.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Haziran 2009 Pazartesi

Ve Gol

Beşiktaşımızın bu sezon atılan en güzel golünü konuşalım. Benim oyum Nobre'nin Kocaelispor'a attığı gole gidiyor. Jüri özel ödülü ise Tello'nun Antalyaspor'a salladığı füzeye gidiyor...

36 Yorum:

Fyro dedi ki...

Lig,kupa karisik mi bilemiyorum ama Holosko'nun kupada Ankaraspor attigi gol.Ligte gene Holosko,2.yaridaki febe macindaki golumuz.
Ibrahim Toroman'in Denizli'deki golude unutulmaz.

.vatna dedi ki...

.burdan görüş belirmek ne kadr münasip bilmiyorum ama,eskişehir maçındaki Holoskonun golü diycem sanırım

bir önceki yorumdaki arkadaş, aynısından 4 tane gönderdiği için, 3ünü sileyim dedim, bu arada başkası da siliyodu galiba, hepten badem oldu gitti, bi daha yazarsa seviniriz, kusura bakmasın :)

benim fikrime gelince, 1-holoskonun lig maçındaki fenere attığı gol, 2- bobo'nun kupa maçında fenere attığı gol, 3- ernstin agücü maçındaki golü 4- delgadonun kocaeliye attığı gol, 5- nobrenin kocaeliye attığı gol, 6- holoskonun kupa maçında ankaraya attığı gol

daha da uzar aslında, golü iyisi kötüsü olmaz, gol goldür:p

hımm..hazırlanış bakımından delgadonun sivasa attığı gol de güzel, aklıma geldi şimdii

Jokond dedi ki...

freak ben de siliyordum kardeşim. nasıl bir gazla sildiysek piç oldu adamın yazdıkları:) özür

okka dedi ki...

sevgili jokond koca sezonda canlı izleyemediğim tek maçtan gidip seçmişsin golu.helal olsun =))

geloraptor dedi ki...

Sorun değil yazarız yine. =)
Her yazışımda sayfa görüntülemiyor yazısı geldi. 4. de ok dedi ama bir baktım 4 tane olmuş. =))

Hem silinmesi iyi olmuş Holosko'nun Fener maçındaki golünü unutmuşum. Gerçi o maçı da pek hatırlamak istemiyorum ondandıur muhtemelen. Tekrar sıraya koymak gerekirse

1- Tello vs. Antalya
2- Holosko vs. Fenerbahçe
3- Delgado vs. Kocaeli
4- Holosko(Yusuf) vs. Eskişehir
5- Nobre vs. Kocaeli
6- Ernst vs. Ankaragücü

Jokond dedi ki...

kocaeli maçı mı?
valla hazırlanışı süperdi, izlemeyenlerin ligtv.com.tr'den tekrar izlemesini tavsiye ederim...

Alper dedi ki...

Yusuf - Galatasaray

(bir galatasaraylı olarak söylüyorum)

Jokond dedi ki...

oha nasıl unuttum?
deli ibonun kupa maçndaki golü!

asist time dedi ki...

arkadasın biri soyle bir mesaj atmıs ama inş yalandır;

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mert Nobre ile aşağıdaki şartlarda 3 yıllık (2011-2012 sezon sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme bedeli olarak oyuncuya 2009-2010 sezonu için bir defaya mahsus olarak 1.000.000.-Euro ve 10 eşit taksitte ödenmek üzere 1.400.000.-Euro 2010-2011 sezonu için bir defaya mahsus olarak 750.000.-Euro ve 10 eşit taksitte ödenmek üzere 1.400.000.-Euro 2011-2012 sezonu için ise bir defaya mahsus olarak 750.000.-Euro ve 10 eşit taksitte ödenmek üzere 1.400.000.- Euro ödenecektir.

asist time dedi ki...

Sezonun golu de estetik acıdan degerlendirirsek Tello'nun Omer'e attıgı gol ile Holosko'nun Fener'e attıgı gol cekişir. Ama şampiyonluk yolunda en cok deger kazanan gol ise kesinlikle kocaeli deplasmanında geriden gelip bobo nun attıgı gol. Kocaeli deplasmanında ki galibiyetden sonra tkımın şampiyonluk inancı cok arttı.

