.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Sabri / Holosko

Tribünden gördüğüm kadarıyla Sabri Holosko'ya tokat attı. En azından ben tribünden böyle gördüm. Maçtan sonra kimse bunu konu etmediği için acaba ben yanlış mı gördüm dedim. LigTV'nin yayını eksiktir. Bu bir skandaldır arkadaş. LigTV sadece Sabri'nin Holosko'nun elindeki topa saldırışını gösteriyor. Halbuki bundan 1-2 saniye önce Sabri'nin Holosko'ya bir hamlesi daha oldu. Biz tribünden bunu gördük. Hala acaba yanlış mı gördük diye tereddüt içindeyim. Eğer LigTV bunu atladıysa -neden atlasın demek te mümkün - çok ciddi bir hata yapıyor demektir. Sabri, Holosko olayına şahit olmuş arkadaşlar ne gördüler acaba? Bir kere görüntüler mantıksız. Sabri Holosko'nun elindeki topa vuruyor ve saha karışıyor. Saha bundan karışır mı? Siz ne gördünüz?

80 Yorum:

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Sözlükte de yazdım:

"sabri'nin holosko'yu pataklaması da televizyon başından görüldü mü bilmiyorum ama 30bin kişinin ve yan hakemlerin ve asıl 4. hakem olacak deniz çoban'ın gözü önünde olmasına rağmen kırmızı kart. maalesef, olur olmaz konuştuklarından söylediklerinin kıymeti pek olmayan beşiktaş yönetimi dünkü hakem yönetimi konusunda yeterli tepkiyi göstermiyor, sözüm ona diğer beşiktaşlı yazarların zaten ödleri patlıyor bu tip mevzulara girmeye ama açık söyleyeyim, ortalama bir galatasaray yada fenerbahçe yazarı dünkü karşılaşmadaki beşiktaş aleyhine hakem hataları kendilerine yapılsaydı, neler yazarlardı tahmin etmek zor değil."

Sabri önce Holosko'nun yüzünü itekledi sonra da yumruk gösterdi. 4. hakem Deniz Çoban olayı cam gibi görerek ayırmak için sahaya girdi önce, çünkü Holosko'nun karşılık vermesi kaçınılmazdı ama holosko birşey yapmadı, sonra orta hakemi uyardı o Deniz Çoban denen Çoban. Sonra orta hakemle birşeyler konuşuldu ve olay kapandı. Olacak iş değil!! Tüm bunların Tello'nun sakatlanmasına sebep olan hayvani tabanın akabinde olduğunu da hatırlatırım.

Jokond dedi ki...

o hayvani taban sonrasında serbest vuruşu kullanan takımı hatırlıyor musunuz? Galatasaray kullandı. Skandal ötesi, diyecek kelime bulamıyorum...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

evet, böylelikle benim yanlış görmediğim açıklığa kavuştu.

sırf bu pozisyonu göreyim diye maçın geniş özetini indirdim. ne göreyim? sabri holosko'nun elindeki topa sertçe vurup alıyor. holosko da arkasını dönüp kaçıyor. pozisyon defalarca farklı kameralardan yayınlandı ama hepsi aynı yerden başladı. yani aksiyonun sonundan...

bu bir televizyonculuk skandalıdır. bunun bir şekilde üstüne gitmeliyiz

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bunun adı gerizekalılık olabilir. mesela galatasaray'lılar böyle yorumlayabilir.

holosko arkasını dönüp "ne uğraşacam sabri'yle" demeyip sabri'ye ne var diye bulunduğu yerde dursa hakem gelip ikisine de sarı kart göstermek zorunda kalacak. sarı kartı olan sabri atılacak.

holosko'nun şu masumiyeti beni öldürüyor. ilk yarıda arda holosko'nun ayağına takıyor ayağını atıyor kendini. benim beşiktaş taraftarım dahil herkese yediriyor. holosko dahil. adam penaltı yapmadı farkında değil. baki mercimek kendisinin koşu alanına giriyor. girince ayaklar dolanıyor, bariz gol şansı ve kırmızı kart olması gerekirken hakem devam diyor. bizim holosko da sanki kendi kendine takılıp düşmüş gibi kalkıp hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.

holosko'cum sen beşiktaş futbolcususun. tamam seni çok seviyorum ama böyle davranmaya devam edersen bu ülkedeki sabri'ler hasan şaş'lar seni çok döverler. ekmeğini de elinden alırlar.

senin camian seni koruyacak kadar güçlü değil be holosko'm. medyan medya değil, yönetimin yönetim değil. o yüzden münch'ü koruma görevi pascal'daydı be holosko.

tamam, iyi çocuk olmayı hepimiz öğütleyelim ama lokmamızı da sabri'lere yedirmeyelim.

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Aynen öyle Jessie.. Kimse Deniz Çoban'ın neredeyse depar atarak sahaya girdiğini, niye o kadar gaza geldiğini sorgulamıyor. Sırf topu alıyor diye 4. hakem depar atar mı sahaya? Sonra da bülent efendi kulübüde arkamdan tükürüyorlar diyor. eyh..

molosztash dedi ki...

