.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Haziran 2009 Pazar

Güle Güle Serdar

Tigana döneminde sırılsıklam aşık olduk. Ertuğrul döneminde özler olduk. Denizli döneminde kaybettik. Umarım tekrar kazanırız. Ben çok özleyeceğim. Güle güle.

18 Yorum:

Şekerli dedi ki...

Boyun devrilsin ertuğrul. Bize attığın onlarca kazık arasından en büyüğüdür Serdar'ı sağbeke çekip kaybetmemize neden olman.

erbo dedi ki...

severdim. insan olarak da çok iyiydi. ancak kabul edelim, ağırlığın kitabını yazmıştı. kalite açısından baktığımızda oynayamaması normaldi. yolu açık olsun

No Pasaran dedi ki...

Tigana'nin Besiktas'i ve on liberoda her gecen mac kendini gelistiren Serdar Kurtulus. Ahh Ertugrul ahh en buyuk kaziklarindan biridir bu cocugu sag bekte harcamak. Yolun acik olsun Serdar.

yuki the zorba dedi ki...

İçimde kanayan yara oldun be Serdar... Her tarafı siyah o takımın en beyazı sendin... Güle güle güzel kardeşim...

Rory Breaker dedi ki...

Tigana'nın ayrıldıktan sonra bir beyanatı vardı Bobo ve Serdar 10 m euro eder diye. Millet olarak yetenekleri harcamakta üzerimize yok. Yolun açık olsun Serdar.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

serdar'ı kimse harcamadı. o kendini harcadı. sporcunun zeki çevik ve ahlaklı olanını seveceksek serdar ne zeki idi ne de çevik. bir insan formsuz olabilir, problemleri olabilir ancak neticede oynayacağı alt limit bir futbolcu standardıdır. serdar uzun bir süre o standardın altında oynadı.

ayağına gelen her topu sağ stopere atmayı düşünen bir futbolcu beşiktaş'ta oynayamaz ve oynamamalı da. stoper kim? son adam. her topu düşünmeden stopere atan bir sağ bek, nasıl olurdu da beşiktaş'ta forma giyebilirdi?

serdar iyi çocuktur, hoştur. lakin serdar özkan'la birlikte beşiktaş kadrosunda bulunmaları yanlıştır. serdar, yaşadığı bunalım veya her ne ise atlatırsa zaten tekrar kendini kurtarır. ama kabul edelim kayseri maçında yedirdiği golü anadolu'da yedirse soyunma odasında döverler o adamı.

sözleşmesine madde koyulsun 3 milyon euroya geri alınabilir maddesi.

Kerem Akbaş dedi ki...

Fink'ten kötü olduğu kanaatinde değilim fiyatıda daha uygundur tahminim. Kadro derinliği için kalabilirdi ancak Aydın, Fahri, Serdar bu şekilde gönderilmeleri kötü.

Konu ile ilgili bir postta benden olsun

http://sihirlikrampon.blogspot.com/2009/06/modern-zamanlarda-kolelik.html

Gürcan Ulusoy dedi ki...

oynamayan oyuncu isterse messi olsun benim için değeri yok. niye oynamadığı ise denizli'nin bileceği iş.

ercan dedi ki...

Sağolasın Ertuğrul Hoca !!!

Adamın kariyerinin ırzına geçtin.

Buraksem dedi ki...

gene de abi kardeş bu ikisinin çok iyi futbolcu olacaklarına inanıoyorum...ki gs serdar ı seneye alır bence.

zubi dedi ki...

evet ertuğrul hatalıdır serdar konusunda ama merak ediyorum. her maç kıçını kaldıramayan, isteksiz, sıfıra inmeden orta sahanın oralardan topu şişiren bi adamın hiç mi suçu yok?

ekrem dağın gelir gelmez nasıl çalıştığını, gidecekken nasıl formayı kaptığını gördük ve bu adam 28-29 yaşında. be kardeşim sen daha gencecik bi adamsın biraz çaba göster biraz çalış canını dişine tak.

tigana zamanında orta sahada harikalar yaratan her yere basan bi adam 2 sene içinde 20 yaşında ve bitik bi adama dönüştü. büyük beklentilerimiz vardı ama olmadı, doğrusu olacak gibi de gözükmüyodu.

yolu açık olsun, çok daha iyi yerlerde oynar umarım.

asist time dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
asist time dedi ki...

Ah Serdar kendi kendini yaktın. Tatilde aldıgım en kotu haberlerden. Sanıyorum bu yaz da daha genc yasta evlenmişti. Allah mesut etsin. Bence diğer takımlara gitceğine Antep'e gitmesi iyi oldu cok cok iyi performans sergilerse geri alırız. Transferde oncelik şartı koymuşlardır diye umut ediyorum.

Pamukk dedi ki...

