.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Ağustos 2009 Cuma

Yıldırım Demirören! Yeter!

Jessie: "Rodrigo Tabata transferi Gaziantepspor maç saatine kadar açıklanmazsa bir daha hiç açıklanamaz..."

81 Yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

o kadar cok sey demek isterken, hiç bir şey soyleyemez ya insan. aynen öyle bir durumdayım.

Gökhan dedi ki...

boş bir umut olacağının farkındayım ama,yarınki antep maçında tribünleri inletmesi dileğiyle...

Adsız dedi ki...

yeter artık demirören yeter...

muhalefet yok mu kulüpte...

mumtaz dedi ki...

Ya bu kadar büyük bütçeler nasıl böylesine amatör insanlara teslim edilir ki? Adamın hiçbir pozitif özelliği yok. Kafayı yemek üzereyim şu an. Resmen bizimle dalga geçiyor yaa. 1 yıllık birinci lig tecrübesi olan adama 6 milyon € vermesini potansiyel dedik sineye çektik ama 30'unda ki bir adama 8 milyon € verilir mi ya? Nasıl bir aptallıktır bu..

sembolist dedi ki...

Muhalefet, artık bu en son transfer maliyeti(bir nevi geleceğe dönük borç)'nden sonra iyice Demirörene karşı eli güçsüzleşti..Demirören kongrede yerini sağlama alma adına Antepe 15 milyonu(ismail ve Tabata) vermeyi gözden çıkardı bi kalemde.İlginçç..?

Sertug Ozgur dedi ki...

ne biçim muhalefet bu ya olmaz kardeşim. Demek ki oyalamışlar herkesi çoktan anlaşmışlar tabatayla. Delgado demedi mi benim yerine biriyle anlaşmılar diye. Nasıl bişeydir bu ya. Olympiakos gibi Belluschi'yi 15'e alıp 6 milyon euro'ya satsalar laf etmem kardeşim uyum sağlayamadı derim,gelecek vaadediyodu derim ama artık bu olay tüy dikti, kim verir 29 yaşında hayatı boyunca ikinci sınıf takımlarda oynayan adama 8 milyon euro!!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

yaşamını kendi başına sürdürebilecek kadar zekası olan bir Beşiktaşlının kabul etmeyeceği bir transfer olur tabata, yok eğer buna karşın hala demiröreni destekleyen ve "yıldırım demirören s*ker" diye tempo tutacak adamın ya zekasından ya da Beşiktaşlılığından şüphe duyarım

Sertug Ozgur dedi ki...

çok haklısın anıl. yönetim akıllandı dedik ferrari,köybaşı transferleri piyasa koşulları,türkiye şartları dedim yönetimi çok eleştirmedim. Ama herşey nobreye verilen imza parasıyla başladı sonra nihat 3.5 milyon euro yıllık maaşı. yok arkadaş görünen köy kılavuz istemiyormuş demek ki. tabatayla haftalar öncesinde anlaşıp bizi salak yoluna koyanları allah bildiği gibi yapsın, kesinlikle başka işler var bu transferin arkasında..5 yaşındaki çocuk yapmaz bunları. En büyük suçlu muhalefet kesinlikle

Jokond dedi ki...

Tabata transferine sadece verilen para yüzünden mi kızgınsınız yoksa oyuncunun bizzat kendisi size göre kötü seçim mi?

Şimdi bu dediğime çok tepki vereceksiniz ama zaman beni haklı çıkartacaktır buna inanıyorum. Tabata çok ama çok iyi bir transfer hepiniz göreceksiniz. Peki verilen para çok mu? Evet çok para. Demirören ne zaman gitti yönetici yeteneğiyle, iş bitiriciliğiyle oyuncu alabildi ki zaten?

Blogun tepesine konan Yıldırım Demirören yeter amblemine de (katılmamaktan dolayı değil) "bu transfer bardağı taşırdı" düşüncesinden hareketle koyulduğu için şerh koyuyorum bildirmek istedim.

Gökhan dedi ki...

Tabata iyi bir futbolcu olabilir,belki de Beşiktaş'ı CL'de 2.tura çıkarır,futbol bu ama bence yine de yanlış transferdir.
Bu adam nasıl 8 milyon € edebilir,art niyetli olmayan,kulübü kendisine borçlandırmak istemeyen kim 8 milyon € verir?

gökhan dedi ki...

ismaile türk dedik, alternatifi yok dedik kabullendik. nobre olayı kabul edilemez ama enayiliktir, menajer oyunlarıdır gibi hafifletici sebeplerle olur dedik. ama bu olay kesinlikle kabul edilemez.

anlamıyorum koca yönetimde bir kişi bile çıkmaz mı, başkan sen ne yapıyorsun diyemez mi? bu kadar mı zor birşeyleri görebilmek. amatör olarak ilgilenen bizler bu kadar kafa yorarken bu adamlar nasıl böyle şeyler yapabiliyor inanamıyorum.

aslında inanıyorum. artık çok net ki, yıldırım demirören başkanlığı kaptırmamak için borcu yükseltiyor ha yükseltiyor. bunun başka bir açıklaması yok. ne diyeyim bu adama oy verenlerin elleri kırılsın...

Rattlehead dedi ki...

bugün galatasaray elano'yu 7 milyona,keita'yı 8 milyona alıyorsa şayet,beşiktaş tabata'ya 8 milyon euro vermemelidir.tabata en fazla 3 milyon eder herhalde.gaziantep'teki iyi oyununa bakmamak lazım bence,zira küçük takımlarda göze batmak çokd a zor değildir.tabata'yı canlı izlemedim hiç bilmiyorum ama o para dolaylarında van der vaart,deco,dos santos gibi isimler alabilirdik.

Kalten dedi ki...

@Jokond

Bu transfer (ödenen para miktârı yönünden olmasa da) taraftarda yarattığı hissiyat olarak geçen seneki Yusuf transferine benzedi; inşallah dediğin çıkar, Tabata'nın takıma katkısı da Yusuf'tan fazla olur..

Bence de Tabata kötü futbolcu değil, nitekim 4 büyüklerde oynamayan en iyi yabancı futbolcu adam.. Ama daha bir-iki ay önce Deco+Carvalho'ya 10-15 milyon euro istenirken, bizim 15 milyon euro artı Serdar K.'ye İsmail+Tabata'yı almamız çok mantıksız oldu maalesef..

Ha, tabi Tabata gider bize 5. haftadaki GS maçını kazandırırsa bütün laflar unutulur, umarım da öyle olur..

Son bir ümidim Mustafa Denizli'nin son dakikada transferi veto etmesi.. Ne biliym, olmaz mı?

Jokond dedi ki...

@Gökhan

"Tabata iyi bir futbolcu olabilir,belki de Beşiktaş'ı CL'de 2.tura çıkarır,futbol bu ama bence yine de yanlış transferdir."

Sevgili Gökhan,
bu cümlende çok ciddi bir mantık hatası var. Niye futbolcu transfer ediliyor? Sözünü ettiğin başarıları yakalamak için. Nihayetinde Tabata bu başarılara etki eden baş kahramanlardan biri olursa nasıl hala yanlış transfer olur?

