.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Şubat 2009 Cuma

TSL 21. Hafta Gaziantepspor 0-3 Beşiktaş

Stat: Gaziantep Kamil Ocak
Hakem: Bünyamin Gezer, Asım Yusuf Öz, Mustafa Sönmez, Mustafa Öğretmenoğlu (4.)
Gaziantepspor: Murat Şahin, İlhan (Dk.28 Bekir), İsmail, Julio Sezar, Murat Ceylan, Hakan (Dk. 77 Ahmet), Mehmet Yozgatlı (Dk.57 Pacheco), İvan, Zurita, Beto.
Yedekler: Mahmut, Bekir, Pacheco, Olcan, Erman, Ferdi, Ahmet
Teknik Direktör: Nurullah Sağlam
Beşiktaş: Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, Sivok, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Cisse, Fabian Ernst (Dk.91 Uğur İnceman), Serdar Özkan (Dk.71 Zapotocny), Tello, Bobo, Nobre (Dk.88 Yusuf Şimşek).
Yedekler: Hakan Arıkan, Zapotocny, Uğur İnceman, Erkan Zengin, Yusuf Şimşek, Serdar Kurtuluş, Korcan Çelikay.
Teknik Direktör: Mustafa Denizli
Goller: Nobre (Dk.48, Dk.87), Tello (Dk.51)
Sarı Kartlar: Rüştü Reçber (Dk.65)Murat (Dk.82) Gaziantepspor

46 Yorum:

Adsız dedi ki...

tabata yokmuş galiba

stfud dedi ki...

bizde de holosko ile ekrem yine yokmuş büyük ihtimal...

Gökhan dedi ki...

holosko pek o kadar degıl de ekrem ın oynamaması kotu oluyor.hucuma katkı yapan tek bek oynayabılen oyuncu o takımda.sag da toraman ya da kurtulus sol da uzulmez den ne orta ne de guzel bir bindirme beklemem bile.

delgado da çıkarılmış kadrodan, hay ben böle işin arkadaş.

Adsız dedi ki...

ernst değil de delgado falan olsa bu maçta skor tersi olurdu..bize böylelerei lazım. paşalar evinde seyretsin. rahmetli kazım kanatın da kulakları çınlasın..paşa paşa diye diye yok rico paşa yok delgado paşa yok enver paşa.. ittihat terakki miyiz biz ?. paşalar yok artık. askerler var.

ama ben yine de serdar özkan yerine, delgado oynarsa, takımın daha iyi olcağını düşünüyorum kerim paşa?

Adsız dedi ki...

serdar özkan deme bana beautiful paşa. kalbim sıkışıyor. daha 31 yaşındayım lütfen..

tamam hadi delgado da olsun senin hatrına ama her maç oynamasın.. arada sırada. bizim sevgimiz isimlere değil takıma. faydalı oynayan oynar.

Adsız dedi ki...

galiba bize 3-4 tane kanserojen futbolcu şart. bakiyi, tandoğanı gönderdik serdar kapattı o boşluğu.. bir de yusuf tamam.. bir insan ibrahim üzülmezden bile daha çok deli ediyorsa taraftarı hiç kimse konuşmasın. serdar ö. nün durumu bu. serdar ö. dedim de serdar k. da aynı yolun yolcusu. bak demedi deme. bu serdar k. bize çok saç baş yolduracak. serdar k. koray avcı ortasahası neydi öyle aklıma geldikçe geberecek gibi oluyorum. şimdi millet diyor çok top kapıyorlarmış. topu kullanamadıkan sonra çalsan nolur. gol attırmazsın gol de atamazsın. 2007 de lig 2. si olurken göbekte bu iki kazma vardı 34 maçta 40 gol atabildik. çünkü adamlar sadece rakibi bozuyordu. aldığı topu kullanamıyordu. ernst geldi gözümüz açıldı. ayrıca şu cisse de yaramaz. uğur inceman oynamalı. ernst-uğur olsun..

Adsız dedi ki...

jessie nobre, toraman, sivok ısrarlılığının önünde saygıyla eğiliyorum kardeşim.

ne holosko ne bobo. bu savaçcılardır beşiktaş'ın topçusu.

Ben bugun takimi begenmedim diyecegim, kufur yiyecegim. Ilk yari sonunda eksisozluk'e entry girdiydim zaten dayanamayip da, o nasil bir oyun anlayisiydi yahu? Ernst var ya, bu takimin herseyi. Adamda nasil bir enerji, koskoca ortasahada tek basina var oldu ilk yarida. Ileri gitti, geri geldi, ara pas atti falan.

