.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Mart 2009 Pazar

Günah Keçisi

Şu anda ne yazabildiğimi bilmiyorum aslında. Bloggerda bir sorun var ama gerek sözlükte gerekse diğer mecralarda dün akşamki maçtan sonra günah keçisi olarak şaşırtıcı biçimde (!) İbrahim Üzülmez seçilmiş.

90 dakika boyunca kanadında 3 kişiyle boğuşmak zorunda kalan (3 kişi dediysem, ramos-cazorla-torres, bayram bektaş-serdar topraktepe-ibrahim üzülmez üçlüsü değil), bu süreçte hata yapmayan ve elinden geleni ortaya koyan İbrahim Üzülmez. Kanatta önünde kendisine yardım etmeyen, hatta yardımı geçtim top peşinde bile koşmayan Arda Turan değil de akınlara tek başına karşı duran İbrahim üzülmez. 30. dakikadan itibaren tv karşısında benim bile gördüğüm ama nedense Fatih Terim'in bir türlü görmeyip önlem almadığı 3'lü bindirmelere karşı koyan Üzülmez.

Seversiniz, sevmezsiniz o ayrı ama dün Türk milli takımında 90. dakika olduğu halde top peşinde koşan 2 adamdan biriydi Üzülmez. (Diğeri Nihat)
Düşünün 80'lerde oyuna girmiş Gökhan Ünal'ın bile adam takip etmediği maçta ilk dakikadan beri oyunda olduğu halde koşan Nihat ve Üzülmez.

Üzülmez Beşiktaş'lı değil de Fenerbahçe'li olsaydı yahut Galatasaray'lı. Acaba böyle angutça yorumlarla karşı karşıya kalır mıydı?

Anlam veremedim ama kendi adamına dalan Semih'e, en az Üzülmez kadar ileri çıkamayan Gökahn Gönül'e övgüler düzen Rıdvan Dilmen niye Üzülmez'e onlara verdiği kadar destek vermemiştir?

İbrahim Üzülmez gerçekten dün gecenin en kötüsü müdür?

Cevap veriyorum, gazeteleri falan okursanız EVET. Arda Turan falan ise çok güzel oynadı, bizi zaten finale götürecek adam Arda-Tuncay-Emre-Sabri falan. Üzülmez gibilere yer yok milli takımda.

4 Yorum:

gökhan dedi ki...

ama arda kıymetlimisss. arda süpper, übber, olağanüstü bir fitbolcu. dünde hakan ile birlikte tüm atakları karşıladılar hatta.arda bu yüzden oyunda görünmedi aslında. üzülmez ise hep kaçtı mücadeleden. ayıp yahu ayıp...

kadrolar ilk açıklandığında belliydi böyle olacağı. sözlükte, bloglarda dalga geçiyordu herkes. maç bitince de direk ona saldırdılar. şaşırmıyorum ama üzülüyorum. emeğe saygı diye birşey yok bizim memlekette..

turan tunç kipi dedi ki...

10 numara bi yazı.
aşık çok iyi bir profesyonel, hakan buzdolabı, arda harika çocuk, üzülmez'in tipini si.eyim.
budur ulusal takım taraftarımız.

ah be ispanya, şöyle bir 4-5 tane geçiremedin ki keyfimiz tavan yapsın!

zapotocki dedi ki...

ali samiyende insallah, az kaldi..

Atsız dedi ki...

iboya kusur bulan yok genelde. nihatı abartma ama. nihat son vuruş hariç pek de bi nanesi olmayan bi adam. semih en iyisiydi maçın. arda da en kötülerinden biriydi.

arda böyle yapmazdı. kötü oynadığı maçlar da vardır ama ben ilk defa böle isteksiz aklı bi karış havada gördüm. gsdeki lincoln gibiydi. nası olsa koyarlar dedi sami yendeki maçı düşündü bence=)

Yorum Gönder

Ara