Benim gordugum bir tek 20 Nisan'daki (sozlesmeyi uzattik) haberi var. Eger arkadasin IMKB ile ilgili bir yerde, ya da kulup adina calismiyorsa, biraz sallama olmus olabilir.

Yarin sabahi bekleyelim.

asist time dedi ki...

banada bariz sallama geldi, inanasım gelmiyor 2.4 milyon euro nedir ya ingiltere yi filan gectim NBA de dolara vurdugunda oyuncular vergiler dusulunce bu kadar para kazanmıyor.

Ama diger taraftan da baktıgımda Delgado'nun menajeri olan babası 2.2 milyon luk sozleşme imzalatıyorsa Fener den neler goturen Juan Figer'in Turk Statusunde ki Nobre'yi de Delgado'dan aşagı bir sozlesme imzalatmaz gibi.

Bir de bu kadar nazdan sonra anlasıldı denilip de rakamların hala acıklanmaması korkutmuyor da degil hani ..

Gökhan dedi ki...

bu sene rahat 15 tane çok güzel gol sayabilirim.bir tanesini diğerlerinden ayırmakta kararsız kalıyorum.sene başından itibaren saymak gerekirse
tello vs. siroki
delgado vs. sivas
holosko vs. antalya(fortis)
tello vs. antalya (fortis)
delgado vs. kocaeli
nobre vs.kocaeli
serdar özkan vs. antalya (fortis)
delgado vs. ankara (fortis)
holosko vs. ankara(fortis)
delgado vs. hacettepe
nobre vs. hacettepe
holosko vs g.birliği
tello vs. sivas
yusuf vs. kayseri
holosko vs. eskişehir (thanks to yusuf şimşek)
holosko vs. f.bahçe
bobo vs. f.bahçe (fortis)
ernst vs. a.gücü
bobo vs. a.gücü
i.toraman vs. denizli

20 tane olmuş.içlerinde uzaktan şutlar,kontralar,üstüste paslaşmalarla gelenler yani ne ararsan var.lig için düşününce 60 gol az belki ama o kadar güzel goller attık ki bu sene

asist time dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
asist time dedi ki...

resmi bir transfer topici olmadıgı icin buraya yazıyotum; hollanda basınında su anda Co Adriaanse'in Galatasaray ile anlastıgı belirtilmiş.

efelainen dedi ki...

attığımız en güzel gol kesinlikle holoskonun fenere attığı gol bence.yediğimiz en güzel gol ise jaja isimli ayı yavrusunun orta sahadan abandığı goldür her halde.hatta bu gol tüm zamanların yediğimiz en güzel 2. golü bile olabilir.1. tabiki recep çetin&malmö.

Noat Samisa dedi ki...

http://finans.mynet.com/haber-detay.aspx?haber=13110264

Nobre'ye yıllık 2.4 milyon euro...

Yılın golü budur.

Bu sevimsiz hadise bir yana, ligin 2. haftasında boş kaleye atılan Holosko golü ile İnönü'deki Gençlerbirliği maçında Ekrem'in atttığı gollerin hazırlığı, asistleri apayrı güzeldir. Son vuruş güzellikleri ya da Holosko'nun Fenerbahçe'ye attığı gol gibi solo goller de çok çok güzeldi ama benim nazarımda bu ikisi çok değerlidir.

threepoint dedi ki...

nobre haberi doğru dostlar, imkb'nin günlük bülteninde gördüm saat 10 gibi bende.

benim oyum ankaraspor maçında holoskonun attığı süper vole, hadi abartim, hayatımda izlediğim en güzel 23 golden biridir.