Ilk yarida Cisse cakiliydi, Toraman'la Ibo ortasahanin sagi ve solundaydi, Tello ile Serdar Ozkan "serbest" oynuyordu. Aslinda Trabzonspor macindan farki yoktu takimin oyun anlayisi olarak genelde; sadece karsimizda ortasahayi falan koyverip geriye yaslanmis bir takim yoktu. Oyle olunca da Milli Takim'dan yadigar "ileriye sisir topu biri indirir" adli nadide taktik anlayisla bir bok beceremiyorduk.

Ikinci yarida Serdar Ozkan tek yapabildigi seyi yapip cizgiye inmeye karar verdi, korner oldu gol oldu. Antep bocalarken iki oldu. Sonra Antep ortasahayi bosaltti, biz de top oynadik. Bu degil ama kazanmanin formulu. Adamlar ilk yarida 3-4 tane ittireceklerdi biraz daha az kazma olsalar.

Mustafa Denizli'nin uzun sacli oyunculara gicigi var. Bak, Serdar Ozkan saci kestirdi hep forma giyiyor. Erkan Zengin ile Ugur Inceman da kestirsin, nasil forma sansi bulurlar. Iddialiyim.

kötü futbolda mustafa denizlinin dediği gibi haketmediğimiz stresin nedeni büyüktü..iyi oynadığımız maçları kazanamayınca böyle daha ligin 21. haftasında ya tamam ya devam maçına çıkarız.ben bile maçı izlerken çok stresliydim,çünkü ya tamam ya devam maçıydı.aldık çok şükür..

futbol için harbiden diyecek bişey yok, zaten bu bizim kaderimiz. lig başlar 10 hafta daha sezon başı takım oturcak denir, sonra araya avrupa kupaları falan girer, takım yoruldu ikinci yarı görün bizi denir, sonra da son haftalar gelir, artık bundan sonra futbol önemli değil, 3 puan önemli denir ve böyle son bilmem kaç yıldır iyi bir futbol izlyemeyiz. ama takım açısından umut veren gelişme, arka 4lü ve öndeki ernst-cisse ikilisinin rakibi ısırması ve öndeki adamlara rahatlık sağlaması. belli bölümlerde rakipten o kadar top çaldık ki, sürekli bir hücum teşebbüsündeydik..bu futbol, daha önce dediğim gibi, iyi futbol olmasa da,türkiyede işe yarar..arkadakiler bu ısırganlıkla oynasın,bundan sonraki geleceğimiz öndeki tello,delgado,bobo,nobre,holosko gibi isimlerin maçlık parlamasına kalır..ki arka taraf böyle olursa, onlar da rahat olcağından ben o kadar da umutsuz değilim..karambol veya organize, bu adamlar illa ki gol bulur..

ha bir de murat ceylan ve ismail köybaşı,seneye mutlaka alınmalı..

Adsız dedi ki...

fabian ernst'i izlemek ne büyük keyif ya :) biz bu adamı nasıl aldık diye sormadan edemiyorum

theotheo dedi ki...

demirören'e laf eden adamlar izlemesin de beğenmesinde fabianı şunu bunu. ayıp ayıp bugünden sonra hala demirören istifa bok püsür diye bağırırsanız taş olursunuz.

hani jessie bende patlatılmayan balon olmak istiyordum diyodun. al trabzon patladı. ne oldu?

futbolu ersun kanal gibi cm den öğrenmedik. jessie sen nerden öğrendin?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ersun hoca, bu ligin en iyi hocasıdır. trabzon şampiyon olsa da 5. olsa da bu değişmez. senin 5 senede 50 futbolcu 5 teknik direktörle kurduğun sistemi 1 senede kurdu.

sen ve senin gibiler tek tek maçlara bakarken biz büyük resme bakıyoruz.

saygıLar

theotheo dedi ki...

kıvırma jessie. sen ne balonmuş bu patlamıyor dedin, ben de patlayacak göreceksin dedim iki üç post aşağıda.

bunun dışında kurduğu sistemse eğer. ankaragücü o sistemi darmaduman etti. beşiktaş karşısındaki ersun kanalın büyük sistemi gene hüsrana uğradı.

theotheo dedi ki...

bir senede kurdu diyorsun. 6.250 ye gökhan ünalı aldı.alanzinho ya 4 verdi. her istediği alındı. elde kocaman bir sıfır var. ilerleyen haftalarda büyük düşüş devam edecektir.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

o alanzinhoya 4 milyon euro verirken senin çok sewdiğin başkanın da tomas zapotocny'e 5 milyon euro verdi ona söyleyecek lafın yok ama.

alanzinho yanlış transferdi, gökhan ünal da yanlış transfer. ama 1 senede bir takım kurmak için bazen bu yanlışları yapıyorsun. gökhan ünal olmasaydı kimi oynatacaktı trabzon? veysel cihan'ı mı? pahalı mahalı almak zorunda kaldılar.

elde kocaman bir sıfır var derken şaka yapıyorsun herhalde. şuan beşiktaş'ın üstündeler. hem ne farkeder isterlerse altında olsunlar, trabzonun nereden nereye geldiğini görmezden mi geleceğiz? trabzonun eksikleri az çok bellidir. çünkü takımı sistemi bellidir. senin 2 hafta önceye kadar sistemin ne olduğunu anlayan futbolcun yoktu futbolcun...

neticede ersun balon teknik direktördür. fatih terim, mustafa denizli, hikmet karaman ise dünya çapında teknik direktörlerdir, evet...

ne güzeL...

