokmuş

attika dedi ki...

Bu arada bilet fiyatları açıklanmış:

Eski Açık Rakip Takım: 30,00 TL
Eski Açık: 30,00 TL
Kapalı Alt: 70,00 TL
Kapalı Üst: 100,00 TL
Numaralı Kenar: 120,00 TL
Numaralı Orta: 150,00 TL
VIP Alt A-F: 150,00 TL
VIP Alt B-E: 175,00 TL
VIP Alt C-D: 200,00 TL
VIP Üst A-F: 200,00 TL
VIP Üst B-E: 250,00 TL
Yeni Açık: 35,00 TL

Bir cuma maçı ramazan ve iftar saati gibi etmenler de gözönüne alındığında üstelik tribünlerin dopdolu olması gereken sezonun İnönüdeki ilk maçı için fiyatlar biraz fazla olmamış mı?

asist time dedi ki...

Bobo'nun olmadıgı varsayarsak ve Yusuf'da bu maçta oynamazsa cok sıkıntılı bir maç gecebilri. Cunku hucum da yaratıcı oyuncularımızın sayısı cok kısıtlı olacaktır. Sadece Tello ile olmaz.

Ekrem bu maçta oynarsa yapılan transferler ve Mustafa Hoca'nın soylemlerini de hatırladıgımızda Ekrem'in sol onde oynacayagını dusunebiliriz.

Bu kosulda;

************Rustu**************

**Erhan**Sivok**Ferrari**Ismail

************Fink***************

*****Ernst*********Tello******

****Holosko************Ekrem***

*************Nihat*************

Pamukk dedi ki...

Hakem Deniz Çoban

alper dedi ki...

HAKEM O MU.
YEDİK......

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/24995055/

Cenk dedi ki...

tabata'yı canlı izleyen var mı? nedir görüşleriniz?

neler dönüyor bir anlayabilsek???

Yukide once buraya bir post atmisti, sonra kaldirildi... valla kimse anlamadi su anda nooluyo tabata ile ilgili...

AQ-47 dedi ki...

Arkadaşlar Tabata konusunda bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi?

selo dedi ki...

her antep maçı öncesi çıkan dedikodular bence bu tabata falan antep başkanı ile bizim başkan çok samimi aile dostlarılar.bundan dolayı yemek yiyorlar görüşüyorlar her dakika ve bu görüşmelerden hep bir transfer dedikodusu çıkıyor.iş işten geçti artık eylül ayı geldi zaten 10 günlük ara var ekimde öyle yada böyle delgado gelecek her ne kadar güvenmesemde kendisine.zaten şöylede bir durum var yabancı kontenjanı tamamen kapalı kimi yollıyacağız boboyu yollarsak zaten forvette sıkıntılıyız kim var elimizde?ondan bu sene transfer bu kadar.Yarınkı maçta kapalı üstte olacağım her zamanki yerim c blokta :) yıllardır değişmedi çok özledim beşiktaşımı inşallah güzel bir maç olur.

Hakan
Rıdvan sivok ferrari ismail
ernst
fink tello
holosko nihat serdar özkan

*Yusuf,nobre ve bobo sakat olarak bu kadroyu yazdım.ekrem ve toramanda yedek olur bu maç heralde sakatlıktan yeni çıktıkları için.

kveldsmork dedi ki...

an itibarı ile delgadonun sözleşmesi 1 yıllığına dondurulmuş durumda.bu da transfer demek.bakalım denizli kimi alacak?

rüştü
rıdvan ferrari sivok ismail
ersnt fink
tello holosko nihat
nobre

skor : 3-0

Goller : Tello (2) - Nihat

Ne Tabata'sı , nereden çıktı o ?

menderes mete dedi ki...

Sadece Delgado değil Bobo'da gitmek üzere...

selo dedi ki...

o kadar yukarda dedim yok tabata gelmez nasıl gelecek falan :) galiba tabata geliyor dedikodular doğru ama antep neden böyle birşey yapsın bu transfer zamanında oda ayrı bir konu.tabata yerine biraz büyük hayal ama van der vaart gelir inşallah.hayırlısı kimi alacak bakalım denizli.

Pamukk dedi ki...

Bobo nereye?
höf

menderes mete dedi ki...

Beşiktaş'ı işte bu yüzden seviyorum.Herşeyi ile heyecan veriyor adama hatta kalbine indiriyor derler ya işte öyle.Son ana kadar bekleyip birşeyler yapıyor.Anlaşılan bu gün yoğun geçecek...

menderes mete dedi ki...