Ben Tabata'yı defalarca çıplak gözle izledim. Şu an süper ligde en beğendiğim yabancı futbolcudur kendisi. Bize de çok katkısı olacak göreceksiniz.

Jokond dedi ki...

@Kalten

İşte o duygusallıktan kurtulmak lazım. Yıldırım Demirören gibi bir başkanımız var ve tecavüz artık kaçınılmaz bunu kabulleneceğiz. Bu adam gidip 20 milyon euro verse Elano'yu, Ouaresma'yı, Deco'yu alamazdı arkadaşlar. Yabancı oyuncu transferi vizyon işidir, bizimkinde vizör bile yok.

Ama yine diyorum, çok ama çok iyi bir futbolcu aldık.

Gökhan dedi ki...

@ jokond

abi belki olabilir dedim yani bence olamaz da bir ihtimal.ama olmaması daha büyük ihtimal bence ve bir çok kişinin aklına gelen ilk şey demirören'in kulübü kendisine daha da borçlandırmak istemesi oluyor.
iyi niyetle yapılan bir transfer olduğuna kesinlikle inanmam gerçekten 8 milyon € verilirse.

Pierce-34 dedi ki...

Bir iki tane iyi iş yapınca, "noluyor bize ya" deyip böyle bir transfer yaptılar herhalde, kan tepeme fırladı şu anda.Yıldırım Demirören madem bu kadar para saçmak istiyordu verseydik 50 Milyon Euro alsaydık Real'den VDV,Sneijder,Robben'i.

Noat Samisa dedi ki...

Bunu da normalleştirmeyelim bari. Bu bir yabancı futbolcu, Türkiye liginde oynuyor. Kariyerinde kaç takım olduğu belli değil, gelmiş ve bi sezon kendisini izlemişiz. 30 yaşına yaklaşmış. Herkes kendine göre değerlendirmesini yapar, futbolcunun beceri düzeyi vs. farklı ayrı bir konudur. Takıma katkısı da herkesçe farklı öngörülebilir veya kısa zaman içinde bir katkı beklendiğinden Eylül ayı sonunda neyin ne olduğu belli olur. Ama bu oyuncu yabancı, Brezilyalı. Ne Türk, ne bulunmaz bir yetenek. Çekik gözlü bir Brezilyalı, bugün Brezilya ile dünya kupasına gidecek olan Andre dos Santos'un bonservisinin neredeyse iki katına Man Utd ile 2 hafta sonra maçı olan takıma transfer oluyor. West Ham'ın sağ beki Faubert Real Madrid'e gitmişti ya, Alfredo di Stefano uzaydan mı geldi bu der gibi bakıyordu, ben pek bir fark göremiyorum. Hatta daha kötü.

Böylesi bir TSL yabancısına 8 milyon avro verilmesi neresinde bakarsak bakalım, tut ki Man Utd'a 2 gol birden attı, yine de problemdir. Böyle bir piyasayı kim oluşturmuş, Tabata ne zaman böylesi bir kariyer yapmış ki bir yabancı oyuncu, Brezilyalı olarak 8 milyon avro eder olmuş? Ve bu para neden yine Gaziantepspor'a gitmiş?

Sertug Ozgur dedi ki...

@jokond

Zamanında holoskoya verilen paraya çok dediler ama ben iyi transfer olarak görmüştüm,şaşırmıştım yönetim nasıl aldı diye.

Şimdi tabataya gelelim. Benim futbol görüşüme göre Delgado'dan iyi bir oyuncu değildir. Ama daha verimli olabilir mi bunun için birşey diyemem. Takım sistemi içinde bana göre gereksizdir. Küçük maçlarda kilidi açan adam olabilir ama Denizli'nin 10.5 numara diye tabir ettiği yaratıcı özelliği yanında koşan mücadele eden bir tipte oyuncu değil. Avrupa deplasmanlarında,-iç saha maçlarında da olabilir- yedek kalacak tipte oyuncu. Ancak forvete yakın oynadığında oynayabilir. E bizde holoskosu,nihatı,yusufu, bobosu yok mu. Nihat, yusuf, bobo hatta zaman zaman tello ile orta sahasına inanılmaz yük binen beşiktaş tabatayı nasıl kaldırabilir? Bir nihatın oynamasının takıma getirdiği yükü görmüyor muyuz bu sistemde? Sonra da finki, ernsti, erhanı, ismaili gebersin koşmaktan,atak yemekten, suçu onlara atalım..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

-8 milyon euroyu galatasaray'a ver elano'yu verir sana :)

-holosko da 7 milyon euroya skandal bir transferdir. öyle olmasaydı wolfsburg çıktı ühühühü demezdik.

Jokond dedi ki...

Ben işte o cümleye takılıp kalıyorum: "...Böylesi bir TSL yabancısına 8 milyon avro verilmesi..."

Farzedelim ki 3 milyona alsaydık iyi transfer olacak mıydı?

gökhan dedi ki...

yalnız holosko örneği doğru değil bana göre. türkiye ye gelirken bile piyasası olan bir adamdı, yaşıda fena değil, dünya kupasında oynama ihtimalide var. iyide performans gösterirse ciddi bir kazanç getirebilir. yani onun için bile hafifletici sebepler var.

@jokond
tsl yabancısı lafını cımbızla çekmişsin ama. holosko gibi potansiyeli olan bir adam değil mesela. noatta yazmış kariyeri belli, yaşı belli diye. bu transferi haklı gösterecek hiçbirşey yok maalesef.

Noat Samisa dedi ki...

Jokond,

Bakınız, birkaç ayrım yapayım. Jessie Holosko demiş mesela. Ben Manisa'da iken Holosko'yu çok beğenirdim ve potansiyelinin çok yüksek olduğunu düşünürdüm. Blog arşivinde de bir eski yazı vardır hatta. Ben Holosko'nun transferini çok olumlu buldum ama bonservis yine piyasanın üstüydü. Gelinen noktada Holosko değerli bir oyuncu ve Slovakya eğer Güney Afrika'ya giderse Holosko'nun talipleri olacaktır. Yani ödenen paranın yansıması olabilir, bence olacaktır da.

Ama Tabata, kariyer olarak Holosko ile benzer çıkışı yapabilecek biri değil. Bu birincisi. Holosko örneğiyle aksi yönde Tabata benim pek tuttuğum bir oyuncu değil. Bu özneldir, siz beğniyor olabilirsiniz. Buna bir şey diyemem, yukarıda bundan bahsettim. Hani bunlar hep özneldir de, şu 8 milyon avro gayet nesneldir. Ben iki yönlü karşı çıkıyorum. Tabata pek tuttuğum bir oyuncu değil, ikinci verilen para aşırı bir meblağ ve üçüncüsü bu para yine Gaziantep'e gidiyor. Kızıl Petrol, açılım, yeni sanayi tesisleri, ihale ortaklığı, geçen seneki Gaziantep-Sivas maçı... evet, iftira. :)

3 milyon da olsa bence iyi transfer olmayacaktı. Ama esas sıkıntı başka.

