.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Haziran 2009 Çarşamba

İsmail Köybaşı Beşiktaş'ta...

Hayırlı Olsun... Link

33 Yorum:

Neden resmi sitede birşey yazmıyor.Galatasaray bir transfer yaptığı zaman ilk olarak resmi sitelerinden öğreniyoruz.Daha dün canlı yayında Kızıl ısrarla hiçbir futbolcumuzu satmayacağız demişken ve önceki vukuatlarımız bakiken bu transferin gerçekleştiğine şu anlık için inanamıyorum.

zubi dedi ki...

bi de rıdvan'ı almışız sanırım o çocuk için de iyi şeyler söylüyolar. hayırlı olsun.

delgado dedi ki...

rıdvan şimşek... 1 senedir adı futbol dergilerinden karşıyakalıların ağzından düşmüyordu. bu 2 bekin gelişimiyle yakından ilgilenilirse iki mükemmel transfer yapmışız demektir. yalnız hala beklediğimiz bir "sağlam bek"le anlaşamadık.

AQ-47 dedi ki...

@ delgado

haklısın, şu ana kadar Erhan'ı da sayarsak sadece yedek transfer ettik..."As"lar nerede?

Rıdvan mükemmel olur gerçekten doğruysa.İsmail'den bile daha çok sevindim bu transfer haberine.

Unknown dedi ki...

Kaynak paylasabilirseniz sevinirim. Resmi sitede yazmiyor.

repLanigre dedi ki...

ismail'in adini ilk olarak iskenderunlu bir arkadasimdan duymustum (bir de fm'de antepspor kariyerimden :)).

iskenderun - arsuz civarlarinda şirince diye bir yer var yazlik mekani yine, ismail de şirince balıkçısının oglu diye biliyorum.

yetenekli topcu diye bahsediyorlardi, 1 sene icinde once antepte ilk 11 oldu, sonra simdi de besiktas'a geliyor. kendisinin transferi dolayisiyla şirince balikçisinda lagoslari goturucez işallah gelicek ay arkadaşlarla :)

jtr dedi ki...

"Beşiktaş'ın, bu transfer karşılığında Gaziantepspor'a 3 oyuncu ve para vereceği öğrenildi. Siyah-beyazlılardan hangi futbolcuların Gaziantepspor'a gideceğinin Beşiktaş Kulübü tarafından 26 Haziran Cuma günü açıklanacağı bildirildi."

Gidecek 3 kişi için tahminleri alsak?
Bence;
1)zapo
2)mehmet sedef (hala bonservis bizdeyse)
3)necip uysal (tamamen salladım)

umarım çok iyimser tahminlerde bulunmamısımdır

Unknown dedi ki...

Bir de Murat Ceylan'i alabilsek aslinda, 10 numara transfer olur.

sağlam bekten kasıt papa gueye olsun mu ? olsun a.q. artık ...

Zapo'nun gitmeyi kabul edeceğini sanmıyorum.Serdar Kurtuluş da umarım gitmemiştir.Bu sene ondan patlama bekliyorum.Ya o değil de murat ceylan'ı alsak daha iyiydi sanki adamın sözleşmesi seneye bitiyor hem bu kadar para vermezdik hem de orta sahada ernst'le beraber çok iyi bir ikili olurlardı.
İsmail çok beğendiğim ve gelecekte milli takımın sol beki olacağına inandığım bir oyuncu olsa da ilk senesinde ibo'nun oyunundan çok da bir fark yaratacağına inanmıyorum.Bizim sorunumuz sol bekte değil sağ bekteydi.Umarım rıdvan haberi kolpa değildir.

Unknown dedi ki...

Karsiliginda Serdar Ozkan'i vermissek tadindan yenmez bu arada :))

theotheo dedi ki...

helal olsun yönetim ya.

EnisteKolaKoy dedi ki...

allahıımmm sana geliyoruummmm. cok iyi oldu bu ya, mustafa hoca yedek diye almamistir insallah.

serdar kurtuluş ve serdar özkandan biris gidecek kesin ... denizlispora delgadoyu , werder bremene boboyu , birilerine de zapoyu verdik mi gelsin gueyeler , martinsler , higgins ve şarapovalar ...

Unknown dedi ki...

rıdvan ve ismail transferleri ilaç gibi geldi. murat ceylan ve eren güngör 'ü de bekliyoruz.serdar kurtuluş falan beşiktaş için vereceği çok şey bence. mustafa denizli 'nin sezon başı kampında en çok ilgileneceği isim olmalı. joker bir isim ve 87 doğumlu daha bu çocuk.

Çok iyi transfer,hele Beşiktaş için.Hakan Balta'ya rağmen Galatasaray'a istiyordum,olmadı,belki böylesi daha hayırlı olmuştur.Oyuncunun kendiside Beşiktaş'lıdır zaten bildiğim kadarıyla,fotoğrafları filanda vardı,hatta Murat Ceylan'ında...Neyse...Denizli bunu değilde Deli'yi oynatmaya devam ederse ben bile kızarım.Harcanmasın şu çocuklar.Tahminim İsmail harcanmayacaktır.Umarım Sercan'da harcanmaz...

Jokond dedi ki...

bir antepli olarak kısa ve net yazayım: 10 üzerinden 10 transfer.

AQ-47 dedi ki...

