.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Mayıs 2009 Cumartesi

asitine kurban

gerek blogda gerek sözlükte gerek ntvspor'da yenilsen de yensen de programımızda şu meşhur asitli asitsiz kola muhabbetini açan bendim. orda da burda da çokça tartıştık ve ben kupa finalinde fenerbahçe'ye karşı olası bir mağlubiyetin bu sene gelecek şampiyonluğun tadını kaçıracağını üstüne basa basa vurguladım. çarşamba geceki muhteşem maçtan bu yana bir türlü yazmak kısmet olmadı ama işte şimdi bağıra bağıra haykıra haykıra yazıyorum. hem ezeli rakibini sahada ezerek 4 gollü bir zafer yaşatan, hem büyük maçlardaki olumsuz havayı tam da önündeki kritik g.saray maçı öncesi dağıtan tüm oyuncularımıza teşekkür edip ekliyorum. olm nasıl bir asitlendirmektir öyle kolayı, boğazımızı yaktı tadından içilmedi:)

16 Yorum:

Adsız dedi ki...

Avrupa'da umarım bir Liverpool faciası daha yaşamayız.Barça gelsin.En azından onlar İngilizler gibi abartmıyor.6'da bırakıyorlar.

Swift dedi ki...

Liverpool faciasini yasamaktan korkan, Inonu'deki Liverpool zaferini de yasayamaz.

Ama daha onemlisi sampiyon falan olmadik, isimiz hic kolay degil, bir Ankaragucunu falan gecelim sira Barca'ya da gelir.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

liverpool faciasını yaşamaktan korkan, çağdaş futbol konusunda gider 3-5 maç izler, ona göre transfer yapar ve liverpool deplasmanı facia değil, normal bir maç haline getirir.

her liverpool'a giden facia yaşamıyor.

Bulent dedi ki...

Real facia yaşıyor. Herhalde onlarda çağdaş futbol izlemiyorlar.

smyrnian dedi ki...

http://wwwextensor.blogspot.com/2009/05/sksnca.html buna bi cevap yazabilir miyiz?

Mansur Ark dedi ki...

Jessie yine sıçmış sıvamış.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

sizin bu zihniyetiniz ürünü işte başkanlık koltuğunda oturuyor yıllardır. aynı zihniyettir okan buruk transferi için beşiktaş'ı satan.

real bu sene yaşıyorsa yaşıyor. sen her gittiğinde bi skandalla dönüyorsun avupadan. ama evet liverpool şanssızlık, metalist talihin oyunu...

Şampiyonlar liginde büyük bir süpriz olmazsa 3.torbadayız.

http://uclpredictions.ucoz.com/0809/cl0910.htm

yarın akşam başlığın "asiStine kurban" olarak değişmesi ve altında fabian'ımızın fotoğrafını görme dileğiyle.

Gökhan dedi ki...

@ bobo:
geçen sene cl de 4.torbadaydık ve son 2 yıldaki puanlarımız geçersiz sayılacak olan 2 yıldan bile kötü nasıl çıkıyoruz ki 3.torbaya

@Gökhan
Bu sene çok bomba takımlar cl'ye katıldığı için ve daha önemlisi sistem değiştiği için böyle bir durum ortaya çıkmış.Artık şampiyonlar ligi ön elemelerinde takımların avrupa puanlarına değil,lig derecelerine göre 2 grup oluşturulup kuralar o şekilde çekiliyor.Bu da avrupa puanı düşük ama liginde şampiyon olan takımlara büyük avantaj sağlıyor ama küçük bir ligdeysen ve ligi ikinci sırada bitirdiysen avrupa puanın ne olursa olsun ön elemede devlerle eşleşiyorsun.Verdiğim linkte en sağ bölümde takımların puanları belli zaten.3.torbanın en düşük puanlı takımıyız.Bu torbalar da elemelerde tüm yüksek puanlı takımların tğm düşük puanlı takımları eleyeceği varsayımıyla hazırlanmış.Yani büyük bir mucize olmazsa 3.torbadayız.

marpione dedi ki...

@smyrnian nesine cevap yazılacak ki o yazının? nedir burası "beşiktaş'a laf edenlere haddini bildirme kahvehanesi" mi? burada da her gün diğer takımlar eleştiriliyor ve yeriliyor. biz her yazdığımız da fenerliler kahvesinden adamlar mı laf yetiştirecekler bize? saçmalamamak lazım.

ayrıca bu maça neden bu kadar itiraz ediliyor ben anlamış değilim. alen'de saçmalamış zaten. stada alışacaklarmış falan. kendini aşağılıyor haber yok. orada 30 bin tane beşiktaşlı olmadan inönü'ye mi alışılır? o atmosfer olmayınca inönü mü olur?

bence gelenek haline getirsinler bu işi. her sene iki takım üçüncü takımın sahasında maç yapsın dönüşümlü. hatta oynamayan takımın futbolcuları da orda olsun, seremoniye katılsın. bazen türkiye'de insanların ısrarla sorun yaratmak için çaba harcadığına inandırıyor bu tarz olaylar beni.

post ile çok alakasız oldu. pardon.

marpione'ye tepkinin haksizligi konusunda katilmakla beraber, konunun geleneksellesmesi konusunda hic katilmiyorum. Ben 19 Mayis Genclik ve Spor Bayrami'nda bir derbi maci duzenlenmesini gayet absurt buluyorum. Madem bu gun ozel bir gun, dikkat cekici bir gun, devlet eliyle uvey evlat muamelesi goren sporlar on plana cikarilsin; ne bileyim basketbol maci yapilsin mesela (ligden sonra playoff'lardan once, fena mi olur?). Ya da illa futbol oynanacaksa genc takimlar oynasin, 45 dakikadan uc devre mac yapilsin; genc oyuncular on plana ciksin.

Bu ulkenin 7/24 yatip kalktigi bir sporu ve de cogunlugun yatip kalktigi takimlari, oyunculari, bir de 19 Mayis vesilesiyle tekrar gundeme tasimaya ne gerek var? Bence dunyanin en gereksiz isi olur bu bunun geleneksel hale getirilmesi.

Aslinda bu konuyla ilgili bir post acmaliydik sanki.

o değil de, shelbyl oğlum, yatsana artık. boston saatiyle sabah 5:12'de yazmışsın. sorunların mı var yavrum?! uyu, dinlen, kalk, aç internetini, izle maçını, endişelendirme bizi buralarda:D

marpione dedi ki...

shelby onlar da olur sorun değil. ben bu "bizim sahamızda maç yapmasınlar" kaprisinin gereksiz olduğunu anlatmaya çalışıyordum.

badminton maçı yapılabilir misal. devletin badminton'a karşı ilgisizliği çok üzüyor beni.

Bizim stadimizda yapilmasin diye kapris yapmak sacma, ama boyle bir absurt organizasyonu elestirmeden onu teget gecmek de olmaz.

19 Mayis hakkindaki goruslerimi bildirsem natura'nin endise ettigi kadar olurum zaten. Resmi agiz ile resmilere oneride bulunuyorum ben. Bir organizasyon yapacaksaniz illa ki, bir ise yarayin bari diye.

Ayrica badminton olmaz, curling olsun.

Yorum Gönder

Ara