.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Şubat 2009 Pazar

TSL 18.Hafta Besiktas 1 -0 Antalyaspor

Stat: BJK İnönü Stadı
Hakemler: Tolga Özkalfa, Cem Satman, Nihat Mızrak, Taner Gizlenci (4. Hakem)
Beşiktaş: Rüştü, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan İbrahim Toraman, Ekrem Dağ, Serdar Özkan (Dk. 46 Holosko), Cisse, Sivok, Tello (Dk. 90 Uğur İnceman), Yusuf Şimşek, Nobre (Dk. 75 Bobo)
Yedekler: Hakan Arıkan, Uğur İnceman, Erkan Zengin, İbrahim Üzülmez, Bobo, Holosko Teknik Direktör: Mustafa Denizli
Antalyaspor: Ömer, Yalçın, Şenol, Zitouni, Sedat (Dk. 68 Korhan), Djiehoua (Dk. 85 Ahmet), Ertuğrul, Uğur, Fatih Ceylan, Tita, Musa
Yedekler: Ahmet Kuru, Fevzi Elmas, Abdullah Çetin, Burak, Korhan, Volkan Arslan, Fatih Arat
Teknik Direktör: Mehmet Özdilek
Goller: Rodrigo Tello (Dk. 32)
Sarı Kart: Ertuğrul Arslan (Dk. 65)

7 Yorum:

Gökhan dedi ki...

asla puan kaybetmememiz gerekn maclardan biri. zaten inönü de lig sonuna kadar en kotu ıhtımal 1 beraberlık falan almamaız gerekır.savunmada baya eksıklerımız var bu biraz can sıkıcı.kurtuluş ve ekrem oynamazsa toraman-zan-sivok-uzulmez den baska bi alternatifimiz kalmıyor ki bu da hem bekleden hucum için hiçbr sey beklemememiz gerektiğini gösterir hem de sivok u verımlı oldugu yerde degıl stoperde gorecegımız anlamına gelır
onlerınde cisse-ugur-yusuf gibi bir uclu ılerde de tello-nobre-holosko(bobo) olacagını düşünüyorum.ciddi eksıklerımız var ama en azından zayıf bir rakıple oynuyoruz. kupa macındakı kadar kolay olmasa da kazanacagımızı düüşnüyorum.

stfud dedi ki...

bobo niye yok anlayan var mı?

tello'nun, alex'e ve gokhan unal'a cevap verircesine attigi gole kadar zorlansakta golden sonra stresimiz azaldi ve daha rahat oynadik. pozisyonlari yine bulduk ama degerlendiremedik. serdar ozkan hakkinda herkes hem fikirdir heralde. iki haftadir alinan 1-0 lik skorlar kisir gibi gozuksede takimin ozguveni icin bence cok onemliydi. simdi cok onemli bir viraja giriyoruz. konya deplasmani, icerde trabzon ve antep deplasmani.

ayrica ibb'li ekrem'e bobo'dan selam soylerim..

Adsız dedi ki...

küme düşmeye oynayan takımlara karşı içerde iki tane 1-0. biri kendi kalesine biri ayda yılda olcak bi gol. yok beyler yok. iş yok bizde...allahtan rakipler de yamuk . biraz potaya girdik. trabzon maçı belli edecek..

Adsız dedi ki...

nobre hıyarı da zırıl zırıl ağlamış. taraftar boboyu istiyor diye. ulan gerizekalı biz şampiyonluk istiyoruz. derdimiz sen yada bobo değil.

sen gol atamazsan adamlar boboyu da çağırır babasını da çağırır..

Gökhan dedi ki...

denızlı macına gore biraz daah derli toplu oynadık ama kupadakı antalya macı kadar da kolay olmadı belkı bu mac moralı de yuksek oldugu için bobo ılk11 de baslayabılırdı ki tam ılk yarı bobo girecekken gol geldı bu yuzden oyuna gırmedı denızlı macından daha cok pozisyonumuz vardı.ernst in gelişiyle savunma sıkıntılarımız iyice azalacaktır.konya(3)-trabzon(3)-g.antep(1) puan alsak iyidir diye düşünüyorum.sonra da sivas macıankadar 3 mac 9 puan aldık mı tamamen potaya girdik demektir

Adsız dedi ki...

enteresan işler yapıyorsun gökhan..

denizli antalya bunlara karşı derli toplu oynamazsak kime oynayacağız. neyse sabır diyelim. 26. hafta dedi m.denizli. 26. hafta görecekmişiz gerçek beşiktaşı.. kaldı şurda 8 hafta yani 2 ay..bir halt çıkmazsa tenekeyi bağlarlar denizlinin kuyruğuna. çok adamı yedi bu yönetim. T-REX bunlar. insan eti yerler. tyranasaurus rex yani.

Yorum Gönder

Ara