.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

7 Mart 2009 Cumartesi

TSL 23. Hafta Hacettepespor 2 -3 Beşiktaş

Stat: Ankara 19 Mayıs Hakem: Bülent Yıldırım, Erdinç Sezertam, Ekrem Kan, Fethi Serkan Koçak (4.) Hacettepe: Recep, Ümit, Adnan, Marel, Kadir, Tozo (Dk.77 Serkan), Selçuk (Dk.62 İbrahim), Patiyo, Orhan, Murat (Dk.87 Arda), Zoko Yedekler: Ulaş, Arda, Serkan, Sedat, Tolga, İbrahim, Ümit Teknik Direktör: Ergün Penbe Beşiktaş: Hakan Arıkan, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Zapotocny, İbrahim Üzülmez (Dk.46 Serdar Kurtuluş), Sivok, Fabian Ernst, Tello, Bobo, Nobre (Dk.77 Yusuf Şimşek), Delgado (Dk.77 Cisse). Yedekler: Rüştü Reçber, Cisse, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Holosko, Yusuf Şimşek Teknik Direktör: Mustafa Denizli Goller: Delgado (Dk.12), Nobre (Dk.18), Bobo (DK.68)Patiyo (Dk.20, Dk.87) Hacettepe Sarı Kartlar: Zapotocny (Dk.73)Orhan (DK.51), İbrahim Şahin (Dk.70) Hacettepe

62 Yorum:

maçın bilet fiyatları şu şekilde..

Kale Arkası Beşiktaş: 35,00 TL
Kale Arkası Hacettepespor: 35,00 TL
Kapalı Beşiktaş: 66,00 TL
Kapalı Hacettepespor: 66,00 TL
Maraton Beşiktaş: 45,00 TL
Maraton Hacettepespor: 45,00 TL

son şampiyonluğumuzda, gençler deplasmanında şöyle bir tezahürat vardı, o geldi aklıma;

beşiktaşın uğruna para pulu neyleyim,beşiktaşım uğruna para pulu neyleyim,30 milyon vereyim dee cavcavı da ....

Bellamy. dedi ki...

oha ya, en fazla 20 olur dioduk kale arkası, yine yapmış itliğini cavcav. kale arkasında olucam muhtemelen, gelen olursa sözlükten weird science nickim, organizasyon yapalım :)

abi bi on lira daha verelim de maratona gidelim diyorum ya? şöle güzel bi maç izlemek istiyorum, sene başından beri kale arkalarında amigo olduk iyice:)

Bellamy. dedi ki...

o da doğru aslında, kale arkasında bağırmaktan maç izlenmio.. hoş zaten açı da iyi deil, oldu olacak 10 daha veririz artık. haberleşelim buralardan.

stfud dedi ki...

bilet fiyatları coşmuş yine.şeytan diyor al hacettepe kombinesini git maça..

Bellamy. dedi ki...

pankart hazırlama tecrübesi olan biri var mı beyler? bez fln da olur, açalım şopar a.gücülerle dalga geçelim 'bir kapak getirene üç boru hediye' diye.

Nobre yok. Bobo - Holosko'nun bireysel becerilerine guvenecegiz artik.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

nobrenin yokluğu da avantaja çevirilebilir.

neticede bobo "ittirme" bir şekilde sol önde oynatılıyordu. şimdi bobo nobrenin yerinde oynayacak. solda da solda oynayabilecek bir oynayacak.

ekrem zan toraman üzülmez
....sivok ernst
......delgado
holosko....bobo....tello

Ryu dedi ki...

Aslında tam Nobre'lik bir maç. Kapalı Hacettepe kilidini Nobre ile açabilirdik, bu maçta Bobo'dan pek umudum yok, Holosko ve Delgado'dan 1'er gol bekliyorum. Hatta bir kehanette bulunayım Delgado frikikten atabilir :)

Not: Jessie'nin verdiği kadroyla çıkarsak 3'leriz.

