.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Ocak 2009 Çarşamba

FTK Çeyrek Final 1. Maçı: Antalyaspor 0-2 Beşiktaş

Stat: Antalya Atatürk Stadı
Hakemler: Deniz Çoban, Baki Tuncay Akkın, Erhan Sönmez, Fethi Serkan Koçak (4. Hakem)
Antalyaspor: Ömer, Uğur, Vahap (Dk. 41 Hakan Özmert), Yalçın, Şenol, Ertuğrul, Zitouni (Dk. 46 Volkan), Sedat, Fatih Ceylan, Djehoua, Tita (Dk. 86 Abdullah)
Yedekler: Hakan, Ahmet, Fevzi, Abdullah, Volkan, Fatih Arat, Musa
Teknik Direktör: Mehmet Özdilek
Beşiktaş: Rüştü, Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Sivok (Dk. 69 İbrahim Üzülmez), Ekrem Dağ, Cisse, Serdar Özkan (Dk. 77 Tello), Uğur İnceman (Dk. 83 Erkan Zengin), Holosko, Bobo
Yedekler: Hakan Arıkan, Seric, Erkan, Nobre, Tello, İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek
Teknik Direktör: Mustafa Denizli
Goller: Bobo (Dk. 17 – Dk. 61 p.)
Sarı Kart: Sivok (Dk. 40), Sedat (Dk. 40), Uğur Kavuk (Dk. 61), Serdar Kurtuluş (Dk. 76), Yalçın (Dk. 90)

24 Yorum:

Adsız dedi ki...

şimdi aşağısı çok sıkıştı. beautiful ardeşim rahat görsün diye. buraya kopyalayım. tipik cem dizdar yazısı..

-----
geçen gün beşiktaş-eskişlehir maçına gittim. kapalının sağındaki yerimi aldım. baktım herkes orda. çarşı beste yapmış. güldük eğlendik. o esnada holosko vurdu top denize gitti. 2. yarı başladı.. takılıyoruz tribünde. aaa delgado penaltı kaçırdı.. son 10 dakka makara yapıyoruz gene. yok böyle taraftar yok böyle tribün.
maç bitti arkadaşlarla şair nedime yürüyoruz. bir de baktım ÇARŞI NÜKLEERE KARŞI yazısı.. güldük eğlendik..

--------

ee maç noldu dicen. adam böyle işte.

Adsız dedi ki...

ben şey dicektim. ekşisözlükte bir fitneci var. güzek beşiktaş yorumları yapıyor onu niye almadınız buraya. fitneci fitilci mi ne öyle bişiy işte.

ooo,, bak iyi sordun...fitneci gelcek abi.o da ankaradan, ama şu an askerde izmirde. artık mayıs sonu işallah..

Adsız dedi ki...

sen askerlik yaptın mı freak. yapmadıysan şimdi iyi fırsat hazır kriz mriz. gidersin askere devlet verir yemeğini giysini ayakkabını. ben izindeyim bu arada sabaha kadar takılırım. bugün karımın ölüm yıldönümüydü shrek. dertliyiz biraz.

askerliği küçükyalıda yaptım da abi, başın sağolsun,çok üzüldüm valla.

Adsız dedi ki...

sağol kardeşim. 4 sene oldu ama. 2005 te. sen iyi yere düşmüşsün ben diyarbakırda yaptıydım jandarma olraktan.

ben askerdeyken antalyaspor başkanının oğlu vardı acemilikte. tesadüf işte. aynı birlikteyidk. sonra adamı kısa dönem edirneye şutladılar beni diyarbakıra. bu hafta yenelim de çınlasın kulakları tertibin..

benim acemilik izmir, usta küçükyalı,denizciydim..

evet abi kulakları çınlasın diyerekten, konuyu bağlayalım artık, üç tane antalya maçı var önümüzde, senin tertibin kulakları patlatabiliriz bu süreçte..