Jessie, maçın geniş özetini nereden indirdin? Yasal yollardan değilse yazma tabii de merak ettim.

Hayvani tabanı da tribünden seçemedim. Bu arada Deniz Çoban'ı herkes Bursaspor maçında kendini yere atmalara göstermediği, ama Toraman'a göstermekte tereddüt bile etmediği kırmızı karttan hatırlıyor değil mi??

Kinci yaptı beni futbol, hatırlatma görevleri hep bendeymiş gibi hissediyorum...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

forzabesiktaş'ta multimedia bölümünde link var. oradan indirdim

MyT dedi ki...

Ben çok açık ve net gördüm pozisyonu. Abitoğlu'nun arkası dönüktü, kapalı tribün önündeki yardımcı hakemin de görmesi zor. Ama numaralı tribün önündeki hakem sabri denen adamın, Holosko'yu tartakladığını bariz bir şekilde görüyordu. 4.Çoban da olayı geç de olsa idrak edip sahaya daldı. Çünkü sabri bizim Holosko'ya saldırdı. Kısa boylu, tıknaz ve kısa kollu biri olduğundan da topu Holosko'dan alması kolay olmadı, vurdukça vurdu. Herkes belirtmiş : evet Filip biraz saf bir çocuk, iyi niyetli, sürekli gülüyor falan. Haliyle çelme de taksalar devam etmeye çalışıyor.

İşte böyle zamanlarda arıyoruz, İlhan'ı, Pascal'ı...

maçı televizyondan izledim. bir anda ortalık karıştı lig tv sabri-holosko gerginliğini gösterdi. "ulan ne var ki bunda bu kadar gerilecek" dedim. sonra deniz çoban abitoğlanı yanına çağırdı. "demek ki orda bi şeyler oldu, ya sabri ya holosko kart görecek" dedim hakem yardımcısını dinleyip ilk yarıyı bitirdi ben de şu yazılanları okuyuncaya kadar bi şey anlamadım. şimdi de bi şey anlamadım. hakemin bu maçta yapmak istediği neydi? maçın son 10-15 dakikası felaket bi maç yönetti ve artık galatasaray ceza sahasında pozisyon bulabilse penaltı verip maçı da berabere bitireceğine inanmaya başlamıştım. maçtan sonra da bazıları çıkıp "hakemlerimiz art niyetli değil ama bazen kötü yönetim gösterebiliyorlar" diyor. iyi de kardeşim gözünün önünde yapılanı gören faulü çalan, kartı vermesi gerekip vermeyen, yardımcısının uyarısını dinleyip yine es geçen bir adam ya art niyetlidir ya da beşiktaşın yurt dışında yaptığı bir hazırlık maçından hatırlanacağı üzere hakem değil fırıncıdır.

krasotkin dedi ki...

Şu seneye gelene kadar, hatta sezonun ikinci yarısı başlayana kadar neler çektiğimizi biliyoruz. Başkanın video görüntüleri eşliğinde yaptığı toplantı sonrası aleyhimize gerçekleşen hakem hataları bariz ölçüde azaldı. Yine hatalar olmuyor muydu? Oluyordu elbet, ama bu hatalarda art niyet aramak yerine insanlık hali diyip geçiyorduk.

Şimdi takım iyi gittiğiğ için konuşmuyoruz ama, Sivasspor bizim Bursa ile oynayacağımız maçtan önce çıkıp herkesi zan altında bırakan açıklamasını yaptıktan sonra ve Polat'ın da Fb derbisinden sonraki tüy dikme girişiminden sonra yine garip hadiseler dönmeye başladı. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Zamanında Aziz Yıldırım "Maçın sahada kazanılmadığını anladım" gibi bir cümle söylemişti. Herkes kötüye yordu bu sözleri. Ama benim çıkardığım anlam farklı. Kabul etmek zorundayız ki Türkiye gibi bir ülkede maçın sadece sahada kazanılmasının mümkünatı yoktur. Başta yönetiminizle, sonra taraftarınız ve medyanız gibi aktörlerle süreci yönetebiliyor olmanız gerekir. Bu kulis yapma, şike yapma, teşvik verme gibi eylemleri gerektirmez. Camiayı meydana getiren tekil unsurların ayrı ayrı veya bir arada güçlü bir irade oluşturmaları, takım hakemler tarafından ezildiğinde ertesi gün bu haksızlığı teğet geçmek yerine üzerine giden ve Beşiktaşın 106 yıllık mazisini hatırlatan bir rekasiyon göstermesi şarttır. Yoksa Girit Savaşı gibi savaşı kazanırsınız, ama masada elinizden alırlar kanınızla suladığınız toprağı.