Adsız dedi ki...

theotheo dedi ki...

demirören'e laf eden adamlar izlemesin de beğenmesinde fabianı şunu bunu. ayıp ayıp bugünden sonra hala demirören istifa bok püsür diye bağırırsanız taş olursunuz.

theo;
"bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir."

İşim gereği(öğretmenim) haftada 3 gün yaşları 7 ile 13 arasında değişen 200 kadar çocukla muhattabım, ve biliyor musun theo 30'ar kişilik sınıflarda sadece 2-3 beşiktaşlı var!
Onlara beşiktaş dediğimde beşiktaş takım mı hocam diyorlar! derbilerden sonra ilk dersimizi beklemeden akşamında geçmiş olsun mailleri atıyorlar, üzerlerindeki renkli formaları gururla giyiyorlar beden derslerinde ki futbol maçlarında! ve ben camdan baktığımda siyah beyazı ya 1 kişide görüyorum ya görmüyorum!

Bunun sorumlusu Demirören değilse kimdir???

Hala Demirören'i savunan kaldıysa ortalıkta kaç para aldın diye sorarım adama kimse kusura bakmasın

@Theotheo,

Yahu Demiroren'e, sadece ve sadece bir dogru transfer yapti diye laf etmeyi birakacagiz ha? Sadece Ernst'i aldi diye?

Trabzon, Huseyin Cimsir'siz ciktigi bir macta yenildi. Ne dendi? "Trabzon patladi?". Ee, 4 haftadir sacmalayan Galatasaray n'oldu o zaman? O da mi balondu patladi? Ilk yarinin sonuna dogru aldigi basarili sonuclarla toparlanan Fenerbahce n'oldu? 7-0'lik galibiyet n'oldu? O da mi balondu patladi?

Iki kotu sonuctan sonra hemen balondu patladi. Agziniza sakiz olmus ya "Ersun Yanal dususe gecer" diye.. Yahu adamin diger takimlarda oynattigi "hucum futbolu" (ama Mustafa Denizli'ninki gibi degil, hakiki hucum futbolu) ile Trabzonspor'a oynattigi futbol arasindaki farki goremezseniz, o dususun eskiden niye oldugunu bilmezseniz konusursunuz tabii.

Trabzonspor yillar sonra toparlanmis, oyle ya da boyle sampiyonluk potasina girmis, camia sakinlesmis; sen diyorsun "kocaman bir sifir". Tamam futbolu CM'den ogrenmedin de, Allah askina nereden ogrendin?

Bir de o Alanzinho'ya, Gokhan Unal'a verilen paralar bizde oldugu gibi "baskana borclanarak" degil, Gokdeniz ve Fatih Tekke'nin satisindan elde edilen gelirlerle oldu. Sen de satsaydin Bobo'yu Cisse'yi Rusya ligine? Daha mali kongre yeni yapildi, rakamlar ortada. Kocaman bir sifirmis, birak Allah askina ya..

theotheo dedi ki...

sebanın son 6 senesini çıkar. asıl suçluyu bul. kimmiş beşiktaş'ın sportif başarısızlığının sebebi gör. ve bu takım enkazdan nasıl çıktı nasıl yatırımlar yapıldı. açın görün. fulyaya bakın. tesislerimize bakın. stad projesini kim attı ortaya. stadı bugün yıkalım yarın 50000 kişilik olsun istiyorsunuz o kadar kolay değil. çok yakından tanıdığım ve beşiktaş'a muhalefet etmekten başka işi olmayan bir adam forzaya oraya buraya röportaj veriyor. herkes ona inanıyor. ulan fulyanın açılışında kimler vardı açın bakın, nasıl önemli bir proje olduğunu görün. bu kadar komedi olmaz.