Bobo içinde 3 kulüple görüşmeler devam ediyor.Haber içeriği saptırılmış olsada werder bremen iyi bir teklif sunmuş durumda.Rosenberg felan teklif edilmemiş.Bobo'nun cevabı bekleniyor.

Inter aldı VDVyi ...
15 bonservis + 3 bonus ...
Kendisi de 4 alacak ...
Ne VDVsi ?

yuki the zorba dedi ki...

@t2
O Sneijder değil mi?

menderes mete dedi ki...

VDV değil Sneijder'i aldı..

haklısınız pardon ...

menderes mete dedi ki...

VDV'nin gelme olasılığı yok denecek kadar az.Tek sorun para değil VDV'nin eşinin ciddi sağlık sorunları var.

O zaman yürü be VDV :)

Çok ciddi değil eşinin sağlık sorunu , kist var göğsünde . Kötü huylu değil yayılmamış vücuduna . Sadece mankenlik ve modelliğe ara verdi . Gelirse Yespica'nın gelememesine üzülmeyiz hatta seviniriz bile yeni yengeye ...

menderes mete dedi ki...

Gelecek isim TABATA değil bundan eminim.VDV olursa gerçekten güzel olur.Bomba patlar yakında...

stfud dedi ki...

UEFA'ya listeler ne zaman gönderilecek?

gökhan dedi ki...

kızıl tabata yı vermiyoruz demiş.

menderes mete dedi ki...

isteyen kim ki :)))

Rattlehead dedi ki...

bu rosenberg nası bi adam?bobo için takasta makasta kullanılsa mesela?ben izlemedim pek bilmiyorum.

1 Eylül transfer bitiyor , 15-16 Eylül ilk maçlar olduğuna göre ... Listeler verilir , zaman var daha ...

stfud dedi ki...

rosenberg'i 2007'de 5 milyon euroya aldı bremen.kolpa haber bremen sanki..kiev daha bir doğru geliyor bana..

Rattlehead dedi ki...

off haber1903 tabata beşiktaş't ayazıyor umarım yalandır.gerçi izlemedim hiç bilmiyorum nası bi adamdır çok övüyorlar da.

stfud dedi ki...

kızıl yalanlamadı mı tabatayı

Kalten dedi ki...

Haber1903 önce "Tabata Beşiktaş'ta!" yazıyordu, şimdi "Tabata Beşiktaş'ta İddiası" yazıyor, yavaş yavaş vazgeçecekler heralde :)

menderes mete dedi ki...

Tabata haberi yalan NTV'nin uydurma haberi.İbrahim Kızıl şu an kimseyi satamaz.Antep taraftarları ile ipler kopma noktasına gelmiş durumda.Zaten kendiside 1 saat önce haberi yalanladı.Beşiktaş Bobo'dan gelecek parayla transferi yapacak.

rasheedrec dedi ki...

Tabata 8 milyon$.. ziyan ettik parayı resmen.. bizim maçta cezalı olmasa alabilir miydik acep?!

jeankier dedi ki...

ronaldo transferi gölgede kaldı.. delgado da döndüğünde denizli hocanın düşleri gerçek olacak.. yusuf delgado tabata birlikte oynar walla..

simplextablosu dedi ki...

eeeh yeter ya.. sinir stres oldum lan kaç gündür..
yok puan kaybettik gol atamıyoruz, yok delgado'nun sözleşmesini dondurduk, yok son gruptan volsburg çıktı, yok tabata'ya milyor yuro verdik.. yeter be.. bi ağız tadıyla inönü'de maç seyretmek için haftalardır bugünü bekliyoruz daha sabah sabah işyerinde stresten ne olduğumu şaşırdım. Başlarım şampiyonlar liginede transferinede arkadaş. ben akşam Beşiktaş'ıma gidiyorum bu ne ya?

ferdi dedi ki...

maça halen bilet bulabilir miyiz arkadaşlar?

bulamaz isek maç saati stad önünden 30 liralık eski açık biletini kaç liraya alabiliriz? ya da alabilir miyiz?

teşekkürler,

ferdi akyüz

ferdi dedi ki...

kirlilik yaratmak istemiyorum ama acil cevaba ihtiyacım var renkdaşlar.

bi el atsanız :)

yuki the zorba dedi ki...

Maça bilet bulursunuz. İçiniz rahat olsun...