Gökhan dedi ki...

3 milyona alsak kimse bu kadar dert etmezdi tabi.
belki yine kötü futbolcu diyen olurdu ama çoğunluk heralde tabata için 3 milyon €'nun normal olduğunu düşünürdü
8 milyon € veriyorsan o parayı hakedecek bir adam almak gerekmez mi?

ard dedi ki...

teknik taktik olarak yorumlama gereğini duymuyorum.antebin başkanı ve demirören'in ortak oldukları ve işlerini dünyanın sayılı kara para merkezlerinden birisi olan kürdistan bölgesel yönetiminde sürdürdükleri düşünülürse taşlar yerine oturuyor.lafı uzatmayayım ben alenen kara para aklandığını düşünüyorum.
yerli bir oyuncu olsa kontenjan sebebiyle alındığı düşünülür fakat tabata yabancı statüsünde.8 milyon avro edebilecek birisi değil.tabata'nın alası yurtdışında 3-4 milyon avro civarında.
umarım iş sadece demirören'in gaza gelmesiyle alakadar bir durumdur.ben sadece vehim yapıyorumdur.

Jokond dedi ki...

@Noat SamisA

o zaman bir problem yok. Çünkü transfer ücretindeki saçmalıkta hepimiz hemfikiriz. ama bu tamamıyla futbolcuyu beğenip beğenmemekle alakadar bir durum. Gelecekte ne olur hep beraber izleyip, göreceğiz...

izlediğim birkaç maçlık performansına bakarak, tabata'yı çok beğendiğimi söylemek istiyorum öncelikle.

tabii jokond çıplak gözle izlediğinden daha iyi anlatabilir ancak, benim gördüğüm kadarıyla denizli'nin 10.5 numara tanımına uyabilecek bir isim, zira çalışkan bir futbolcu profili var, sahada sürekli birşeyler araştıran, hevesle topu takip eden, oyuna küsmeyen bir yapısı var. en azından izlediğim fener ve gs maçlarındaki profili buydu.

işin maddi boyutuna genelde takılmak istemem, bugün tribal abimiz de bir yorumunda belirtmiş, koyim parasına, benim cebimden mi çıkıyor demiş. ben de absürd bir durum olmadıkça bu para mevzusuna pek takılmamaya çalışıyorum, sonuçta futbolcu cv'sinden bonservis ücreti üç aşağı beş yukarı belirlense de, kimi zaman aceleyle hatalar yapılabiliyor. ki bu hatalar bence son zamanlarda çok azalmışken, 28 yaşındaki bir yabancıya bu kadar para verilmesini kabullenemiyorum.

evet, bu transfer 3.5 milyon euroya olsaydı benim için hiç sorun olmazdı. sonuçta tribündeki bazı dümbelekler gibi, quaresma hayalleri ile yatıp kalkmıyorum, işe yarar bir futbolcunun gelmesini istiyorum sadece. ama 8 milyon euro'ya tabatayı almak demek, takım içine dinamit sokmak demek.

zaten yıllık ücretler yüzünden dışarıdan kaşımalar başlamışken,bir de bu bonservis ücreti herşeyi iyice karmaşıklaştıracak. en ufak ters gidişte, önümüze sürekli bir 8 milyon euro meselesi gelcek, maaşlar geciktiğinde yine aynı şey olacak.

o yüzden nereden bakarsak bakalım,tutarsız bir transfer hamlesi. umarım yarın güzel bir haberle uyanırız ve bu şartlarda gerçekleşmez transfer.

Jokond dedi ki...

Bakın mesela topsuz oyunda delgado yok eleştirisini artık tabata'da göremeyeceğiz. Sahanın her yerinde olacak, 90 dakika sahada kendisini hissettirecek. Ara pas da yapacak, uzaktan iyi şutlar da çekecek. Adam eksiltecek yeri geldiğinde topu ayağında tutup oyunu ferahlatacak. Ben her açıdan kendisine güveniyorum.

rasheedrec dedi ki...

arkadaşlar nette yeni transferin Tabata olmadığı konuşuluyor.. az da olsa bir sürpriz isim ihtimali üzerinde duruluyor.. hadi hayırlısı..

Pierce-34 dedi ki...

İnşallah ya inşallah olmaz, bu paraya gelip Tabata oynayacaksa hiç olmasın, Onur oynasın onun yerine ben razıyım.

Sertug Ozgur dedi ki...

@jokond

Şahsına bir saldırı olarak algılama da öyle özellikler tarif etmişsin ki sanki 30 yaşına kadar keşfedilmemiş Kaka.

erdem dedi ki...

Geçen sene antepin bedavaya (kaynak : transfermarket ) aldığı bi adamı, 8M € ya almak, o adam ne kadar kaliteli olursa olsun skandaldır.

ben antepin bunu baya verip aldığını hatırlıyorum, 5 milyon dolardı galiba...başkanın bombası olarak gelmişti santostan, hatta ben o zamn şaşırmıştım, iyi oyuncuydu çünkü..3-4 yaş genç olsa bu para verilir ama şimdi asla...

aamet jr. dedi ki...

@Jokond

Tepkiyi çeken kısım kesinlikle paranın uçuk olması. Yanıbaşımızda Elano gibi bi örnek varken Demirören normlarında bile kabul edilebilecek bir rakam değil bu.

Ayrıca benim merak ettiğim asıl konu ocakta kimin sözleşme açığa alınacak?
Tabata beklenen verimi veremezse dur şunu dondurup bi de Matias'ı mı deniyelim dicekler. Yoksa Bobo ya da Fink'i mi göndercekler. Hakkikaten merak ediyorum yani üç ay sonrası için ne düşünüyolar.

geloraptor dedi ki...

Delgado dönünce ya Delgado ya da Tabata Antep'e kiralanır Ocak'ta. Transfer resmileşmeden inanmak istemiyoum. Ne karapara aklama ne de kulübe kendine borçlandırma açıklayamaz bu parayı.

heavyblitzer dedi ki...

Türkiye liginin Porto'su Gaziantep oldu gibi once İsmail sonra Tabata(Transfer gercekleşirse)8 oradan 6 da onceden 14 milyon bu seneyi iyi kapattı Antep;ama bu transfer yararlı olurmu Delgado iyileşince kimin sözleşmesi fesh edilecek kimi nereye kiraya vereceğiz hadi bakalım lig arası tam Curcuna.Hani gelirse yararlı olurmu olsada 8 milyon avro ya degermi eger tabata transferi cortlarsa Sayın ve pek muhterem yıldırım abimiz ne yapar orası allah kerim.

alper dedi ki...