bu başkan kimleri getirdi bu takıma carew dediniz geldi, almanya gol kralı geldi, en flaş zamanında toraman geldi. kleberson gibi kariyerli bir topçu geldi. hocalara bakın, del bosque, tigana, ertugrul saglam, mustafa denizli. holoskoya nasıl fedakarlıklar yapıldı. bobo gibi bir yıldız ne zaman geldi. nobre nasıl bir transfer başarısıdır. cl finali oynamış cisseye burun kıvıryorsunuz. schalkenin milli oyuncusu geldi takır takır. sol bek dediniz ekrem dağ geldi. genç dediniz en kral gençler geldi. vs.vs

nankörlük böyle birşey olsa gerek. bu kadar fedakarlığa, çalışmaya hala tepki hala istifa. takım takır takır gidiyor 3 hafta sonra bu takım nerde olacak hepimiz burdayız göreceğiz.

ersun yanalın trabzonsporunun sene başından 2 maç üstüste top oynadığı bir maç söyleyin. balon değildi diyeceğim. benim bir maçta kaybetti diyemi bunu söylediğimi düşünüyorsunuz. çok geriye gitmeyin ya son 3 hafta nası 4 puan almış bu takım bakın. yeni kurulmuşmuş. ulan bu kadar para harcanarak kurulan bir takım iki pas yapamıyorsa onun sorumlusu ersun kanal değilmidir?

bu arada jessie kusura bakma ayıp ettim o laflarla. ikimizin de düşündüğü beşiktaşın başarısı özür dilerim. sadece bu amaca giden yoldaki fikirlerimiz farklı.

Bak Seba ornegi de vermissin hazir, birebir kiyaslama sana:

Besiktas'in Demiroren oncesi son 6 yili kotuydu demissin. Trabzonspor'un Nuri Albayrak'li yillariyla birebir iliski kurulur degil mi? Peki Demiroren'in ilk geldigi sene Besiktas neler yapti, Sadri Sener'in ilk geldigi sene Trabzonspor neler yapti? Goz var nizam var yahu. Haksizsam haksizsin de, ama Fulya falan deme.

Hem futbolu CM'den ogrenmedim diyorsun, hem de CM mantigiyla transfer savunuyorsun. Tamam, o geldi, bu geldi (Nobre'yi ve Ekrem'i ayri tutarim burada), gelenler ne vererek geri dondu? Carew'in bir sonraki transferinden pay alacaktik, takas yaptilar babayi aldik. Ailton zarar olarak geri dondu, Kleberson'un futbol hayati bitti, Del Bosque ile Tigana'ya tazminat odedik, Bobo'nun neresi yildiz, Holosko neden oyna(ya)miyor? Birseyler yanlis degil mi burada?

Hadi bu senin dediklerin, geri donup bakalim. Veysel geldi, Youla geldi, Kursat geldi, Tuna geldi, Ali Gunes geldi, Tayfun geldi... Bunlar gelince "teknik direktor istedi" diye suc atalim; obur zararina alinan isimleri "Demiroren'in basarisi" olarak lanse edelim. Sonra da Trabzonspor'un transferlerine, takim olusumuna laf atalim. Adamlar enkazdan dirildiler, biz 4 senedir daha beter enkaz olduk. Bunu goz ardi etmek en hafif tabiriyle ayiptir.

theotheo dedi ki...

trabzon ne yaptı beyler. türkiye kupası grubundan bile çıkamadı. ligde 4.5 olmayacağı nereden belli? nuri albayrak yönetiminden tek farkı sadri şener çıkardı para verdi olay bu.

bobo yıldız olmayacakta kim olacak? yaşı 24 takım tarihinin en çok gol atan yabancı oyuncusu değil mi?

başkan tunanın adını bile bilmez beyler. carew i getiren başkandır. tunayı getiren ertugruldur bu farkı anlamamak komedi.

enkaz olmuşuz?

2 tane türkiye kupası geldi. İyi kötü tigana ve ertugrul saglam zamanında şampiyonluk yarışında neredeyse son ana kadar vardık. ve bu sene takımın nereye gittiği çok açık. ve bu kadroyla seneye de nereye gideceği çok çok açık.

fulya deme bana diyorsun. arsenal eski stadını yıkıp yerine ne yaptı? ve oradan senelik kaç para kazanıyor? hadi bakalım demirörenden arsenal modeli. bu takımın geleceği fulya beyler. her sene 2 tane top class futbolcu parası çıkacak ordan. daha neden bahsediyorsunuz?