(son 13 yılda 2 kez şampiyon olan takımın taraftarı olarak bu yorumum, bir dangoz yazmış bu istatistiği bugün sözlükte:))

Yukarida zaman asimina kurban gitmis, deginilmemis olup, bence unutulmamasi gereken, belli ozellikleri ile seyir zevki veren 10 gol (kronolojik sirayla):

1. Delgado'nun Antalya'ya attigi goldeki vurusun cabuklugu ve netligi.
2. Nobre'nin Gaziantep'e attigi golde Zapo'nun asisti.
3. Holosko'nun Kocaeli'ye attigi golde Nobre'nin ofsayttan cikisi.
4. Sivok'un Eskisehir'e attigi goldeki kafa vurusu acisinin darligi.
5. Nobre'nin Fenerbahce'ye attigi goldeki atagin gelisim hizi.
6. Delgado'nun Galatasaray'a attigi goldeki asistin guzelligi.
7. Holosko'nun Galatasaray'a attigi golde cikan "hasirt" sesi.
8. Nobre'nin Antep'e attigi golde Toraman'in sag kanattan yaldirisi. (Aynisini bir hafta sonra IBB'ye karsi da yapti)
9. Bobo'nun Hacettepe'ye attigi golun Sergen'in Chelsea'ye attigi golu animsatisi.
10. Yusuf'un Kocaeli'ye attigi goldeki gol vurusundaki estetik, profesyonellik, sakinlik, preciseness.

asist time dedi ki...

Baros veya Kewell,Ernst bu kadar para almıyor. Avrupa'yı saymıyorum bile.

Yukarıda da belirttim sen gidip Delgado'ya 2.2 milyon verirsen Juan Figer'de bos durur mu ...

Bobo Nobre sakatlanınca 5-6 mac ilk 11 cıktı Nobre'nin tum sezon attıgı golleri 5-6 haftaya sığdırdı.

2.4 milyon nedir hala inanamıyorum.

benim için mehmet topalın golüdür. şampiyonluğun habercisi bi goldür :))tabi ki bu gol değil en güzel gol. fenerbahçe kupa finalinde bobonun attığı 2. gol bence. maçın sonları olmasına rağmen bu golde oyuncularımızın kondisyon olarak hırs olarak fenerbahçenin ne kadar ilerisinde olduğunu gördük. yaklaşık 70 metrelik depar atan futbolcuların el birliğiyle attığı bi goldü.

valla ister kıçıyla, ister başıyla olsun, beşiktaş adına atılan her gol güzeldir nazarımda. ama bu postta adı geçen gol öncesinde orta sahadaki al gülüm ver gülüm paslaşmaları ve nobre'nin sağ dışla vuruşundaki falsoyu yeni açık tarafından net şekilde gören adamlardan biriyim. ayrı tutmak lazım.
bir de inönü'deki gençlerbirliği maçının son dakikasında kontradan attığımız üçüncü golde, holosko'nun gemileri yakıp attığı depar, tello'ya topu verişi, ardından tello'nun ortası ve holosko'nun kafa vuruşuyla verilen "nasıl kontraya çıkılır" dersi kadar, televizyona yansımayan ama holosko topu ilk aldığı anda tüm -bildiğin tüm- kulübenin ayağa fırlayıp "hadi koçum" mealindeki hareketleri görülmeye değerdi. stadda golden aldığım keyif bazında değerlendirerek bu ikisini başa koyarım.

Okan dedi ki...

en güzel gol bence holosko'nun fenerbahçe'ye attığı goldü.
en çok sevindiğim gol ise galiba yusuf'un galtasaray'a attığı gol.

Emrah D dedi ki...

Bobo'nun kaleciyi de geçerek Antalya'ya attığı goldür. O gece ligin ilk maçını oynayacaktık, benim de kayınvalidem memleketine dönecekti. Otobüs terminaline gittik fakat otobüsü 2 saat kadar gecikti orada saatlerce beklemek zorunda kaldık. Terminalde lig tv de vardı, içerisi hınca hınç kalabalıktı, dışarıda bavulların başında dikilirken camdan içerideki maçı izliyordum. 2-0'dan 3-2'ye maçı çevirdiğimiz zaman, bu sezon şampiyon olursak Bobo'nun bu güzel kaleciyi yatırmalı sonra da batırmalı golüyle şampiyon olacağız dedim. Aynen de öyle oldu. Ömer Çatkıç önce rüku sonra secde derken beli kırıldı kaldı, Bobo golü yazdı, 3 puan geldi, kayınvalide gitti.

Süper bir goldü.

