.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Mayıs 2009 Salı

İbrahim Akın Fenerbahçe Yolunda

Düşmanımın başına diye bir laf vardır ya, o hesap. İnanabiliyor musunuz, Fenerbahçe gitti ciddi ciddi Burak Yılmaz'ı transfer etti. Şaka falan değil, bir de bazı maçlarda kurtarıcı olarak falan oyuna aldı, şans verdi. Şimdi de İbrahim Akın'ın peşindeler. Allahım hayallerim gerçek oluyor. Bir sonraki sezon da Serdar Özkan'ı alırlar, transfer harekatları sonlanır... Ama yok, Fenerbahçe tedavi edici camiadır. İbrahim Akın'a Beşiktaş'takinin aksine daha profesyonel bir eğitim ve gelişim şansı verebilirler. Evet...

8 Yorum:

gökhan dedi ki...

bi de kalkıp beşiktaş fb nin eskilerini topluyor diye eleştiriyorlar, beşiktaş fb oldboys oldu diyorlar ya delleniyorum. nerdeyse adamlardaki eski beşiktaşlıların sayısı bizdeki fbli sayısını geçti ama kimse gıkını çıkaramıyor.

basındaki fb gücünü gösteriyor aslında bu olaylar. benzeri paf takımı mevzusunda oldu. yıldırım demirörenin sözlerini ağzına sakız yapanlar ali koçun sözlerini unutmuşlar gibi.

neyse darısı ibrahim üzülmeze...

Azwraith dedi ki...

ibrahim akın altay'lı olduğundan iyi topçudur. sergen abisi at yarışına falan bulaştırmasaydı iyi yerlere gelebilirdi ama bu saatten sonra zor... kişilik sahibi olmak lazım, ki kişilik meselesi türkiye'de en kolay harcananlardan...

hasan özer'ler, çağdaş atan'lar, ibrahim akın'lar, sinan kaloğlu'lar hep bir 'everton a gidiyor, blackburn istedi' adamlarıydılar, şimdi de yerlerde sürünüyorlar...

EnisteKolaKoy dedi ki...

çok istiyordum başarılı olmasını bir izmirli olarak lakin diğer altaylılar gibi bu arkadaş da fayda sağlamadı bize. murat karakoç, sinan kaloğlu ve çağdaş atan arasında en yetenekli olan bu arkadaştı halbuki.

bana istemedi gibi geliyor büyük takımda oynamak.ne diyelim, kendi tercihi. şimdi 80bin koltuk içinde bizdekinden daha iyi performans sergiliyor. bu yüzden fener'de de başarılı olacağını sanmıyorum.

aklımda bir 4-3 lük efsane maçta attığı gol, sol kulvardan yardırıp bi defansın sağından atıp solundan geçerek çizgiye inip attırdığı gol ile kaldı. -vestel manisaspor maçıydı yanılmıyorsam- yolu açık olsun.

Özlemden dedi ki...

i akından bişey olmaz olsa da bize yaramaz.yıllardır genç ve tecrübesiz oyuncu klasmanından yararlanmaya çalışıyor.daha tecrübelenecek de yararlı olacak da.... oooooo ben lisedeydim ona ümit bağlarlarken emekli olurum herhalde adam gibi oynamaya başladığında...

arif dedi ki...

bugün yenilsende yensen de programındada konu açılmıştı yoksa aynı espriyi yapan bıyıklı bjkli jessiemiydi adını hatırlayamadım kusura bakmasın:)

Eee İbrahim Akın fb'ye gitsin de bize erman kılıç geliyordu o iş ne oldu acaba ?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ben değildim galiba. yani programdan önce malum konu ile ilgili pek güldük pek eğlendik te... lan bizde bıyıklı yok aslında benim dışımda :)

size göre en soldaki bendim. ortadaki yuki idi, sağda da raul vardı... vay be ne blog ama :)

GoDLeSS_FroG dedi ki...

Vay arkadaş tam iki sene geçmiş aradan. şimdi de biz kovalıyoruz adamı.

Yorum Gönder

Ara