.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Aralık 2008 Cuma

Şampiyonlukla Sonuçlanacak Bir Sürecin Başındayız

Ne saçma bir ilk yarı oldu, ki bu bile saçma çünkü ilk yarı da olmadı aslında. Nasıl geçti anlamadım, Ertuğrul Sağlam ne zaman gitti, Denizli ne zaman geldi, o saçma sapan Fenerbahçe derbisi, Galatasaray derbisi, ulan Kharkiv sen nerden çıktın? Ya biz baya bir fark atmamış mıydık Fenerbahçeye, şimdi baktım gerideyiz. Hayat ne tuhaf , kırmızı kartlar falan. Zorla okunan bir kitabın ortasına kadar geldik işte. Bundan sonrası sürükleyici bir hikaye mi yoksa trajik bir son mu olacak, onu da çok geç olmaz anlarız. Bir de bakarız ki mayıs ayı gelmiş bile..

Şampiyonluk demeye korkar olduk değil mi gençler? Şu şampiyonluğa zaten bir ben inanıyorum bir de Mustafa Denizli. Zaten devre arası çalışma programı da sadece bu yönde olacak, şampiyonluğa kenetlenecek çekirdek bir kadro ile yola devam edecek Denizli. Plan şu, ilk üç hafta bu çekirdek kadro taraftar desteğine çok da ihtiyaç duymadan yoluna devam edecek (Maçlar: Denizli, Antalyaspor, Konyaspor (D) ) Sonra da üç maç üst üste kazanınca tabi ki yine bazı ortadaki taraftarlar lan yoksa mı diyerekten İnönüye koşacak ve bir kırılma noktası maçı daha oynanacak. İşte o maçtan sonra yine 4 maçlık kolay bir seri var ki, Denizli'nin şu anda kafasında bu sekiz haftayı oynatıyor sürekli ve biliyorsunuz Beşiktaş'ın şansı Denizliye göre tabi ki % 51 ve sonra yine onun hesabına göre kader haftalarının başladığı 25. hafta geliyor. O zamana kadar ne olur, ne olmaz bilinmez ama benim bildiğim tek birşey var, eğer Mustafa Denizli bu kadar bölük pörçük olmuş, kinikliğin yerleştiği Beşiktaşı şampiyon yapsın değil, sadece şampiyonluğa inandırsın gerçekten Büyük Mustafa olacak benim gözümde.

7 Yorum:

Adsız dedi ki...

ya sen fazla cm oynamışsın herhalde. baksana siz kaçınsı sıradasınız.. ilk 10 takımdan birini yenememişsiniz. bir tane doğru düzgün milli takıma giren türk oyuncunuz yok. yabancılarınız berbattan hallice. yönetim desen allahlık.. komik olma b.freak komik olma. güldürme kendine..keşke milan barosu çıkarmasaydı skibbe. şöyle 2-3 tane daha atardı 6-2 falan biterdi de çeneniz kapanırdı. başkanınız TV de siz burda ağlamaya devam..

Adsız dedi ki...

nolmuş yani sivas-gs fb-trabzon oynasa. sizin kazancağınız garanti mi. siz sanki bunlarla oynamayacakmısınız sonra ? oynayacaksınız. peki yenebilcekmisiniz ? bak işte orası şüpheli. yani şüpheli derken yenemezsiniz o kesin. beraberlik almanız şüpheli..hahahahaha

Adsız dedi ki...

ulan gerizekalı herif. bi bekle sezon sonunu ondan sonra yazarsın kimin komik olup olmadığını. müneccim misin lan 6 puan farkın böyle kalacağını tahmin ediyosun dallama? bi kes de bi sezonu bitirelim önce.

Adsız dedi ki...

tamam gs li adsiz, anliyoruz iyi kadronuz var iyi gidiyorsunuz. sen takimin sayesinde geliyorsun burda millete salliyorsun, ona da tamam. ama iste bunu yaparken kaliteni de belli ediyorsun. sezon basinda her gsli gibi skibbe'ye gitsin diyenlerdensindir buyuk ihtimalle. ama ayni skibbe iki deplasman kazandimi ondan buyuk yok! turkiye boyle bir yer iste '5 dakkada degisir butun isler'. sakin bu yorumlarinin nedeni bunu bilipte icten ice yasadigin cekinceler olmasin?

Adsız dedi ki...

herif doğru söylüyo. neyimize güvenip te şampiyon olabiliriz diyoruz. biz ancak şöyle şampiyon olaruz. i,gs-fb-ts-sivas dördü birden 2. devre 20-30 puan kaybeder anca öyle. ben bu bloga ilk yorum yazan adamım. isteyen arşivden arasın. dediklerim çıktı. biz şampiyon olamayız da dedim. bir yenilgi alsın herşey tepetaklak olur da dedim.

vay be jessie'cim, yeni tasarımla beraber bütün eski yazılarımı nüfusuna almışsın, ohh ne güzel memleket,şimdi kesin teknik bir arıza dersin,buldun güzel yazıları al bakalım senin olsun:)))

Adsız dedi ki...

abi ne diyeyim helal olsun...

Yorum Gönder

Ara