üçüde hemen hemen aynı paraya gelmiş olacak.
elano-keita-tabata.

bunların üçüne de hemen hemen aynı para verildiğine göre siz hangisini tercih ederdiniz.ben hiç düşünmeden tabata derim.yaşları da aynı civarda bunların.28-29 civarı.
15 milyona topuz mu 8 milyona tabata mı.tribal demişti dün.valla ben kendi çocuklarımdan kısıp vermiyorum parasını.para işini o kadar hesaplayan arkadaşlarım klübün mali denetçilerimi yada ileride başkanlığa aday olupta borçsuz bir klüp mü istiyorlar.satarız 2 kilo beyaz çıkartırız parasını boşverin.
gs ye gol attımı kralımız olur unutulur.

AQ-47 dedi ki...

gerçekten de öyle, bu sene takımın eksiği olan tek bölgeye transfer yapılacak, bu tabata da olabilir, o kadar kötü değil. Ben de Jokond'un dediği gibi Delgado'nun tersine topsuz oyunda da kendini göstereceğini, sorumluluk alacağını düşünüyorum. İsmail'le birlikte oynarlarsa sol tarafın daha da iyi çalışması mümkün, malum birlikte oynamışlıkları var. Fiyatı için tartışmanın anlamı yok, para cebimizden çıkmıyor, yukarıda sayısız örneği var, Topuz'dan Elano'ya kadar, bence boşverin. Zaten demirören (küçük harfla yazılır) kulübü borçlandırmasa da rakip çıkabiliyor mu karşısına? Başkan adayı olmayacaksanız onu da boşverin...Eğer Youla transferi gibi olacak korkusu taşıyorsanız, bunu anlarım. Ancak bu adamın ne olduğu belli, tam yerine alınıyor, yapacağı tek iş takımı rakip ceza sahasına yönlendirmek ve topu orada tutmak. Adam zaten bunu yapıyor. Uzaktan bir - iki şutla gol de atarsa tribünlerin sevgilisi olur. Yani demek istediğim kariyerli biri alınamıyorsa şu an başka alternatif yok gibi görünüyor, bu koşulda bile iyi transfer sayılır. Ancak yine de, (saldır, saldır beşiktaş ezgisiyle)

fander,
fander,
rafael fander faart
fander faart, fander faart
rafael fander faaaart!!!!!

AQ-47 dedi ki...

http://www.dailymotion.com/video/x7y4kc_erman-toroglu-tabata-turubunde-cocu_fun

alper dedi ki...

ya birde ne geldi aklıma sabah sabah.bu denizli fenerde şampiyon olduğunda gazi anteple çekişmiş ve 4-3 yenmişti onları mucize ikinci yarı ile(0-3 ten çevirmiştiler o maçı).acaba diyorum o günden beri antepe kini varda kurutun bu takımı mı demek istiyor yönetime..:))

delgado-tabata-yusuf ile oynar o zaman bir arkadaş demiş yukarıda ya.fenerdeki şampiyonluğunda sayın denizli revivo-rapajıc-anderson-yusuf (evet yine yusuf)-ogün-abdullah-ali güneş ile oynamıştı çok şaşırılmaz.

tabata iyidir iyi.parasına aklım ermez benim ama bize lazım olan adam bu değilmiydi.antepte ki işini bizde yapsın (10 gol 10 asist) kral olur.ve bence yaparda.

Arcadio__ dedi ki...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12363687.asp?rdr=1

Sanırım kesinleşti...

Unknown dedi ki...

Arkadaşlar herhalde sabahtan beri hepimizin morali bozuk, bir ağırlık var üzerimizde, hayal kırıklığı resmen. İrrasyonelite bu klüpte tüm taraftarları bir kez daha mutsuz ediyor ve biliyoruz ki bu yönetimle hep böyle devam edecek. Tabata nasıl iyidir diyebiliyoruz anlamıyorum ben? Hepimizin izleyip gördüğüü vasatın etrafında dönen adam. Sınırlı bir mücadele gücü, bol pas hatası, olmayan bir devamlılık, büyük takım mantelite eksikliği ve 8 milyon E! Yapmayın arkadaşlar bu adamın belki milli takımda oynarım diye Japon vatandaşlığı var. Ancak oyna-ya-mı-yor. Celtic'ten Espanyol'a bu yıl bedelsiz evet bedelsiz transfer olan Nakamura'nın 73 kez giydiği A Milli takım formasında 16 gol ve 32 asist yapmışlığı var. Bu bile bir gösterge değil mi? Ya olmadı alsaydın nakamurayı, o gerçekten mücadelesi, tekniği,, duran toplardaki başarısı ve devamlılığıyla gerçekten 10.5 numaraydı. Mesela daha en baştan Fink yerine düşünemez miydi, aciz başkan, öngörüsüz teknik direktör. 28 değil bu arada arkadaşlar Kasım 1980 doğumlu bu arkadaş, yani 29. Yani son sahibisin. paranın geri çevrilme ihtimali yok! Beşiktaşın transfere değil akil adama ihtiyacı var velhasıl. Yazık, yazık, koca bir klübün geleceğine ambargo koydular.

Rattlehead dedi ki...

heralde devre arasına kadar 17 maçta 29 asist 26 gol atar da satarız diye düşünüyo demirören.allahın belası...

Pamukk dedi ki...

allah belanı versin.

turgay dedi ki...

8 milyon euro ya futbol pıyasasında besıktasa gelmeyecek oyuncu yoktur bence ozellıkle 2.sınıf bır oyuncu arıyorsanız.. noat samısa cok guzel bır noktaya degınmıs neden hep g.antepspora gıdıyor bu yuksek bonservısler.. mesela tabata kayserıde oynasaydı veya gençlebırlıgınde 8 mılyon euro bı gunde mevzubahıs olurmuydu..

yapılan transferın saha ıcınde verecegı katkıyı tartısamam kalıbım yetmez ama saha dısında cok buyuk sorunlara yol acacagı kesın.. 3milyon euro ya gelseydı kımse ulan cok para be demezdı kı nitekım ısmaıl ın bonservısıne ses cıkaran pek az kısı vardır.. ama burda durum farklı ve tıpık bır demiroren transferı.. bu oyuncuyu bı daha satamazsınız ynı ferrarı,ernst,nobre,zapo,aılton(zorla gonderıldı belkı) falan fılan.. yanlıslık burda bence..

sımdı dun bı haber gordum ben 10mılyon euro ya vandervaart alınabılır dıye yabancı kaynaklı bır sıteydı sanırım.. bu oyuncu pek tabııkı turkıyeye gelmek ıstemez ama elımızde sampıynlar lıgı denen bi ıcat war.. yanı bız bunu kullanarak transfer yapmıyoruz mesela.. ferrarıye sorun besıktasın yuzu suyu hurmetınemı geldı bıze hayır sampıyonlar lıgı ıcın.. bız elemelerden dahı katılsak gelmezdı emınım.. vandervaart ta boyle uyutulabılır pek tabııkı..yanı bunu yapmak ıcınde haldun ustunel olmaya gerek yok.. maalesef demıroren cıddı bır kazık daha atmıstır veya cakmıstır besıktasa.. hayırlısı olsun..

