.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Haziran 2009 Pazar

Arif Erdem'in Hayali 11'i

Four Four Two dergisi Şubat sayısı... Arif Erdem'e hayalinin 11'i soruluyor...

27 Yorum:

AQ-47 dedi ki...

Acaba Arif GS yönetimine sinyal mi gönderiyordu..:) Ağer gerçekten böyle düşünüyorsa bu bonservis önemli değil, dünya starı almışız farketmeden.

kendini atmıştır boşverin ...

Buraksem dedi ki...

yav gazetede okudukça sinir oluyorum, yok efendim lugano yok ferrari...ne gerek var bunlara ya?? al sana kapı gibi adam "onyewu"; bomservisi de elinde..nedir yani? fener anlaşmış falan diyorlar; ver adama yıllık 3 milyon bak bakalım nasıl birden doğuştan kartalım diyor...hiç gerek yok, ferrari falan 2.zapo vakası olacak...

ayrıca tekrar söylüyorum, bursaspor "eren albayrak"...

jeankier dedi ki...

arif' in takımındaki en ucuz futbolcu ismail.. 8,5 mio€

krasotkin dedi ki...

kaldı geriye 10.

Budamı penaltı değil?

pclion dedi ki...

İsmail'in ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu zaten biliyoruz ve belirtiyoruz, Arif de bunu çok iyi vurgulamış. Ancak benim şüphem şudur ki Arif gidip Cannavaro yerine Semih Kaya ya da ne bileyim, Sağ tarafa Özer Hurmacı'yı yazsa burda aynı saygıyı mı görecekti Arif Erdem yoksa futbolculuk ya da yardımcı antrenörlük kariyeriyle ilgili alay mu edilecekti? Benim için ince çizgi her zaman için budur, mantığımla mı yoksa duygularımla mı karar verdiğimi bu şekilde ölçerim. Naçizane belirtmek istedim...

scugnizzi dedi ki...

bu takım her maç 5 yer. cannavaro ve casillas dışındaki bütün oyuncular ofansif :)

hayallerde yaşıyor bazı ibneler..

simplextablosu dedi ki...

@naçizane plase

Bursaspor'dan Eren Albayrak fiziğini mutlaka geliştirmesi gereken bir yıldız adayı. Hala çok zayıf. Eğer Bursaspor'dan futbolcu bakıyorsan stoper Serdar Aziz diyorum. Hem yer tutması, hem soğukkanlılığı, hem ilk paslarıyla iki sene sonra millet milyon eurolar ödeyecek.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

pclion cuğum... burada şöyle bir farklılık var; ismail'in şu kadroda yer alması hepimizi gülümsetir ve en fazla "hadi bakalım" dedirdir. semih kaya'nın da yer alması farklı addedilmez. lakin örneğin tuncay şanlı, arda turan gibi ülke futbolunun elit oyuncuları olsa idi bu sefer arif erdem'in gerçek anlamda o oyuncuları bu oyuncularla aynı kefeye koyduğunu düşünüp eleştirecektik.

ismail henüz 18-19 yaşındaki haliyle bu kadroda ise, elbette arif'in "ismail'e dikkat edin" mesajından öte bir anlamı olmayacağı açıktır.

zaten bu 11'i şubatta yapmış.

haa dersen ki, ismail galatasaray'da olsa idi ve bu yorum yapılsa idi tepkiniz ne olurdu. önce "al işte kendilerini dünyanın en iyisi görüyorlar" der sonra ismail'in adını köşeye not ederdik. o konuda haklısın.

yuki the zorba dedi ki...

Birisi açıklık getirsin, bu çocuğa 6,5 Mio Euro sayıldı mı hakikatten?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

henüz açıklanmadı. istanbul basını o rakam diyor, antep basını 2,5 milyon euro artı zapo serdar diyor.

ama ben de şunu biliyorum; geçenlerde büyük başkanla roportaj yaptılar. topuz transferinde ödenen paralar, sizin ismail'e ödediğiniz astronomik ücret gibi bir giriş yaptı şahıs... demirören, yok astronomik bi ücret ödemedik diyemedi.

gerçi şu şartlarda hangisi astronomik hangisi değil onlar da karıştı ama...

theotheo dedi ki...

yahu 20 yaşında bir adama.

6.5 milyon euro+3 oyuncu vericez.

aklınız alıyor mu?

Buraksem dedi ki...

olaya 20 yaşında bir adam diye bakmamayı öğrenmemiz lazım bence.bu dünyada para eden adam en fazla 24 yaşında artık.ondan sonra 25 yaş kuralı, bosman gibi kurallarla ederi azalıyor futbolcuların.ismail i tanımıyorum şahsen, ama abartıldığı kadar yetenekliyse, juanfran a ödediğimiz 5-6 milyondan(bonservis+maaş) fazla eder bu çocuk

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ben de anlamıyorum bu işi. yıllardır üzülmez yerine düzgün bir sol bek istemedik mi? işte düzgün sol bek bu çocuk. istanbulda oynar, oynayamaz bilemeyiz. ama yönetim üzülmez'den kurtulmak adına bir icraatta bulunmuştur. çocuğun da fiyatı budur. ne yapacağız? siz hala üzülmez'i bir alternatif olarak mı görüyorsunuz? ben de bunu anlamıyorum.

yuki the zorba dedi ki...

