.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Ocak 2009 Cumartesi

17.Hafta Besiktas 1 -0 Denizlispor

MAÇIN AYRINTILARI Stat: BJK İnönüHakem: Selçuk Dereli, Muharrem Yılmaz, Hüseyin Fidan, Gökhan GÜneşer (4.) Beşiktaş: Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, Zapatocny, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem Dağ, Serdar Özkan (Dk.46 Cisse), Tello, Holosko (Dk.82 Serdar Kurtuluş), Yusuf Şimşek (Dk.73), Nobre Yedekler: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Cisse, Seric, Uğur İnceman, Erkan Zengin, Korcan Çelikay Teknik Direktör: Mustafa Denizli Denizlispor: Cenk, Couto, Çağlar, Caner (Dk.70 Güray), Tomas, Emin, Zafer (DK.46 Lietava ), Feridun, Musa (Dk.80), Roberts, Kratochvil Yedekler: Carlos Alberto, Engin, Güray, Lietava, Okan, Fatih, Braga. Teknik Direktör: Ümit Kayıhan Gol: Kratochvil (Dk.28 Kendi kalesine) Sarı Kartlar: Tello (Dk.41), İbrahim Üzülmez (Dk.60), Yusuf (Dk.68)Musa (Dk.33), Zafer (Dk.37), Emin (40) Denizlispor Kırmızı Kart: Zapatocny (Dk.77)

28 Yorum:

Adsız dedi ki...

berabere biter.

Adsız dedi ki...

@purplepurple

sen boşnak mısın abi ?

Gökhan dedi ki...

farklı kazanırız diye düşünüyorum ancak trabzon macında gercek gucumuzu gorebıleceğiz

Adsız dedi ki...

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER

stfud dedi ki...

ya bu adsızların yazması engellense iyi olur.'adsız'ın arkasına saklanarak laf söyleyebiliyor böyle kişiler.isimlerini yazıp söyleyemiyorlar.g.tleri yemiyor heralde.

Bence bu blogda insanlar, rahatsiz edici dozda olmadigi surece, masturbasyon yapabilsinler. Biz de gulup gecelim.

Maca gelirsek, Besiktas'in bu sene ligin altindaki takimlara karsi gosterdigi performansa bakarsak galibiyet beklemek normal. Yalniz Nobre'nin sakatligi beni dusunmekte; tabii bir de sadece bu tur maclarda cilgin atan Delgado'nun olmamasi. Yusuf'un sakatligi ise ilginc bir haber. Belki de kader bizi uclu direncli ortasaha oynamaya yonlendirecek, her ne kadar disaridan mudahaleler olsa da.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

nobre yusuf oynuyormuş maçta. günün haberi

Gürcan Ulusoy dedi ki...

http://www.ntvspor.net/Pages/31826.ASP

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

deneme yaptım.

ilk 5 maçta 5 galibiyet almazsak şampiyon olamayızz

sözlükte kadro yapmaya çok utanırdım, şu bloğun en sevdiğim özelliği gönlümce kadro yapmama fırsat vercek olması..işte denizli maçı kadromu açıklıyorum:)

**********rüştü*********
serdar zapo toraman ekrem
*****cisse sivok tello****
***********yusuf********
******holosko nobre*****

Gürcan Ulusoy dedi ki...

mükemmele yakın kadro

ama nobrenin yanına sadece 5 yıldız koymuşsun o olmamış.

nobre ile prensipte anlaşmışız bu arada..

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=102&go=141105

Gökhan dedi ki...

keşke ole bi kadroyla cıksak ama bana sivok tek basına ortasahada mucadele etmek zorunda kalacak gibi gelıyor
bence denızlı bole cıkar maca
rustu
serdar-toraman-zapo-uzulmez
ekrem-sivok-yusuf
holosko-nobre-tello

geldıgınden beri fb macı hariç sureklı ortada nobre sagında holosko solunda tello yu oynatmayı dusundugunden yıne ole yapar bence gerçi bu macı hangı 11 cıkarsa cıksın alırız ama zor maclarda yıne kanser oluruz heralde

Gokhan'in dedigine yakin kadro bekliyorum bende, Werder Bremen macinda da benzer bir dizilis vardi. Ilerleyen dakikalarda duruma gore Ugur Inceman da dahil olabilir oyuna Ekrem herhangi bir beke gecip.

purplepurple dedi ki...

kaleye hakan arıkan'ı isterdim. bu adamda maya var gibi duruyordu, en talihsiz maçlarda kalede o vardı. rüştü maç kurtaracak dönemleri geride bırakalı çok oldu. artarak denensin diyorum.

serdar kurtuluş'un tigana dönemi ön libero oyununu çok özledik, keşke orada ısrar edilse. daha çok ısrar edilse, hep ısrar edilse.. ,

boşnak mısın diye soran arkadaş; doğrudur. kendim boşnak değilsem bile büyükdedelerim, nenelerim bosna göçmeni.

Adsız dedi ki...