Adsız dedi ki...

bu maçı rahat almamız lazım. ligin en zayıf takımı. öyle 85 dakika kurdeşen döküp 1-0 2-1 falan kabul etmiyorum..

ayrıca jessie senin yazdığın nedir ? 4-2-3-1 mi 4-3-3 mü. geçen hafta delgado ortasha oynadı gördük rezaleti. o adamı ya forvet arkası yada direkt forvet oynayacan yoksa 1 kişi eksiğiz.

ekrem-uğur-ernst-tello.. şu dörtlü oynamalı. bak yazıyorum buraya bu 4 lü ortasaha bu ligi parçalar.. öyle delgado gibi çıtkırıldımlara gerek yok.. nobre yok bu hafta galiba. göreceğiz bakalım esas boboyu..ilerki haftalar için bu maçı rahat almalıyız. yoksa gene stres gene stres

azmi dedi ki...

hacettepeye başarılar.

theotheo dedi ki...

amzi haklı. hacettepeye başarılar.

Adsız dedi ki...

amzi'ye başarılar.

Adsız dedi ki...

amzi'ye bir iki...

Bellamy. dedi ki...

amziye beyaz desene

cem dedi ki...

çift önlibero(sivok-ernst) çıkalım maçlara, her maçı kazanırız. aklın yolu bir.

Adsız dedi ki...

trabzon yenildi..yenersek averajla 2. sıradayız.............

ibne trabzon olmaz ki şampiyon...

azmi annen nasıl ?

theotheo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
theotheo dedi ki...

onun adı azmi değil amzi. annesi çok iyi beyler merak etmeyin güvende.

ve ersun yalancılar. balon patlamaya devam ediyor.

Adsız dedi ki...

ya abicim rezillik başka birşey değil. ya biz ne zaman şöyle ayağımızı uzatıp gerinerek maç seyretçez. yeter ulan valla yeter.

Ekrem Dag'in sakatlik sonrasi savunma tedirginliginin kurbani olduk. Beni esas telaslandiran, skor ustunlugunu koruyamamamiz, panik halinde oynamamiz. Karsimizdaki takim Hacettepe, daha zor bir takimla oynarken one gecsek bu psikolojiyle hicbir sey yapamayiz.

Futbolcular hazir degil sanirim kazanmaya, bunun onlemini almak lazim.

Adsız dedi ki...

3 hafta üstüste kazanıp taraftarını nolcak bu takımın hali diye düşündüren başka takım var mıdır. bak ben açıkça düşünüyorum.. evet nolcak bu takımın hali. yemin ederim bu adamları şöyle evire çevire dövmek istiyorum. çıkıp üstlerine tepinmek istiyorum. anlarlar o zaman milyonlarca kişiye ne hissettirdiklerini..

@theotheo

Trabzonspor macini izledin mi yoksa skora bakip "ehehe balon patladi" mi diyorsun? Ozetleri izle en azindan, oyle gel, ondan sonra konusalim.

O macta patlayan Ersun Yanal degil, karsi karsiya 80 tane gol kaciran Trabzonspor forvetidir, bu kadar basit.

Ha, senin zihniyetindi zaten "Teknik direktor basarisiz" deyip Del Bosque'yi, Tigana'yi gonderten; o yuzden sasirmiyorum.

theotheo dedi ki...

o forveti getiren kim? 6 milyon euro verip onu alan kim ha? alanzinhoyu alıp oynatamayan kim. bana hikaye anlatmayın beyler. hesap ortada. ersun yanal balonu patlamıştır geçmiş olsun.

Adsız dedi ki...

alanzinho değil. YALANzinho..

ersun yanal kimmiş yav..haftaya gs hamsi tava yapar trabzonu haydi güle güle. koca sezon 13 futbolcuyla oynayan adamdan ne bekliyonuz. bülent uygun 3 ersun eder..

bu maçta recep bilerin hediyesidir yani. millet hacettepe sayesinde averajıbı düzeltiyo biz elin beninlisine kariyer yaptırıyoz..
kandırmaya devam

theotheo dedi ki...

bin defa söyledik. trabzonspor bir bok oynamıyor. sene başından beri göte bala şu bu şekilde gidiyorlar. şimdi şampiyonluğa oynayan bir takımın 2 defa içeride ligin en boktan takımlarına neredeyse üstüste yenilmesi mümkünmüdür?

