.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Nisan 2009 Salı

Yorumsuz

3 Mayıs 2009 Beşiktaş Fenerbahçe maçı bilet fiyatları açıklandı: VIP ÜST B&E 750,00 TL VIP ÜST A&F 450,00 TL VIP ALT A&F 375,00 TL VIP ALT B&E 400,00 TL VIP ALT C&D 450,00 TL NUMARALI ORTA 375,00 TL NUMARALI KENAR 325,00 TL KAPALI ÜST 250,00 TL KAPALI ALT 200,00 TL YENİ AÇIK 70,00 TL ESKİ AÇIK 70,00 TL RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 70,00 TL

21 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

başkan fenerbahçe taraftarına özeniyordu ya, o hesap.

ben kendi sitemde yorumumu yaptım : YUH !

diğer tribünleri bilmiyorum da, geçen sene yeni açık 60 liraydı derbilerde..o açıdan çok fazla gelmedi bana da, ulan 70 lira iyi para ya, dışarıda yer içer dev ekrandan izlerim yine o kadar para veririm.villareal işten çıkarılmış kombine sahiplerine güzellik yapıyo bi de bizimkilere bak.

arif dedi ki...

vay be ligimizde oynana futbol kalitesi ve stadlarımız demekki çok konforlu liverpool-chelsea maçı bile bundan ucuz be en dandik yerde bile maç izlemek 70 lira vay halimize vay:)

theotheo dedi ki...

beyler biz beşiktaşlıyız. paran yoksa gelme 5 lira ver kahveden izle. paran varsa ve hala bu tantanayı yapıyorsan sen beşiktaşlı değilsin.

beşiktaş için 70 lira 200 lira 500 lira değmez diyosan. zaten değilsin. ve hiç bir zaman olmamışsın.

taksim dedi ki...

benim kapalı kombinem var, ben izmirden gelecek ablam için tantana kopartıyorum, şimdi ben ne oluyorum sayın theotheo ?
:)

taksim dedi ki...

bu arada Açık-Kapalı farkı 130TL, bu bir dünya rekorudur sanıyorum.

arif dedi ki...

theotheo kimse bu yorumlardaki arkadaslar gibi zengin değil bunu unutmamalısın herksin bir geçim derdi var ve yurdum insanının çoğu ay sonunu nasıl getireceğini düsünürken sen burda bjklilik falan diyosun ve bence sacmalıyorsun

theotheo dedi ki...

o zaman kahveden izlersin kardeş, ben öyle yapıyorum mesela.

arif dedi ki...

ben galatasarylıyım kardes sadece bazı arkadasların yazıları güzel olduğu için bu sitedeyim yoksa umurumda bile değil

theotheo dedi ki...

tamam kardeş sorun değil.

yine yeniden sezon başında kombine aldığıma şükrediyorum. 2 kapalı üst bileti net asgari ücret ediyor. söyleyecek söz yok.

200 fener + 200 galatasaray maçıyla kapalı alt kombinenin yarısı örtüştü . şampiyonlar ligi de olsaydı 5 maçlık kombine parası çıkardı diğer 15 lig - 5 kupa maçı da üstüne ballı kaymak olurkdu . seneye stad yıkılacaksa son kombinelerdi bunlar , saklayın derim anacığım...

Malvinas dedi ki...

kapalı kombinesi olupta ulan benim kombineyi gs-fb maçlarında okutsam parasını çıkartırım diye içinden geçirmeyen var mı acaba? Fakat donumu satarım kombineyi asla :))

T. Egemen Gul dedi ki...

Fiyatlar normal. Bu bir derbi.
7000 tane sponsor bileti dağıtılmış. Bi yerden çıkması lazım paranın. Ben de bi tane kapalı alt sponsor bileti var.

Küfürsüz bir maç olur inşallah.

Gökhan dedi ki...

fb bile modern stadında derbi-avrupa maclarını 66 yaparken 70 tl olması cok fazla.gecen senede fazlaydı,ondan öncede.
kombinesi olmayanlar için gerçekten zor oluyor,bir de işin işine karaborsa girince

Adsız dedi ki...

eskişehir maçını kazanmasaydık bursa maçının fiyatlarının maksimum 1.5 katı olacaktı fiyatlar.. şimdi 2 kat ve üstü olmuş.. yönetim en ufak başarıyı nakit paraya çevirmeye çalışıyor iyi güzel de maçtan sonra kimse taraftar şöyleydi böyleydi demesin. çekirdekçi ve paralı seyirci kümelerinin kesişimini oluşturan insanlar pazar günü inönüde yoğun olmaz umarım..

yine de neyseki kombineli cengaverlerimiz orada olacak..

En has beşiktaşlı theotheo.Başkanın adamı :)

YK dedi ki...

http://papaboubadiop.blogspot.com/2009/04/frsattan-istifade.html

kaba şimşek dedi ki...

ben bu sene chelsea - westham united maçını, bizim kapalının üstü diye düşüneceğiniz lokasyonda, tam ortada, bir başka deyişle abromoviçin tepesinde, 80 pound'a izledim. izlediğim topçuları saymama gerek var mı? lsdkjflsdjflsdkfjls

türkiye'deki bilet fiyatları, mantık sınırlarının çok ötesinde kardeşim!

Jokond dedi ki...

Yönetim şu an taraftarın zaafından çok kötü faydalanıyor. Bakın biletler anında tükendi. Bunun iki katı fiyatı koysalar inanın yine tükenecekti. Ben de dahil olmak üzere Beşiktaş taraftarı bu yıl çıldırmış durumda. Yıllardır gelmeyen şampiyonluk bizi çok kötü etkilemiş. Şu an şampiyonluğu kaçırdığımızı düşünmek bile istemiyorum. O taraftar işte o zaman stadı kepçeye, graydere, inşaata gerek yok doğrudan bu adamların başına yıkar zaten.

Yorum Gönder

Ara