.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Nisan 2009 Çarşamba

FTK. Yarı Final 2.Maçı: Beşiktaş 1-2 Ankaraspor

Stat: BJK İnönüHakem: Hüseyin Göçek, Bülent Gökçü, Alpaslan Dedeş, Serkan Çıkan. Beşiktaş: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Cisse, Gökhan Zan, Delgado (Dk.66 Tello), Bobo, Ekrem Dağ, İbrahim Üzülmez, Holosko, Fabian Ernst, Yusuf Şimşek (Dk 66 Uğur İnceman). Yedekler: Rüştü Reçber, Tello, Sivok, Uğur İnceman, Erkan Zengin, Aydın Karabulut, Serdar Özkan. Teknik Direktör: Mustafa Denizli Ankaraspor: Senecky, Ediz, Mehmet Çakır, Roguy Meye, Theo (Dk.46 Murat Tosun), Ömer, Erhan, Hürriyet, Adem (Dk. 85 Mehmet Özdemir), Ramazan, Umut (Dk.73 Neca) Yedekler: Ramazan, Baki Mercimek, Murat Tosun, Anıl, Neca, Murat Akyüz, Mehmet Özdemir. Teknik Direktör: Aykut Kocaman Goller: Holosko (Dk.35)Meye (Dk.22), Ömer Aysan (Dk.81) Ankaraspor Sarı Kart: Senecky (Dk.90+3) Ankaraspor

20 Yorum:

taksim dedi ki...

Stadın fazla dolmayacağı, tribünsel açıdan makara kukaranın doruklarda süzüleceği, takımın da kendini pek kasmadan galip geleceği bir maç olacakmış gibi geliyor..
maç bittikten sonra, fenerbahçeye güzel sözler(!) söylenmesi çok olası..

haftaiçi iş çıkışı yorgun olmam itibariyle bu akşam kombinemi anneme verdim. 59 yaşındaki anneme takımın saygıda kusur etmeyip güzel bir galibiyet hediye etmesini umut ediyorum; edeceğine de inanıyorum açıkçası. ilk yarıdaki ankaraspor maçında, ben tribünde neler yaşadıysam, tam tersini annem yaşasın bu sefer...

Pamukk dedi ki...

lig maçını bize, kupa maçını fenere verirler

Swift dedi ki...

Inceman oynasin ne durumda gorelim. Kurtulus oynasin gorelim. Erkan Zengin, bir bolumde gorev alsin.
Delgado oynasin gonlunce topuk fantezisi yapip hevesini alsin, bizim de gozumuz gonlumuz acilsin.

kveldsmork dedi ki...

açıkçası tüm konsantrasyonun şampiyonada olması tırsıtıyor beni..
ankara son maçında fena değildi.ipsiz uçurtmanın kuyruğu kaçmasın bi yerimize.ele güne kepaze olmayalım.

Serdar Kurtulus'tan stoper de yaptik, hadi bakalim. Aha mey(v)esini topluyorduk, daha dakika 3.

Bu adamin kesin Ugur'a gicigi var.

TursuBidonu dedi ki...

golü de yedik

Rolantide bir ilk yari. En cok heyecanlandigim an, Gokhan Zan'in son dakikada kafaya ciktigi andi. O kadar dengesiz yukseldi ki "Aha omuz cikti gene" dedim. CIkmamis neyse ki.

Ugur, Aydin ve de Erkan Zengin'i sahada gormek disinda bir beklentim yok su macta.

shelbyl'im, serdar kurtuluş sağ bek olarak bilinse de, ümit milli takımdayken defalarca stoper oynamışlığı vardır. hatta bursaspor'daki ilk maçlarında da stoper oynuyordu. daha sonraları kanatta oynamaya başladı. her ne kadar bu dediklerimin üzerinden çooook uzun bir zaman geçmiş olsa da, olası bir stopersizlik durumunda stepne olarak kullanmak adına, tam da serdar kurtuluş'un deneneceği maç budur.

