.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Mayıs 2009 Çarşamba

9 Yorum:

EnisteKolaKoy dedi ki...

Türkiye Kupası'ndan umutlu değilim ama lig şampiyonluğunu alacağımıza inanıyorum. Nobre iyileşirse belki kupayı da alırız :)

Nobre lütfen dönsün artık.Bir yazımda nobre eğer iyileşmezse şampiyon falan olamayız demiştim.İyileşmemiyecekse batuhan'ı geri çağırısınlar.En azından bobo ve holosko'nun toplamından daha fazla top indirip tutar ileride.

Nedirki şampiyonluk dediğiniz şey? Sen ilk 6 da bulunan kimseyi yenememişsin, sonra şampiyon olsan ne yazar? Olmasınlar şampiyon felan, yeter artık be!

stalker dedi ki...

temenni olarak kupasız kapatmayı seçerim, ama tr kupasını alarak yeni bir demirören şovu ve ağızlara çalınacak bir damla dandik bal görebime ihtimalimiz kuvvetli.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

çok kırılgan bir camia olduğumuz şu ankette bile belli oluyor. bir uçta iki kupa var diğerinde kupasız kapatmak var ve en çok oyu bunlar alıyor...

aslında ihtimal hesabıyla bakaarsan sadece fortis veya sadece şampiyon olmak gerçekleşmesi daha yüksek ihtimaller.

bu arada itiraf etmeliyim, şampiyon olacak diyen %4'ün içindeyim ben.

jessie ben dilim döndüğünce hep bu psikolojiden bahsediyorum, ilk yarı ilk resmi yenilgimizi hatırla, metalist maçı ve daha sonra olanları da hatırla. yine işte ikinci yarı ligde aldığımız ilk mağlubiyet ve taraftarın girdiği travma. aşağılarda biyerlerde arkadaşın teki yorumunda, seneye aragones kalırsa şöyle olur böyle olur demiş. şu ahı gitmiş vahı kalmış fenerbahçenin taraftar üzerinde yarattığı korkuya bak, adamlarda kim kalcak kim gelcek belli değil, takım içinde sürekli kavga var, bizi yendikleri maç dışında ışık verdikleri herhangi bir platform yok ve bu maçın ardından seneye fener süper olur biz iki kupayı da alamayız yorumları..e heralde alamayız. heralde en kötü fenerbahçe bile seni yener...ben tabi ki iki kupayı da alırızı işaretledim, hadi bakalım.

aamet jr. dedi ki...

O değil de, iki kupayı da alacak deyince aklıma geldi. Tut ki aldık, süper kupayı kimle oynucaz o zaman?

Adsız dedi ki...

türkiye kupası finalisti ile oynuyoruz o durumda fb ile yani
2 sene önce de gündeme gelmişti bu konu

Gökhan

aamet jr. dedi ki...

Eyvallah kardeş. Bence direk süper kupayı da vermeleri gerek :)

Yorum Gönder

Ara