çok sevdiğiniz ersun yalan da sene sonunda gidecektir. bu işler böyle.

Adsız dedi ki...

23 haftada trabzon 29 gol atmış. ortalaması 1.5 bile değil. bir de her maç çift santrafor artı yattara oynuyorlar..haftaya gs yaslasın bunlara tamam trabzon çıkar aradan iyice. 5 takım 4 e düşer..adamlar 20 tane transfer yapmış 13 futbolcuyla ligi bitircek..

hem bize ne yav ersundan persundan.. niye böyleyiz biz. ne zaman rahat maç seyredecez.. hakan arıkanı beğendim bugün...

kanser verem bilimum hastalıklara yakalanalım geberip gidelim bu oyunla
ama gebereceksek de bu sene görelim şu şampiyonlugu da öyle bitsin gitsin herşey.

Bellamy. dedi ki...

trabzon'un bundan sonra 3.lükten ötesini görebileceğini sanmıyorum. haftaya gs çakar ersun'a, en iyi ihtimal 4.lüğü boylar.

maçta olan biri olarak beklerimiz felaketti. ilk yarı ekrem ve üzülmez, ikinci yarı serdar.hoş ilk 20 dakka dışında iyi oynayan kim vardı, bi hakan arıkan, bi toraman.

sivas'ta kazanırsak uzun süre lider götürürüz ligi. hatta gs maçının önemi bile kalmayabilir sondan önceki hafta.

iyi kötü yaklaşıyoruz şampiyonluğa, bu hafta yorgundular diyip görmezden gelicez yapacak bişey yok. lig sonu sıralamayı verip kahinlik yapayım:

1- bjk
2- gs
3- sivas
4- ts
5- fb

berthelemy dedi ki...

bu "camia"nın kazanma kültürü olmadığı için böyleyiz. yenilen 1 gol bile takımı paniğe sürüklemeye yetiyor. üstelik hacettepe karşısında bile. moral motivasyonla yürüyen bir takımın başarılı olması pek mümkün değildir.bu maça rakip gözönüne alınarak hücum anlayışıyla çıkılmış fakat bu sefer de kontrol oyununu beceremiyorlar. bi ton pozisyon veriyorlar. kontrol oyunu oynasalar gol pozisyonu bulamıyorlar.en önemlisi lig sonuncusuna karşı 2-0 öne geçtikten oyunun üstünlüğünü rakibe kaptırıp ecel terleri dökerek maçı bitiriyorlar. teknik taktik gibi niceliksel değil niteliksel sorunları vardır beşiktaşın. yıllardır final haftalarında şampiyonluğu kaybettiren de bu "nitelik" meselesidir. bilmem anlatabildim mi?

Adsız dedi ki...

yenilen 2 golde bireysel hata. yıllardır defansif anlayaşı düzeltemedik gitti. deli bir maç iyi oynuyor, diğer maç yerini toraman'a bırakıyor, zapo devralıyor falan filan. geride 'takım ruhu' yok. hayranlıkla izlediğim ekrem'e bugün nazar değmiş diyelim. bir hafta sonrasının hesaplarını yapmaya başlayalım.
(26. hafta diye diye götümüze sokacak denizli herhalde.)

kırlangıç dedi ki...

geldiğinden beri cisse'ye söylemediğim laf, etmediğim küfür kalmamıştır. 2 haftadır yok adam, her maç daha fazla anlıyorum önemini. benden başka sahada cisse'yi arayan yok mu ?

Ryu dedi ki...

