.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Nisan 2009 Pazartesi

İbrahim Toraman ve Güven Problemi...

Maç başlarken herkesin en büyük güven duyduğu üç ismi sorsak, en tepeye Toraman da çıkacaktı muhtemelen... Takımın ileri attığı her adıma ayak uydurdu Toraman... Çok genç sayılamayacak yaşına rağmen kat ettiği bu yolla da futbolcunun kendisini geliştirebileceğinin net bir örneği oldu... Peki böyle kırmızı kart görülür mü? Olur mu? Abuk bir düzende maça çıkılmış olabilir, takım çok kötü oynuyor da olabilir; ancak koca Toraman böyle kırmızı kart görür mü? Geri dönelim... Dolmabahçe'de yürürken düşündüğümde fark ettim ki, güvendiğim üç kişi 1) Denizli, 2) Toraman, 3) Sivok idi... Nasıl olduysa, iki büyük hayal kırıklığı yaşadık... Sivok'un ise, 1 numaralı güven kaynağımız dolayısıyla ne oynadığı belli olmadı zaten... Düzelsin artık bu işler, tahammül limiti yok, hepimizin gırtlağında bu şampiyonluk hasreti...

6 Yorum:

turan tunç kipi dedi ki...

ah be toraman'ım. oldu mu şimdi?!

T. Egemen Gul dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
T. Egemen Gul dedi ki...

Sen yanlış kişiye güvenmişsin kardeş. Sorun sende, Toraman'da degil.

bjkmad dedi ki...

ben eski açıktaydım.ikinci pozisyonu göremedim.ama o pozisyonda rakip ittiği için dengesi bozulmuş sanırım toraman'ın.dolaysıyla 2. sarının ağır olduğunu duydum.öte yandan başta ortasahadaki bursalı kel(benim hatırlayabildiğim 5 kere arkadan daldı) olmak üzere sarı kart görmesi gereken o kadar çok adam vardı ki.tabi toraman'ın eline benzer çok net 2 pozisyon da bursa'lıların var.madem toraman'ı bu kadar rahat attın,onları niye vermedin.
o kadar çok kaçırdık ki,ama ekrem ile holosko'nun kaçırdıkları yenir yutulur cinsten değil.dolaysıyla şart ne olursa olsun kazanmamız gereken maçı kazanamadık.
sivok'a suç bulamıyorum.nedeni basit.bu adam stoper kardeşim.çok mecbur kalmadıkça orta sahada oynatmayacaksın.oynayamıyor çünkü.4'lü defansın arasına girip 5. savunmacı gibi oynuyor.ernst ortada yanlız kalıyor dolaysıyla.kırmızı karttan sonra cisse-sivok yerlerine geçince daha oturaklı hale geldi takım.
dolaysıyla sivok en masum olan adam bence.hatta savunmada çok da iyi maç çıkardı özellikle 2. yarı.

Adsız dedi ki...

bir de herkes toraman'a yüklenmiş; ama ikinci sarı hakikaten çok ağırdı.

toraman'a kızmıyorum, kızamıyorum.

ilk sarı kartındaki canhıraş müdahelesine bakın, ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız.

kveldsmork dedi ki...

tormanın kartları haklı bana göre.
hakem oyunu çok iyi takip etti.tebrik ediyorum.
ama adaletli olucam diye beşiktaşı paralamanın anlamı yok.
topicle çok alakalı olmasa da söylemek istiyorum.
adalet dağıtan hakem;
krita elle akın kestiğinde,koreli forvet çançinçonun ceza sahasında kendini attığında(2 kez),ömer aysanın ceza sahasında delgadonun şutunu net bi şekilde eliyle koluyla kestiğinde neredeydi?tam da pozisyonun göbeğindeydi beyler..
bu hakem aferin aldı tüm medyadan?neden?
beşiktaş bu maçı da alabilirdi söke söke..ama net bir şekilde hakemin engellediğini düşünüyorum.
eyyamın allahını yapmıştır...bülent uygun rahatlamıştır..(amçtan sonra)

Yorum Gönder

Ara