Sayın Başkanımızın çocuklarıyla totem yapmayı bırakıp bu noktaları iyi değerlendirmesi lazım. Bu anlayışla gelecek sezon bize yedirmezler şampiyonluğu.

ikinci yarı başında SARBİ 'nin Kapalıdan özür dilerim ifadesi de apayrı bir davranıştı . Sanırım Beşiktaş taraftarının Baba Hakkı rolüne bürünmesi fazla vakit almayacak . Herşey Barış Memiş 'in eyyamvari atılmasıyla başlamıştı !

aşkın dedi ki...

Bu görüntüleri kesen kim?
Sizin sırf Beşiktaşlı diye öve öve bitiremediğiniz yayın yönetmeni maho.
Ters köşe olmak işte böyle birşey.
Ders olsun.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

evet biz öve öve biteremeyiz... hatta yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez...

aşkın dedi ki...

Kaçak dövüşmeyi bırak Jessie.
Bu adamı Beşiktaşlılar övüyor mu övmüyor mu? Burada biter.

delgado dedi ki...

başlığın yazarı olarak "tüm beşiktaşlılar" yazıyor mu yazmıyor mu? burada biter.

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Hayatım Beşiktaş'ta geçer, en büyük zevkimdir köyiçinde turlamak, Turgut'ta rakı balık, Külüstür'de bira, orda yer olmayınca BKM'de bira içmek. Kombine kartım var, kapalı alt, İnönü'deki her maça giderim. İyi bir Beşiktaşlı addediyorum kendimi kısaca. Maho denen yayın yönetmeni kimdir, ne zaman öve öve bitirememişim, ne halta yararmış şunca Beşiktaşlılığımla bilmiş değilim. Zaten gidip de allahın yayın yönetmenini övmek gibi bir fikir ancak sizin gibilerde çıkar. Şaka gibi :) Maho'yu övüyormuşuz. Maho kim ulan?

aşkın dedi ki...

Laf ebeliği 3 yaşındaki çocuk seviyesine inmek değil midir?
Görünen o ki burada bitirmeyeceksiniz.
Her Beşiktaşlı böyledir demedim elbet.Tek tek hepsine sormadım.Genel görüntü budur.
Lick Tv'ye tonla şikayet edip o mahoyu 1 kez bile zikretmemek de bu görüntünün bir tezahürüdür.

taraftarız biiiz, çekeriz cefaaa..büyük maho bizi bırakmaaaaaa...

delgado dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
delgado dedi ki...

aşkın şu yorumları bi daha baştan aç da kim çocuk seviyesine inmiş gör bi:

"Bu görüntüleri kesen kim?
Sizin sırf Beşiktaşlı diye öve öve bitiremediğiniz yayın yönetmeni maho.
Ters köşe olmak işte böyle birşey.
Ders olsun."

"Kaçak dövüşmeyi bırak Jessie.
Bu adamı Beşiktaşlılar övüyor mu övmüyor mu? Burada biter."

yorumu sana kalsın.

benim yaptığıma da laf ebeliği denmez, ha belki çocuk seviyesine inmek denilebilir, o da çocukla çocuk olduğum için.

maho kim ulan? ahaha kim ulan bu.

aşkın dedi ki...

Aynı Maho G.Saray - Fener ofsaytlarında yanlış çizgi çektirince de ağlamayıp tezahürat çekersinizi artık.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ne dememizi bekliyorsun.

ey maho eyyam yapma. pozisyonları tüm çıplığıyla yayınla mı?

tamam diyoruz bunu. başka ne diyelim?

selçuk dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

şimdi bi de benim bildiğim lig tv'nin görüntü yönetmeni musa çözen, fanatik galatasaraylı bir arkadaş, şampiyonluk kutlamarına katılacak kadar...yayın yönetmemi de cem kurel'miş, peki bilgim yok..harbiden kim bu mahoni bilemedim..

aşkın dedi ki...

Hemende dezenformasyon.
Yahu birşeyi de kabul edin (Jessie üzerine alınma)

ben ikna oldum arkadaşlar, lig tv yayın yönetmeni büyük beşiktaşlı maho, bu kadar açıklamayla ikna olmamak imkansız.

aşkın dedi ki...

Yan yattı çamura battı yani.Ya düzgün cevap ver ya da çamura yatma.

aşkıncım, bi "laf ebeliği yapmayın","çamura yatmayın" dezenformasyon bla bla demeden, tam olarak desene demek istediğini, maho kim bi açıkla, hangi beşiktaşlılar hangi platformda övmüş bu adamı, bi net ol yahu, ha şimdi ben bunu derim sen de, düzgün konuş falan der, işi farklı yere çekmeye çalışırsın..bi de musa çözen ne iş yapar ve hangi takımlıdır söylersen sevinirim.

Adsız dedi ki...

bu sabri kadar çirkef, pislik bir herif yok tam bir gs topcusu yakışır

Sevgili Askin,

Ben sonradan mudahil oldum tartismaya; diger dezenformatif cocuklara cevap verme de bana cevap ver.

1. Maho kimdir?
2. Besiktaslilar bu adama olan sevgilerini hangi platformda, hangi sekilde gostermistir?

krasotkin dedi ki...

ne olmuş maho ağaya?