Bugün Tello, Ernst biraz da Hakan iyiydi. Nobre sakatlığı olmasına rağmen fena oynamadı. Bobo'nun gol ve asisti dışında varlığından haberdar olan yoktur heralde? Bu adamı çok fazla göklere çıkarıyoruz hadi hayırlısı. Son 10 dk yine şaşırtmadı Beşiktaş'ım kanser etmesini bildi. Zor da olsa 3 puanı aldık, Lucescu'dan sonra sakin oynamayı unuttuk sürekli panik halindeyiz Hacettepe bu zaafı değerlendirememiş olabilir ama derbilerde çok canımız yanar. Herşeye rağmen Sivas'ı Sivas'ta yenersek bu işi götürürüz ;)

Bellamy. dedi ki...

bülent uygun'a asker selamı gönderiyorum, aşağılara doğru güle güle artık sivas. sıra akşam fener'de. ah bir de bursa puan çıkarabilseydi.. neyse haftaya gs-trabzon maçında telafi olur gs'nin kayıp puanı da :)

Adsız dedi ki...

http://www.taraf.com.tr/haber/29329.htm

alin size keyifli bir mac yorumu.

Su baslik altinda Ersun Yanal tartismamiz garibime gidiyor, ama laf atildikca cevap verme hakkini da sakli tutmak lazim.

Bir kere kavramlari, argumanlari oturtalim. Ne deniyor hep? "Ersun Yanal'in takimlari duser, klasik Yanal balonu vs." Baska bir baslik altinda gokhan'di sanirim, durumun "klasik" diye nitelenecek kadar tekrarlanan birsey olmadigini istatistiklerle gostermisti zaten, o ayri konu.

Benim anlamadigim su. Trabzonspor sene basinda oynadigindan daha iyi/kotu oynamiyor. Hatta Konyaspor macini izlemis futboldan anlayan herhangi bir insan (sorumu tekrar sorayim, mac ozetlerini izledin mi theotheo?) diyecektir ki "Trabzonspor sene basinda kotu oynayip da kazandigi bircok mactan daha iyi oynamis". Simdi hal boyleyken nerede Ersun Yanal takiminin tipik dususu? Trabzonspor kotu savunma mi yapmis (Yanal takimlarinin basina geldigi gibi)?

Hadi bunu gecelim. "Alanzinho'yu alan, Gokhan'i alan kim?" diye soruluyor. Kariyeri belli futbolcuyu alirsin, kotu cikar; o senin sucun mu olur? Gokhan Unal'in son birkac sezondurki gol ortalamasi belli, milli takimda oynayan bir adam. Bu adamin birkac haftadirki formsuzlugunun, kacirdigi gollerin suclusu Ersun Yanal midir? Alanzinho uyum saglayamadiysa tek suclusu o mudur? (Adamin referanslari ortada)

Benim anlamadigim bu Ersun Yanal klisesinin kaynagi. Ben Abdullah Avci'yi, Osman Ozdemir'i, Rasit Cetiner'i vs. sevdigim gibi seviyorum Ersun Hoca'yi. Siz de sevmeyebilirsiniz, gayet normal. Ama Turkiye'de o kadar cok basarisiz olmus teknik direktor varken, onlarin laf yemeyip sadece Ersun Hoca'nin "Iste klasik dusus basladi, Ersun Yalan hehehe" laflarina maruz kalmasi garibime gidiyor. Bu adam Genclerbirligi'yle sampiyonluga giderken, Valencia'ya tek maglubiyetini tattirirken de mi Yalan'di yani? Sirf Hakan Sukur'u kesti diye Milli Takim'dan gonderilmesi de mi Yalan'ligindan oturuydu?

Ben bunu sadece Turk insaninin "Ben demistim abisi" diyebilmis olma heyecanina bagliyorum. Nedenlere sonuclara, farkliliklara, gelismelere vs. bakmadan topluca ego tatmin etme cabasina girisilmesi de sinirime dokunuyor.

