.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Mart 2009 Pazartesi

Ustalara Saygı Kuşağı

Yaşım sebebiyle, Beşiktaş'ta izlediğim en Beşiktaşlı gibi adamdır Mehmet Özdilek. on numara gibi on numaradır. Üzülerek de eminim ki, Beşiktaş ilk kötü gidişatında teknik direktörlük makamı için gündeme gelecektir kendisi. Dilerim bu en az bir beş sene sonra olur da, bir üç sene üstüste şampiyonluk daha yaşarız şifo kaptanın direktörlüğünde.

10 Yorum:

krasotkin dedi ki...

bu formayla sanki bir şampiyonlar ligi maçı oynadık diye içimde bir his var. çıkartamıorum ama...

ben de yaşım gereği bir şey anlatayım . 90 lı yıllar . Son şampiyonluğumuz İnönüde omuzlarda tek kişi var. ŞİFO ! g.saraya gideceği söyleniyor . geliyor kapalının ortasına öpüyor formayı . daha ne olsun diyorum . o zamanlar teknik direktörlük aklımdan geçmiyor ama bir futbolcuyu çok sevdiğimi hissediyorum . ŞİFO ! İlla bir forma asılacaksa Ajax 'a deplasmanda gol attığı forma (hafif gri-bej garip) olabilirdi . eN değişiği o aklıma geldi .

www.tersmanyel.blogspot.com

Gökhan dedi ki...

jübile maçında giydiği forma değil mi bu

spirit dedi ki...

o olmalı.

Adsız dedi ki...

fikret demireri de yazın bir ara. 80 li yılların sergen yalçını olur kendisi. bjk altyapıdan çıktı galiba. rıza çalımbay ve ziya doğan ile.

delgado dedi ki...

jübile maçında dev bir forması daha açılmıştı, arkasında 1000000 numara vardı üstünde de mehmet, çocuk esirgeme kurumuyla ilgili bir şeydi sanırım. meşalelerin arasında karanlıkta bi formanın üstünde öyle 6 tane sıfır görünce bi ürpermiştim nedense.

Adsız dedi ki...

tek dilegim buyuk kaptan delgadonun da bu sekilde bir jubile yapmasi...butun hasilati mehmetciklere,kimsesizlere,sokak cocuklarina ve spirit ile beautiful freake vercegiz...hersey gonlunu besiktasa vermis emekciler icin...

Beautiful Freak ile spirit iddaa'dan toplar parayi yahu, esas parayi jessie gibi kumardan uzak duran arkadasa birakmak lazim. Hatta Delgado parayi alip Jessie'nin suratina carpabilir "Bir zamanlar takimdan uzaklastirmaya calistigin yeteneksiz ama sempatik bir futbolcu vardi ya, iste o benim, nihahaha" diyerek. Hatta yeni stadimizda yapar bu gosteriyi (o zamana kadar baslanir/biterse..)

kaba şimşek dedi ki...

bence o jübilenin olduğu sırada mümkünse spirit denen adam da gassaray eski açığında olsun. bu adamın beşiktaşlı olduğunu söyleme, kiminle tanıştırsan tipik gassaraylı demezse adam değilim!

büyük kaptan delgado ne yaw :))) ahahahah ... rıza ve şifodan sonra hem de ... puhahahahah ...

imza : büyük kaptan higuain

Yorum Gönder

Ara