.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Haziran 2009 Perşembe

Mehmet Topuz Beşiktaş'ta

Detaylar daha sonra...

207 Yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 207 / 207   Yeni›   En yeni»

@theotheo

Sayin Baskan ile Egemen arasinda hicbir fark yoktur. Sayin Baskan'a "Tupcu" demek senin nazarinda hakaret ise; Egemen'e serefsiz demek de o kadar hakarettir. Hakaret insana gore ayrim yapmaz.

Bakiniz, burada biri birisine hakaret ediyorsa, ona ders vermenin yolu geri hakaret etmek degildir. Allah askina ilkokulda degiliz yahu. "O bana pezevenk dedi", "o bana serefsiz dedi ama" degil bu olay. Biri sana serefsiz mi dedi, oturur guzel ayarini verirsin; karsi taraf anlamasa da diger okuyanlar seni takdir eder, helal olsun der, hakaret eden de kendi ambarinda yasamaya devam eder fotosentez yaparak. Molla diyelim biz size, benim dedigim o.

Su post'taki 200. yorumun su olmasi bana hakikaten koyuyor. Rahat uyuyun siz ama, cekinmeyin.
-----------------------------------
Egemen,

Bana yazdigin cevabi yeni okudum. Eger endisen adinin bu tur hakaretlerle anilmasi ise, "Bu yorumun silinmesini talep ediyorum, theotheo'ya yaptirim uygulanmasini talep ediyorum" falan dersin; daha onceden de yaptigin gibi. Dedigin de ciddiye alinir, daha once de alindigi gibi. Ama sana serefsiz diyene denyo demek cozum degildir, bunu da kabul ediyorsun sanirim.

Marpione'nin gece 1.30'ta bunlari yazmasini mi yeriyorsun? Adam senin yorumlarini silip bir yere cikmis, daha sonra eve gelmis, yazilanlari okumus ve o yuzden cevpa vermis olamaz mi? Bu 1.30 mudur yani isin kilit noktasi, 10.32 olsa olacak miydi?

Sen, derecesi ne olursa olsun, theotheo'nun ve de senin hakaret ettigini kabul ediyorsun degil mi? O zaman yapilan islemin dogrulugundan da suphe duymaman lazim. Hala daha "Hugo'nun.. derdim ama demem" deyip, Ahmet Cakar'cilik oynuyorsun. Yakisik aliyor mu bu laflar sence? Benim sana yaklasimim ile senin bana yaklasimin arasindaki farki gorebiliyor musun?

Not: Google'da "Egemen Gul pezevenk" diye arattim, senin kupalar gotunuze girsin diye bagiran komsuna "kiskanc pezevenk" dedigin yorum cikti. Ben buna ironi diyorum.

tai dedi ki...

pek anlamam bu işlerden ama sanırım bu buraya cuk oturur

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=i%C3%A7imizdeki+irlandal%C4%B1lar

marpione dedi ki...

egemen,

-neyi tartışıyorsun paşam sen? senin bir tane mesajını sildim sadece o da küfür içeriyordu. öyle bir konuşuyorsun ki sanki bütün mesajlarını siliyoruz.

-kimseye isminizle gelin denildiğini hatırlamıyorum. tek istenilen bir blogger hesabı. kullandığın adın sana ait olup olmadığını bile merak etmiyoruz. 3 dk sürüyor yeni bir google hesabı ve blogger kimliği almak. bir nickle gel de kurtulalım bu "ben adımla geliyorum siz nickle geliyorsunuz" adlı manasız geyikten.

-kullandığın "ben de yaptım (küfrettim) ama sonradan utandım da sildim" argümanı toptan geçersiz. doğru yaklaşım şu :

hiç yapma, silmek zorunda kalma.

- theo'nun yaptıklarını kendini savunmak için kullanma, sana sus ona buyur seviyesizce takıl denilmediği yani tavrın sadece sana olmadığı da ortada. ikinizin de mesajları silindi. senin o "boş konuşma" üzerine olan mesajını da silerdim de o kısımdan önce yazdıkların gitmesin diye silmedim.

-sana en çok koyan da mesajlarının silinmesi değil hatanın insanların önünde yüzüne vurulması sanırım. daha önce kaç kişi sakin sakin söyledi egemen biraz daha yumuşak ol diye ama sallamadın. kanaatimce o zaman söyleyenleri dinleseydin bu noktaya gelmezdik.

-hala size yakıştı falan diye konuşuyorsun. sana hatırlatmak isterim bu blog kimsenin zorla getirildiği bir ortam değil. yönetim şekliyle veya tarzıyla ilgili şikayetin varsa, bizim "denyolar grubu" olduğumuzu düşünüyorsan belki senin için başka alternatifleri değerlendirmek daha hayırlı olacaktır.

sanırım bütün argümanlarına cevap verdim sanırım. gene kalkıp yeni yeni demagoji söylemleriyle (misal ne alaka gecenin 1.30'u olması? öğlen olsa bunlar sorun etmeyecek miydin?) gelsen de benden bu kadar. kalan cevapları diğerleri versin.

Videonun basligindan dolayi ozur dilerim, eksisozluk'ten aynen link'i kopyaliyorum. Mehmet Topuz'un son roportaji:

http://www.youtube.com/watch?v=xm_Cc9xcmT8&annotation_id=annotation_303211&feature=iv

Benim izlenimim konusanin Mehmet Topuz degil de menajeri oldugu. Hatta Chicago filmini izleyenler icin, "We Both Reached for the Gun" desem yeterince aciklayici olurum herhalde.

"Blogger T. Egemen Gul dedi ki...

Ideal kadro dedigin ucubik seyde Tello'nun sol bek, ve Delgado'nun sol açık oldugunu gormek beni seni futbol anlayaşınla ilgili dikkate almamam gerektigini bir kez daha gosterdi Jessie.

O bayildigin Nobre'nin de ideal 11'de olmamasi cok acaip olmus. Bazen kafan böyle gidip geliyo herhalde. Bu eksibesiktas sayfalarina 20 tane 11 yazmissindir, aralarindan en süperi bu olmuş. Çok iyi.

04 Haziran 2009 Perşembe 23:30
Blogger T. Egemen Gul dedi ki...

Conan O'Brien seyrediyorum. 15 dakika surdu yazmak yukardakini. Ama senin kadrolar gotunden sallamanin en guzel ornekleri gibi dakkalik seyler. Bilmem anlatabildim mi? Tartışma yaratmak istiyosun belki ama sinir bozucu bu. Sene içinde "ideal" dedigin bu kadroyla baska takimlarin karsisina ciktigimizda nasil futbol oynariz cok merak ediyorum.

Şu Bobo'yu gonderip Batuhan'i koysunlar bari de forvet arkasinda Holosko ve biri daha 3'lüye dondurur. 4-4-2 cok begenmedigim bir formasyon zira."


daha dün blogun en saygılı insanlarından jessie'ye karşı şu dili kullanmış olan birisinin şu anda üslubuyla ilgili kendisine yapılan gayet saygılı bir uyarıya karşı bozuk atıp gereksiz polemiklere girmesi anlamsız olmuş bence.. ha şimdi gelip bana, "sana noluyor lan, 3.ye bok yemek düşer" tarzında cevap verirse de şaşırmam sonuçta..

Buraksem dedi ki...

mehmet; beşiktaşımda attığı ilk golü bu esat a armağan etse ya, mükemmel olurr :D:D:D
esat dergi değil esat kapak :)))))

«En Eski ‹Eski   201 – 207 / 207   Yeni› En yeni» Yorum Gönder

Ara