.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

8 Mayıs 2009 Cuma

Kalp Dayanmaz

Gençlerbirliği - Hacettepe maçında Hacettepe'nin sürpriz yapıp bir galibiyet çıkarmasını istememiz gerekiyor sanırım. Zira Hacettepe bu hafta kaybederse lige matematiksel olarak da veda ediyor. Önümüzdeki hafta oynanacak Sivas maçları iyiden iyiye formalite maçına dönüyor. Diyeceksiniz ki, zaten formaliteden oynuyorlar, o da ayrı. Fenerbahçe - Denizlispor maçı bizim yakın ilgi alanımıza giren bir maç değil. Ne Denizli ne de Fenerbahçe'yle ilgili bir durumumuz yok. Galatasaray - Ankaragücü maçı için ise iki önemli faktör nedeniyle Ankaragücü'nü tutuyoruz; Bir yandan Galatasaray'ın puan kaybedip Avrupa Ligi şansını riske atması, diğer yandan da Ankaragücü'nün kazanıp rahatlaması. Zira Ankaraspor maçından sonraki maçımız Ankaragücü. Bu maçı da kazanırlarsa 39 puan yaparlar ki kalan 3 hafta için %95 ligde kaldılar demektir. Rahatlamış Ankaragücü bizim için avantaj olur. Kocaelispor - Trabzonspor maçının da yakın ilgi alanımıza girdiğini düşünmüyorum. Tıpkı Eskişehirspor - Antalyaspor, Kayserispor - Gaziantepspor maçları gibi. Sivas - İ.B.B maçı ise gözün kulakların sabitleneceği maç. Genel kanı maçın hiç kolay olmayacağı şeklinde. Bense Sivas adına biraz daha kolay bir maç bekliyorum. İBB bence kadro zaafiyeti yaşayan 1 numaralı takım. O takım, bu bütünlük içinde oynamıyor olsa bence Hacettepe'den farkları olmazdı. İ.B.B oyuncu karakteri olarak pır pır bir takım bence. Hızlı, dripling yapan oyuncuları var ama ön alanda topuz sizde kalması adına çok fazla katkı koyamayan oyunculara sahipler. Düşünün İbrahim Akın, Bilica karşısında ne kadar etkili olabilir... Neticede, kalp dayanmayacak bir haftaya giriyoruz. Tadını çıkarmakta fayda var. Bu saatten sonra totem falan elden ne gelirse yapmaktan başka yol yok. 2 yıl önce rezil bir oyun oynadığımız Sivas deplasmanında 90+3'te İbrahim Akın'ın attığı golle kazanmıştık. O kadar laf ettim ama İbrahim burada da çıkar bi tane yazar ve yine bizi sevindirir mi? Yok, yok, imkan yok. Bakın nasıl da başladım toteme...

7 Yorum:

EnisteKolaKoy dedi ki...

Bu hafta ankaragücü kazanir, belediye de en az beraberlikle ayrilirsa, klasik medya tabiri olan "besiktas sampi..." tabirini biz de kullanabiliriz :)

okka dedi ki...

O kazansın,öbürü bu hafta kaybetsin gelecek hafta kazansın.Beriki iki hafta berabere kalsın. hesaplar hesaplar bilmem ne bilmem ne...vs.İlk 6 sırdaki takımıdan hiçbirini yenemeden nasıl şampiyon olacağız aklım almıyor.Sonra da böyle ay sonunu getirmeye çalışan memur gibi hesap yapıyoruz içim acıyor valla.Ama yinde son 4 hafta yürek dayanmaz.Haydi İBB...

Ben sivas'ın rakiplerinden en çok gençlerbirliği'ne güveniyorum.İki sene önce de hiçbir iddiası olmamasına rağmen Antalya'yı yenip küme düşürmüşlerdi.Samet ve koray'ın da takımda olması güvenimi iyice perçinliyor.Sivasspor'un tam bu zamanlar düşüşe geçemsi çok olası.Sezonu bizden epey bir erken açtılar.Antep maçını izlemedim ama ikinci yarı sivasın dağıldığı söyleniyor ki antep'te öyle süper kondisyonu olan bir takım değil.Ankaraspor'a da puan kaybetmişlerdi bunlar.Pas yapan takımlara karşı çabuk dağılıyorlar bizim gibi.Neyse konuyu çok dağıttım :)
Ben lig sonuna kadar Sivas'ın bizden daha çok puan kaybedeceğine inanıyorum.Trabzon eğer bir süpriz yapmazsa şampiyonuz.

berthelemy dedi ki...

ibb maçını sivasın alacağını düşünüyorum. 2 senedir sivas bütün ibb maçlarını rahat kazandı. biz de ankarayı yeneceğimizden bu hafta düğüm çözülmeyecek gibi. ben asıl çelmeyi hacettepeden bekliyorum. onlar birşey yapamazsa iş galatasaraya bakar çünkü sivas gençleri de rahat yener. iyi takımlara karşı hep kaybediyorlar.

bu arada alakasız ama yanda beşiktaş formasıyla konser veren solist kim?

T. Egemen Gul dedi ki...

neden hic heyecanlanmıyorum acaba ben yaa.. allah allah.. ilginc..

T. Egemen Gul dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Niye Ankaragücü yensin istiyorsunuzki, çikip bize daha rahatmi oynayacaklar, sanki... Kendi kendilerine bir havalara girenler onlar degilmi bize karsi? 8-0'in kötü aktörlerinden degillermi? Daha bir kaç ay evvel Ankarada hiç alakalari yokken Tello'nun kafasini yarmaya çalisan yine onlar degilmiydi?
Bana sorarsaniz Ankaragücü bu hafta yenilsin, sonra bizdende fark yesin, sonrada küme düssün, ikinci kümede artik kimden fark yerler, bu onlarin sorunu...
Ne güzelde kapak olur ermana... :)

Yorum Gönder

Ara