Adsız dedi ki...

barbaros hayrettin paşanın torunuyum diyon yani. apo yakalandığı zamanı hatırlıyon dimi. ben o zaman ordaydım.. haber geldi protesto yapacaklar diye bi gittik. bir sürü insan hepsi de kadın çocuk. özel harekat polisi bi girişti bunlara . pat küt çat pat falan. tam ekşın yani oralar. hatta o dönem iyiydi bile. 99-2000 senelerinde askeridm ben. en sessiz zamanlardı.

valla ben güvenmiyom takıma bizim kulaklar patlamasın sonra. al işte denizli maçı. adamlar dikkatli olsa zapo atılınca 10 çok rahat 1-1olabilirdi. antalya da aynı ayarda takım.

bende bi ekşın yoktu ya, bi tane askerlik anısı anlat desen anlatamam, ama maçları izliyodum o güzeldi. tigananın ilk yılı, kupa maçları,fenerin denizli maçı..askerlik deyince aklıma bunlar geliyo:)

abi bi yerlere daha yazmıştım, böyle takımlara karşı berbat oynasak, 2-0 geriye düşsek, 10 kişi de kalsak kazanıyoruz. ama diğer maçlarda da iyi oynasak da kaybediyoruz. benim kafamdaki plan trabzon maçına kadar üstüste kazanıp özgüven kazanmak ve trabzon maçı ile de bu seneki büyük maç sendromunu yenmekti ama son oyun umudumu kırdı açıkcası

Adsız dedi ki...

valla bizde anı çok askerlikten de hassas konular bunlar shrek. şimdi yazsak ergenekoncu diye alırlar bizi içeri :)) bizim askerlik bol stres bol dayaktı.. dayak yemedik tabi. öyle hırgür gidiyordu. yalnız orda işler tv den görüldüğü gibi değil.

ben askerdeyken toşaktı teknik direktör . del solar falan vardı..

sen şimdi delgadoyu seviyorsan kesin del soları da seviyondur. aynı tip. zaten ikiz gibiydi bunlar. sonra ohen alpay oktay şifo vardı ertuğrul vardı. amokachi. askerden geldim alayı gitmiş. alpay fenere oktay siirte ertuğrul samsuna amokachi kabilesinin yanına. çok fena dağıttık o sene takımı. seba nın son sezonu işte.

Hakan
Serdar-Toraman-Zan-Uzulmez
Sivok-Ugur
Ekrem-Yusuf-Tello
Bobo

Cok fena ilk 11 sallarim. Gerci Denizli "Yahu zaten ligde cacik olmayacak, bari kupaya asilalim" deyip daha ciddi bir kadroyla da cikabilir.

ergenekon burada, savcılar nerede:) yok ya delsolar, teknik ön libero diye gelmişti, zübeyir baya ekolüdür onun devamı, delgadodan daha güçlü ama daha az topla yumuşaklardı. sellami de vardı o kadroda, o da teknik liberoydu güya ama ne delsolar nje sellami bişi yapmışlardı..ohen de çerçeveyi görünce çakardı golünü ama, sorun şu ki o kadar yavaştı ki, bir siyahi oyuncunun o kaadar yavaş olmasını bir türlü kabullenememiştim. ha bir de şimdi cisse var o da dünyanın en zayıf afrika kökenli fransızı..ulan biraz biyolojik kökeninizin hakkını verin bee..o kadroda bi hikmetle salih vardı, o salihin samsuna bi golü vardır, jenerik olmuştu trtde ama sonra ne oldu bu adamlar bilen yok, özkaynak özkaynak, altyapıya torpille mi adam alıyolar, şöle hadi yeteneklisini geçtim,fiziği ile idare edebilecek biri bile çıkmıyor.

shely kadroya iki tane kaleci alacak kadar alternatifsiz kaldık, o yüzden hem çaresizlikten hem de sistemin özümsenmesi için as kadro ile çıkacak denizli bence..bu arada cümleten iyi geceler diyim bu vesileyle.esen kalın:)

Adsız dedi ki...

bak şimdi özkaynak dedin sana birşey anatayım shreak.. şimdi zamanında o kolej takımı vardı ya .onu hep sebaya mal ederler ama aslında o takım meshmet üstünkaya zamanında kuruldu. altyapıyı kuran mehmet üstünkayadır. 84 te seba gelince. acaip bir altyapı buldu elinin altında. sebanın asıl olayı bjk yi zenginleştirdi. şeref stadından kurtardı. çilekli tesisleri bjk plaza fulya falan hep sebanın eseridir. ama altyapı mehmet üstünkaya nın. bu arada sinan engin de altyapıdan. sinan çok iyi topçuydu ama. sol açıkta tank gibi giderdi. o zaman da şişkoydu ama oynadı mı oynuyordu. durdurması zordu yani. milne gelince şutladı sinanı ankaragücüne. fikret vardı. benim en sevdiğim oydu. fikret ortada oyunkurucuydu. tam böyle oğuz gibiydi. oğuzu bilirisn fenerden. sonra milne metinle papaz oldu. millet açlık grevi yaptı çarşıda. çocuktuk o zamanlar. milne ye kılım ondan biraz. ama en güzel yılları da milne yaşattı.