JeromeRothen dedi ki...

en güzel gol bana göre gençlerbirliği karşsında gelen 3.cü goldü.hazırlanış ve asist açısında inanılmaz derecede kalite kokan bir goldü.tellonun akıl dolu pası unutulmaz.

en anlamlı gol ise trabzona bobonun attığı kafa golüydü.2.yarıyı tamamiyle tek kaleye çevirip inanılmaz bir baskı kuran takım o golü atamasa ve kaybetse büyük bir moral bozukluğu yaşardı.en çok sevindiğim golde o goldür.

en güzel asist başlığıda açılabilir belki.golle sonuçlanmasa bile tellonun bursada serdar özkana verdiği pas inanılmazdı.

Jokond dedi ki...

@diskonnektus erektus

O golü çok özel kılan, kayınvalideyi göndermenin verdiği mutluluk olmasın? :)

aamet jr. dedi ki...

Anlamlarını işin içine katmazsak bence en güzel gol postta resmi olan goldür. Tello-Delgado-Nobre üçlüsünün devamlı koşu halindeyken topuk pasını da içeren tek paslarla gelmeleri ve Nobre'den görmeye alışık olmadığımız şekilde 18 dışından sağ dışla gelen bir vuruş. Bazı goller hazırlanışı bazı goller vuruşu için güzel seçilir. E bunda her ikisi de var.

Bir de üst direkten kale çizgisine vurup sonra üst filelerle buluşsa veya yan direğin fileyle buluştuğu yere gidip sonra ağları dolaşsa tamamen fantastik bir gol olacakmış.

T. Egemen Gul dedi ki...

Yahu bir allagin kulu da "ben atilan gollerin videosunu yaptim, youtube'a yukledim, bakin oradan yazin buraya" demedi..

Yuh.. Yaziklar olsun..

:)

T. Egemen Gul dedi ki...

Ha bu arada Theotheo..

Baskan'in Nobre'ye verdigi para konusunda ne dusunuyorsun? Haketmiyor Nobre falan diyordun.. Ama Başkan'in doğrusunu yapmıştır herhalde yine.. Hangisi?

@T. Egemen Gul

Valla videoları ben yapmadım ama youtube'da bu sezon attığımız tüm gollerin olduğu videoları buldum. 3 bölüm halinde...

İyi seyirler:

http://www.youtube.com/watch?v=4gJvUkY1v7M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3IU-R1W41jc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=M6NMfcb2yek&feature=related

şu gol eksikmiş, onu da koyayım tam olsun:

http://www.youtube.com/watch?v=Q7QnfJWSaR0

marpione dedi ki...

bu yusuf'un ronaldinho kesildiği golü pes'te atmaya uğraştım ben bir süre ama kale sahasına dikecek direk bulamadım.

Sertug Ozgur dedi ki...

bu sezon bayaa şık goller attık,hem uzaktan şut hem hazırlanış olarak. Hatırladıklarım arasından ilk üç şöyle:

1. Tello vs Antalya (hem lig hem kupa maçındaki gol 2si de birbirinin kopyası gibi)

2. Bobo vs Ankaragücü (hazırlanış olarak)

3. Delgado vs Ankaraspor fortis. (kaleci hatalı gibi olsa da çok çok uzaklardan bilinçli atılan bir goldü)

norton dedi ki...

Benim de aklıma Sivok'un Ankaraspor macında attıgı talihsiz aynı zamanda sık gol ve Kratochvil'in ikinci yarının ilk macında yine kendi kalesine attıgı ve cıkısın baslangıcı,talihin dondügü,kaderin cilvesi Kratochvil'in kendi kaderinin de dondügü tuhaf gol.Aynı Kratochvil Denizli formasıyla Konyaspor'a da son dakikalarda bir gol atmıstı.

Nobre'nin Kocaeli'ye,Bobo'nun Ankaragücü'ne golleri ve Yusuf'un Eskisehir macında Holosko'ya carptırıp attırdıgı gol benim ilk ücümde yer alanlar.Nobre'nin golü gerek hazırlanısıyla,gerek vurus teknigiye,gerekse estetizmiyle listenin en üst sırasını fethediyor.Bir de o vurusu Nobre'nin yapması gole ayrı bi güzellik katıyor.O vurusu Yusuf yapsa Yusuf klasında bi gol derdik.Nobre'nin omrü hayatında oyle bir gol daha atması pek mümkün gelmiyor kulaga.

Yorum Gönder

Ara