.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

21 Ocak 2009 Çarşamba

Galatasaray'dan Sivas'a Teklif

İki büyüklerin saha dışı manevralarını bir şekilde yıkıp eşit bir platform oluşumuna zorlaması camianın birinci görevi olmalı. Yoksa kadro istikrarını da sağlasan, iyi bir yönetimin de olsa nafile. Şartlar eşit değil. Bizim gemi durmadan su alırken nasıl mücadele edebiliriz ki? Şampiyonluk kupasının bir kulbunu biri tutmuş, diğerini öteki. Biri kendine doğru çekiyor, diğer kendine. Olan diğer takımlara oluyor. Antalyaspor'muş, Manisa'ymış veya Beşiktaş'mış hiç bir önemi yok. Sivasspor basın sözcüsü geçen hafta "İstenirse Galatasaray'la ligin ilk maçını İstanbul'da oynayabiliriz" demişti. Yesinler. Ankaragücü, Kasımpaşa karda kışta gidecek çatır çatır oynayacak benim Lincoln'üm Meira'm üşüyecek hasta olacak. Bunu da bizzat Sivas basın sözcüsü düşünecek. Gülerler adama. Sezon başında fikstür belirlenmiş, tarihler üç aşağı beş yukarı belli. Ses çıkartmayacaksınız sonra konuşacaksınız. Efendim, sporcu sağlığı önemli. Sporcu sağlığı önemliyse Sivas'ı at ligden. Madem bu kadar önemli ve bu kadar elverişsiz hava koşulları var. Madem bir yerlerde oynabilen sahalar var ve senin sahan da oynanamıyor o zaman lige alma o takımı. De ki, iklimi elverişsiz şehirlerin takımları liglere alınamazlar. Bunun çaresi başka sahada oynamak falan da değil. Öyle olsa haksızlık olur. Yada her takım her yere gider çatır çatır oynar. Bunun bir kuralı olur, Galatasaray geliyor diye kimseye ayrıcalık tanınmaz. Şimdi de Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel çıkmış kupa maçlarının ikisini de İzmir'de oynayalım diyor. Yahu bunlar ne kadar utanmaz adamlar. Size soran mı var arkadaş maçları nerede oynayalım diye. Galatasaray'ın sahası neresi? Sivas'ın neresi? Özel maç mı bu allah aşkına? Git bütün maçlarını İzmir'de oyna o zaman hasılat kazanırsın. Senin satmış olduğun kombinen bilmem nen var üstelik. Bu şartlarda bir yere gitmen mümkün değil de, bunu bile düşünmeden boş boş konuşuyorsun ya ona yanıyorum.

3 Yorum:

Gökhan dedi ki...

inanamıyorum bu 2 takımın yonetıcılerının yuzsuzluklerıne artık bir de uefa da olur da yoluna devam ederlerse artık gs nın erteleme maclarına hazır olalım derım ben

Ben yoneticilere katiliyorum. Sporcularimizin sagligi onemli. O yuzden direk PES'te yapsinlar maclari. FM de olur ama o cok komplike gelebilir.

haldun üstünel adete ergun gürsoyun yenilenmiş versiyonu. ayrıca son zamanlarda mahmut uslu ile yarışabilecek kapasitedeki en antipatik yönetici.

Yorum Gönder

Ara