theotheo, trabzon konusunda şu yanlışı yapıyosun, ersun yanal geldi, ilk senesinde ilk 11ini kadrosunu kurdu, yollarına devam ediyolar. elbette ki kadroları çok güçlü değil, 21 hafta sonunda aynı adamlarla oynamaktan yıprandılar ama şu var, eğer bozmadan devam ederlerse, iki sene içinde çok sağlam kadro kurar ersun yanal,bu çok net. ve bence türkiyenin en iyi teknik direktörü de ersun yanaldır.ankaragücünün en iyi lig derecesi, gençlerbirliğinin en iyi avrupa derecesi, vestel ile yaptıkları ortada, hal böyleyken bu takımlar neden düşüşe geçti demek ayıptır, tabi düşüşe geçecek gençler,ankaragücü, ne maddi güçleri var ne taraftarları..üç kuruşluk kadrolara top oynattı ersun yanal, bugün de 20 adam birden alarak, yine en sistemli takımı kurdu daha 8 ayda. ama zamanı var, eğer trabzonspor taraftarı bizim takım iyi ama ersun yanal oynatamıyor tribine girer de adamın başını yerlerse, büyük hata yaparlar..sabretmeleri lazım.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

söylenen o zaten theotheo... senede 4 yıldız parası üretecek yerden 2 yıldız parası çıkartıyor olmamız. kimse fulya neden yapıldı demiyor.

beşiktaş'ın en çok gol atan yabancısının bobo olması, kulüp adına utançtır. demek hiç bir golcü 2-3 sene kalmamış. bobo çıkar her sene 20 gol atar ligde, oydu buydu 30 u bulur anlarım ama adam yılda 10 golle en golcü yabancı oluyor o da enteresan :)

ayrıca demirören bobonun adını bilir miydi aynı mantıkla? :)

asıl meseleye dönecek olursak..

trabzon elbette 4. 5. olabilir bu sene. ama 5. bile olsa başarısız sayılmaz. önümüdeki sene 2 transferler daha üst sıraları hedefleyebilirler.

song-egemen-serkan-colman-selçuk-yattara-cale-hüseyin gibi bir kemik kadro oluşturdular. alanzinho kötüyse onun yerine adam alırlar, yattara oynamıyorsa onun yerine... ama takımın bir iskeleti oldu.

bizim de var şimi

sivok-ernst-nobre omurgası üzerine bir takım. ama bilinçli şekilde değil tamamen deneme yanılma metoduyla oldu.

o kadar hata yapıldı ki, yapılacak hata kalmadı gerçekten.

bu kadroyu da ertuğrul, denizli değil, futbol gerçekleri zamanla oturttu. nobre'nin oynaması teknik direktör tercihleriyle mi "söke söke" mi gerçekleşmiştir. cissenin yanlız yapamayacağı teknik direktör tercihiyle mi bağıra bağıra mı olmuştur...

deneye deneneye, yanıla yanıla, kadro kendi idealini ortaya çıkarttı. ekrem dağ sezon başında neredeydi? nereye geldi. planlı bir gelişim mi bu? yoksa tesadüfü bir maçlık parlama neticesinde mi?

theotheo dedi ki...

fulyayı bilmiyorsun jessie ben belgeleriyle sana göndericem toparlayınca. bazı gelirler 5 yıllık bir süreç için kırdırıldı evet. ama bu büyük bir gereklilikti. 5 sene sonra dediğin gibi ortalama 4 top class oyuncu alabileceğiz fulya sayesinde.

35 lik song, kazma egemen, beyaz bere hüseyin ile omurga oluyorsa oluyordur.

bobo gibi bir oyuncu nasıl küçümsenebilir. arsenal için yetersiz bir oyuncu, kabul. beşiktaş için de yetersiz bir oyuncu mu? 14 milyonluk guizadan kötü mü?

beşiktaş takımı sayın başkan demirörenin önderliğinde çok güzel günlere gidiyor. sene sonunda inşallah demirörenle birlikte sevinç gözyaşlarımızı tutamamak dileğiyle.

Theo be, yuh diyecegim ama alinma lutfen. Yildirim Demiroren'in baskanlik yaptigi bir kulubu savunurken su cumleyi kuruyorsun:

"nuri albayrak yönetiminden tek farkı sadri şener çıkardı para verdi olay bu."

Adam geleli bir sene olmus daha. Eziklikten kirilan kulube vizyon saglamis, transfer gelir gider dengesi icinde bir takim kurmus, o takim oyle ya da boyle basarili oluyor. Senin Demiroren'in ilk geldigi sene ne yapmis? Bana bunun cevabini ver. Daha once de sordum cevap vermedin, israrla bekliyorum.

Ayrica, Carew'i getiren baskandir, Tuna'yi getiren Ertugrul'dur demissin. Peki ben "Carew'i getiren Del Bosque'dir, Tuna'yi getiren baskandir" desem n'olacak? Ya da "Bobo'yu getiren Tigana'dir, Youla'yi getiren baskandir" diyemez miyim? Ozetle sunu diyorum; neden gayet partizan bir sekilde basarili transferleri baskana, basarisiz olanlari da teknik direktorlere ithaf ediyorsun?