açıkçası ilk yarı beğendim ben takımı. gün geçtikçe daha da iyi top yapmaya başladık. kanatlardan da hiç fena gelmiyoruz açıkçası. bu arada bugün bir kez daha şunu fark ettim ki, ekrem müthiş iyi niyetle oynuyor ama maalesef onun da potansiyel bir ibrahim üzülmez olduğu gerçeğini yadsıyamayız. beşiktaşa geldikleri yaş benzer, iştahları benzer, ilk geldikleri sezondaki oyunları benzer ve maalesef yetenekleri de benzer... ama elbette emek harcayan adam başımızın tacıdır. yoksa delinho bunca yıldır kalır mıydı bu takımda?

Hmm, Serdar Kurtulus'un stoper oynadigini bilmiyordum. Hos, o da bilmiyormus zaten.

Yalniz Ekrem Dag - Ibrahim Uzulmez benzetmesi beni biraz uzdu (olabilirlik acisindan).

Bir de Delgado sut ceksin, hep sut ceksin, sadece sut ceksin.

delgado dedi ki...

ekrem'in canı sağolsun. allahına kurban.

ama yine de şampiyonlar ligi'ne gideceğimizi varsayarsak, seneye ekrem'in sahada bulunması gereken yer yedek kulübesi olmalıdır, joker rolünde.

turan tunç kipi dedi ki...

o değil de kimse program hakkında bir kaç kelam etmeyecek mi yahu?

delgado dedi ki...

edeceğim:

programı kayıda alan oldu mu :)

tepecik'teydim bugün, 6'da çıkıp 6:30da silivride evde olma planları yapıyodum, ama yağmur tepecik yollarını ve e5'i fena hırpaladığından zor döndüm eve, kaçırdım :(

turan tunç kipi dedi ki...

inşallah alan birileri olmuştur. ben de sonlarına doğru yetişebildim.

kim jessie, kim yuki, kim raul, kim bianconeri büyük merak içindeyim.

aydınlatın lan beni:(

delgado dedi ki...

aydınlatıcı olabilecek bir soru sordum; soruyu sormamın neden hakkında açıklama yaptım, e5'in amansız yağmurlu yollarında yolculuk yaptım, sen bana "iyi kurtulmuşun kardeş fena yağmur yağdı harbi, dağbaşında yaşıyosun, aman diyim" demedin, bi geçmiş olsun dileği sunmadın, hala jessie diyorsun hala nobre diyorsun.. :(

aamet jr. dedi ki...

Program güzeldi. İlerleyen programlarda daha da iyi olacağını düşünüyorum. Ben fikirlerine göre bi tahmin yaptım kafamda:

En soldaki jessie, ortadaki raul'du. Yuki'yi zaten tanıyoruz. Diğer iki arkadaşı tanıyamadım. İlk bölümün yıldızı en sağdaki arkadaştı. Jessie blogdaki aktifliğini programa pek yansıtamadı. İlk program heyecanına bağlıyorum artık :))

turan tunç kipi dedi ki...

haklısın delgado.

acın, acımdır. büyük geçmiş olsun :b

turan tunç kipi dedi ki...

yuki'yi profil resminden şıppadanak tahmin edebilirmişim aslında.

kendimi kınıyorum.

gregor samsa dedi ki...

böyle oynamaya devam edelim üç derbi de fiyasko olur.
(iki fenerbahçe maçı bir de galatasaray maçı)
takım sahte okeylerle dolu mübarek.

programı ben de zar zor yakaladım, vandayım şu an, uydu muydu derken sonunda sipru indirdim öyle izleyebildim, daha önceki iki programa göre kesinlikle daha başarılıydı ancak tabii taraflı da olabilirim belki:)

ekibi tanıtmak gerekirse, oturanlar,soldan sağa: jessie-tanımadığım beyaz gömlekli arkadaş-raul-yuki-tanımadığım hararetli arkadaş

Yorum Gönder

Ara