Bulamazsanız max 50 TL olur. O da olmaz aslında karaborsacı 25'e falan satabilir bileti... Şaşırmayın...

ferdi dedi ki...

teşekkürler ekşi beşiktaş, teşekkürler yuki the zorba.

analiz kartal dedi ki...

ibrahim kızıl tabatayı dogruladı

yuki the zorba dedi ki...

@ferdi
Ne demek, bişey yapmadık... Yeter ki bu akşam o stadda taraftar olsun...

Kalbim duracak yemin ediyorum iki gündür... Kuraydı, maçtı derken sonunda kavuşuyoruz İnönü'ye...

Hem Beşiktaşlı hem de kısmetsiz bir insan olmamdan mütevellit, 15 Eylül'de Manchester United Maçı başladığı sıralarda muhtemelen uçakta olacağım, iş icabı... Ümidimi koruyorum ama yetişmek zor görünüyor... Ondan olsa gerek, bu maç bende şimdilik daha çok heyecan uyandırıyor :)

Ah be nihat, kismetin yok valla. Bi milim saga kaysa direk yerine gol olacakti.. Neyse ikinci yari insallah...

Kalten dedi ki...

Serdar Ozkan takimdaki en iyi oynayan oyuncu mu yoksa bana mi oyle geliyor

okka dedi ki...

bitti bu iş! bundan sonra zor dostum zor.

Rattlehead dedi ki...

sen git takımın hücümda en hareketli,en iyi oyuncusu serdar özkan'ı çıkar nihat dururken;en diri isim olan ernst'i çıkar yorulmuş fink dururken sonra da telafi edicez ehe de.yok arkadaş denizli macera aradıkça bu takım daha çok puan kaybeder.bu arada 3 yıldır serdar özkan'ı bu kadar iyi görmemiştim.ernst,fink,ferrari,ismail ve özellikle serdar özkan çok iyilerdi.ama tabi takımda forvet yoksa gol atamazsın.nihat,holosko,tello,nobre hepsi çok kötüydü bu kadar olmaz.ahh ekremin son adaki direği gireydi...

Unknown dedi ki...

Al sana takım! Aslında çok da mücadele ettiler. Ama olmuyor yetmiyor işte. Belli bir silahı, oyun planı omayan takım bu kadar oynuyor. Antep kadar, belediye kadar, Gençler kadar oynuyor. Tel fark, bu takımların tüm oyunculara ödenen parayla 2 Tabata kadar paraya kurulması.Geçen hafta dedi ya İlhan Cavcav; Bir de transfer yapmıyor diyorlar, 'Tam 500 Bin Euro verip Harbuzi'yi aldık. Bak bak tam 500 Bin Euro! Antep de geçen sene 'Tam 800 Bin Euro verip tabata'yı almıştı!

Milan'ın Manchester United'ın Chealse'nin ekonomik kriz nedeniyle transfer yapmadığı dönemde 75 Milyon Euro para harca, Gaziantep'i Belediyeyi yeneme. Sonra millet karga olsun. Büyük başkan 14.haftada kıçını kurtarmak için Denizliyi gönderir. nasıl olsa dedi ya Denizli yorulmuştu. Sonra herşey sil baitan başlar.

Unknown dedi ki...

bu kadar para harcanan oyuncuların zihinsel kalitelerinin 0'a yakın olması vebaskı kaldıramıyor olmaları beraberliktan dah fazla üzdü!

Kalten dedi ki...

Bence bu sezonki en iyi oyunu oynadik bu macta.. Ibrahim Kas, Tello ve Holosko yanlis pas kullandilar mac boyu, bir de artik klasiklesen Nihat'in bencillikleri tabii, ah ulan bıraksaydın o topu Serdar Özkan'a ya.. Neyse, beraberlik de olsa çok üzülmedim, daha çok sular akacak, üzmeyelim kendimizi.. Oyun yavas yavas düzeliyor

aamet jr. dedi ki...

Vallaha gidecem Ümraniye'ye bi hafta kamp kuracam. Tüm idmanları izleyecem. Bu takım korner çalışıyor mu çok merak ediyorum.

İbrahim Kaş sanki sağ açık gibi oynadı. Paso Antep yarı sahasındaydı. Ama hiç kullanamadık. Atağın yönünü çevirmekte çok zorlanıyoruz. Bi kanada tıkıldımı kalıyoruz öyle.