Hayir soyleyin, "Ersun Yanal'i sevmiyorum" deyin, "Ersun Yanal taktiksel olarak yetersizdir" deyin, "sirf zengin kulupte is yapar" deyin, ama "klasik Ersun Yanal dususu iste" demeyin yahu. Yok oyle birsey cunku. Gercek yalan Yanal degil, bu balonu sisirip kendilerine "haberci" diyen; canlari sikildikca gotlerinden istatistiki arastirma uyduran basin cunku.

theotheo dedi ki...

ya kimin ne referansı var allaaşkına. o parayı beşiktaşa ver sana nobreyi verseydi. bu yapılanlar cm transferi. sadrinin harcadığı paraya bak, bari kupada gitseydin onda bile gruptan çıkamadın ayıp ayıp.

kerim haklı adam 13 kişiyle oynuyo, ulan böyle sezon mu geçer. bunu bile hesaplayamadın mı? bakın beyler türkiyede bu kadar para harcıyorsan şampiyonluğu geçtim de azıcık top oynamak zorundasın. ulan bu kadar kötü top oynanır mı inanılmaz birşey. tolunay kafkas adlı salakoğlusalakta bu familyadan. aghahowa'yı alıyorsun adam elinde patlıyor. biraz daha sıksa küme düşecek kayseri. ulan belli değil mi bunların elinde patlayacağı, git taribo westide al o zaman.

bunlar türk futboluna zarar veren adamlar. ulan bu paralar borumu 6 milyon diyorsun arsenal sagnayı 6 milyona aldı. hayır bu para kayseriye gitti bi boka yaradımı hayır. uyduruk adamlara harcadılar. şu takımda hüseyin gibi, serkan balcı kolpası gibi çöpleri atması gerekirken yaptığı işlere bakın. bu takımın top oynaması mümkünmü hayır değil.

haftaya gsden tokadı yerse çok güzel küfürler yiyecek o da işin başka boyutu tabi.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ersun hoca'nın en büyük sıkıntısı alanzinho'nun bekleneni verememesinden öte yattara'nın kötü bir sezon geçiriyor olmasıdır. yıllar yılı trabzon kötüyken yattara iyiydi. şimdi trabzon iyi yattara kötü. trabzonun sıkıntısı gol atmak. ligin alex'le birlikte en etkili oyuncusu yattara değil mi.

düşünün yattaranın transfer meseleleri olmasaydı yapacağı katkıyı. o katkıyı alan trabzonun nerede olacağını düşünün. hocanın yapabilecekleri var yapamayacakları var.

elbette yanlış transferler var. bir takım devre arasında transfer yapıyorsa zaten, sezon başının yanlışlığını kabul ediyor demektir.

yusuf/ernst transferleri bunu ortaya koyuyor.

geçen sinan engin i dinledim. biz sezon başında cisseyi gönderelim, daha iyisini alalım dedik, o dönem isteyen de vardı ama ikna edemedik dedi.

yanlış anlamadıysam sağlam'ın da kendiyle aynı fikirde olduğunu ifade etti.

yani sağlam ve sinan cissenin gönderilip daha iyisinin alınmasını istemişler. yönetim karşı çıkmış... dinletemedik dedi sinan.

bu bilgi bana enteresan geldi.

lakin sağlam'ın da taktik eksikliğini ortaya koyar bu. beşiktaş sanki cisse'nin yerine daha iyisi geldiği için yükselişe geçti.. hayır.

delgado partnerliğiyle ernst 3 wakte kadar yeni bir cisse olacaktır. hiç şüphesiz.

bu sefer de dönemin sinan engin'i ernst'ü gönderip makelele'yi getirmekten bahseder...

"bakın beyler türkiyede bu kadar para harcıyorsan şampiyonluğu geçtim de azıcık top oynamak zorundasın."