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Yahu rica ediyorum bu Maho kimdir birisi söylesin. Birileri Maho'dan bahsediyor, Beşiktaşlıları övmekle itham ediyor, kim bu Maho bilen Beşiktaşlı yok.

Türkiye'de futbol taraftarlığı hakikaten nörolojik bir vaka olmaya başladı.

aşkın dedi ki...

Shelbyl
Burada 20li yaşlarının başındaki gençler bilmeyebilir, keşke bimedikleri şeye müdahil olmamayı da öğrenseler.
Bunun yanında sizin yaşınızdakilerin bilmemesi imkansız.Haydi sen yurtdışındasın, şurada olayı sulandıran Güzel - Çirkin Aslan Adam Vincent rumuzlu ve profil fotoğrafı Celal Kolot'a benzeyip ''Maho kim lan'' diyen şahısların bilmiyormuş ayağına yatması hiç hoş değil.
Maho, Aslan Adam Vincent'in de yorumda yazdığı gibi görüntü yönetmeni.Ben yayın yönetmeni yazdım yanlışlıkla, yayın derken kelime anlamı aldım daha doğrusu.
Kendisi Beşiktaşlıdır ve sizin maçlarınızda küfür sesinin kısılmasının ardındaki şahıstır.
Beşiktaşlı olmasını buna bağlamıyorum elbette, bu zaten bilinen gerçek.
Benim anlamadığım, insanların çelişkilerini neden kabul etmediği.
Fanatizm bu derece ilerledi.
Bir üst yorumda bir başka çokbilmiş de ''Türkiyede taraftarlık nörotik oldu'' falan demiş.
Günaydın, ben 2 saattir burda neyi anlatıyorum sevgili uzun İngilizce nickli arkadaş?

Jean-Pierre dedi ki...

Maho dediği adam,Musa Çözen sanırım..Kendisi her gözüktüğünde Beşiktaşlılığıyla övünür,fakat bir kere bire Beşiktaşın LigTvce hakkının yenmesine ses çıkaramamıştır..

Jean-Pierre

Adsız dedi ki...

Musayı övmek mi muahahaha
Pabucumun Beşiktaşlısı.

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Kıçından "maho" diye karakter yaratıp, sonra da bizi (aslında direkt beni) çok bilmişlikle suçlayan sayın aşkın denen karakter,

Görüntü yönetmeni dediğin şahıs eğer "musa çözen" ise, musa'ya ne zamandan beri "maho" dendiğini bir zahmet açıklayıver, biz aydınlanalım.

ikincisi, hangi platformda musa çözen'in beşiktaşlılığı ile "övünmüşüz" şaşarım. Aşkın denen karakter, bunu bize göstersen de biz de öğrensek.

Çelişkiymiş? Hangi çelişki? Musa Çözem desen anlayacağız, o zaman soru cümlem "musa çözen beşiktaşlı mı? ilk kez duyuyorum, açıkçası bunla övünmek gibi gerzekce bir hareketi de neyleyim?" olacaktı. Övüneceksem, Zeki Demirkubuz beşiktaşlı diye övünürüm, niye musa çözen (ya da bir başka adı sanı ancak maraton'da duyulabilecek bir başka lig tv yönetmeni) beşiktaşlı diye övüneyim? Siz, "bu şahıs GS'li olsa övünürdük, ondan şeettik" derseniz o başka.

Sanki bu platformda aylardır Musa Çözen ile yatıp kalkıyorduk da, şimdi tu kaka oldu lig tv. Yahu forza'da okudunuz bu övgü meselesine diyeceğim, orda da dekoderler iade diye kampanya vardı diye hatırlıyorum.

Ne "maho"ymuş arkadaş.. "Maho'yu övüyormuşuz, çelişkiymiş".. Ne içtiysen ben de ondan istiyorum.

Askin birkac yanlisin var, musaade edersen duzelteyim.

Bizim maclardaki kufur seslerinin kisilmasinin arkasinda Maho degil ( Banker Bilo filmini tartisiyoruz sanki), komple Lig TV vardir. Bizzat Fenerli Sansal Buyuka'nin agzindan "Inonu'de kufur ediliyor, sesi kismak zorunda kaliyoruz, ayiptir, macin zevki kaciyor" turu laflar duymusumdur.

Ikincisi, Lig TV, hangi macta kufur edilirse edilsin sesi kesmektedir. "Ayda 25 dolar para veriyoruz, butun maclari izleyelim o zaman" zihniyetinde bir adamim ben, butun maclari izliyorum, oradan biliyorum. Maho'nun olayi degil yani bu.

"Sizin sırf Beşiktaşlı diye öve öve bitiremediğiniz yayın yönetmeni maho." - Ben bu sahisin ove ove bitirilemedigi bir Besiktas platformu gormedim hic. Eger Musa Cozen'se, basligina baktim eksisozluk'te, "azuth", "simitci" falan ovmus Besiktaslilardan cok, bir aquila nera var yazan, o da firlama demis kendisine. Maho basliginda ise hicbir sey bulamadim.