Su iki soruya cevap verirsen cok mutesekkir olacagim. Freak ile Jessie benim soyleyeceklerimi soylemis zaten.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

beautiful freak e net soru;

theotheo nun çizdiği profilde, beşiktaş şampiyonluğuna sevinmek caiz midir?

theotheo dedi ki...

demirören ilk sene hatalı işler yapmıştır bu kabul. kendiside kabul ediyor. herkesin çok beğendiği adnan polatında ilk senesinde neler yaptığını görüyoruz nokta.

onu bunu kim getirdi muabbetini açıkladım. başkan tunanın adını bilmez.

Yani Sadri Sener ve Trabzonspor'u elestirirken icinde bulunduklari durumu kucumsedigini, hatta benzer durumlarda devir alinan kulupleri dusunursek Trabzonspor'un hic de kotu olmadigini soyleyebiliriz o takdirde. Ben sadece Besiktas ornegini vermistim, sen Galatasaray'i da ornekleyerek benim tezimi guclendirmissin, sag ol.

Mikrofonlarimiz Freak'te.

theotheo dedi ki...

benim lafım sadri şenere değil zaten. ersun yalan'a. yanlış anlaşılma olmasın. ersun yalan büyük bir balondur, benim savunduğum tez bu her zaman doğru çıkmıştır. manisa, milli takım yakında trabzon.

Adsız dedi ki...

Fulya projesinde Beşiktaş'ın sahip olduğu mülkün %80'i otoparktır arkadaşım, senelik geliri ise 14milyon euro/ytl bildiğim kadarıyla
müteahhit firmanın kazancıysa 400milyon euro/ytl dir
çok mu büyük kazanç yani şimdi bu fulya?

1-ersun yanal bu ülkenin en iyi teknik direktörüdür, başka biri çıksın ankaragücü,gençlerbirliği,manisa gibi takımları ligin tepesine çıkarsın, o zaman konuşuruz. trabzon da düşçekmiş,peh.adamlar 21 haftanın 20 haftasını ilk ikide geçirmişler, bu Demirörenin toplamda ilk ikide geçirdiği zamandan fazladır.

2-Bir şampiyonluk bütün sorunları çözmez ama herşeyi de sorun etmememizi sağlar. O yüzden şampiyonluğa sevinmek caizdir efenim.

3-Yıldırım Demirörenin karşısına aday çıkmazsa, ben de artık forza Demirören diycem. Eğer maddi sorunlar yüzünden çıkmak istemiyoruz diyen başkan adayı varsa yalan söylüyodur. Demirören parayı bize 6 yılda verdi, biz de ona geri 6 yılda veririz ve yılda 15 milyon dolar sabit geliri olan bir kulüp için bu da çok zor olmasa gerek.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

benim de övgüm sadri şener'e değil ersun hocayadır. fatih terim, ersun yanalın bıraktığı yerden ileri gidebilmiş midir? fatih terim hem ersun gibi başarısız hem de isviçre maçı gibi bir rezaletin müsebbibi olmuştur.

manisa, ankaragücü, gençlerbirliği.

bu seneki gençlerbirliği gibi çıkış yapan bir anadolu takımı söyleyin son 10 senede?

gençlerbirliği
ankaragücü
vestel manisa
sivasspor
gaziantepspor

5 takım sayabiliyoruz ligde ses getirmeyi başarmış.

üçünde ersun var. diyelim ki takımları düşüş yaşamış. yahu bu kardan zarar. adam vestel'i kendi seviyesinin üstüne çıkartmış, sonra düşmüşse kendi seviyesine düşmüş. yükseliş anormal, düşüş değil.

trabzon 5. olsa laf mı edeceğiz? normal şartlarda zaten 4. olur.

bir teknik direktörün kendini ispatlaması için ne yapması lazım? trabzon şampiyon olsa, bjk-fb-gs kötü o yüzden oldu diyecekler... e o zaman konuşacak bir zemin de kalmıyor

Adsız dedi ki...

@jessie
kesinlikle caiz değildir!! taş oluruz valla..

şimdi size forzabesiktaş sitesinin adminliğini yapıcam.

BEYLER ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜDÜĞÜMÜZ ŞU ORTAMDA BU TİP TARTIŞMALAR KİMSEYE BİRŞEY KAZANDIRMAZ,KONU KİTLENMİŞTİR.