Bunu diyen adamin koru korune Demiroren'i savunuyor olmasina ben ironi diyorum, bu konuda gorus bildirmeyi de bu asamada birakiyorum. Nasil olsa sordugumuz sorulara cevap alamiyoruz, ayni eksende laf kalabaligi yapmaktan baska birsey yapmiyoruz. Theotheo, seninle ne zaman bir tartismaya girsek, ne zaman soru yoneltsem ortaya baska bir arguman atiyorsun, oyle bir donguye giriyoruz ki 5 post sonra en basta soyledigin seyi soyluyorsun, benim sorular atil kaliyor.

Bir onceki tartismamizda "Yok ben Sadri Sener'e hicbir sey demiyorum, suc Yanal'in" demistin lafi kivirmak icin (Demiroren'i transferler konusunda savunmak icin), simdi gelmis "Sadrinin harcadigi paraya bak" diyorsun.

Senden dogru, hakli fikir bekleyen yok. Tutarli ol yeter.

theotheo dedi ki...

shelbyl algında bir sıkıntı var sanırım.

Sadri Şener'de çok değerli bir başkan. Kendisi futboldan anlamadığını zaten söylemiştir. Hatası Ersun Yalan'ın yalanlarına kanarak onu teknik direktör yapmasıdır, sene sonundada bu yanlıştan dönecektir.

sorduğun soruların hepsine cevap verdim. ersun yalan'ın çok büyük bir balon olduğu gene ortaya çıktı. bir ton para harcaması bile onun patlamasına engel olmadı, olamazda.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

yahu trabzon tonla para harcamış ta beşiktaş'ın ortalama 1 senede harcadığından çok fazlasını mı harcamış?

çok para harcadı tamam ama trabzon ölçeğinde çok para harcadı. netcede 4.olsa da başarısız sayılmaz. ha sivas'ın altında kalırsa başarısız sayılır tamam. patladı denen adamın 3. olması bana ironik geliyor.

ha 5. bile olsa çok büyük bir başarısızlık sayılmaz. ha başarı sayılır mı? başarı da sayılmaz.

theotheo dedi ki...

trabzonun forması ilk 5'e girer zaten, bu kadar transfer ne için peki. ersun yalanın aldığı milyon dolarlar ne için? ersun yalan sene sonunda kesinlikle kovulacaktır nokta.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

cale mi daha iyi seric mi?

cale mi?

bilmem bilmiyoruz. kariyerlerine bakınca seric daha iyi. hangisi daha verimli cale.

nası maliyet hesabı yapıyoruz?

song u bonservisi elinde aldı. sen 4,5 milyon euro verdin zapotocny i aldın? bu mu ersun yalan?

colman/Delgado aynı kalibrenin adamları iken o 2 milyon euroya alırken sen 5 milyon euro ya alıp 7 milyon euroya da ülkerden alırken mi iyi tüccar oldun?

ersun yalan'ın tutmayan transferleri kimler? gökhan ünal ve alanzinho. türkiye'de gökhan ünal kalitesinde kaç golcü var? mehmet yıldız'ı alsaydı bugün çok farklı nokrada mı olurdu bilemiyoruz. ligin kalitesi bu. 1 senede atılım yapmak için bu bedelleri ödemek zorundasınız.

serkan song egemen cale
selçuk hüseyin colman
yattara gökhan umut

güzel bir takımdır. önümüzdeki sene bunu süsleyecekler. temel atılmıştır...yola çıkılmıştır..

theotheo dedi ki...

serkan-song-egemen-selçuk-hüseyin-yattara-gökhan-umut 1 veya 2'sinin ilk 11 çıktığı bir kadronun başarıya ulaşmasının mümkünatı yoktur.

ayrıca bir sezon 11 kişiyle oynanmıyor jessie. ki bu kadro türkiye liginde 5.liği hakedebilir ancak.

ya allahaşkına yazarken biraz düşünün, şu adamlardan hangisini beşiktaşa istersiniz?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

serkan song yattara selçuk egemen beşiktaşta direk oynarlar. kalecide şuanda direk oynar.

theotheo dedi ki...