Bu seyirci üç hafta da İsmail'i de yer. Ulan ben bile her sezon gitmeme rağmen, seyirci olmama rağmen heyecandan duramıyom, ayaklarım titriyor. Çocuk ilk defa seyirci önüne çıkıyor. İki hata yaptı homurdandılar, eli ayağına dolaştı çocuğun.

AQ-47 dedi ki...

İsmail'i tutuk gördüm. İbrahim Kaş kalite farkını gösterdi, Savunmada da hücumda da Erhan'dan iyi, bence Rıdvan sağ bek için, Erhan ise stoper için yedekte düşünülmeli. Kaş'ı besleyecek adam olursa sağdan bu sene bindirmeler sık olur. Kanatların daha iyi çalışacağı şüphesiz de, gol sotunu nasıl çözülecek? Nihat'ı kazanalım derken puan kaybediyoruz. Bu maç Nobre daha erken girmeliydi, hata sakat olmasa ilk 11 başlamalıydı. Ya takımın kalciden sonra defans ve orta sahasında 6 kişiyi çok rahat sayıyorsunuz ama ileri 4'lü nedense sayarken bile adamı soğutuyor. Tabata'nın gelişiyle biraz daha dikine oynarız, şut sayımız da artar. Serdar Özkan gerçekten başarılıydı, sanırım Yusuf'un eli değmiş. Bu arada Yusuf'u özledim, ikinci yarı girip maçı alabilirdi bugün de...Son söz Antep'e: Ayıp kardeşim, 14 milyon euro aldınız bir puanı niye alıyorsunuz daha?

Jokond dedi ki...

Maç bitmiş 2 puan daha kaybedilmiş eyvallah ama bu taraftar ne yapmaya çalışıyor? İsmail Köybaşı böyle giderse Çağdaş gibi olacak. Hadi Çağdaz kazma bir futbolcuydu, iticiydi. Bu çocuğun günahı ne? Daha ilk maçta ağzına ettiler. Küfür, homurdanma ne varsa hepsi vardı. Peki ya Mustafa Denizli'ye yapılanlar? İki ay önce şampiyonluk töreninde ayakta alkışlayanlar bugün soyunma odasına girene kadar adama yapmadıklarını bırakmadılar. Taraftarı hiç ama hiç beğenmedim bu akşam. Bu zihniyet devam ederse hakeme, rakibe, yönetime gerek kalmayacak. Kendi kendimizi yiyip bitiririz...

Sertug Ozgur dedi ki...

Televizyon izleyen biri olarak, Jokond'unda da söylediklerini referans alarak İsmail'in son günlerde dillerden düşmeyen bonservisi yüzünden etkilenmiş heralde taraftar. Zaten Maç genelinde taraftar çok gergin gözüktü televizyondan. Çocuğun suçu ne anlayamıyorum. Kaldı ki kötü oynamadı. Bana kalırsa 10 üstünden 6.5'luk bir oyun sergiledi. Dengeliydi hücuma çok destek verdi,takımı hücuma iten oyunculardandı. Bir çok kişi Kaş'ı beğenmiş ama ben bu tip maçlarda oynamasından yana değilim. İyi niyeti olsa da hücum özellikleri sınırlı, Erhan Güven'in daha iyi oynayacağına inanıyordum.(Erhan cezalı mı sakat mı bilmiyorum).Aslında Rıdvan'ı isterdim ama tabii riskli olabilirdi. İsmailin verdiği destek yanında Kaş hücumlarda sönük kaldı, zaten beklediğim de buydu. Defansiz özellikleri yetersiz Olcan'ın sol bek oynadığı karşılaşmada sağ kanattan daha çok bindirme yapacak bir oyuncu oynaması lazımdı.

En çok güvendiğim ve medya tarafından ikinci sınıf stoper ilan edilen Ferrari'nin yer tutuşları ve kritik müdaheleleri beni ayrıca sevindirdi.

Ernst'e olan tutkum daha da arttı. Adamın yüzündeki hırsa ve temiz, çirkeflikten uzak futboluna öncelikle bir futbolsever olarak hastayım. Beşiktaş'a çok yakışıyor.

Hücum anlamında sistemsizlik ve organizyan eksikliği yüzünden sıkıntı yaşıyoruz. Ayrıca kim ne derse desin Bobo'nun eksikliği rakip stoperleri yıldız yapıyor. İlerde oynadığında stoperler için ters bir oyuncu.
Tello'nun istikrarsız bir oyuncu olduğu bugün de ortaya çıktı.
Transferine karşı çıkmama rağmen Tabata'nın Türkiye liginde iş yapacağını ve hücumu zenginleştireceğine inanıyorum. Nihat-Holosko-Bobo-Serdar Özkan hatta İsmail gibi defansın arkasına sarkabilen oyuncularınız var ama pası atabilecek bir tek Tello var.