FORZA ADMİN

delgado dedi ki...

be adam, sadri şener'in durumunu çok mu iyi biliyosun sen, çıkarmış parayı vermiş diyosun. adam da para sıçıyo zaten di mi, bi bok bilmeden konuşmayın, laf ettiğin adamlar en azından futbolu cm'den mi ordan mı burdan mı bir yerden öğrenmiş... carew'i alıp etrafını en kalitelisi veysel cihan olan yerlilerle donatırsan ne olur, ben söyleyeyim, "şampiyonluğun en büyük favorisiyiz çünkü boşta ne kadar yerli oyuncu varsa aldık" olur, kim demiş bunu deme sakın.

ahaha koptum ya, adam ersun yanal balondur demiş, arkasından da örnekler manisa ile başlamış. manisa da ilk 5'in temel direklerindendi zaten di mi, ulan denizli süper lig'e çıktığı sene liderlik koltuğuna bile oturdu, sanki adam fb'yi gs'yi yönetti de sıçtı sıvadı 6 yılda. kimlerle uğraşıyoruz ya bırakın.

theotheo dedi ki...

@delgado

sadri şener'in para sıçtığı ortada. havalimanları kime ait sanıyosun sen. ulan trabzonsporun ne geliri varki devre arasına 4 milyon euro ne idüğü belirsiz adam versin. 75 milyon borcu var kulübün sen neden bahsediyosun.

manisa'nın .mınakoyan ben miyim. o zamanki manisa kadrosunu hatırlıyomusun. arkasında kim vardı vestel yokmuydu. şimdi nerde manisa. bu düşüşü başlatan kim, ersun yalan.

ben diyorum ki trabzona tonlarca para harcandı bu sene, harcansın iyi güzel. iki defa üsüste iyi top oynadığı maç söyleyin. ne sisteminden bahsediyorsunuz.

delgado dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
delgado dedi ki...

allah allah, 50 milyon euroluk transfer yapan kulüplerin kaç milyon euroluk borçları varmış bakalım, fb'nin ne kadar borcu var? bi araştır bakalım, kafan kopmaz azıcık araştırma yapmaktan.

he manisa kadrosu evet. gs'nin yüzyılın kadrosu muhabbeti bile daha gerçekçi he. kime göre neye göre iyi kadro ya.

türkiye'de de 10 senedir ligi ilk 2'de bitiren takımlar çok süper futbol oynuyordu ya her maç, sorgulanır olmuş trabzonspor'un kaç maç üstüste iyi top oynadığı. gs fb bjk'ya göre gayet iyiler her anlamda, takım savunması olsun oyunun akışkanlığı olsun.. ersun yanal'ın takımlarında da hep bunu görmedik mi zaten. şimdi de ersun'un çalıştırdığı takımların hepsinin 20.haftadan itibaren düşüşe geçtiği tespitini yapıp bunu bana cevap olarak kullanmanı istiyorum, üzülürüm yoksa :(

theotheo dedi ki...

oyunun akışkanlığı ve takım savunması. bunlar ersun yalan'ın trabzonsporunda var.

inönüde ne aktılar ama değil mi. bi sağdan bi soldan. vay be.

delgado dedi ki...

biz iki maç üst üste olması için anlaşmıştık ama :( 21 haftadan bahsettiğimizi sanmıyordum... :((

Gökhan dedi ki...

