.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Mayıs 2009 Salı

Totem

Bülent Uygun: "Galatasaray camiasını zorlu bir 90 dakika bekliyor. Beşiktaş'ın bu maçta favori olduğu doğrudur. Çünkü son haftalarda Beşiktaş'a baktığımızda iyi top oynuyor ve Fortis Türkiye Kupası'nı aldılar. Karşılaşmaya favori olarak çıkacaklar ama daha önce de söylediğim gibi ligin kader maçı bu karşılaşma olacak."

13 Yorum:

çok düz bir açıklama ... Bu Blent Uygun kokmayan bir cümleler dizini olmuş . KUŞKULUYUM !

voodoo girl dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Alper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
purplepurple dedi ki...

'galatasaray camiasını zorlu bir 90 dakika bekliyor' çok rahatsız edici, çok küstah bir cümle. galatasaray tarafından işine bak diye bir açıklama gelse yeridir. tam bülent uygun tarzı, tam bir şark kurnazlığı, tam kendini bilmezlik. bu işler, yani maçın iddiasını artırmak böyle olmaz.

allah aşkına trabzon, indir şu sivas'ı üçüncülüğe.

Jokond dedi ki...

Jokond Joko: "Gençlerbirliği camiasını zorlu bir 90 dakika bekliyor. Sivas'ın bu maçta favori olduğu doğrudur. Çünkü son haftalarda Sivas'a baktığımızda iyi top oynuyor ve Fortis Türkiye Kupası finalini kaçırdılar. Karşılaşmaya favori olarak çıkacaklar ama daha önce de söylediğim gibi ligin kader maçı bu karşılaşma olacak."

Totemse al bu da sana totem bülo...

Baskanimiz da bizdenmis.

http://www.karakartal.com/haber/29608/ugurlari-devam-ediyor.php?ref=AKM3

Jokond dedi ki...

bizim başkanın her maçta öptüğü garip bir nesne var. sürekli avcunda tutuyor. ne olduğunu hala çözemedim. hatta 2008 yılı mart ayında da sözlüğe yazmışım:

"bak bu sefer çok samimi kelimeler kullanmak istiyorum. sanki kahvede muhabbet eder gibi, ayak üstüne ayak atıp meramımı dile getirmek istiyorum. yahu pazar akşamından beri inatla bekliyorum, bütün yazılı spor basınını gözden geçirdim mamafih bulamadım. türk futbol dünyasının en önemli en merak uyandırıcı mevzusu es geçildi, bir allahın kulu bile hakkında yorum yapmadı.

16 mart 2008 beşiktaş trabzonspor maçı esnasında beşiktaş'ın her golünden sonra ekrana yıldırım demirören geldi. maşallah spikerimiz sağolsun sağındaki solundaki insanların şeçeresinden bahsetti, yıldırım abimizin her hareketini yorumlayarak seyircilere ulaştırdı. fakat benim gözüme bir şey çarptı arkadaş, maç bitti aradan onca zaman geçti ama unutamıyorum. arıza bir karakterim var belki de ondan böyle oluyor. yıldırım abi, atılan her gol sonrası o bilindik taraftar sevinçlerinin ardından sol avcunun içinde tuttuğu garip bir cismi öptü. cisim küçük olduğundan ve yıldırım abimizin avuç haznesi eşek kadar olduğundan dolayı neyi tuttuğunu göremedim. muck muck öpülen o cisim neydi lan?

"kenancığım sen çaprazıma otur, mario berk oğlum gel tam arkama otur, şeref tribünün yanı uğur getiriyo" türevindeki uğur denemelerine, gol sonrası yaşanan o garip hezeyanlara, antreman maçı sonrası gelen galibiyete bile dökülen gözyaşlarına alıştık da o cisim nedir lan? totem mi yaptın başkan, büyü mü yaptın başkan? budur abi haftanın gizemi. bir kişi bile bunu neden görmez, neden konuşmaz çözebilmiş değilim?"

Jokond verdigimiz link'i okumadigin nereden belli. Cik cik.

Annesinin okudugu tas olm o.

totem motem boş iş..ne hikmetini görmüş ki?? fener lig maçında evde mi unutmuş o taşı?? 6 senedir neredeymiş o taş?? :)))

o taş yönetiyor kulübü ... koskoca BEŞİKTAŞ ve onu yöneten bir TAŞ ...

voodoo girl dedi ki...

alper bey atın derdim ama silmeyi uygun görmüş bir blog yöneticisi. siz gönlünüzden atın olmadı.

Malvinas dedi ki...

Bülent Korkmaz'ınki totemden ziyade çakallık. Trabzon'u yendikleri maçtan sonra da Anadolu ihtilalini başlatam askermiş gibi acıklı acıklı, "Anadolu'nun dört köşesinden bayrakları hazırlayın bugün Anadolu'nun günü" minvalli söylemlerde bulundu .

Amaç oynayacakları Anadolu takımlarını etki altına almak tabii. Antep ilk maçta bunlara çakınca da, umarım hep böyle istekli oynarlar dedi. Arkadaşın Anadolu kardeşliği köprüyü geçene kadar demekki. Şimdi bizim maçtan sonra Gs'ye de sallar bu.

carlito dedi ki...

Sen onu bunu bırakta F.T.nin parmağı kopmuş, acil tarafından sende bi taraflarını kopar da eksik kalma idolünden.

Yorum Gönder

Ara