Son olarak tüm taraftarlarımızı biraz sakinliğe ve sabra davet ediyorum.

Gökhan dedi ki...

geçen maçlara göre daha iyi oynadık ama yine de yeteri kadar pozisyonumuz yoktu.
ferrari baya iyi oynadı,ismail beklediğimin altındaydı,serdar ilginç bir şekilde eskiye göre daha iyiydi.
nihat hadi neyse askerden geldi falan da holosko niye nu kadar kötü anlamıyorum.
hala umudumu kaybetmedim ama gs'ye yenilirsek cidden çok kötü olur.

http://biroyundandahafazlasi.blogspot.com/2009/08/besiktas-0-0-gantepspor.html

resmancipi dedi ki...

Mad max filmini seyredenler hatırlar.Bir dev(fizik gücü) birde onun omzunda dolaşan beyin vardı.Takım da o beyin yok.Ve bu yeni birşey de değil geçen sene de böyleydi ara formüllerle (tellonun,yusufun 1-2 maçlık üstün formu)ve agresiflikle başarılı olduk ama biraz da beceri ve teknik olmalı diyorum umarım tabata bu eksikliği giderecek isimdir.

Unknown dedi ki...

Bu sene en istekli beşiktaşı gördüm sahada ama bu bile yetersiz kaldı.

İlk yarı 30 ve 45.dakikalar arası iyi bi baskı kurduk fakat kilidi bir türlü açamadık.Bence bobonun eksikliği burada hissedildi.Ayrıca nihatın kendine gelmesini daha ne kadar bekleyeceğiz?

İkinci yarı daha iyi bir beşiktaş bekliyodum.Ekremin ve nobrenin oyuna daha erken girmesi gerekiyordu.

Ayrıca rakip kaleye şut atan,pres yapan,geriden top çıkartan ernstin oyundan çıkmasını kimse bana açıklayamaz.

Savunmamız hiç fena değilken ilerde bir türlü istediğimiz oyunu sergileyemiyoruz.Geçen seneki kayserisporu hepimiz hatırlıyoruz sanırım.Öyle bir sezon geçirmeyiz umarım.

Ekrem dağ bu takımın değişmeyecek oyuncusunu olduğunu oyuna girdiğinde bize gösterdi.Holosko oyuna sonradan girdiği zaman daha yararlı oluyor.

Sonuçta 4 maçta 3 beraberlik..Gs maçında yenilsek bile ilk yarının kalan son 12 maçında en fazla 6 puan kaybetme hakkımız olduğunu düşünüyorum.

Kaba bir hesapla

1)gs 41
2)fb 38
3)beşiktaş 36 ilk yarıyı bitirir.

Umutsuzluğa kapılmamak gerekir.Takım gol sorununu çözerse geçen seneki gibi geriden gelip işi götürebiliriz.Yeter ki puan farkı ilk yarı sonunda 5 ten yukarı olmasın.

adophis dedi ki...

mustafa denizli'ye biraz ayip etti taraftar, neymis efendim ernst'i cikarmismis, adama gore ugur inceman ernstten daha ofansif demek ki... gerci maci internetten izledim pesin hukum vermek istemem ama sanki taraftarda her sene herkesi catir catir yenen uzak ara sampiyon olan bir takimi destekliyormus gibi bi hava olmus en azindan tribunden bana gelen oydu.

onu bunu gectim de ikinci yarida bi pozisyonda antep ceza sahasina yakin bi yerde serbest vurus oldu, top besiktas yari sahasinin orta taraflarindan tac cizgisine dogru geliyordu, mustafa denizli 1 metre kadar sahaya girdi tam faul atisinin olacagi yere super kesti topu, bilmiyorum dikkat ettiniz mi? iste o anda dedim bu adam bole bi 10.5 istiyo diye, bi cevap yazarsaniz sevinirim, topa vuran mustafa denizli miydi?

Arcadio__ dedi ki...

Sahada oynananın futbol mu kör döğüşümü olduğunu anlayamadık...
Ceza sahasına yaklaşanın eli ayağı tutuluyordu, Nihat, sen ki avrupalar görmüşsün, ofsaytken neden milletin pozisyonunu öldürüyosun, bu kadar profesyonel olmuşsun anlaşılan.
Velhasıl mücadele var o kadar, icraata ne zaman geçicez ?

