.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Nisan 2009 Çarşamba

Bilet Satın Alabilen Var Mı?

Biletler satışa çıktı, site çöktü, kuyruk vardı, bilet bitti vs... Bilet satın alabilen kimse var mı gerçekten? Hani sabah 6 da Biletix gişesinde bekleyenlerden bahsetmiyorum. Bir de bunun dışında ricamdır, eğer elinde bilet olan, kombine olan ve maça gelemeyecek olan kimse varsa lütfen buraya yazsın, bilet kuyruğundan eli boş dönmüş dostlar var. Vesile olalım...

18 Yorum:

buradaki gizli ozne benim. bi buldurun be.

zubi dedi ki...

ben aldım internetten 2 tane, biri arkadaşım içindi. umarım bulursunuz. sonraki maçlar için şöyle bi ipucu vereyim ama. explorer ve mozillayla biletixten bilet almak hayalmiş bugün bunu öğrendim. opera yükledim, hiç sorunsuz tıkır tıkır girdim ve aldım.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

öyle diyorlar evet. opera için

Adsız dedi ki...

bursa maçında 35 tl lik yeni açık bileti 70-80 tl ye gidiyordu karaborsada. bu maçta da kapalı alt fiyatına yaklaşıcak heralde..

taksim dedi ki...

Opera detayı önemli.. Benim de bir tanıdığım 2 tane bilet aldı, öylesine girip..

tai dedi ki...

opera olayı tamamen hurafe. ya da bende işe yaramadı. biletix'in yüzünü göremedim bu sabah. umutşar galatasaray maçına artık.

T. Egemen Gul dedi ki...

Hızlı interneti olan yerleri deneyin bilet alırken. Misal universite kutuphaneleri falan. Tahmininizden daha cabuk bitecek isiniz.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
taksim dedi ki...

Aradaki 100 lira fark, hizmet bedeli midir burak ?

simplextablosu dedi ki...

Şu güzel ortamın, birilerinin cebine Beşiktaş üzerinden para girmesine vesile olmasına, içim elvermiyor. Çok ağır yazıcaktım, sakinleşip öyle yazdım.

T. Egemen Gul dedi ki...

Hayır. Şunu der anlarım. Arkadaşlar elimde 2 tane fazladan bilet var. E sabahın 6sında gişedeydim. Bi 25 milyon bilet başına bana kalsın. Yine anlarım. Ama anlayamıyorum hem fiyat yüksek diyip hem böyle aşağılıklar yapmayı.

Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
MyT dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
taksim dedi ki...

Da silva BoBo nickli arkadaş, çok fena mahçup oldum bizim diğer arkadaşa :( .. Keşke önceden sen de sorsaydın, ama senin de elinde değildi sanıyorum mesele. Canın sağolsun, mesajına cevap yazamadım mesaj atamıyorum malesef..
Sağlıcakla

bezendra dedi ki...

sbh 8de gişedeydim 10.20 de yeni açik bitti dediler 10 buçukta eski acik...10 dk sora da kapalı alt bitti dendi küfür ederek döndük ewe...warsa elinde fazla eski yada yeni açik bileti olan arkadaşlar haber etsin yoksa yine maç günü karaborsacilara çalişicaz!

zubi dedi ki...

forza forumunda siteyi yenileyince zaman zaman yeni açık eski açık bileti alınabildiği yazıyo, alamayan arkadaşlar bi denesinler isterlerse

Yorum Gönder

Ara