Bu arada o kadar uzun paragraf yazip Maho'nun kimligini gene de aciklamamissin ya, o da ayrica takdiri hak ediyor. Adamin kafa kagidi ismi Maho degil herhalde?

aşkın dedi ki...

Önce terbiyeli ol, ''kıç-mıç'' gibi kelimeler kullanmamayı öğren.
Üslubunu yaşına bağlayabilirim ama bu tür kelimeleri ben sana kullanmadıysam sen de bana kullanamazsın.Keza yüzüme söyleyemeyeceğin sözleri de internet ortamında sarfetme, kendin söz konusu şahısı Beşiktaşlı diye övmediysen de konuya müdahil olma.

aşkın dedi ki...

Shelbyl bu adam, Beşiktaşlılığını bilen her Beşiktaşlı tarafından övülür.Gerek benim çevremde, gerekse de bizzat senin de içinde bulunduğunu zikrettiğin ortamlarda.
Öven G.Saraylı da malum ''kardeş takım'' edebiyatı var ya, onlar sizin Sergen'i de gelmiş geçmiş en iyi Türk futbolcu kabul eder.Ben o yavşaklardan değilim.Sempatilerinin sebebini de sorulursa açıklarım.
Sansar'ın açıklaması da olayın Sansar'ın talimatıyla olduğu anlamına gelmez, Maho insiyatifini kullanır, Sansar da bu sorulunca kurum adına cevap verir.

aşko bu kadar çok konuşup, hiçbirşey söylememeyi nasıl başarıyorsun, gıpta ettim açıkçası. musa'nın kısaltması maho'ymuş, galiba senin yaşın gereği böyle söylüyorsun, eski toprak olmalısın, herkesle bir yaş muhabbetine girdiğine göre. saygıda kusur ettiysek, affola aşko abicim.

ben friko, yaşım 28. tüm nörotik taraftarlara selam ederim.

aşkın dedi ki...

Maholuğu söz konusu şahsın kara cahilliği sebebiyle kullanılır.
Son yorumunla seviyeni de belli ettin, artık birbirimizle muhatap olmayalım.

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Terbiye ile ne alakası var? Kıçından uydurmak bir deyim, senden mi öğreneceğim terbiyeyi? (bkz: kıçından uydurmak) Üslubumu yaşa bağlarmış, nereden biliyorsun kaç yaşında olduğumu? (bana çokbilmiş diyenden nefis gözlemler) Sen kendinde ne kadar bana "çokbilmiş" deme hakkını buluyorsan, "sallamak" manasına gelen bir deyimi cümle içinde kullanmak hakkını da öyle buluyorum kendimde. Ha yüzüne de söylemiş kabul et bunu (bu yüze söyleme tafrası da yeni hortladı, eskiden irc'de falan olurdu bu gel yüzüme söyle falan diye) Sadece ben değil, burada şu yazı altına yorum yazan onlarca beşiktaş'lıdan bir tanesi bile bırak övme meselesini, maho'nun kim olduğunu bile çıkartamadı. Hala Beşiktaşlılığını bilen herkes tarafından övülür gibi öngörüsel ve ilgisiz bir tez öne sürüyorsun.

Kim bu Maho? Musa Çözen mi? Laf ebeliği mi demişti birisi?

aşkın dedi ki...

Ortamı foruma çevirmeyeceğim, ergen zihniyetli İnglizce nickli olan, bir zahmet girdiğin internet ortamlarına yaşını yazma, sonra da insanlar profiline bakıp öğrenmesin.
Tekrar söylüyorum, yüzüme söyleyemeyeceğin sözü yazman irc ile falan alakası olmayan bir seviyesizliktir.
Benim hakkında vardığım kanıyı da daha önce açıkladığım gibi hakettin, bir kez daha tekrar edeyim:
Bilmediğin mevzulara dalıp ahkam kesmendir.
Bu da son olsun, haydi eyvallah.

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Yahu bu arada bu "maho" dalgası yüzünden Sabri'nin Holosko'ya giriştiği ve fakat tv'lerden gösterilmeyen hadisesi kaynamasın.. Arkadaşın teki de sözlükte bana saldırıyor "tv'lerde defalarca gösterildi, Sabri birşey yapmadı, yok öyle birşey" diye.

Nörotik bir vaka olarak, 30bin beşiktaşlı halusinasyonlar görmeye başladık stadda.

delgado dedi ki...

bi de arkadaş jessie'ye ters köşe oldun falan demiş onu anlamadım. jessie mi övmüş bu unindentified flying maho'yu? jessie ne dedin, çık ortaya :)) maho'yu da bi zahmet açıklayıver kimmiş. şu yorum sayfasını her açtığımızda zihnimizin önüne Maho sözcüğü kayıp bizi sandalyeden düşercesine güldürmesin lütfen.

hadi maho denen bi adam olsun, bu arkadaş da harbiden onun bunun yayın yönetmeni, tüm beşiktaşlıların takdir ettiği de bi eleman olsun. sanki şikayetini dile getirenler bundan önce "aferin maho, ofsayt çizgisini yanlış çizdin aslında golümüz ofsayttı lan hehe hihi" demiş de şimdi yan çiziyolar. hay allahım.

sen sus delgado, ergensin, ben zaten desen ingilizce nickli bir özentiyim, musa çözen kara cahil olduğu için maho, aşkın abimiz bize küstü, tek üzüldüğüm nokta o oldu:(

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Höh.. Foruma çevirmeyecekmiş? Ortaya bir sav at, yüzüne gözüne bulaştır, millete laf ebesi, çokbilmiş, de, ahkam kesme diye emirler yağdır, sonra foruma çevirmeyeceğim, yaşın kaç senin ergen falan gibi en bayağı forum ortamlarında kullanılan jargondan devam et.. müthiş..