Factotum dedi ki...

@ adophis

evet topa büyük mustafa vurdu sol ayagi ile... biz de tribunden aynen bu yorumu yaptik:
- takimda boyle bi sol ayak yok :)

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Takımdaki panik futbolunun sebebini çözebilmiş değilim. Hücuma hızlı kalkmak taktik gereği bir seçim olabilir ama kendi sahanda oynadığın maçta rakibi boğacağın yerde işi kontraya dökmek saçmalığın daniskası. Uzatma dakikaları dışında oyunu domine etmişliğimiz yok ki o da antepin kendi yarı sahasına çekilme tercihinden oldu. topu alan defansta bile olsa forvettekilere uzun pasla ulaşmaya çalışıyor. Bu ne allah aşkına, bu acele bu panik ne. İki pas fazla yap atağı ortasahayla birlikte başlat ama gene hızlı oyna. Acaba 10 numaramız yok psikolojisi mi bu bilmiyorum ama saçmalık olduğu kesin.

Eğer aklını başına devşirirse Serdar Özkan bir türlü bulamadığımız sol açık olabilir diye düşünüyordum, bunun sinyallerini verdi sağolsun. Ferrari kalitesini gösterdi, Ernst çok iyi mücadele etti, Tello oynadığı mevkide fiziksel olarak yetersiz kalsa da fena değildi ama dediğim gibi Ernst Fink Tello'nun topa sahip olup oyunu ileri yıkmalarına izin vermek lazım.

ard dedi ki...

eğer savunmada ferrari gibi bir usta olmasaydı ya da antepin brezilyalı santraforu gününde olsaydı yenilirdik ve bilindik sebeplerle çok dolu olan taraftar maçta olandan çok daha büyük tepki gösterirdi.
samiyen'de gs'a inönü'de united'a karşı oynayacağımız oyunlar takımın kaderini belirleyecek bir noktaya geldi.iki maçta da mağlubiyetleri olası gördüğüm için karamsarım açıkçası.
umarım birşeyler olur da yanılırım.tabata mı dersiniz nihat mı derseniz bobo mu dersiniz birileri çıkar ve bu kısır döngüyü kırarlar.

sy dedi ki...

Mac degerlendirmesi:

http://algons.blogspot.com/2009/08/besiktas-0-0-gaziantepspor.html

mustafa denizli febe dki ikinci yılını hatırlatıyor. heyecanını yıtırmıs. skor taraftarlıgı yapmak gıbı olmasın ama bu seneyı tamamlaması imkansız denızlı'nın.

hem hucum oyuncularının kalıtesı, hem formsuzlugu eklenınce bu sene lıg bıtmez gıbı gelıyor.dun aksama benzer cok mac yasarız daha. bal yapmayan arı gıbı top oynuyorz. tabata'nın gelısı ıle de takımda cok bır sey degısmeyecek.

Wolfsburg macı mustafa hocanın son macı olur.yonetım kongreyı one ceker. hıc bır aday cıkmaz. fılm devam eder.umarım yanılırım.

One Shot dedi ki...

Kana oyuncusu olmayan takım hiç bir ligde basarıya ulasamaz. gerizekalı bir yönetim sayesinde bu sene takım inşallah dagılmaz

Uğur Batı dedi ki...

Serdar Taşçı da Stutgart ile mukavelesini uzatmış. Keşke mümkün olsaydı da bu sene tüm harcadığımız transfer parasıyla Gökhan İnlar, Serdar taşçı ya da Eren Derdiyok'u alabilseydik. Her biri 23'ün altında ve en az 10 yıl oynatacağımız üst düzey oyuncularımız olurdu. Ya da insan düşünüyor, İsmail gelecek için iyi bir projeksiyon olmasına rağmen, barcelonaya İnterden bedelsiz giden, atak yönü de çok kuvvetli müthiş bir sol kanat Maxwell Cabelino Andrade'yi alsaydık. hatta İstanbul'a kadar gelip gezen ve geri dönen Ajax'a transfer olan Timothy Atauba'yı.Ne bileyim hepsi fikir yürütme CL'inde direkt oyanayacağız ve transferde kullanamıyoruz bunu.

Uğur Batı dedi ki...