Unknown dedi ki...

tek umudumuz İbrahim Kızıl! Hadi başkan sana satmak yakışmaz. Koskoca G.Antep takımı, hadi satma Tabata'yı başkan:))

Kızıl 'evet' derse Tabata Beşiktaş'ta!!!

Nitekim NTV Spor'a konuşan Kızıl, Beşiktaş ile para konusunda bir sorun yaşamadıklarını ancak Gaziantepspor'un manevi değerlerini düşünürek son kararlarını bugün öğle saatlerinde açıklamayı planladıklarını söyledi.

matiasemilio dedi ki...

italyan savcılar gelip su bizim trnsferleri arastırsa,,kulüp 10 yıl transfer yasağı yese razıyım vallahi!!

Unknown dedi ki...

Umarım iyimserler haklı çıkar.

Para cebimden çıkmıyor diyen arkadaşlar kusura bakmasın ama cebimizden çıkıyor. Neden her sezon 100-200 TL harcayıp lisanslı ürün alıyorum? Beşiktaş'a yakışan bir futbol takımı izlemek, heyecanlanmak, gurur duymak, ezeli rakiplerin karşısında başı eğik dolaşmamak için. Harcadığım paranın zilyon kere fazlasının israf edildiğini gördüğümde, hayal ettiğim takımın bir gün kurulabileceğine nasıl umut besleyebileceğim? Beşiktaş belki! Delgado'dan daha iyi oynayabilecek bu futbolcuyla bu yıl da şampiyon olur, ama Avrupa'da bu kafayla başarı (bir tur bile) beklemiyorum, ayrıca Beşiktaş'ın yabancı kontenjanı sorunu her geçen transfer döneminde büyüyor, bu mali portrede daha becerikli, planlı, tutarlı ve vizyon sahibi bir yönetimin gelmesi imkansız gibi ve haksız çıkmayı çok istesem de bizi iyi günlerin beklediği kanaatinde değilim.

Emre Baransel dedi ki...

iste baskanin dedigi gibi herkesin ronaldo tranferini unuttugu bir transfer gerceklesti. herkes bizi konusacak dedi, herkes bizi konusuyor.

bir gun tabata'yi 3 milyonun ustune satalim, o zaman gelin bu yorumu gosterin bana. aha da nasi got etti seni tabata deyin.

tabata'nin kariyerini, bilmem ama cok genc, cooook yetenekli ve 3 buyugun pesinde olmasi durumu disinda (ki oyle bi durumda bile tartisilir) gaziantepten yapilan hicbir transfere 8m verilmez, verilemez.

Unknown dedi ki...

@ deniz

evet ya sen deyince düşündüm bir de o tarafı var işin. Yıllardır kombinem var. Eşime, kardeşime, yeğenime aldığım formalarla en azından bir Avrupa turuna çıkar Van Der Vaart'ı da İspanya'da izler gelirdim:)) Çok sinir oldum gerçekten çooook!

Unknown dedi ki...

@ Emre Baransel

Çok genç derken? Emre Tabata 1980 doğumlui 29 yaşında yani! Son sahibiyiz. kariyerine gelince Brezilya birinci linde sadece 3 yıl oynadı ve G.Antep'e bedelsiz geldi (transfermarket.de) Japon vatandaşı oluş oynarım diye ama milli takıma bile alınmıyor, yani japon milli takımına. kariyerinde BJK'nin 8 milyon E'su dıışında bahsedilecek önemli birşey de yok.

sehorn dedi ki...

theotheo,

Asıl senin anlayışın bizi bu duruma getiren anlayıştır. " Saygı gösterin, de de olsa Beşiktaş başkanı " anlayışı. Adam sanki kendisine duyulan saygı nedeniyle başkan oldu. Babasının hürmetine başkan yaptılar adamı. Eeee adam başkan oldu diye herşeye eywallah mı diyelim, adam 6 yılda klübü batırdı, kimse aday olmasın diye borç üstüne borca sokuyor klübü. Bize ne diyoruz " sonuçta başkan saygı gösterin " yok ya !!! Adam gelecek benim aşık olduğum takıma tecavüz edecek ve BUNU BİLEREK İSTEYEREK KENDİ EGOSU İÇİN YAPACAK. Ben de başkan diye göstericem !!! Yarın ülkenin başına dinciler darbe yapıp geçse ona da saygı gösterin o zaman. Ne de olsa o zaman başkan onlar olacak. Yıldırım demiroren'den nefret ediyorum. Kendisi bu klup için bir lanettir. Yemin ederim bu klupten siktir olup gittiği gün zekat vericem.

Allah belasını versin

Adsız dedi ki...

Tabata'nın yetenekleri konusunda açıkcası hiç şüphem yok.Geçen sene Antep takımı bu ligin en iyi pas yapan 3.takımıydı.Tabatasız maçlarda iki top yapamadılar.Attığı gol ve yaptığı asist sayısı bizim tüm ortasaha oyuncularımızın toplamı kadar.Ayrıca eli belinde dolaşan bir adam değil.Ancak bu para çok fazla.Gerçi henüz rakam kesinleşmiş değil.Yıldırım Demirören'in gitmesi gerektiği konusunda hemfikirim.Ama kara para aklama hususu ağır bir itham.Harcanan para Beşiktaş'ın parası borsaya kayıtlı ve girdisi çıktısı kayıt altında olan bir kulübüz.Kara para aklama ancak rakam gerçek olmazsa mümkün olur ancak bu beşiktaşın tabi olduğu mali yapıda mümkün değil.Bu parayı beşiktaşa borç olarak veren demirören dahi olsa yinede mümkün değil.Ayrıca muhalafet sadece konuşmakla olmuyor girip seçime aday olacaksın.Borç fazla diye girilmemesi mazeret değil.Benim olma şansım olsa hiç düşünmeden aday olurdum.Aday olacaklara da 6 yıl sabretmeye de hazırım.Transfer yapamayız adam satacağız şampiyon olamayız desinler ama sizi bu yönetimden kurtaracağız desinler ben katlanırım...

sehorn dedi ki...

Taraftarın " nerde muhalefet " demek hakkı yok. Bu taraftar Demiroren'e ses çıkaramadığı müddetçe muhalefete laf edemez. Forzada muhalefete dümdüz gidiyorlar, ama Demiroren'e birşey soylenince hemen konu kitlenir. Beşiktaş başkanına hakaretten ceza alınır. Ulan Seba Beşiktaş başkanı değil miydi ? Serdar Bilgili Beiştaş başkanı değil miydi ? Bu adamlara düzmdüz gittiniz. Ha sorsan biz küfretmedik, numaralı küfretti derler. Allah'a şükür hafızamız çok sağlam da hatırlıyoruz, Serdar Bilgili'ye karşı forzada adminlerin açtıkları konuları.

Bu başkana da, ondan menfaat bekleyenlere de lanet olsun !

stfud dedi ki...

@theo theo: hay seba kadar başına taş düşsün emi!

Cherubim dedi ki...

Bu adamı savunan insanların bir yolunu bulup birkaç dakika da olsa makamında ziyaret etmenin bir yolunu bulmasını diliyorum..

geloraptor dedi ki...