jessie bu yorumuna gülmek dışında bir eylem gerçekleştiremiyorum. kusura bakma.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

song mu zapo mu song mu zapo mu çabuk cewap ver :)

serkan serdar? :)

egemen zan? :)

sylva rüştü? :)

selçuk uğur? :)

yattara holoşko? :)

theotheo dedi ki...

zapo daha iyidir.

serdar kaç maç bek oynadı? ki her halükarda serdar iyidir.

zan egemen adlı kazmaya 1000 basar.

rüştü ile sylva adlı ayıyı karşılaştırmak büyük hakaret.

selçuk ile ernsti delgadoyu cisseyi karşılaştır.

holosko yattaraya koyar.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bu dediklerin doğru olsaydı 15-16, bilemedin 17 puan fark olurdu trabzonla aramızda. ama maalesef hala aynı puandayız theo

Theo, hadi benim algimda sikinti var diyelim, sendeki sikinti daha kotu be abi. Selcuk ile Delgado'yu karsilastirmak guzelmis, Zan'in Egemen'e 1000 (yaziyla bin) bastigini onermek, bilemiyorum, acayipmis. Hayir ikisi esit desen tamam da..

Delgado ile niye Colman'i karsilastirmiyoruz? Biz Manisa'dan Ugur'u aldik, Trabzon ayni mevkiye ayni takimdan ayni sene Selcuk'u aldi, niye o ikisini karsilastirmiyoruz? Zapo'yu Song'dan daha iyi ilan edecek hangi performansini gordun? Bugun Holosko mu daha pahaliya satilir Yattara mi?

Falan filan. Ha bak algimdaki kisitlamaya da aciklama getireyim: Hala daha Trabzonspor kotu oynadi diyorsun, ben de israrla (bak altini cizdim israrla) soruyorum. Konyaspor macinin ozetlerini izledin mi? Maci izlemedigini anladim zaten de, sen bu soruya cevap ver.

Ha bak sunu da demissin de gozumden kacmis: "şimdi şampiyonluğa oynayan bir takımın 2 defa içeride ligin en boktan takımlarına neredeyse üstüste yenilmesi mümkünmüdür?" Boktan takim Denizlispor ikinci yarida 12 puan toplayarak cikisa gecmis, Konyaspor ise Besiktas ve Trabzonspor'la da oynadigi 6 hafta boyunca 10 puan toplamis. (4'u bu ikisinden) Bu zaman zarfinda ligin "iyi" takimlarindan Sivasspor 9, Fenerbahce ve Galatasaray 10, Ankaraspor 2, Kayserispor 6, Bursaspor 7, Gaziantep 5 puan toplamis. Ligin en boktan iki takimina bak, ikinci yarinin Besiktas'tan sonra en basarili takimlari.

Soyle Theo soyle, bu hesapta bir yanlislik var ama nerede?

delgado dedi ki...

ya yazmayayım diyorum hep ama sonuç olarak demirören'i savunan bir bünyeyi ciddiye alıyoruz beyler, hatırlatayım dedim.

kendisinin trabzon-konya maçını neresiyle izlediğini merak ediyorum.

herifin kendisi demiş "şu takımdan hangi oyuncuyu alırsınız beşiktaşa" diye, deminden beri de ersun yalanmış trabzon yalanmış sövüyor. o takımdan alıp direk oynatabileceğin hiçbir adam olmamasına rağmen sezon boyunca senin üstünde bulunmuşlarsa azcık saygı duy bari.

o değil de bu theo denen adam noat samisa gibi hem hasta beşiktaşlı hem de süper analizleri olan bir adam hakkında dahi beş para etmez yorumları yapan birisi.. hayır gören de kendisinin analizlerinden deha fışkırıyor zanneder.. beşiktaşlılar aralarındaki bu tür kısıtlı zekalı adamları gerek yönetimden olsun gerek sözü dinlenir konumlardan olsun temizleyemediği sürece işleri çok zor bence.. yıldırım demirören'i savunmak yahu, daha neyin tartışması yapılabilir ki??

