.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Aralık 2008 Perşembe

Utandırdınız, Umutlandırın..

Utandırdınız derken aslında sadece kendimi kastediyorum, bir de belki Jessie de utanmış olabilir, bilmiyorum..Fenerbahçe maçına kadar oynanan futbolun hep ışık yansıttığını, takımın iyiye gittiğini söyleyen biri olarak son iki maçın ardından gerçekten utandım. Hadi Ankaraspor maçını iyi niyetle Fener maçı sonrası sendroma bağladık da şu son Ankaragücü maçını nereye bağlayacağımı şaşırdım, en fazla zorlasam takımın en önemli ismi Sivok'un yokluğu derim ama o da harbiden zorlama olur, hele Ankaraspor maçından sonra..Sahi Ankaraspor maçı demişken, bu utandırma olayını takım değil, kişisel olarak da alabiliriz. En önemli maçlarda Sivok, Zapo, Cisse'nin yaptıkları affedilir gibi değil yaa, neyse...

Konuyu çok uzatmanın anlamı yok. Maçın teknik kısmını sonra da konuşuruz. Ancak koca 2008 yılında taraftarını sadece geçtiğimiz mart ayındaki İnönüde oynanan Galatasaray maçı ile mutlu eden Beşiktaş için yine bir Galatasaray derbisi özür maçı olacak.. Özür dilemezlerse, Mustafa Denizli'nin gibi dediği gibi hiçbirşey bitmez ama dedim ya, Utandırdınız, biraz Umutlandırın..

8 Yorum:

Adsız dedi ki...

keşke 10 tane yesek hatta sadece gs den değil önümüze gelenden 10 yesekde şu tüpçü gitse artık
umutlanmak istemiyorum

Adsız dedi ki...

inşallah umutlanırız

@cekomastik:bu tüpçü 8 yedi gitmedi 10 yese de gitmez.

Adsız dedi ki...

50 milyon eurosunu vermeden gitmez diyim ben de. 8 10 20 yemekle alakası yok. zaten gs ye de yeniliriz. yenersen bu halde sürpriz olur. lafa bak ya takımın en önemli adamı sivok muş. bu takımın en önemli adamı sivoksa artık ben de gider real madrid maçlarını seyrederim..

Adsız dedi ki...

milan baroşşşşşşşşşşşşşş milan baroşşşşşşşşşşşşşşşşşş oley oleyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Adsız dedi ki...

ananı milan baros şoparı kovalasın.

Adsız dedi ki...

bakıyorum ikiniz birden ekşisözlükte ağlıyorsunuz zırıl zırıl jessi ve b.freak. ne o sanki delgado kırmızı görmese kazancakmıydınız ?. hatırlatalım fb maçında da cisse gidince 2-1 di gs maçında da delgado atılınca 2-1 yeniktiniz. galatasaray zaten her haliyle sizden üstün bir takım.. zaten alttaki postta da adamınız yeniliriz demiş. ama size de bahane oldu kırmızı kart. aslında bize kötü oldu zaten kazancağımız maç gümbürtüye gidiyor.

Adsız dedi ki...

@adsız,vicdansız.
abicim bu son iki derbide de bu moda çıktı, kırmızı kart çıktığında zaten öndeydik,o yüzden ağlamayın. maç 50. dakikada bitiyo da bizim mi haberimiz yok? ki işin bir diğer yanı da, maç berabere giderken kırmızı kart görsek, belki üzerine yatabiliriz ama şu iki maçta da maçı kurtarmak için risk almak zorunda kaldık..evet galatsaray bizden her haliyle üstün bir takım, eller kollar, ofsaytlar, fauller, kırmızı kartlar ama bir de bakıyoruz buna rağmen zirvede trabzon ve sivas var, bizden 5 puan öndesiniz. bu da bir başka peh! olsun..peh..

Adsız dedi ki...

biz derbileri disarda degil de icerde oynasaydik suan gazetelerde 'denizli besiktasi ucurdu' 'kartal denizliyle yuksekten ucuyor' gibi klasik basliklar olacakken simdi adam yerden yere vuruluyor. evet bi avantaj kaybettigimiz gercek ama 17. hafta sivas-gs ve fener-trabzon maclariyla aradaki fark zaten yine en kotu 2 mac olucak. denizli hesabini belliki icerde puan kaybetmemeye gore yapmis.yalniz bu takim toparlanip icerdeki derbileri, kayseriyi yense bile deplasmanda ne yapacak? bence asil sorun deplasmandaki maclarimizda. eger kume dusmeye oynayan veya orta sira takimlarina sacma sapan puanlar kaybedersek yine bize uefa yolu gorunur.

Yorum Gönder

Ara