.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Mayıs 2009 Pazartesi

Beşiktaş Aşkına Neredesiniz Dostlar?

  • Aquila Nera
  • Dalamar
  • Exavier Mcdaniel
  • Krasotkin
  • Marpione
  • Molosztash
  • Pissed
  • Purplepurple
  • Replanigre
  • Sezai İkilitre
  • Tathar
  • Threepoint
Neden yazmıyorsunuz arkadaşlar?

12 Yorum:

molosztash dedi ki...

yaaa, vallahi hak ettim ne diyeyim... tam niyetlendim, evdeki Internet'im kesildi, iş yerinde de yoğundan da öteyim. Ama düzenli okuyorum, en kısa zamanda da döneceğim merak etmeyin...

Selamlar herkese, bu arada Ankara maçını bir yerde beraber izleme fikri varsa katılabilirim. Kazan'dır önerim.

purplepurple dedi ki...

fazlasıyla yorucu, sürekli çalıştığım, boş zamanlarımda nefes aldığım bir 3 ay geçirdim. yazmak bir yana, okumaya bile pek vakit bulamadım. bir kaç maç da güme gitti o arada. işyerinde tvde izledim falan. bugün itibariyle bitecek umarım o günler. teşekkür ederim jessie nezaketin için.
purplepurple

scugnizzi dedi ki...

jessie ben de blogunuzdaki tek fenerbahçeli olmak istiyorum. bunlar yazmıyor nasıl olsa :))))

yunus dedi ki...

Ben sözlük yazarı değilim, ama blogu düzenli takip ediyorum.Blogda yazı yazmak istiyorum.Dışardan yazar alma gibi bir şey söz konusu mu?Eğer varsa bir iki deneme yollasam, karar verseniz; olur mu?Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Swift dedi ki...

Bence bir email adresi verin. Insanlar yazilarini gondersinler. Yayinlanmaya deger buldugunuz varsa onu "misafir yazar" gibi bir isim altinda yayinlayin. Devamli kaliteli yazilar gonderen olursa belki ilerde yazarlar arasina alirsiniz. Almasaniz bile blog cesitlilik kazanir ve kalite daha da yukselir. Ayrica daha fazla kisiye hitap ederek daha etkili bir ortam haline gelir.

Bu fikri bir degerlendirin derim.

threepoint dedi ki...

bahaneler sunmak beşiktaş ulan diyenlere yakışmaz biliriz. üstteki yazmama nedenlerini görünce bir garip oldum zaten, çalıştığım sektörden ötürü ocak-nisan arası fena yoğun geçmekte, beautiful freak'e söylemiştim en baştan, sonrasında da jessie arayüzü değiştirince giriş yapmakta zorlanmıştım. affola, dönüş izni istiyorum...

yuki the zorba dedi ki...

@threepoint

Auditor falan mısın üstad? Bak Spirit fena kızıyor denetim tayfasına :)

threepoint dedi ki...

aynen öyle üstad...
spirit'e de selam :)

marpione dedi ki...

jessie öyle bir çağrı yapmışsın ki sanki biz yazmayınca takım batacak gibi. totem olsun diye herkes haftada bir post yapsın bari.

ben genelde okumayı seviyorum. arada da yorum yapıyorum. post yapmıyoruz diye kırmayın notumuzu. tribün diliyle "post yapmayan taraftar siktirsin gitsin" olmasın :)

Yok marpione sen sozlukte de eski temponda degilsin zaten. Soroscular Birligi olarak yastayiz.

marpione dedi ki...

haklısın shelby. vatan satma piyasasının da tadı tuzu kalmadı bu krizde. eskiden ne güzel giriyorduk sorosçu entrymizi paralar anında bankaya yatıyordu. şimdi işin yoksa aylarca ödeme bekle falan. kesat piyasa.

fırsattan istifade mevzubahis'e yatırım yapmaya niyetlenmiştim ama yaptığım derin araştırmada henüz tek bir kombo bile tutturamamış olduklarını gördüm. iddia ile anlaşmalı olduklarına dair hisler var içimde ama ayıp olmasın diye susuyorum :p

dalamar dedi ki...

Döndüm ulan!

Yorum Gönder

Ara