.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Ocak 2009 Cuma

Basinda Galatasaray

Ya su haberi okuyup anlayan var mi? Arda, Man. City´ye transferi gerçekleşmeyen Kaka ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Aslan’ın genç yıldızı Arda, 150 milyon Euro’yu bulan bir bedelle Manchester City’ye transferi son anda gerçekleşmeyen Kaka ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 21 yaşındaki futbolcu, “Ben Galatasaray örf ve adetleriyle büyüdüm. Bizim kültürümüzde önce işini yaparsın. İyi çalışır, bir şeyleri hak edersin. Para bir şekilde seni bulacaktır” ifadesini kullandı. Galatasaray camiasının bir parçası olduğunu vurgulayan Arda, “Burada büyüdüm ve hem ülkem hem de formam için elimden geleni yapıyorum” açıklamasını yaptı. Sarı-Kırmızılı futbolcu, bir gün Galatasaray’dan ayrılması gerekirse, bunu kesinlikle kulübün menfaati için yapacağını da sözlerine ekledi.

Lan neresi carpici, neresi Kaka bunun? Arda'yi manset yapalim diye kasilmaz ki bu kadar?

Besiktas'in haberi de bu:

"Beşiktaşlı bayan basketbolcu çıplak pozlar verdi

Beşiktaşlı basketbolcu Milica Daboviç, FHM Dergisi'nin Şubat sayısına soyundu." Yahu desene "Milica Dabovic, gecen hafta FHM'e soyunan Carlene Aguilar hakkinda carpici aciklamalarda bulundu!" diye, Arda-Kaka'dan ne farki var?

3 Yorum:

ardayla ilgili bir başka haber de arda'nın filistine yardım için hazırlık maçı fikrini ortaya atmış olması..göz göre göre bir metin oktay fenomeni yaratılmaya çalışılıyor ben ona yanıyorum, bu başarılı pazarlama çalışması için tüm basını ve galatasaray camiasını kutluyorum..

Gökhan dedi ki...

aynen katılıyorum boylesıne sevimsiz ve antipatık bir futbolcu sanki melekmiş gibi gösteriliyor ve herkese arda nın tum turkıye nın geleceği oldugu fikri dayatılmaya calısılıyor adamın son gs-bjk macında kendını yere attıktan sonra yaptıgı haraketle bıle fair-play e uygun haraket ettıgı soylendı daha ne olsun zaten

Gürcan Ulusoy dedi ki...

arda turan, tuncay şanlının gittikten sonra boş kalan koltuğuna oturtuldu.

forma reklamlarında o sakallı hali, konuşmaları. ne kadar komik değil mi. bir imaj ürünü olunca sahada hafif sakallı halin, hafif berduş halin prim yapıyor.

arda'nın da puanlarının çalınması dileğiyle...

Yorum Gönder

Ara