Adsız dedi ki...

oncelikle basin sagolsun kerim kardes.

ozlemisim valla freak'le senin muhabbetleri. napiyosun nasi gidiyor?

Adsız dedi ki...

ooo bilalciğim. sen hayattamısın ya. bosna hersekte misin hala. biz napalım . kanser olmaya devam bjk ile. sen nasılsın. koptun gittin buralardan. zamanında sen ben jessie çevirirdik buraları. jessie şimdi büyüttü işleri..

Adsız dedi ki...

evet kerimcim bosnadayim hala. yazin 1 ay istanbuldaydim ama ondada belim rahatsizlandi yattik hep. ugrayamadim kusura bakma.
evet dogru diosun biz cevirirdik. jessie isleri buyutmus iyi olmus ama. zaten en cok konusanlarda sen varsin.ben biraz ara vermistim bu internet olayina sen devam etmissin. neyse kanser olmaya devam diyosun. denizli maci neydi oyle ama bence icerde mac kaybetmeyiz kerim.sifoda sorun cikarmaz bize bu hafta. enteresan islere devam. bu arada sana bir soru, sence sivas sampiyon olabilir mi?

bu arada cem dizdar hakkindaki yorumlarina bayildim. yuzde yuz haklisin.

cem dizdar-feridun duzagac-ibrahim uzulmez-gokhan zan-yildirim demiroren (eksikleri sen yaz kerim)
size besiktasta yer yok..

Adsız dedi ki...

ulan troy musun troll musun nesin, bu hakem barosu nasil atmaz oyundan baros fuck you deyince farkli bi anlam mi tasiyor aq?!

Adsız dedi ki...

aslanım sivas ya bu gs nin olayı lincoln müş başka bişiy. yok. balili bir girdi cimbom tıııııııısssssssssssssss

FEDERAYON UYUMA CİNCONA SAHİP ÇIK

muhtmel kadro soyle (4-3-3)

kalede rustu

defans s.kurtulus, zan, toraman, ekrem

orta uclu ugur, cisse, sivok

sag cizgi holosko, sol cizgi s.ozkan

ilerde bobo

simplextablosu dedi ki...

bobo ortasahadan gelip aldığı topu ceza sahasının yayından içeri katetmekte olan serdar özkan'a düzgün bir pasla gönderdi. ardından serdar'ın o pozisyonda topu ayağına dolaştıracağını tahmin ederek koşarak peşinden ceza sahasına girdi ve önünde kalan topu düzgün bir sol ayak vuruşu ile ağlara gönderdi. durum şimdilik 0-1. dakika 20.

Serdar Ozkan'in yerine koy Tello'yu, Zan'in yerine de Zapo'yu; al sana yillardir ozlemini cektigimiz ideal kadro. Sivok'un varligi ile Cisse ile Ugur'un ne kadar rahatladigini, yaraticiliklarini nasil kullanmaya basladiklarini gormek de ayri bir guzel.

Ha, Yusuf kondisyon kazanir ya da Delgado iyilesir sonra bu uclu gene bozulur, ama bugunleri de gorduk ya, yeter.

bu türkiye kupası kadar gereksiz bişey yok, bu sene 5. maçımız, 5te 5 yaptık ama hiçbir önemi yok, kupayı alsak bile sallanmıyo zaten türkiye kupası, ama elenirsek yer yerinden oynar.en iyisi her sene bol genç adamla oynamak kupada..

Gökhan dedi ki...

denizli macına gore cok daha rahat seyrettim maçı bu guvenı veren de sivok un yanındakı adamların o mevkıye uygun adamlar olmasıydı ugur-cisse den en azından birini sureklı orada oynatmamız lazım sivok la beraber rahat etmemız için artık hralde denızlı de lıgın sonuna kadar 4-3-3 oynatacak bu da bellı oldu gibi sivok-ugur-delgado üçlüsü takımın en yuksek potansıyellı orta sahası olur bana gore tabi ilerde de serdarozkan ın yerıne tello cok avantajlı bir skor aldık rovansta da rahatlıkla bazı denemeler yapabılır bu sayede denızlı denızlı macında azalan ınancım bu macla biraz olsun arttı zaten yıllardır da bole oluyor biraz top oynadık mı havaya giriyoruz bir kotu sonucta dagılıyoruz ayrıca bobo yu da begendım ilk yarıdakı hatta gecen senekı gibi isteksız degıldı aslında nobre nın degıl de holosko nun yerınde onu deneyebılırız

Yorum Gönder

Ara