.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

8 Aralık 2008 Pazartesi

There is A Light That Never Goes Out


Biz de 2'de 1 aynı şeyi yapıyoruz. Fenerbahçe maçlarından sonra bir de bakmışız, dağılmışız. Şimdi ne arabesk bir biçimde "sevinmedik için sevmedik" deme zamanı ne de birilerini ıslıklama, yuhalama, yeter deme zamanı..Sessizlik 2010'a kadar Beşiktaşın en çok ihtiyaç duyduğu şey. Bu açıdan Beşiktaş yönetimini ve teknik direktörünü kutlamak gerekir ki geçmiş senelere nazaran daha sessizler, madem krizi yönetemiyolar bari kriz çıkarmasınlar..Taraftara ise diyecek birşey bulamıyorum artık. Cumartesi gecesi Delgado'ya yapılanlardan sonra, Beşiktaş taraftarı hiçbir yerde taraftarlık müessesesinin neferiymiş gibi konuşmasın.Yine de tüm olanlara rağmen, ben hala umudumu diri tutarak, bu adamı ve arkadaşlarını izleyeceğim kalan haftalarda. Olursa olur, olmazsa da yapacak birşey yok, karşılıksız aşk yaşayan Umut Sarıkaya kadar sitem edebilirim ancak..
"Ulan Efeyi dedem de sever, yakışıklı, zengin cocuk, beni sevsene."

8 Yorum:

Adsız dedi ki...

boşver. beşiktaş en az 10 sene bizim umut ettiğimiz durumun yarısı kadar düzelemeyecek. ki ben, içerden sadece bazı ufak şeylerin detayını bilen biriyim, öyle çok önemli bilgileri olan biri değil.

Adsız dedi ki...

ya işte böyle shrek efendi. istersen araştır bul. ben dediydim bu takım bir yenilsin tepetaklak gider diye. al sana havyanların taşak malzemesi olduk. yapacaklar tabi yapmasınlar mı ? bu yönetim oldukça bjk şampiyon olmaz olamaz. sen hala sönmeyen ışık gitmeyen ışık. ne o jenaratör mü taktın fakirhaneye. hayırllı olsun. ben fener deplasmanına gittim. gördüğüm ışık mışık değil bilakis karanlık

Adsız dedi ki...

shrek gs maçına ne diyorsun. gene yenilir miyiz ?

Adsız dedi ki...

kerim seni seviyorum kardeşim..beşiktaşı da en çok senin gibi adamlar yüzünden seviyorum..

Adsız dedi ki...

ben de seni seviyorum da gs maçı nolcak.

"ben nerden bilim a. koyim müneccimmiyim " diyorsun sanırım. eh haklısın valla. olacağı şu. yenileceğiz.

Adsız dedi ki...

ya sen 27 yaşında değil miydin. o fotoğraf lise 1 den galiba. bıyıklar yeni terlemiş gibi.))

Adsız dedi ki...

şimdi müneccimlik değil de türkiyede takımlar arasında öyle uçurum yok, on gün önceden maçların gidişini ve sonucunu tahmin edebilecek kadar. maç haftasının sonuna kadar beklemek lazım,hem bizim cezalılar falan da olacak, onların da sakatları olabilir.. o zaman netleşir bişeyler ama bu sefer fener maçının tersine rahat olmayacağız. ya kazanmalı ya kazanmalı bir beşiktaş var, içimde bir umut galatasaraya patlayacak bu takım diyor ama elde de patlarsa şaşırmam..

Adsız dedi ki...

ben yarın maçtayım. kombinem yok ara sıra gidiyorum maçlara ama böyle zamanlarda beşiktaş maçlarına gitmek daha çok hoşuma gidiyo benim. bi gün olur da küme düşer beşiktaş; ben yine giderim alkışlarım orda oynayanları, hiç umurumda değil. hepimiz kızıyoruz, küfür ediyoruz, bağırıyoruz ama ne yapalım yani bu saatten sonra takım değiştirecek halimiz yok=)
şampiyonluk bu sene de zor ama belli de olmaz ligin haline baktığımızda. Kısfmet =)

Yorum Gönder

Ara