:(
yolun açık olsun Serdar Kurtuluş.

pancurtaran dedi ki...

besiktas taraftarının en alyamadıgım ozelligini bir kere daha gormemizi saglamıstır.butun sezon boyunca arkasından sallarız gokhan zan orneginde oldugu gibi gidincede kor ölür badem gözlü olur.ya bu adamın muadili kazma sabri veya gokhan gonul 50 kere rakip ceza alanı cevresine gidiyosa serdar kurtulus 3 kere gidemiyo.lan millet topu yerken hırsından bu oralarda suklum puklum takılıyo.yemism efendiligini kızmı vercem sanki bu adama.gerci bu kadar kabagöt adama kızda verilmez ya.eger bu takasta serdar ozkanıda vermissek -ki insallah vermisizdir- bakalım onun arkasından ne methiyeler ne paragraflar dokulecek.of kosarken sacları bi sallanırdıki aslan yelesi gibi yada abi cok estetik top kaybediyodu ya verilirmi bu adam

delgado dedi ki...

serdar kurtuluş düz bir istikamette top süremezken de mi ertuğrul'un suçu?

anlamıyorum, bobo'nun kendini sol forvette geliştiremeyişine kızıyoruz, henry'nin alan smith'in rooney'in ve daha bilimum oyuncunun kendini yeni mevkiilerine kısa bi sarsılma sürecinden sonra hemen adapte olduklarını, her geçen gün üstüne koyduklarını biliyoruz ve çalışkanlıklarından dolayı onları takdir ediyoruz; peki çok çalışkan dediğimiz serdar kurtuluş neden ligin iyi haftalarında sağ bek olarak çok iyi performans sergilediği (07-08) zamandan sonra sakatlığını atlattığı dönemden sonra da performans olarak serbest düşüşe geçti?

tamam bana göre de serdar ortasahada oynasa fiziğiyle domine ederdi orayı, ben de onun asıl oynaması gerektiği yerin ortasaha olduğunu düşünüyordum. ama serdar'ın türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine "sağ bekliği" sayesinde geldiğini de unutmayın. sağ bek olarak daha fazla gelişemeyecekse de hiç gelmeseydi takıma.

ilk sezonundan sonra bu takımda içimi kıpır kıpır eden tek adamdı serdar. her top söküşünde orgazm oluyordum, her iyi oynadığı maçtan sonra 1 saat beşiktaşımızın geleceğini düşünüyordum. olmadı ama, gerek sakatlıklar gerek serdar'ın oyununun üstüne çok şey koyamayışı.

gören de serdar'ın ertuğrul geldikten sonra bir kere bile ortasahada oynamadığını sanacak ayrıca. 1 sezon boyunca ortasahada oynayan bi futbolcunun belli bir aradan sonra yeniden oraya konulmasının şok duş etkisi yaratacağını zannetmiyorum...

yolun açık olsun serdar...

Ridvan, Erhan, Ekrem, Toraman'in sag bek alternatifi olarak mevcut oldugu; Sivok, Ernst, Fink ve Ugur Inceman'in da ortasaha konusunda rotasyona girecegi bir kadroda, Ismail gibi bir adamin transferi icin verilecek futbolcudur Serdar Kurtulus.

Haa, bu cocuk ortasahanin tek ismiyken nasil bu hallere dustu; oturup sorgulanmasi gereken odur. Gokhan Gulec ile fazla takilmis olabilir vakt-i zamaninda mesela.

siyahada dedi ki...

Her duyguyu dibine kadar yaşayan bir topluluğuz vesselam...

Herhalde bu da bizi "diğerleri"nden ayıran özelliklerimizden biri olsa gerek. Kendini büyük bir kulübün, büyük bir taraftarı olarak gösterenlerin en iyi oyuncularını gönderirken, ya da o oyuncu sessiz sedasız futbolu bırakırken bile sesini çıkarmaz. Çünkü bilir ki, büyük kulübünün, büyük başkanı nasılsa o giden/gönderilen futbol işçisinin yerine çok daha iyi iş gücüne sahip bir futbol işçisini nasılsa "satın" alacaktır...

Neyse konu bu değil. Serdar iyi oyuncuydu, kötü oyuncuydu ya da Tigana döneminde öyleydi, Sağlam döneminde böyle oldu demenin de bir gereği yok artık...

Siyah-Beyaz formayı giyen herkes aileden biri oluyor. Kötü oynadığı için, oyun sistemine uymadığı için, hatta Beşiktaş'ın yapısına ters durduğu için gönderilen futbolcuları bile, bir mahçubiyet içinde gönderdik... Haksızlığa en çok uğrayan da, haksızlığa en dayanamayan da hep Beşiktaş oldu. Ve bazen bu emekçi çocukların da haksızlığa uğradığını düşündük, onlara laf edenlerin karşısında olduk; kötü birer futbolcu olduklarını bilmemize rağmen...

Kötü oynadığı için kızdık bu çocuklara ama bu, "paranı veriyoruz, çalış lan!" edasında olmadı hiçbir zaman. Kızmamız, "neden onlar da bizim kadar Beşiktaşlı değil"in sitemiydi, Siyah-Beyaz formayı giymenin ne demek olduğunu neden anlayamadıklarına olan kırgınlıktı aslında. Öyle ya, Siyah-Beyaz'ı giyiyorsun, aileden birisin. Kötü oynamalarını "cebimizden çıkan bilet paralarına ihanet" olarak algılamadık; sevdik lan. Sevdiğimiz kadar neden sevmezler diye üzüldük sadece...

Serdar da bana göre çok iyi bir oyuncu değildi. Hakeza Gökhan Zan'ı da beğenmezdim. Nispeten daha iyi bir takıma gitti. Tek üzüldüğüm noktaysa, "gelecek vaadeden oyuncu" sıfatıyla transfer ettiğimiz çocukların sonların oldu. Serdar'ı bugün bir Avrupa takımına uğurluyor olmak isterdim...

Yeri burası değil ama konuşasım vardı:)

Yolun açık olsun demişler, benim de dileğim o olsun...

Yorum Gönder

Ara