Beğenmediğin Elano yazın Dünya Kupası'nda Brezilya forması giyecek %90 ihtimal. Orada parlayıp cimbom aldığı fiyattan pahalıya satabilir. Senin tabatan nerde oynayacak. neymiş sahaya çıkmasını bekleyelimmiş. bşinci hafta gs'ye gol atsa nolur. 8 milyon euro bonservis verilen adam takımı bir maçta atıcağı bala göte golle kurtaramaz. Biz bu takıma transfer lazım deyince git Antep'e domal demedik.

Uğur Batı dedi ki...

Bir de bu Demirören savunucuları çıkra. Gerçekten savunduklarını da sanmıyorum. Muhalif olmaktan haz alan bir güsuh bu. Neymiş GS de yapmış, FB de yapmış. Yapmışsa yapmış. Onları da kendi taraftarları eleştirsin. Kötüden mi örnek vereceksin? Bu kadar mı algılayabiliyorsun? Ben fecaatları hatırlarım, onları söylerim. Del Bosque'ye ödenen 9 milyon Euroyu hatırlarım. Juan Fran skandalını ve giden ( Milyon E'yu.. Bile bile Ailton'a lades yapıp giden 5 Milyon E'yu...Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eskilerini toplayarak bizleri küçük düşürdüğünü... Değeri 1 milyon E olan Zapo ve Sivok'u transferini..Beğenin beğenmeyin Gökhan Zan rezaletini. 500 bin dolar vermemek için bedavaya serbest bıraktığı İbrahim Kaş'ı bir milyon euro'ya kiralayarak milyonlarca Beşiktaşlıyla dalga geçişini... carew dışında para kazanarakj sattığımız transfer yok. Daha hasteneye mi kupa götürsün...Sivas'a PAF takımıyla mı çıksın? Hastaneye kupa götürdüğünü... Adnan Polat'la "Kupa bizim, lig sizin" numabbeti mi yapsın. Birader bu paralar BJK'den çıkıyor. Yarın bıraktığında verin diyecek. Daha şimdiden çocuklarımın rızkı alacağım tabi diyor.Üstelik kaybedilen sadece para da değil. Her birimizin belki de BJK'li olmamıza neden olan' sayın başkanın da ağzından düşürmediği BJK'li duruşu!!! Bu duruşun mimari Sebanın elini öpün, vizyonuyla klübü başka bir yere taşımayı öngören Serdar Bilgiliye sadece teşekkür et. Ve de merak etme BJK'yi kötü yönetenleri eleştirdiğinde de muhalif olabilirsin!!!!

geloraptor dedi ki...

Bunlardaki muhalifli değil. güce tapma. koltukta o an kim varsa ona yamanma.

Ricardinho brezilya'dan geldi. Bizden önce nerde oynamıştı ki. Elano ise Man City'den geldi. Öncesinde Shakhtar'daydı. Bu takımarı bilmem tanıyor musun? Tabata'yı ise Antep'e gelmedn önce hiç duyan var mıydı? Antep'i sanırsın geçen sene şampiyon yaptı da bir senede 8 milyon euro bonservis bedeli değeri kazandı. Elano-Tabata transferleri ii kulüp başkanının çapını ve çapsızlığını ortaya koydu. Ama sana kalsa Fildişi'nde futbol okulu vs. o dişi kulübe sokuyor da sen tapmaya devam ediyorsun.

Uğur Batı dedi ki...

@ georaptor

Fildişi Okul projesi koparttı beni yalnız. Niye gerek duymuşlar? Tükiye'nin suyu mu çıkmış. Yıllardır kendi altyapımızda iyi bir sistem kurup, A takıma oyuncu yıdık da Fildişi kalmış! Sanırsın ki, Jameika'da atletizm okulu açıp, sprinter yetiştirecekler hani adamların genetik avantajları var da Tüklerde yok. Allah akıl fikir versin ne diyeyim

Sertug Ozgur dedi ki...

Demirören ile temiz Beşiktaş. Hay allahım hiç gülecek halim yoktu.

sehorn dedi ki...

theotheo;

Beşiktaş'ın 3. büyük haline gelmesi ile Seba'nın, Bilgili'nin ne alakası var. İki başkan döneminde klüplerin şampiyonluk sayıları da birbirine yakındı, maddi durumları da. Şimdi gs, fb şampiyonluk sayısında bize fark attı. Maddi olarak fener zaten uçtu gitti, gs arkasına sponsorları alıp kurtulma yolunda adımlar atıyor. Gs''nin 5 sene önce Afrika'dan bile oyuncu alacak gücü yokken şu anda borç harç da olsa bir çarkın içine girmiş durumda. Bu gelişim değil de nedir ? Biz ne durumdayız? Klübün gelirleri temlik altında, fulya diyorsun, inşaat firmasıyla davalık durumdayız. Borç tavana vurdu. Gelir yok, giderin haddi hesabı yok.

3 büyükler arasında en az borç bizim demişsin. Bizim bakkalın da borcu Migros'tan azdır. Bu hacim meselesidir. Eğer gelir-giderlerin dengeli ise borç sorun olmaz ama borcun karşılığı gelir yok ise batar gidersin. Fb'nin borcu bizden çoktur, ancak gelirleri bizim 10 katımızdır. Aynı Migros-mahalle bakkalı örneğinde olduğu gibi.

Fener'in Topuz'a, Özer'e 60 trilyon vermesi salaklıktır ancak adamların salaklık yapma kredisi vardır, çünkü adamlar sadece fenerium'dan mavi jeans ile aynı ciroyu yapacak güçteler. Senin kendini fenerle kıyaslama şansın yok çünkü fener senden 10 kat fazla para kazanıyor istediği gibi harcar parayı. Fabrikator adam gider kendine en kral Mercedes'i en pahalı fiyata alır kazık yer, sorun değil çünkü fabrikadan para akmaya devam eder, memur, işçi gidip krediyle kendine mercedes alırsa çürür gider. Kendini fenerle kıyaslama. Önce onların yaptığı doğruları yap ki sonra seninde har vurup harman savurma kredin olsun.

Tabata gol atarsa niye üzüleyim ki ben Tabata kötü futbolcu mu dedim ? Beşiktaşın böyle bir lüksü yok diyorum.

Demiroren'in yaptığı 1-2 tane iyi şeyi yazıp " bunlardan haberin var mı" demişsin. Ben sana buraya destan yazarım adamın yaptığı rezaletler adına. Senin onlardan haberin var mı ? Bozuk saat bile günde 1 kez doğruyu gösterir, izin ver bizim mahalle delisi de 6 yılda 1-2 kere doğru birşey yapsın. Utanmasanız adam nefes alıyor diye alkışlayacaksınız adamı.

