.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Ocak 2009 Cuma

Bir Aydin Vardi N'oldu Ona?

Genelde bu yillar sonra sorulacak bir soru da, benim erkenden sorasim geldi. Bursaspor'a verdigimiz ama resti ceken Aydin Karabulut -ki muhtemelen Tuna Uzumcu, Fahri Tatan vb. gibi "gazeteden okudum transferimi" der sorulsa-, su anda kulupsuz. IMKB'ye su denmisti: ''Şirketimiz, Bursasporlu Yusuf Şimşek ile 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak oyuncuya 2008-2009 sezonu için 300 bin TL garanti para ve 25 bin TL maç başı ücreti, 2009-2010 sezonu için ise 700 bin TL garanti para ve 25 bin TL maç başı ücreti ödenecektir. Yusuf Şimşek'in sözleşme fesih bedeli olarak Bursaspor Kulübü ile futbolcularımızdan Tuna Üzümcü ve Aydın Karabulut'un sözleşme fesih haklarının devri konusunda anlaşma sağlanmıştır. Bununla birlikte şirketimiz istediği zaman 500 bin Avro ödemek koşuluyla Aydın Karabulut'u geri almak hakkına sahiptir. Yusuf Şimşek'in transferi ile ilgili sözleşmenin imzalanması ile birlikte, şirketimiz Bursaspor Kulübü'ne 300 bin Avro ve 15 Şubat 2009 tarihinde 100 bin Avro, 15 Mart 2009 tarihinde 150 bin Avro, 15 Nisan 2009 tarihinde 150 bin Avro ödeyecektir.'' Sozlesme fesih hakki Bursaspor'un, fakat Aydin Bursaspor'da oynamam diye resti cekmisti. Peki Aydin Bursaspor'a gitmezse 500 bin avroluk geri alma hakkimiz ne olacak? Hukuktan anlayan biri varsa aciklasin su durumu. Transfer donemi 2 Subat'ta bitiyor. Trabzonspor diyen var, Ankaraspor diyen var, 10 gundur baska da ses cikmadi. Almanya'ya donecekti bir ara kendisi, muhtemelen Ocak sonuna dogru "Aydin Hertha Berlin'de" diye bir haber okuruz. Nasil olsa memleketi Berlin. Ya da Hannover 96'ya gider artik. Ismine hep sempati duymusumdur zaten o takimin.

4 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

açıkçası ben aydın'ın tavırlarında da hep bir abukluk gördüm. paf takımında da bazı anormallikler gösterdiğini duyuyorduk.

şimdi çekmiş almanyaya gitmiş. gitmiş te giderek çözülecek bir problem değil ki bu. beşiktaş seni istediği yere satamaz tamam ama sen de kafana esince almanyaya gidemezsin.

onun bundan, bunun ondan farkı yok yani bence

purplepurple dedi ki...

sivil itaatsizlik iyidir aslında. yarın bir gün kendim ettim, kendim buldum, ama baş eğmedim diyecekse mük kemmel. ama beni harcadılar diye ağlayacaksa, jessie'nin dediklerine katılırım.

Gökhan dedi ki...

serdar ozkan a verılen şans bu adama verılseydi şimdi cok iyi bir sol açığımız olurdu dıye düşünüyorum yazık oldu bence aydın a bundan sonra da zaten beşiktaş ta oynamam diyor gitsin almanya ya kurtarsın kendini bari

Bence Aydin'in kafasina esince Almanya'ya gitme hakki varsa su anda var.

Sozlesme fesih hakkin devredilmis. Kime? Bursa'ya. Bursa'nin hocasi kim? Ertugrul Saglam. Haberin var mi transferden? Yok. Seneye ne olacagin belli mi? Hayir.

Besiktas'in mali degilim artik, s.kerim deyip ceker giderdim ben de.

Yorum Gönder

Ara