theotheo dedi ki...

ulan delpiero adlı şeref yoksunu.

biz kendi aramızda tartışırız,kavga ederiz sen git kendi pisliğinde öt göt.

senin haddine mi düşmüş demirören'i ağzına almak itoğluit.

bu hıyara cevabımı yazdıktan sonra diğer arkadaşlara gelelim.

ben belli teknik konularda yapılan hatalardan bahsettim.

yanlış transferleri, kadro darlığı vs.

zaten trabzonun bu kadrosuyla ziya doğan, hasan, ahmet mehmet farketmez alacağı puan 3 aşağı 5 yukarı buydu. asıl düşük puan alan beşiktaş, fb, gs bu konuyu atlamayalım.

böyle bir bütçe ile daha geniş alternatifli bir kadro yaratılabilirdi. ve daha iyi bir hoca ile bu takım daha iyi yerlerde olabilirdi.

Budur iste, bu tutarli, mantikli bir elestiri, cunku gercekleri carpitmadan gorusunu soylemissin. Saygi duyarim. Ben de derim ki "Bence Trabzonspor onca yillik calkantidan sonra olabilecegi en iyi yerde, kadrosu da fena degil" derim, ondan sonra usturuplu tartismaya baslariz (ki bu zamana kadar yaptik bunu bir derece zaten); cunku ikimizin de varsayimi belli, uzerine birsey oruyoruz.

En basta da dedigim oydu, "Yanal hep boyle zaten, tam yalan, basarisi yok" deme; cunku var. Ama "sevmiyorum, Ersun Yanal'dan daha iyi hocalar var, bence Trabzonspor'a uymaz" de, eyvallah.

theo adlı paçalarından akan şerefe kurban olduğumun demirören tapınıcısı şahsiyeti. ayarı aldın diye hemen havlamana gerek yok.. futboldan anladığın şey bi kuşun matematik zekasından yüksek değil.. şu anki menopozunda da hastası olduğun arsenal'ın içler acısı halinin payı olduğunu düşünüorum.. ama geçer bunlar üzülme.. championshipin en büyük favorisi olurdunuz bence bu futbolunuzla..

hem dikkat et o hıyar narin yerlerine girmesin, sonra çok acır canın..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

kontrollü oynayalım arkadaşlar...

jessie sana mı kalmış kontrollü ol demek, shelbyl sen kimsin, kerim enteresan işler yapıyosun, theotheo sana diyecek lafım yok, del piero naber?, delgado, nikin delgado ama delgadoya sallıyosun ne ayaksın, adsız, keyifli bir maç yorumu demişsin hiç keyifli değil, kırlangıç güzel nick, ryu respect delgado!

alayına isyan beşiktaşlıyım:)

Freak gelmeyeyim oraya bak. Hakikaten gelmeyeyim lan yalniz, dusundum de uzak bayagi.

Adsız dedi ki...

ben bişey yapmıyorum valla freak.

ayrıca şampiyonluğa oynadığımız şu günlerde böyle yapay konularla suni gündem oluşturmak bize zarar verir.

imza BÜTÜN BASIN TRAŞ FORZA BEŞİKTAŞ..

kerim valla bişey yapmıyosun, çok konuşanlar listesinde de geri düşüyorsun, iyice boşladın valla bloğu,halbuki kimse yokken sen vardın:)

Adsız dedi ki...

evet te ben orasını soracaktım zaten sana.. yahu ben jessie yaptığı gün mesaj attım niye hala 44 benim. alla lla. nasıl hesaplama o. yaptığım integral hesabına göre benim 300 ile 1. olmam lazım..1903 ü benim burasının

o çok konuşanlar heralde son bir ay gibi bişeye dayanıyo, ben de tam bilmyiyorum ama zaman geçtikce azaldığından ben öyle anladım..e sen de son zamanlarda yazmadığından,listemizde hızla aşağıya inmeye başladın:)

Yorum Gönder

Ara