.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Ocak 2009 Pazartesi

BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SAN VE TİC. A.Ş

***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S.'NDEN GELEN YAZI: YILDIZ HOLDING A.S. (COLA TURKA) ILE SIRKETIMIZ ARASINDAKI 06.06.2005 TARIHLI SPONSORLUK SOZLESMESI, 2010/2011, 2011/2012 VE 2012/2013 FUTBOL SEZONLARINI KAPSAYACAK SEKILDE YILLIK 4.000.000 USD ARTI KDV OLMAK UZERE TOPLAM 12.000.000 USD ARTI KDV TUTARI UZERINDEN UC YILLIGINA UZATILMIS, AYRICA, SIRKETIMIZ FUTBOL TAKIMI OYUNCUSU VE KAPTANI MATIAS DELGADO 'NUN TUM IMAJ VE TRANSFER HAKLARI, YILDIZ HOLDING A.S.'DEN SPONSORLUK SOZLESMESININ UZATILMASI KAPSAMINDA ALINAN, VADELERI 2010/2013 TARIHLERI ARASINDA DEGISEN TOPLAM 7.750.000 USD TUTARLI YILDIZ HOLDING A.S. SENETLERI DEVREDILEREK ODENMEK SURETIYLE SIRKETIMIZCE TUMUYLE DEVRALINMISTIR. ***BJKAS***

9 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

7.750 USD = 5.800 Euro

ülker basel takımına 5.000 euroluk bir ödeme yaparak matias'ı beşiktaş'a verir.

Beşiktaş bugün bu anlaşmayla 5.800 euro Ülker'e ödeyecek.

bir şey anlayanınız var mı? delgado değer arttırmış vay anasını!

delgado kim? alman takımı 2,500 Euro verirken 5 milyon euroya transfer edilen bir oyuncu.

bugünün tarihi ne? 01.01.2009
anlaşmanın başlangıç tarihi ne? 2010-2011 sezonu. yani bu yılın sonu değil, sonraki yılın sonu.

olağan kongre ne zaman? 2010. bu anlaşma neyin nesidir o zaman? beşiktaş'ta hangi planların yapıldığını bundan net ortaya koyan başka bir yazı var mıdır bilemiyorum.

kirada oturduğunuz 2 ay sonra çıkacağınız eve yatırım yapar mısınız? demirören yapmaktan çekinmiyor. neden? çünkü evden çıkmak gibi bir niyeti yok

çünkü beşiktaş'ın "şimdi" paraya ihtiyacı var, ortasaha alacak 2013'e kadar göbekten bağlan cola turka'ya. ne ala memleket.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

senin tribünün bu tiyatroyu izleyecek sonra gökten bir adam inecek 50 milyon euro verip kulübü düzlüğe çıkaracak.

işte o yüzden tepkiliyim. bir demirören yetmez, arkamdakiler bir tane daha istiyorlar demiş nasrettin hoca...

Ya simdi acayip acayip dusuncelerdeyim. Delgado'nun transfer haklari satin alininca aklima "Herhalde sene sonunda gonderecekler sorun cikmasin" kanaati dustu. Sonra dusundum, "Benim bildigim Denizli'nin bu takimdan gondermeyecegi bir adam var o da Delgado" dedim. Denizli mi degisti, yoksa sene sonunda hakikaten Denizli mi degisecek?

Yok eger bu adamin transfer haklarini sadece "oylesine" aldiysan, sponsorluktan kazandigin 12 milyon dolarin 7.75'ini buraya harcamanin alemi ne?

Biri bana bu durumu aciklasin.

yuki the zorba dedi ki...

inanilmaz, inanilir gibi degil... Ellerim titriyor sinirden, bu nasil bir anlasmadir, neler donuyor siyah ve beyaz uzerinde!!! Nasil ibra edilir bu adam...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

işin en komik tarafı, bu transfer gerçekleşirken "tamam 5 milyon euro büyük bir rakam, ama olsun ülker ödüyor zaten" denmiş olması.

spirit dedi ki...

çok sığ bir zeka kullanılmış burada.

"hem delgado'nun bonservisini aldık, hem de üzerine para aldık; ne karşılığında? 3 sene adını formaya yazacağız."

hakkaten de böyledir bu.

aa, bak boyle bakinca cok mantikli. ben iq'yu dusurtuyorum hemen, 4 yillik ekonomi egitimimi de atiyorum cope, hatta o yetmez dort islemi de direk sildiriyorum. eblegim ben eblek.

adamlar haftada bir delirtmezse bizi yetmiyor yahu. delirdik zaten yildirimcigim, daha fazla uzerimize gelme.

repLanigre dedi ki...

odenen paranin 5m eurosu transfer haklari, 800k eurosu da delgado'nun imaj haklari heralde, oyle diyor ya aciklama "tüm imaj ve transfer haklari"

delgadomun imajindan benim anladigim ensesinden uzattigi lüle saçlari, bir de faulu yiyince tir carpmis gibi abartili ucuslaridir, 800k euro'da etmez bence.

umraniye meydan'da doner durum yerken "come estas amigo delgado" diyince de "hoo?" diye bakiyor ayriyeten adamin yuzune, ne imaji allasen :)

abi biz fm oynarken klubun kasasindan 50bin euro gidicek diye dandik antrenorleri kovmaya kiyamiyoruz, lak giye sponsor gelirinin 5.8m eurosunu delgado'ya gomduk mu simdi harbiden ya? yusuf'un da saclar uzun, onun imaji yeterdi bize sezon sonuna kdr :p

Yusuf'un sakali var ondan kistasa uymuyor. Delgado daha bir Baby Face. Ama dersen ki Ibrahim Toraman ile Yusuf'u sentezleyip sesi iki ton inceltirim; o zaman olur iste imaj cuk diye. 800 bin euro'dan pahaliya gelir yalniz bu islem.

Yorum Gönder

Ara