Muhalefetin çıkmaması hatadır tamam ama muhalefeti bu kadar sindiren kimdir ? Azıcık muhalefet yapan Fikret Orman'ı Serhat Uluren'e bitir bunu diyeni onaylayan kimdir ? Kongrede kendisini eleştiren Atıf Keçeci konuşurken salona küme küme çakal dizdirip yuhalatan kimdir ? Sen klubu gebert, tüm gelirleri temlik altına aldır, borç batağında yüz, bankaları sana kredi vermeyecek duruma getir, ondan sonra niye muhalefet proje açıklmaıyor ? Yahu yok kardeşim bu klubun geliri falan yok artık,bitti hepsi. Neye proje acıklayacak muhalefet ? Bankalar Beşiktaş adını duyunca ürküyor. Hangi parayla proje açıklayacak muhalefet ? Kimse sana sposnsor olmak istemiyor. Anlamıyor musun ? Demiroren bu klubun ağzına sıçtı, muhalefeti harekte edemeyecek duruma getirdi. Yani suçladığın muhalefetin bu durumda olmasının nedeni de bu adam. Hırsızın hiç mi kabahati yok diye bir laf var bildin mi ?

Bizi kurtaracak tek proje, 5-6 sene hatta belki daha uzun vadeli bir küçülmedir. Borcu harcı toparlayıp tekrar ayağa kalkmamız için Ben bunu vaad edip oyumu isteyene sonuna kadar helal ederim hakkımı.

Adsız dedi ki...

Seba ya da Bilgili şöyleydi böyleydi yarışması yapılmıyor burada.Kişilere göre yanlışı doğru kabul edemeyiz.Şu an bu kulüp kötü yönetiliyor mu yönetilmiyor mu önemli olan budur.Küçüklüğümde mahallede top oynamak için topu olan çocuklara muhtaç duyardık.Genelde de maçlar olaylı geçerdi ve topa sahip çocuk top benim ben ne dersem o olur derdi.Demirören'de işte bu çocuk gibi para bende istediğimi yaparım havasında.Ama bir fark var parasını geri de istiyor.Kimse kusura bakmasın beşiktaş kimsenin oyuncağı değil böyle yönetileceğine 10 sene şampiyon olmasın daha iyi....

gnnvry dedi ki...

benim anlamadığım bilica, mehmet topuz, cristian, dos santos transferlerinin maliyeti konuşulmazken niye bizde olay yaratıldığı, mehmet topuz kaç yaşında kaç kere milli oldu kaç paraya transfer oldu, bilica'nın bonservis bedeli, oynadığı kulupler, özerin tranfer bedeli, kaç kere milli olduğu ve başarısı konuşulmazken neden bizde holosko, ismail, tabata, ferrari olay oluo anlamış değilim!! yıldıray baştürk veya aurelio'yu "istediğimden değil" sadece soruyorum gs ya da fb almak istese bu kadar olay olurmuydu? cristian'ın fink'ten bir farkı varmıdır neden maliyetleri konuşulmuyor? bobo, yusuf, holosko transferlerinde de aynı film çevrilmişti. aranızda deco'nun veya van der vaart'ın beşiktaşa'a gerçekten geleceğini düşünenler var mıydı hem de 7.5 milyon euro'ya. bugün ayın 28'i ve transferin bitmesine sadece 4 gün kalmış bu saatten sonra dışardan oyuncu alıp toto oynamaktansa içerden yani bizim ligden oyuncu almayı yeğlerim. ha sezonbaşı bobo satılsa veya delgado işi halledilebilseydi tabi ki de "nakamura" veya "juninho"'yu isterdim ama olmadı.

AQ-47 dedi ki...

Herşeyi bir kenara bırakıp sabah blog ana sayfada BJK logosunun yanında bulunan resmi kaldıran arkadaşa teessüflerimi sunuyorum...Bu takım şampiyonlar ligi şampiyonu olsa da o resim orada kalmalı...ta ki...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

logoyu ben koymuştum. ama o resmin sadece tabata transferiyle ilişkilendirileceğini düşünerek kaldırma kararı aldık.

tabatayı aldı kötü başkan, deco'yu alsaydı iyi başkan algısı çıkmasın diye.

marpione dedi ki...

@jessie

e başka ne algısı çıkacak ki? deco'yu alsa başarılı olacaktı, gidip tabata'ya o paraları saydı beceriksizliğinden.

bence bu tarz konularda kimse blog'un üzerine gelmesin. beğendiğimizde övelim, beğenmediğimizde de olmadı diyebilelim. ya da beğenen söylesin, beğenmeyen de söylesin.

illa x resim konduysa orda sonsuza kadar kalsın tartışmalarına girmenin lüzumu yok. siyasi parti falan değil burası, futbol blogu. işimize gelince överiz gelmeyince övmeyiz. bu kadar basit. tutturmayın gene "duruş da duruş" falan diye. zevkine eğlencesine yazı yazdığımız yerden hayat felsefesi üretmeye gerek yok.

Pamukk dedi ki...

ve tabata bitmiş.
Allah bidaha belanızı versin

değerlia rkadaşlar sevgili romalılar;
para benden mi çıkıyor derken sözlediğim şeylerin detaylısını ekşi sözlükte de yazdım. dileyen gider okur.

ama allah aşkına biri bana şunu söylemesin;
100 lira verdim orijinal forma aldım, dünya yıldızları isterim, takımım herkesi yensin isterim, böyle gururlanayım falan demeyin. daha doğrusu bunları diyecekseniz bana demeyin.

bu takımın şampiyon olup olmaması skimde değil, bu takım 8 değil 18 - 0 yenilse ben boynu bükük dolaşmam. hatta küme düşsün istiyorum ben. yani borçtan harçtan bilmem neden küme düşsün.

küme düşsün ki o zaman görelim beşiktaş ismiyle hava yapanlar kimler, beşiktaş'ın ismi yüzünden koltuklara sarılan yöneticiler kimler. kimler beşiktaş'ı kullanarak kendi işlerini takip ediyor.

yenilince "e sevinmek için sevmedik ki" demeyi biliyorsunuz hepiniz. e hani sevinmek için sevmedik ki'ler.

bakına rkadaşlar. everton arsenalden bir araba gol yedi, adamlar attıkları tek gole ne kadar sevindiler.

neyse bunlar skimde değil dediğim gibi.
sen şampiyonluğun gazıyla apılmış tüm hataları unut, sırf nihat geldi diye yapılmış tüm hatalara sessiz kal, takım kötüye gidiyor dedikçe şampiyonlukla kupayla sesini kes ondan sonra bir transferle feveran et.

soruyorum.
bu gün 8 milyon'a TABATA değil de 15 milyona VDV yahut 20 milyon'a DECO gelseydi tepkiniz ne olurdu?

d.amokachi dedi ki...