Sana da eyvallah, eyvallah da;

1- hala maho kim öğrenemedik? (google'da aradım, orda da bulamadım)
2- hala nerede övmüşüz bilemedik..

yazık oldu.. bir efsane daha sulara gömüldü.

delgado dedi ki...

valla sizi bilmem de maho'yu çok benimsedim ben. bizden biri olarak addediyorum artık kendisini. maho kim, kimmiş lan bu maho diyen karşısında artık beşiktaşlılığın kitabını yazanlardan, maho'nun ne kadar iyi bir beşiktaşlı ve değerli bir insan olduğunu bilenlerden önce beni bulur. haberiniz ola.

Aslinda Askin abi Maho. Biz de birer Banker Bilo'yuz. Askin abi bizi kazikliyor, sonra da "Yaptim ama niye bir sor" diyor. Biz de soruyoruz Maho kim diye. Ama Askin abi gizemi surduruyor. Filmin ilk yarisini Ertem Egilmez, ikinci yarisini Shyamalan yonetiyor. Muthis bir didaktik saykodelik fantastik gerilim. Adi da "Ofsayt Cizgisinde Kayanlar." Senaryodaki Oguz Atay parmagini gormemek de imkansiz tabii..

Şimdi geç kaldım da hemen secere vereyim Aşkın için yaş haddini tutturuyorsam iki çift kelamım var. Yaş 31
Boy 181
Kilo 81
Saç-Kaş-Göz Kara
Meslek:Doktor
IQ:Amına koyayım aykünün

Neyse;
İnönü Stadını bilenler için söylüyorum yaklaşık 6 sene numaralı tribün önünde kulübelerin orada durdum. Bu esnada seyircili seyircisiz maçlarda görev aldım. Seyircisiz maçlarda Numaralının içinde bulunan press room'da pek vakit geçirdim. Kah İlker Yasin ile kah Emre Tilevle birkaç kere de Ercan Taner-Musa Çözen ikilisiyle muhabbet ettim, geyik yaptım.

Neyse, ben onca zaman oralardaydım ve Musa Çözene Maho dendiğini duymadım. Element icat etmeyin yani. Genelde Musa Abi diyorlar, yaşlılar da Musa ya da arap diye sesleniyorlar. O yüzden bu Maho kesinlikle Musa Çözen değil. Ha Aşkın'ın aile dostudur, onlar kendi çevrelerinde Maho derler diyorsa biri eyvallh.

Musa Çözen Beşiktaş'lı olmasına rağmen Beşiktaş'ı pek öyle ahım şahım göstermez gösteremez. Çünkü anında hesap sorarlar. Zaten adamın Beşiktaş'lı diye adı çıkmış. Haa ben bu Beşiktaş'lılık mevzuunu nereden duydum dersen. Onu da Ercan Taner'in Beşiktaş'lı olması geyiğinden "ee Musa Abi sen?" sorusuna cevap olarak almıştım. Hatta abi tribünde sarışın hatun yok bu sefer seyircisiz maç, bizim ayaklardan yukarısını göster azıcık diye sitem emişliğim var akabinde. (beşiktaş Gençlerbiliği maçı, hani santrada bir tane gül olan maç)

Yani önce mal gibi atlayıp uydurup sonra o uıydurduğunun yanlış olduğunu kabul edemeyip kıvırdıkça kıvıranlar için gelsin. Maho kim lan? alkshdalksdlşasa

T. Egemen Gul dedi ki...

Tartismadan hic bir bok anlamadim. Biri Maho demis. Kimse Maho'nun kim oldugunu bilmiyor. Sonra biri akıl yürüterek Musa Cozen'dir herhalde demis. Onun ustune Musa Cozen oldugu dusunulerek yorumlar yapiliyor. Iddiaciya soruyorlar Maho kim diye. Adam 2 tane yorum yaziyor. Bunun cevabı yok. Sonra da lafı soktugunu zannedip aglayarak uzaklasiyor.

Sonuç?
Tokati TV başında gormedik cunku gosterilmedi. Macin anlaticisi da bahsetmedi. Devre arasinda yorum yapildi mi bilmiyorum.. Ama tribünden elbet biri vardir kameraya alan. Sormak lazim. Fotograflayan kesin vardir, gazetelerden istemek lazim. Bir anda boyle kapatilmasi pek inandirici gelmedi.