Ya bir de sizin de aklınıza takılmadı mı? Biz hep Tabata'nın bonservis parasını konuştuk. Kendisine ödenen parayı açıkladılar bugün borsaya: İlk yıl 1,4 daha sonra 1,6 ve 1,6 milyon Euro. peki Gaziantep'ten bu adam 800 Bin dolar alıyormuş. Ne oluyor da bizdem aldığı para E/dolar paritesinde nerdeyse 4 katına çıkıyor. Mesela tavata ne diyor: BJK'de oynarsam şampiyornlar Ligi oynayacağım, kariyerimde pick yapacağım, İstanbul gibi inanılmaz bir şehirde, BJK taraftarı önünde oyanayacağım, bir sürü prim alacağım, lig, avrupa kupaları, türkiye kupası...Ancak bu paraya oynarım mı diyor? Ama Antep'te oynarsam sorun değil; orada 800 bin Dolara oynarım!!!!Bu nasıl bir pazarlık anlayışı yaaaa? Mesela bu adama fazla fazla ücretini iki karına çıkarıp, 1.5 milyon Dolar versek olmuyor mu? Tabata olmaz oynamam, Gaziantep'te 8000 Bin dolara 2 yıl daha mı oynarım diyor? Bu nasıl bir saçmalık anlayan var mı allah aşkına?

Sertug Ozgur dedi ki...

@UGUR

Haklısın kardeş, antepte 450 bin euro alırken burda yıllık fiyatını üçe katladı. 900 bin euroya imza atılmalıydı en azından 2 milyon euro kar edilirdi üç senede. Anlamış değilim bu işi ama bu sene topçular arasında acaip bir gelir adaletsizliği oldu, nihat nasıl 3.5 alır çözebilmiş değilim...

Bu arada Tabata'nın bonservisi borsaya bildirilmedi di mi? Neden? Yoksa benim mi haberim yok?

sozcelyk dedi ki...

herkes tabatanın parası hakkında konuşuyo birisi de bi istatistiklere bakıp 2 laf etmiyo..

Tabata ülkesi brezilyada 99-04 yılına kadar 11 takım değiştirip, toplam 61 maçta 31 gol atmıştır. yani maç başına 0.50 civarıdır. bu da messi'nin barcelona kariyerinin gol ortalamasına denktir. messiden iyi dediğim anlaşılmasın ama istatistiklerden yararlanıyorum.

04-05 sezonunda 75 maçta 18 gol atarak santos a transfer olmuştur. 06-07 ve 07-08 sezonlarında santos ile 127 72 gol atmıştır(maç başına %57) ki bu akıllara zarar bir istatistiktir. sonrasında ise bildiğime göre santos dan saha dışı sorunlar vasıtasıyla ayrılmıştır. son senesinde gaziantep e gelip gaziantep yönetiminin başarısı ile transfer olmuş ve 32 maça çıktığı gaziantep formasıyla 15 gol atıp 9-10 civarı da asist yapmıştır.

Unknown dedi ki...

@rohirim

Bu söylediğinde bir sıkıntı yokki. Yani BJK'nin orta sahada Tabata tipi bir futbolcu ihtiyacıydı.Burada Tabata'nın 11 takım değiştirdiğini de tartışmıyoruz tam olarak. Ya da Santos'u kenara koyarsak 0.50 gol ortalaması ile oynadığı takımların Brezil Amapaense, yani, Brezilya 2. ligi ya da Brezilya 3. ligi olduğunu da tartışmuyoruz. Burada hepimizin BJK'li olarak içimizi acıtan şey, FB ve GS daha genç, üst düzey mücadele etmiş (kendi liglerinde ve milli takımlarında) ve ne zaman satarsan sat para edecek oyuncuları (yaşları 27 ve 26) 6,5 ve 7 milyon E'ya maletmişken, 2 ay sonra 30 yaşına basacak, son yılların sıra takımı Santos (Pele dönemleri çoooook geride kaldı) ve Antep dışında bırakın üst düzeyi, 1. ligde bile oynamamış bir oyuncuya 8 milyon E verilmiş olması. Yine de bizim oyuncumuzdur artık. Umarım çok iyi oynar ve bizde gurur duyarız, başarılı oluruz. Ama burada milyonlarca BJK taraftarının bu transfere öfkelenmesine hiç kimsenin birşey söylemeye hakkı yok kusura bakma. Bu arada verdiğin messi örneği de pek olmamamış. Basetiğin arkadaş Newels Old Boys'ta oynamaya başladığında 8yaşında barcelonaya transfer olduğunda ise 13 yaşındaydı.Bu arada merak etme Barcelona A takımında 109 maçta 54 gol atarak, Barcelona düzeyinde 0.50 ortalamayı tutturdu! Kyaslara lütfen biraz daha dikkat. Bir de Messi yani, istersen konu dışı bırakalım onu:))

buzkan dedi ki...

