.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Mayıs 2009 Cumartesi

Büyüklük Konusu

Hayır, sanki medyayı bu konuda topa tutan biz değiliz. Bu tartışmaların dışında kalmaya çalışan, tepki gösteren biz değiliz. "2 büyükler" geyiğinin ısıtılıp öne sürülmesinden rahatsız olan biz değiliz.
Türkiye Ligleri'nde şampiyonluklar sebebiyle formasında yıldız bulunan takımlara "büyük" denir. 50 yıllık ligde bu yıldız sadece 4 takımda varsa da, bunlara hak ettikleri gibi "4 büyükler" denir. 
Peki Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz ne der?
"Tesadüfen şampiyonluk potasına girenler 4., 5. büyük diye kendilerini adlandırıyorlar" diyen Karadeniz, "Bu nereden çıkıyor? Biz 3 Büyükler bu büyüklüğü nasıl aldık? Yüz yılı geçen geçmişimiz, emeğimiz, aldığımız kupalarla. Şimdi tesadüfen gelinen noktalarla 4., 5. büyük demenin bir anlamı yok" şeklinde konuştu. 
Bravo. Hakikaten bravo. Yama kendini diğer iki kulübün yanına. Hüviyetimizi böyle koruyacağız zaten. Camia olarak kenetlenip, sessiz sakin işimize bakmamız gereken ortamda ortamı ger; Fenerbahçe ile Galatasaray'a yaklaş ki, sana 3 puan hediye etsinler, bu mudur bakış açısı?
Hiçbir şey değil, bari soyadından utan be adam.
Dipnot: Yıldırım Demirören'e konsolide borcumuz 61.1 milyon liraya çıkmış.

4 Yorum:

Starks dedi ki...

Obur topikte Denizli yonetimi yonetiyor demistim ama anlasilan o ki Divan kurulunu yonetmeyi beceremiyor.

Hala bu ve yonetimdeki ayni kafa yapisindaki adamlarin ders alacagini, agizlarindan cikanlari tartabileceklerini, muhakeme yetenegine gunun birinde sahip olabileceklerini bekliyorsan bence hayalkirikligina ugrayacaksin Shelbyl.

Bu kadar hizli sacmalanmaz ama, benim beklentilerimi astilar.

Jokond dedi ki...

Yani bu açıklama vesilesiyle anlıyoruz ki Mustafa Denizli bu takıma tahminimizden fazla katkı veriyormuş. Bu şuursuz yönetici takımı Denizli'nin suyu hürmetine susup pusuyorlardı, konuşacakları tek mekan olan bu toplantıda da hünerlerini sergilemeye aynen devam ediyorlar. Yazıklar olsun, bu yöneticiler bu kadar seçmece olamaz...

T. Egemen Gul dedi ki...

Yahu bu borc neden artıyor cok merak ediyorum. Kesin faiz gibi birşey var bu paranın arkasında. Yani anlayamıyorum. Hiç bir Beşiktaş'lı çıkıp şampiyonluğa giden takımda başkan adayı olmaz ama biri bu tüpçüye!! (içimden geçenleri sen biliyorsun ey okuyucu) de arkadaşlarına da dur desin birader.

Yorum Gönder

Ara