6,5 Milyon Euro verildiğine inanmıyorum ben. Artı iki futbolcu verilecek diye biliyorum. Sözleşmeyi yapalım, Borsa'ya da açıklanır, o zaman anlarız.

Jessie, 6,5 Milyon Euro sanırım tarihimizde verdiğimiz en yüksek bonservis bedeli olacak... Yanlışsam düzeltin. Artı bunun üzerine verilen Serdar Kurtuluş'u da en az 2 Mio Euro saymak lazım. Bir futbolcu daha verilecek. Açıklanınca anlayacağız artık...

Bizimkisi Macintosh bilgisayara benzedi. Aynı makina ABD'de 1000 dolar, 1500 TL. Türkiye'de 6000 TL'ye zor alıyorsun, neden? Aradaki bariyerler yüzünden. Eğer özgürce herkes ithal edebilse bu zımbırtıyı, buraya da 1700 TL'den gelir. Aynı şekilde, yabancı sayısını kısıtlarsan; üzerine bir de yerli arzı bu kadar zayıfsa, çıkılan paralar bu kadar yüksek oluyor işte...

Onu da geçtim. Şimdi takım şu mudur, hani Papa Gueye olmaz ya? Olursa örneğin Zapo da giderse (gitmesin):

Rüştü

Toraman - Papa - Sivok - İsmail

Ernst - Fink - Tello

Holosko - Nobre - Nihat

Yedekler:
1) Hakan
2) Yusuf
3) Ekrem
4) Erhan
5) Delgado
6) Bobo
7) Serdar Özkan
8) Necip Uysal
9) Erkan Zengin
10)Rıdvan Şimşek
11)İbrahim Üzülmez

Yedeklerden bir takım çıkıyor sanki?

yuki the zorba dedi ki...

Bir de Papasız, eldeki, gönüldeki tecrübesiz bekli kadro:

Rüştü

Rıdvan - Toraman - Sivok - İsmail

Ernst - Fink - Tello

Holosko - Nobre (Bobo) - Nihat

yuki the zorba dedi ki...

Fink'i bodoslama yazdım bu arada. Ya bu adam elimizde patlamaz değil mi?

asist time dedi ki...

bence sağ bek de Ekrem oynar. Erhan da Gokhan Zan'ın yerine stoper rotasyonunda yer alır.

Su an ki mevcut kadro ile;


************Rustu******************
...........(Hakan).................

***Ekrem*****Toraman***Sivok****Ismail
...(Rıdvan)..(Erhan)..(Zapo)..(Ibo)

**************Fink******************
...................................

********Ernst***********Tello*******
........(Ugur).........(Delgado)....

***Holosko******************Nihat***
...(Erkan).................(Serdar).

*****************Bobo**************
...............(Nobre)..............

Şampiyonlukda onemli pay sahibi Yusuf'a rotasyonda yer kalmadı. Aslında su zamanda yapılabilcek en guzel hamle 35-36 yasında ki Yusuf Simsek'in oyunun bile altında kalan Delgado'nun 3-5 demeden elden cıkarılması ama bakıyoruz ki hala kaptanlık Delgado'da kalacak deniyor. Bu da su an ki duzende rotasyonun belki de en son tercihi olması gereken Delgado'nun ilk 11 de yer almasına denk geliyor.

Pascal dedi ki...

arkadaşlar erkan zengin yazmışsınız kadrolarınıza da kiralik değil miydi o adam geçen sezon? ben gitti diye biliyorum, eğer çok beğenip almadıysak

stfud dedi ki...

@pascal: bir ara forzabesiktas.com'da bonservisi alındı diye haber çıkmıştı opsiyonu kullanarak.ne kadar doğrudur bilemem..

simplextablosu dedi ki...

@İsmail Arslan

Fink ile Ernst'in böyle arkalı önlü oynayacağını sanmıyorum pek. Eğer oynarlarsada okuduklarım kadarıyla Fink'in defansif özellikleri Ernst'den daha kötü olduğu için arkada Ernst kalır. 4-3-3'ün ortasında Ernst, sağında Fink ve solunda Tello dizilişi daha akla yatkın oluyor.

Kalten dedi ki...

Kadrolara Batuhan'ı dahil etmemişsiniz, yoksa adam kesin gidiyor mu?? Nolur gitmesin, kalsın kral olsun!

yuki the zorba dedi ki...

@kalten
Doğru söylüyorsun, aklımdaydı ama eklememişim...

Yedekler bile fena olmayan bir takım çıkarıyor aslında...

Strateji dedi ki...

Bobo'nun gitmesini, Nihat'ın sol önde oynamasını, Batuhan'ın da Nobre ile rotasyona girip en az 20-25 maç çıkarmasını istiyorum ama Mustafa Denizli ile biraz hayal gibi duruyor bu düşünce.

Strateji dedi ki...

Bu arada Mustafa Denizli, bugünkü idman sırasında Lig TV'ye verdiği röportajda "İsmail kanat dışında içte de oynayabilecek kapasitede bir oyuncu. Bu yüzden içte de kullanabilirim onu." şeklinde bir şeyler söyledi. Umarım böyle bir saçmalığa kalkışmaz.

Yorum Gönder

Ara