istatistikler doğruysa öyle böyle birşey değil tabata.8 milyon euro da normal antep mi ucuza aldı acep

sozcelyk dedi ki...

fiyat konusu zaten tartışma götürmez , demirörenin transfer politikasının savunucusu da değilim ama olumlu yönden tahlilde bulunacak olursak 3 gün içinde kimse deco meco getiremez , van der vaarta yıllık 5 milyon vermişler gelmem demiş ordan anlayabiliriz böyle sansasyonel bi transferin gerçekleşemeyeceğini , alabileceğimiz en iyi oyuncu tabataydı onu da aldık pahalıya , holoskopya da çok demiştik ama yanılttı bizi , şimdiden kesin bişey söylememiz bence yanlış , ocakta kongre var orda soracaklar zaten bu paraların hesabını şimdiden dert etmeye gerek yok biz futboluna bakalım adam daha gelmeden infaz etmeyelim taraftarın önüne atmayalım , benim beklentim zaten deco meco değil ( zaten alamaz ) , ocakta defolup gitmesi bu demirörenin.

messiye sadece istatistik olarak baktım yoksa haşa karşılaştırcak değilim iyidir filan diye :)

istatistikler de beni heyecanlandırmıyo değil

antepte 30 maçta 15 gol ve 10 küsür asist bence süper , bu istatistikte 10 numara alex var

başka ?

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

@rohirim

Aynı duyguları taşıyoruz aslında. İnşallah başarılı olur ne diyelim. Sonuçta artık Beşiktaşlı. belki de artık susup nasıl iyi oynaması için duacı olmak en iyisidir. Umarım GS maçında çok iyi bir başlangıç yapar da hepimiz biraz olsun sakinleşiriz.

Unknown dedi ki...

bence de tabata nın maliyeti delicesine yüksek. ama arkadaşlara katılıyorum, artık bugünden sonra ona destek olup iyi futbol beklemek daha doğru olacaktır.sonuçta bonservisi tabata yı pek ilgilendirmiyordur.(yönetimler arası sorun yani) bu arada bugün cumhuriyet gazetesini keyifle okumak için açtığımda spor sayfasında '' tabata'dan pahalısı yok'' manşetini görünce üzüldüm. neydi o çocugun adı yaa topuk mu topuz mu..? dimi.. unutmayalım

aamet jr. dedi ki...

Valla entry linki vermeyi bilmiyom ama entry no: #16781072

"...bir tarafta da küfür etkisi yaratan ama küfür olmayan cümleler'e 1 numaradan giriş yapmış "abi sende fenerli tipi var"ın gerçekliğiyle yaşamak zorunda olan..."

hahaha akşam akşam neşelendirdin yahu beutiful freak, ağzına saglık. Entrynin ana fikrine de tamamiyle katıldığımı da belirteyim ayrıca.

kveldsmork dedi ki...

arkadaşlar fb-manisa maçından sonra boşuna üzüldüğümüzü söyleyebilirim.manisanın penaltısı verilmedi,emre kırmızıdan sonra resmen hakemin üzerine yürüyor,alex net kırmızı kartını hakemin bir metre önünde yapıyor,tık yok,manisa maçının gölü öncesi baroninin sarı kartı gürültüye gidiyot,maçta duraklama olmadı neredeyse 4 dk uzatma veriliyor,ofsayttan gol oluyor ve perde kapanıyor.fener bi bok oynamadan ittire kaktıra 3 puan alıyor.bana göre elimizdeki yabancıları gönderip barçanın ortasahasını ve förvetini de getirsek para etmez...ister komplo deyin,ister ne derseniz deyin anasını satiim.

Pamukk dedi ki...

tatile devam.. takım uyuyor lig başladı aloooooo..
bildiklerini de unutmuşlar. duran top kullanmaktan bile acizdik.
mustafa denizli yüzbaşı yap bizi.

Pamukk dedi ki...

olsun tabata geldi dertler bitti.
duydukça gördükçe okudukça sinirlerim bozulmaya devam ediyor.
kombinemi satıyorum ciddi ciddi.


dipnot: gencecik İsmaile tepki veriliyor yazık ulan çocuğun elini ayağına dolaştırıyorlar.

Yorum Gönder

Ara