99-00 sezonu, denizlispor:1.lige cıktı ersun yanalla bi ara lıderlıge cıktı.sezon sonunda umıt bozkurt,yusuf,bulent akın neredeyse toplam 20 mn $ a 3 buyuklere satıldı.bunda denizlispor un dolayısıyla teknık dırektorlerı ersun yanal ın payı vardı.
00-01 sezonu,ankaragucu:benım hatırladıgım en ıyı 2.sezonu a.gucu nun.neredeyse 60 a yakın gol attılar.(biz son yıllarda atamıyoruz o kadar gol)2.yarıda once fb yı sonra deplasmanda gs yı yendıler.
01-02 sezonu,ankaragucu:benım hatıraldıgım en ıyı sezonu a.gucu nun.4.oldular.bir sezon içinde 4 buyuklerı de yenen 3 takımdan biri oldular.a.gucu nun bır sonrakı sezon uefa ya gıtmesını sagladı.
02-03 sezonu,g.birliği:ligin en cok gol atan takımı oldular.4 buyuklerle oynadıkları maclarda tek yenılgıyı beşiktaş a 32.haftada aldılar.haftalarca sampıyonluk yarısı içnde oldular.turkıye kupası nda tarihe gececek bir mac da beşiktaş ı 3-4 yenıp fınal oynadılar.
03-04 sezonu,g.birliği:uefa kupası nda g.birliği gibi bir takımı namaglup 4.tura cıkardı.o sezon kupayı alcak olan valencia ya uzatmada elendı.lig de cok ofansıf oynarken uefa da 4-4-2 oynattı takımı ersun yanal.2 sistemde de takımı basarılı oldu. turkıye kupası nda sezonun lig sampıyonu fb yı kadıkoy de yenıp finale cıakrdı.
milli takım:resmi maçlarda 5 galibiyet 3 beraberlık 1 yenılgi.son avrupa sampıyonu yunanıstan ceyrek fınalıst danımarak ve bır sonrakı dunya kupası nın ceyrek fınalıstı ukrayna nın oldugu grupta nedense trabzon da oynatılan gurcistan macı ve 5.dakıkada yuzde yuz gol kacırdıgımız ukrayna macları hariç gayet guzel futbol oynadık.danımarka deplasmanında oynadıgımz oyun benim seyrettıgım en ıyı mıllı takımdı.grupta 2. iken fatıh terım geldi ve grubu 2.bitirdik.degısen bir sey olmadı.
05-06,v.manisa:sezon ortasında geldi.takımın kume dusme korkusu yasamasını engelledi.bir ara 6.lıga cıktılar.fb ye 5 atıp sampıyonu degıstırdıler.asy de gs ye karsı belkı de tek kale oynadılar.
06-07,v.manisa:lige fırtına gibi basladılar.sonra kadronun darlığı,sakatlıklardan doalyı düşüşe gectıler.zaten ersun yanal gıttıkten sonra dusus bitmedi.bir sonrakı sezon da takım kume dustu.
07-08,trabzon:sezon ortasında geldi.takım cok kotu durumdaydi.kimse mac kazanmasını beklmeıyordu.planlar bır sonrakı sezon için yapılıyordu.
08-09,trabzon:ligin basından beri tepedeler.her mac ezbere sayabılecegımız bir kadroları var.gs-fb deplasmanlarında dah ıyı oynayan takım trabzon du.bu sene eskıden cok elestırıldıgı savunma konusunda da ılerlemıs oldugu gozukuyor.
goruldugu gibi adam gittigi her takımda adını duyurmus,bir etkı yaratmıs,farkını ortaya koymus. bu sezon basında zaten trabzonspor yonetımı hedefımız uefa ya gıtmek dıyorlardı yanı ilk 2 ye gıremezlerse de basarısız kabul edılmesı için bir sebep yok ersun yanal ın.şimdi bu adam nası kotu teknık dırektor oluyor nasıl balon oluyor?

theotheo dedi ki...

tek tek aradan çek bakalım. bir sonlarını getirsin nereden neden ayrılmış bunları da dök ortaya. milli takımın içine etti demiyorsun. danimarka maçı iyi oynadık diyorsun.
manisanın içine etti demiyorsun. hikaye anlatıyorsun. sakatlıklardan dolayı düşüşe geçtiler gibi masallar mesela.

gs deplasmanında iyi top oynadı diyorsun. bence git tekrar izle kaç yemişti ts.

tek tek maç anlatırsan. bu sene kocaeli gs yi beşledi. geçen sene kasımpaşa gs yi yendi. beşiktaşı aykut inönüde dağıttı. bunları çok söylersin. ama sonuç ne?

parlamalar yaşattı bazı takımlara bu kabul. ama o oradaki bazı oyuncuların extra performanslarından kaynaklanan bir parlama idi.

bu her zaman olur. kocaeli de böyle bir parlama yapmıştı. sivasta parladı. bursada yaptı. kayserinin yaptıkları ortada vs vs.

gelelim bu yılki trabzonspor'a.

allahaşkına 6 milyon euronun adamı gökhan ünalmı.

4 milyon euro alanzinho mu?

takım top oynamıyor. son 5 senesi facia bir kariyere sahip olan hocayı, hala körü körüne savunuyorsunuz. nedir bu? aykut kocaman niye bu kadar destek görmüyor. tolunay kafkas? ertugrul saglam görüyor mu? samet aybaba 20 de oyuncu değiştirip forveti ikileyip fenere saraçoğlunda koydu. bu da sameti büyük antrenör yaparmı. bu kadar kolay mı?

Gökhan dedi ki...

kocaelı,sivas,bursa bi ara parlamıstır dogrusur ama ersun yanal ın butun takımları parlama yaptı bence parlamanın daha da otesıne gitti.mıllı takımın da nasıl içine etti zaten takım 2.sıradaydı o gıderken. genclerden ayrılmasının sebebi mıllı takıma gıtmesı.agucunden ayrılmasının sebebi genclere gıtmesı yanı kovulma gıbı bır durum da yok ortada.manisa nın kadrosuna bakınca oynattıgı futbol cok iyiydi.gokhan unal ın yerıne alabılecegı turk forvet var mıydı da almadı.g.birliği nde uefa da yaptıklarının yanından gcebılmıs mı baska biri.(denızlıspor u da rıza calımbay da 4.tura cıkardı ama oynanan oyuna bakınca aradakı fark acıkca goruluyordu)

Yorum Gönder

Ara