Yerli transferde akıllı davrandık bravo bize, geçen yıllarda yaşanan Okan Buruk, Mehmet Yozgatlı gibi transferler artık olmaz bence. Şu an tek sorun son 3-4 yıldır açık olan şemsiyeyi kapatıp çıkarmak ve kabarık yabancı sayısında azalmayı sağlamak. Ya bir de şunu siyorum, defansa bir de Papa falan gelirse sahadaki 6 yabancı kim olacak (bobo'nun satılmadığını farzediyorum)?

norton dedi ki...

Ismail Koybası,benim icin Mehmet Topuz transferinden daha onemliydi.Sol kanattan cok iyi bindirmeleri olan,adam eksiltme ozelligine sahip,son cizgiye inip orta kesebilen bi oyuncu.Yasına ve deneyimsizligine paralel olarak mental yonden zaafiyeti var;fakat ileride oyununda bi olgunlasma mutlaka bekliyorum.Bu sene İbrahim Uzulmez'in kalması en cok ona yarayacak.Ibrahim'de olmayan yetenek bu cocukta fazlasıyla var.Ibrahim'deki mucadele ruhunu,savascı yapıyı ondan ozumserse Turk futbolunun gelecek 15 sene damgasını vurur.Son donemde genc yetenek olarak Turk futboluna lanse edilen fakat sonrasında kaybolup giden futbolculara benzeyecegini hic düsünmüyorum.'Eger Gokhan Gonul solda oynasaydı nasıl olurdu' sorusunun cevabını hep birlikte alacagız.

Üzülmez ile de tekrar anlaşılmış İsmail'de çok iyi transfer oldu sol bek sorun yaşanmaz herhalde...

AQ-47 dedi ki...

@ norton

Ben bir de "eğer Gökhan Gönül ve Uğur Boral bizde oynasaydı ne olurdu" sorusunun cevabını merak ediyorum..:)

norton dedi ki...

@AQ-47

Gelecek yıllarda o sorunun cevabını kanlı canlı gorebiliriz.Fenerbahce,futbolcuyla isi bittiginde ona bir pacavraymıs gibi muamele eden bi camia.Biz de Fenerbahce eskilerini toplamaya meraklı bi camiayız.Bu son transferler,bu yapıdan uzaklastıgımızı gosteriyor.10 musibet 1000 nasihattan daha degerli tabii.

Gökhan dedi ki...

ligin en iyi çıkış yapan oyuncusuydu bu sene bursalı sercan la birlikte.
sol bekte yıllardır çektiğimiz sıkıntıların üzerine böyle potansiyelli bir oyuncunun transferi çok iyi oldu.
denizli nin bu sezon birkaç maçta üzülmez i kesmesinden dolayı ismail i yedek değil as oyuncu olarak aldığını düşünüyorum.

Bu bir rüya olmalı ismail köybaşı türkiyedeki en iyi 5 sol bekten biri ve potansiyeli en yüksek olanı

Stan Van Gundy dedi ki...

Verilen 3 oyuncunun da bu sezon 5-7 maçtan az oynadığına inanmak istiyorum sadece.. Yoksa 4,5-5 milyon Euro gibi bir rakama gelecek toplam bonservis bedeli. Ki Ismail Koybasi bu kadar edecek bir adam degil, kaldi ki Ibrahim'i kesecegini de dusunmuyorum.

Stan Van Gundy dedi ki...

Gidenlerden biri Zapo'ysa ve bu blogu da yonetimden herhangi biri okuyorsa lutfen "Ljubo Baranin" ismine bir baksın.

Defans için 6+2'nin 2'sinden 1'i olmasi icin ne kadar dogru bir seçim olabilecegi dışında bir şey düşünemiyorum.

Lutfen.

Pamukk dedi ki...

hayırlı olsun. bu piyasada deli rakamlarda bonservis ödenmesine sebep olanlar yüzünden çok para vermişiz. güzel transfer. gencecik. geleceğimiz olur inşallah.

yunus dedi ki...

Herkes İsmail'in türkiyeni en yetenekli bir kaç gencinden biri olduğuna hemfikir.Adamın geçirdiği sezon ortada ama hala bazıları ilk 11'e koyamayız, yedek olur diyor.Bir gencin ilk 11 oynaması için daha ne yapması lazım.Sonra Türk futbolu şöyle böyle diyoruz, al sana yetenek al sana genç... Ama sen ismail'i rıdvan'ı yedek olurlar diye bakarsan daha çok beklersin takımlarının sınıf atlamasını.

Cihan TEKİN dedi ki...

ismail köybaşı'nı beğenirim... bu sene beşiktaş'ım haricinde bana keyif veren gaziantep ve i.b.b.'ni ayrıca izledim, takip ettim... ismail köybaşı'nı da ister istemez görmüş oldum tabii... 10 üzerinden 10 transfer... her türlü oynaması lazım bu arkadaşın...

Şunlara dikkat edelim:

1.İsmail Köybaşının 3 maçını izleyen İbrahim üzülmezi 48 yaşına kadar keseceğini bilir.

2.Verilen oyunculardan biri Zapo doğru seçim hem yabancı kontenjanı açıldı ve ŞL de oynayacak kapasitede bir stoper değil.

3.İsmail Köybaşına verilen paranın yarısı "pasaportu" için çünkü o "TÜRK"...

stfud dedi ki...

ismail için ne ödedik, kimleri verdik tam bilen var mı?

Yorum Gönder

Ara