.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Mart 2009 Çarşamba

Fair Play Ligi Sonuncusu Beşiktaş!

26. Haftada Denizli'nin Beşiktaşı ligde nerede olur bilinmez ancak 34. haftada Fair Play liginde en dipte olmayı şimdiden garantiledi. Hem de kimlerle garantiledi. Boboyla, Delgadoyla, Ekremle, Holoskoyla, Sivokla, Nobreyle, Serdar Kurtuluşla, efendi Ertuğrul Sağlam, çok gülmesinden şikayet edilen Mustafa Denizli ile.
Herkes kirlenmeye devam etsin, birinciliği de bize veredursunlar, pek de umrumda değil açıkcası. Hakem çağırınca yanına gitmemeyi maharet sayan Arda, kendini yere atmaktan ve elle oynamaktan sarı kart cezalısı olacak kadar kart gören Baros, hakeme su fırlatan ya da gidip rakip teknik direktörü teskin etmeye çalışacak kadar yüzsüzleşen (maçtan sonra da Kayserisporun başkanını teselli etmiş, krizden dolayı da Başbakanı..) Roberto Carlos, racon değil kafa kesiyoruz diyen Emre Belözoğlu, yedek kulübesinin canına okuyan Bülent Uygun, ırkçı tezahüratlardan imtina etmeyen Galatasaray tribünleri, maçı duraklatmak için sahaya ikinci topu atan ya da rakip kalecinin gözüne lazer tutan, aralarındaki bıçaklama görüntüleri kendi internet sitelerinden yayınlanmasına rağmen birşey yapılmayan Fenerbahçe tribünleri varsın Fair Play liginde şampiyonluğa oynasınlar. Galiptir bu yolda mağlup.

7 Yorum:

Ne guzel yazmissin Freak, eline saglik.

Hakikaten dusundum de, sene basindan beri icinde "koymak" ve de "got" kelimeleri gectigi icin (bkz: bu memlekette gote got denir) kufur addedilen tezahuratimizdan baska vukuatimiz yok. Gordugumuz kirmizi kartlarin biri "Hoca adam 3'tur daliyor, bana ilk seferde kart verdin" demekten, biri sert hareket gorunumlu faul olmayan pozisyondan, biri hakeme "allegedly" kufur etmekten. Bir Sivok bileginin hakkiyla kirmizi kart gordu. Ama iste adalet bu; "fairness" isterken "fair play" liginde son siraya dusuyorsun.

delgado dedi ki...

iğreniyorum roberto carlos'tan...

Gökhan dedi ki...

bütün basın traş
forza ekşi beşiktaş :)

Adsız dedi ki...

toroğlu da çıkmış bu carlos çingenine ''acaip beyefendi,mümtaz,alçakgönüllü filan diyor ya...insandan anlıyor tortoğlutort!
türk hakemleri ispanyolca-portekizce bilseler carlosu,luganoyu sınırdışı edeceklerine eminim...her maç analarına küfredildiğini şerefli hakemlerden bahsediyorum.

Adsız dedi ki...

seba zamanında bu takım hep fair play şampiyonuydu.

Adsız dedi ki...

hepimiz tolunay 'ız


ya beyler tolunay dedim de aklıma geldi. bizimm stadyum noldu kayseri bitirdi gs yarıladı. ulan hani mayısta başlıyorduk. var mı bilginiz. varsa lütfen yazın.

YK dedi ki...

Fair-Play sıralamasında Beşiktaş'ın geride kalması ne Holosko'dan ne Ertugrul'dan ne Denizli'den ne de başka birinden....
Tek sebebi bizim yöneticiler...
http://papaboubadiop.blogspot.com/2009/03/ceza-puan-ve-demiroren.html
Blogumda bu konuya değinmiştim..

Yorum Gönder

Ara