Şifo gibi bir adami dakikasinda kafalayan basin, Sabri gibi bir karaktersizi çiğ çiğ yemeli..

aşkın dedi ki...

Yaşınız önemli değil, 1-2 kişi hariç tamamınızın ezik olduğunu görmek iyi oldu.Hatamı gösterdiniz, bunun yaş ile alakası yokmuş.
Hele bazı malların aklısıra espritüel bazılarının da ''küstü'', ''ağladı'' gibi yorumları gündelik hayatta iki eliyle bir direği doğrultamayanların şu internet ortamındaki çokluğuna delalettir.
Klavyeye boşalmadan önce, benim söylediklerimin doğru olmadığını ispat etseydiniz.Tanıyorsunuz adamı ve Beşiktaşlı diye yalıyorsunuz, bakın itiraflarınız da geldi.
Haydi atış serbest mallar sürüsü, tatmine devam.

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Aşkın hakikaten başka bir boyutta. Şu yaşıma geldim, böyle tribe giren görmedim.

Senin yaşın hiç önemli değil Aşkıncım, hakikaten ne kullanıyorsan bize de getir.

hepimizin aşkın'a özür borcu var arkadaşlar. hem yaşı hem de hayatta başardıklarıyla o bunları asla haketmedi, sadece bizim maho'ya yaptığımız onca övgümüzden sonra bu ikiyüzlülüğümüzdü onu bu denli bizim seviyemize düşüren.

özür dilerim aşkın,ekşiyiz ama insanlığımız eksik, yazarız biz kalemimiz dik, şeytan diyor..

aşkın dedi ki...

Anca böyle laf ebeliği ezikler.
Söylediklerimi eğip akıllarısıra tatmin oluyorlar.
Bu laf ebeliği hayatınızda iki elinizin yapamadıklarının bir ispatıdır.Anca çenenizi geliştirmişsiniz, onunla da battıkça batıyorsunuz.

oh oh oh, hem basitçe sorulan sorulara cevap verme, hem ezikler, mallar, ergenler, hayatta birşey başaramamışlar diye cevap ver, buna rağmen hiç de ağır cevaplar alma ama, atış serbest deyip kendine saldırıldığını ima et... işte kalabalıktaki yalnızlık psikolojisi, azınlık sendromu, napacaksın, onu da böyle kabul edeceğiz artık, o da bir can. ha o değil, bu da son olsun eyvallah demişti bir aralar ama, o da seviyor burayı..

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Ne beşiktaş'mış arkadaş, tedavisi mümkün olmayan travmalar yaratmış bünyelerde.

ya ben kusura bakmazsanız güzelce küfretmek istiyorum askjajksd

hayır adam bi bok yedi ondan sonra toparlayamadıkça da sarıyor arkadaş bu ne ya?
aşkın sbs'den sonra gel sen bence hem okunmuş pirinçten sonra azıcık açılır zihnin.

ne saçma bir adammışsın anlamadım ki!

maho kim onu söyle bari. de ki musa çözen diyecektim aklıma gelmedi götten salladım ama tutmadı de delikanlı gibi ondan sorna sbs denemesine geri dön. nedir yani? çok mu zor?

kaba şimşek dedi ki...

öfff içim bayıldı on yorum okuyana kadar. niye kasıyorsunuz oğlum kibar olacağız diye? ben kendim bizzat söylediklerimin sorumluluğunu alıyorum ve bu yorumu silenle aramız bozulur baştan söyleyeyim!

ulan gerizekalı! maho kimse kim! bir tane beşiktaşlının övdüğüne dair belge göster allahın beyinsizi! hala yok öyle kıvırdınız, yok böyle kıvırdınız, bikbik! gerekirse suratına da söylerim bunları rahat ol o konuda. kime sorsan gösterir beni.

nasıl bi sabırmış lan sizdeki de hala tane tane anlatmaya çalışıyorsunuz! ilk yorumda silin lan böyle şeyleri. okurken darlanıyorum amına koyim.

tribal sen bilirsin lan bu erkek mi hatun mu nedir? avatar isim falan her şey kafa karıştırıyor.

Swift dedi ki...

Efsane olmus bu topik, askin sagolsun. Ibret-i alem icin saklansin, hatta sabitlensin, herkes okumali bu topigi. Kendinden baska kimsenin duymadigi safsatalar ortaya atan, daha sonra bunlar hakkinda sorulan basit sorulara cevap veremeyince "ezik", "mal" gibi kelimeler disinda birsey soyleyemeyen bu kisinin dustugu aciz durum baskalarina ornek olsun.

Askin'a da fahri yazarlik verilsin, 23 nisanlarda "Maho'nun kosesi" adi altinda bir gunlugune bilmediklerimizi, duymadiklarimizi bize ogretsin. Boyle bir degerden faydalanmaktan bizlerin de hakki olmali diye dusunuyorum.

Adsız dedi ki...