**********rüştü*********
serdar zapo toraman ekrem
*****cisse sivok tello****
***********yusuf********
******holosko nobre*****

bu takım iyi ama bir itirazım var. ekrem ortasahada tello sol bekte oynarsa daha iyi.

bu hafta sivas-gs fener trabzon. hepsi birbirini yiyecek. tahminim fener yener. sivas-gs tipik beraberlik maçı. biz denizliyi yenip zirveye yaklaşalım.. yok yenemezsek zaten lig biter bizim açımızdan.. zaten üst sıralardaki takımlara hep yeniliyoruz yıllardır. bu tarz maçları da boş geçersek uefa ya bile gidemeyiz bu sene.

Adsız dedi ki...

ayrıca ortasahada serdar değil uğur inceman denenmeli. uğurda ısrar edilmeli.. serdar 2 senedir top oynamıyo. tipik türk futbolcusu. çok güzel başlangıç ardından yatış. serdar özkan da öyle ibrahim akında öyle...

Adsız dedi ki...

benim takımım da şöyle..

hakan arıkan

toraman-zapo-sivok-x
ekrem-uğur-cisse-tello
nobre holosko

x yerine i.üzülmez hariç kim olursa olsun

x yerine aslında telloyu çekip sol açıkta aydını isterdim. ama malumunuz girmeyelim o meseleye. toshack zamanını hatırlıyorsunuz değil mi. nihat kahveciyi bulup çıkartan toşak tı. ve nihat 19-20 yaşındaydı. bugün ispanyanın yıldızlarından. eğer tigana yada toşak olaydı. aydın da o tarz bir gelişme gösterirdi.

türkiyede bi hastalık var,teknik bi defansif adam varsa, onu öyle bir pohpohluyoruz ki bi daha adamdan defanif anlamda yararlanma şansı kalmıyor. halbuki bu adamların olayı hem defans adamı hem de hücum yapabiliyor olcakken bir de bakıyoruz appiah kendini 10 numara sanıyor, kleberson keza öyle, tello sol bekte oynayınca sorun çıkartıyor. halbuki biz telloyu sol bek diye aldık, bence de sol bekte oynamalı ama artık bu saatten sonra geçmiş olsun..

cüneyt sağ beke toramanı koyma be abi:)

Adsız dedi ki...

@beautiful freak

evet ama bence serdar dan iyidir. benim görüşüm. serdar k mı torman mı dersen toraman. toraman hayranı olduğumdan değiş. kadro yetersiz işte. aslında sivasın sağ-sol bekleri gayet iyi. yazın düşünülmeli. serdar da sağ bek değil toraman da.

Adsız dedi ki...

fanatikten baktım şimdi sivas maçında lincoln servet meita yok. sivas alabilir bu maçı ve alsın. şampiyon olcaklarından değil gs yi çelmeleinler. zaten sivasın da trabzonunda nefesi kesilir 25. haftadan sonraa.

Bu arada 3'lu defans oynanacaksa bu macta oynanir diyerek:

Rustu
Toraman-Sivok-Zapo
Ekrem-Ugur-Cisse-Tello
Yusuf-Holosko
Nobre

gibi bir alternatifi de unutmayalim diyorum. Denizli bu, sagi solu belli olmaz.

simplextablosu dedi ki...

oh.. güneşli bir cumartesi. hafif serin. az sonra kazana doğru yola çıkıcam. akşam inönüde sevgiliyle randevu var.
heheeyyy...

Gökhan dedi ki...

berbat top oynadık bana gore denızlı gibi bir takıma karsı bu kadar kotu oynayınca insan ister istemez umutsuzluga kapılıyor bir de tabi artık iyice can sıkan kırmızı kartlar var son 7 macta 5 kırmızı kart gorduk ve cisse nın kı dısında hiçbiri oyun gereği degıl takımda inanılmaz da bir disiplinsizlik de var cok kopuk kopuk oynuyoruz devre arası da takıma hiç yaramamış hatta kotu bıle olmus denızlı ılk geldıgınde puan kaybetmemıze ragmen sivas-kayseri-bursa maclarında oynanan oyun cogunlugu tatmın etmıstı artık dogru duzgun bir oyun da oynadıgımız yok ankaraspor macıyla bırlıkte en cok umutsuzluga kapılmama neden olan mac ldu bu sezon için bu maç

Adsız dedi ki...

rezil bir maç daha... kendimizi kandırmaya devam..

Adsız dedi ki...

beşiktaş en son ne zaman çok güzel bir futbol oynayıp maç kazandı. hatırlayanınız var mı ?. çok merak ediyorum cevapları. en son ne zaman güzel bir futbol oynayıp kazandık. hepsi dahil. lig, avrupa, türkiye kupası

Bu mac kotu bir oyun olsa da, ben takimin sahada hangi amacla oldugunu anladim. Dizilisi anladim, oyun planini anladim (ama begenmedim), oyuncu degisikliklerini cok yerinde buldum. Sanirim benim icin bu macin anlami o. Oyunu begenmesem de, sahada ne yapilmak isteneni anladim, mutlu oldum. Ve cogunlugun aksine umutlandim.

Yorum Gönder

Ara