Dün akşam kura çekiminde hayatımın en kötü anlarından birini yaşadım. Tüm klüpler için kuradan çıktıktan sonra daha önceki geçmişleri için olumlu şeyler söylendi. Örneğin Barcelona geçen senenin şampiyonu yok işte Real Madrid şu kadar şampiyonluğu var filan diye. Yalnız şöyle birşey oldu kuradan çıkan bizim takımımıza sıra geldiğinde Şampiyonlar ligi tarihinin en ağır yenilgisini aldığımız söylendi. Tam anlamıyla bir skandaldı. Sırf bunu yaşatan Başkan olarak bile istifa etmesi gerekirken, kendileri şu anda Tabata'yı almış olmanın gururunu yaşıyordur. Gittiği gün fakiri fukarayı doyuracam!!!

sehorn dedi ki...

theotheo,

27 yaşındayım, kongre üyesiyim. Kombinem, formam, her sene tamamdır. Bu sene iş nedeniyle yurtdışı seyahatlerimin sıklığı nedeniyle kombine almadım sadece. Lakin kombine parasının iki katını fersah fersah vermişimdir klube. GBT'yi geçtiysek konuya dönelim.

Bayılıyorum şu herşeyi Seba'ya bağlamınıza ya. Şu an elinizde kalan tek koz olan Fulya'yı kim aldı kardeşim ? Beşiktaş'ı köhne binalarda alıp eline yüzüne bakılır bir klüp yapan kimdi ?

Çok meşhur bir geyik daha var Demiroren şakşakçılarının bayıldığı ve her tartısmada soylediği. Sen soylemeden ben soylıyım. Gülmeye hazır mısınız ? " Dolmabahce sarayının yeri aslında Beşiktaş'ındı. Seba yok pahasına verdi orayı. " Yahu buna ciddi ciddi inanıp Seba'ya tukaka diyen insanlar var. Sarayın bahcesinde futbol oynadık diye orayı bizim sanıp çıkınca Seba'yı suçluyorlar adamlar.

Seba dönemim şartlarına göre son derece iyi yönetmiştir klubü. Tek hatası özel televizyonların patladığı dönemlerde fazla içeri kapalı, muhafazakar olduğu için taraftar sayısı artmamıştır klubün.

Beşiktaş kombine satamıyorsa suç Demiroren'indir tabi ki de. Neden mi çunku taraftarların alışkanlıklarını yönetimler değiştirir. Nasıl mı ? 10 sene önce fb de kombine satamazdı, forma da satamazdı. Şimdi ne oldu ? Senede 30,000 kombine satıyor. Ne değişti ? Taraftar mı ? Hayır. Taraftarın klube destek olması için gerekli ortamı hazırladı yönetim. Stadı yaptı, fenerimu actı, kaliteli ürünler yaptı Taraftar da buna cevap verdi.

Çok övündüğün, sanki Demiroren'in klube bagısıymış gibi bahsettiğin Fulya'yı Semra Ozal sayesinde Seba almıstır. Demiroren sadece inşaatçı firma ile anlasıp binaları diktirmiştir. Onuda eline yuzune bulastırıp davalık olmustur. Utanmadan Fulya'yı Demiroren'ın projesi gibi anlatma.


8 milyon euroluk Tabata Beşiktaş'a tabiki de lükstir. Lüks olan Tabata değil, 8 milyon euro. Ayıktın mı ? Yok kardeşim yok, bu klubun parası yok. Nedir bu kadar anlamakta zorlandığınız yahu ?

sehorn dedi ki...

Tribal Enfexion,

Bu klup bu maliyetlerle 15 milyon euroya Deco'yu ya da VDV'yi alsa ona da yuh derdim. Yok boylr bir gücümüz. Tek sıkımlık kurşunumuz vardı. Şampiyonlar liginden aldığımız yükli eurolar. Onuna nokta trandferler yapacaktık. Biz ne yaptık o parayla ? Nihat 5 kafa bonservis verip senelik de 3.5 verip bağladık tüm parayı. Bu boku yiyorsan eğer, daha da para harcayıp batırmayacaksın klubu

@sehorn

hah işte birinin bunların farkında olması iyi.

şurada ve sözlükte yemin ediyorum öldürecem milleti.

ben yazdıklarımın satır satır açıklamasını yapmak istemiyorum.

bakın sözlükte exavier mcdaniel benim bir sayfga yazdığımı 2 satırda özetledi.

burada da sehorn özetledi. bir tek kaldı sevinmek için sevmedikçiler ile bu gün yeter demiröen diyenlere.

bunu daha önce demediysen bu gün söylemen iğretidir.

bu gün bakıyorum benim sanırım 2 sene önce yaptığım let's kick out demirören football şeyim milletin avatar'ı olmuş, bloglara forumlara taşınmış

bırakın arkadaşlar. ben 2 sene önce onu yaptığımda detek veren bir tek negativecommentgenerator ile o zaman jokond-thug love-khalasnikhov falan yazdığımız önlibero siteye koymuştu.

sene 2009'un neredeyse son çeyreği. ekşibeşiktaş bu logoyu kaldırdı millet koydu sağa sola.

geçti bor'un pazarı sür eşeği niğdeye

her şeyi siktir edin. bu gün sevgilimle buluşacam lan ben. tek derdim o. yuki'ye selamlar olsun

yuki the zorba dedi ki...

Ben de 12 Eylül sonrası fikren hadım edilmiş Türk genci profili çizeyim ve subjecte şöyle bir virgül yerleştireyim:

Maçtan sonra devam ederiz artık beyler... Takım sahaya iniyor, sonunda...

Hala bütün bayrakları kaldıramadık, semtte her yer bayrak dolu. Taraftar inemeyince sahaya, takım da inemiyor demek ki...

AQ-47 dedi ki...

Haber 1903'e göre Tabata transferi bitmiş...Hayırlı olsun demekten başka birşey yapamayız...

gnnvry dedi ki...

nihat

tello holosko

fink tabata ernst

ismail ferrari i.toraman ekrem

rüştü

----------------------------------
-cl-
bobo

tello holosko

fink ferrari ernst

ismail ferrari sivok toraman

rüştü

(yusuf, batuhan, s.özkan)

fena kadro değil ne diyelim bekliiip görecez artık hayırlı olsun

SirEvo dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
SirEvo dedi ki...

Verdiğimiz paraların nerelere gittiği ortada.
Hala gidip forma vs. alan armuttur, salaktır, enayidir.
Şu demirören başta olduğu sürece ne izmirden kalkıp da maça giderim, ne de kartal yuvasının içinden adımımı atarım.

One Shot dedi ki...

Yeter Allah Kitap biliyorsan yeter.
BEşiktaş'ı seviyorsan yeter
Ulan hiç olması insansan yeter.
Bu kadar adam senden nefret ediyor yeter
Küfür ettirmeden git yeter
SÖz sen gidersen efsane baskan bile deriz yeteki sen git

Feridun Bitir dedi ki...

carsi sanada yeter artik, besiktasli durusu deyip bu durusun yüzde birine sahip olmayan adamin arkasinda neden durursunuz anlamak mümkün degil!!hersey karsisiniz ama bir tek demirörene degil!!!neden acaba ha neden???beles bilet birazda yaninda rant bu kadar mi tatli be, yaziklar olsun. Sonra macta desibel rekoru kir, kulup elden gidiyor, sen macta gol gol diye bagirsan ne olur bagirmasan ne olur, uyanin artik!!!!

Yorum Gönder

Ara