Ezik anandır serefsiz askin

Manu dedi ki...

lan kim neyi eğip,büküyor??? attın ortaya bi saçmalık,adam akıllı cevap ver.insanların agzını bozmamasını,veya düzgünce cevap vermesini fırsat bilip buralarda şov yapmaya kalkma.
sana diyoruz ki saha içinde veya dışında kimin adına olursa olsun bi yanlış varsa ortaya çıkarılsın.sen hala bikbik övmeden bahsediyorsun. he eger hala övenler oldugunu iddia ediyorsan, git yuzlerine söyle(takıntılısın ya bu konuda).zira burada değil onlar.

Adsız dedi ki...

Maho kim lan?

T. Egemen Gul dedi ki...

Aşkın Sivasspor'lu bir genç imam sanırım. Hiç küfür etmedi bakın. Hep biz küfür ettik, saygısızlık ettik. Ben özürdili.....öeeah..

Aşkın doğru soyle lan Maho kim?

Jokond dedi ki...

itiraf ediyorum maho benim...geçen kameraya attırdım ofsayt çizgisini yanlış çektiler

aşkın dedi ki...

Küfürleri aynen iade ediyorum mallar sürüsü.
Kimin aciz duruma düştüğü de görülüyor.Bayat espri yapanlar,biraz gelişin.
Doktor olan ve avatarında havaya bakan ahmak klavye şövalyeleri, adam değilsiniz.Sizi adam sananlar da umarım burayı görürler.
O lafları yüzüme söyleyecek cesaretin onda biri yok sizde, haydi tatmine devam ezikler.

delgado dedi ki...

efsane topic... efsane yorumlar... efsane aşkın.

Maho dedi ki...

Arkadaşlar..
Duydum ki arkamdan atıp tutanlar olmuş.
Akıllı olun, aklınızı alırım!

jokond dedi ki...

beyler aranızda jessie'ye ileri geri konuşanlar var. hadi susiym susiym diyodum ama bundan sonra susmicam haberiniz olsun!!!

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Maho'dan cocugum olsun istiyorum. Gozleri onun gibi baksin.

Askin Baba, ne triplere girdin be? Hayir hala daha agzindan "Maho sudur" cikmadi. Bu kadar usta kivirma, bu kadar "eziksiniz, malsiniz" ile kacmaya calisma... Oh borusyamonsingladbah.

theotheo, Askin pabucunu dama atiyor, neredesin yahu, gel yetis?

Bence Askin vs. theotheo Celebrity Deathmatch yapalim, yakisir. Kazanan da aslan ile oynasin.

aşkın dedi ki...

Bundan böyle başbaşasınız.
Yeterince tiksindim.Buyrun küfürbazlarınızla, kelime oyunlarınızla başbaşa kalın.Maho sizsiniz, aynaya bakmanız yeterli.
Kimilerinizin ne mal olduğunu anlamışsınızdır.
Diğer postlara yorum atanları görüyorum, bir de eli maşalı sözde bana laf eden, beceremeyince küfür edenler.Herifler bana laf etmek için koşa koşa geliyorlar yahu.
Bazı ezikler ardımdan küfür etmeye devam edebilir, Allah'a havale.
Aslan Adam Vincent, merak etme artık uğramayacağım :)

Askin,

Noatsamisa'nin blog'unda yaptigin yorumu da okuduktan sonra, provokasyon daginin eteklerinde dolastigini anlamak zor degildi, ondan makaraya aldik, kusura bakma. Yoksa her elle tutulur yorumun bu blog'da basimizin ustunde yeri var.

Ileride yine bekleriz.

aamet jr. dedi ki...

Ne mahoymuş yahu. Musa'ya maho dendiğini de öğrendik bu arada. Tabi onu kastettiğini de hala bilmiyoruz. Orası da ayrı bi komiklik.

Ulan 5 senedir ilk şampiyonluğumuz; sözlükte her pazartesi Beşiktaş'a giydirme törenleri, burası desen aşkın'ından aslan'ından geçilmiyor. İki senede bir şampiyon olsak neler olacak çok merak ediyorum?

T. Egemen Gul dedi ki...

Maho bizmişiz lan!!!
Sonunda açıkladı..

Vay anam vay serhat neler donmus yaa..

kveldsmork dedi ki...

yok yok...2 yılda bir şampiyon olsak bizi vatan haini ilan edip küme düşürürler...
bu ne psikopatlık?bu ne yarmalık?
abi/abla(?)(kat'i raporu adli tıp kurumunca verilecektir)üst perdeden bi verdi ayarı,baktı olmayacak teneke çaldı,baktı iyice boka sarıyor yavuz hırsız olayım bari dedi.ulan o da olmayınca doğuda operasyona çıkmak istemeyen çakal asker modunda piskopata bağladı.yazık günah lan..koptuğum nokta şudur :arada bir iki kişi hariç hepimiz malmışız!!!afedersiniz ama yavşaklığın tavan yaptığı nokta budur.ayıp ulan ayıp!

ahaha. oglim arada bir nostalji yapıyorsun, gözümden kaçıyor sanma.

Yorum Gönder

Ara