.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Şubat 2009 Salı

Malumu İlam!

Beşiktaş, Bu sene Turkcell Süper Lig'in ilk 10 sırasından Gaziantepspor hariç hiçbir takıma karşı galibiyet elde edemedi.
Galatasaray, Fenerbahçe, Ankaraspor ve Kayserispor'a yenilen Beşiktaş; Sivasspor, Trabzonspor(x2),  Bursaspor ve İBB ile berabere kaldı.
Gaziantepspor'u 3-0 ile geçen takımın başında ise Mustafa Denizli olmadığından dışarıda tuttuğumuzda, durumun vehameti iyice ortaya çıkıyor.
Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ın başındaki en büyük başarısı, Ankara'daki 3-1'lik Gençlerbirliği galibiyetidir. Bu, kendisinin İlk maçı ve ilk ve tek deplasman galibiyetidir.
Bu sebeple, önümüzdeki sezona dair yapılacak yegane şey, kendisinin bir an evvel İran'a gitmesini sağlamak olabilir.
"Mustafa Denizli, Şampiyon yap Pas'ı"

6 Yorum:

allah belanı versin spirit:)

spirit dedi ki...

ligden bahsediyorum bu arada, kupa karışmasın.

Adsız dedi ki...

ben de bunu diyordum işte. ya sen üstündekileri yenmeden nasıl şampiyon olacan..anca şampuan olursun..iyi oynuyorsun son dakikalarda anca 1 puan alıyorsun kötü oynadın mı zaten şansın yok.

@shrek

sen şampiyonluğa inanıyormusun hala. yada şöyle diyim. senin inandığın şampiyonluk hangi branşta ? voleybol falan mı. neyse voleybolda olalım bari. maksat bjk ye yanlış olmasın..

kerim bu ligde üç maç üst üste kazanan takım yok ve bu böyle olduğu sürece bu ligde beşiktaş ta vardır..kendin diyosun beşiktaş kimi yencek, e trabzon kimi yenmiş de bize altı puan fark atmış..adamlar sivas,beşiktaş,fener,gs ile 5 maç yaptılar,iki gol atmışlar ancak..o yüzden son iki hafta bile 6 puan geride olsak ben bir beklenti içinde olurum..ama şunu söliyim, şu önümüzdeki 4 maç çok kritik..sırasıyla,
gaziantep(d)
i.b.b
hacettepe(d)
gençlerbirliği ile oynayacağız..şu 4 maç sonunda herşey netleşir..

Adsız dedi ki...

denizli 26. hafta dedi sen 24 diyorsun yani. e hadi bakalım.. ama bilirin seni severim. bence çok iyimser olma sonra fazla üzülürsün. ben öyle yapıyorum nasıl olsa olamayız diyorum. hazmetmesi kolay oluyor.

kaba şimşek dedi ki...

fener hepimizi yendi ama dört puan gerimizde. futbolu salt matematik zanneden, bu istatistik sikine yeni gelin gibi sarılmış adamları futboldan temizlemek şart oldu arkadaş! gidin enbiey izleyin arkadaşım siz. dördüncü çeyrekte takımı yedi sayı gerideyken en uzun mesafe top süren en çaylak en beyaz oyuncu kim falan, o şekil istatistiklerle doldurun beyinlerinizi! lanet olsun bu düzene!

çarşı burada spirit efendi!

Yorum Gönder

Ara