.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Şubat 2009 Çarşamba

Malumu İlam! - 2

01.04.2008 - Beşiktaş Cola Turka’da çözüm bulunamayan mali kriz, beklendiği gibi boykota dönüştü. Sezon başından bu yana transfer ve prim ödemeleri yapılmayan siyah - beyazlı basketbolcular, dün sabah antrenmana çıkmadı. 24.12.2008 -Beko Basketbol Ligi’nde oynadığı son 4 maçtan galibiyetle ayrılarak iyi bir grafik yakalayan Beşiktaş Cola Turka’da para krizi yeniden ortaya çıktı.
Siyah-beyazlı ekipte, oyunculara en son ekim ayı transfer taksitlerinin dörtte birinin ödendiği öğrenilirken, maddi anlamda çok zorlanan basketbolcuların idmanlara çıkmama kararı alabilecekleri belirtildi.
(...) sezon başında da yaşanan ve 3 yabancının takımdan ayrılması ile sonuçlanan aksaklıkların tekrar gündeme gelmesi sıkıntıları artırdı. 17.02.2009 - Beşiktaş'ta sezon başından bu yana yaşanan skandal yine sahnelendi. 2.5 aydır paralarını alamayan oyuncular idmana çıkmayı reddetti. (...) Türk oyunculara 2.5, yabancılara ise 1.5 aydır ödeme yapılmadığı öğrenilirken, basketbolcular dün yapılması gereken idmana çıkmadı. Ligin 19. haftasında oynanan Efes Pilsen maçından öncesinde yaşadıkları sıkıntıyı yönetime ileten ve kendilerine, ‘bu hafta paranızı alacaksınız’ sözü verilen basketbolcuların resti, yaklaşan Türkiye Kupası ve zorlu Fenerbahçe Ülker derbisi öncesinde teknik ekibi sıkıntıya soktu. 17.02.2009 - Kongrenin demokratik ortamda gerçekleştiğini hatırlatan Öner, ... "İbra konusuna gelince, herkesin özgür iradesi var, fazla yorum yapmak istemiyorum. Ne var ki, ibra geleneğinin sürdürülmesinden yanayım" diye konuştu. Not: Resmin konuyla doğrudan alakası yok, ama ibra haberindeki bu mağrur ifadeyi görünce dayanamadım.

Ara