.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Ekim 2008 Çarşamba

Erman Özgür

...

Peki sen hangi takımı tutuyorsun?

Ben gençliğimde Beşiktaşlıydım. Ancak şu anda eskisi kadar bu yok. Artık profesyonel bir futbolcuyum. Adım da oradan gelme zaten. Babam hasta Beşiktaşlı. İsmim de Beşiktaşlı basketbolcu Erman Kunter’den gelme.

Kimleri dinlersin?

Şebnem Ferah’ın sıkı bir hayranıyım.

...

Hem Beşiktaş'lı hem de Şebnem'ciyse bize uyar. Devre arasında Tuna, Gökhan Zan üstüne de 1 milyon euro verip alınabilir. Şaka bir yana Türkiye'de en beğendiğim oyuncular arasında yer alıyor. Diğer beğendiklerimi de ayrı bir yazıda belirtirim de ligin hakettiği değeri görememiş oyuncularından biri olduğunu düşünürüm Erman'ın. Hem konuşması, hem müzik zevki!, hem futbol bilgisiyle beni her zaman "Neden almıyoruz?" sorusuna itmiştir. Beşiktaş'ta yıllardır onlarca oyuncu oynadı. Bir çoğunun Erman kalitesinde olduğunu düşünmüyorum.

Kim ne derse desin Erman Özgür bugün için Beşiktaş formasını giydiği anda 11'in oyuncusudur. Mevcut kadroyu o kadar abartıyoruz ki anadolu'daki oyuncular çerez kalıyor. Halbuki durum öyle değil.

Geçen sene Manisa küme düştü. O takımın can damarları Uğur İnceman ve Selçuk İnan'dı. Küme düşen takım bu yani yanlış anlamayın. Biri lider takımın, diğeri de Beşiktaş'ın önemli oyuncuları oldular.

Kritik soru şu; Serdar Özkan Gaziantep'e satılsa, o pozisyonda Erman mı oynar Serdar mı? Ben kendi cevabımı yazdım sizinkini de merak ederim...

3 Yorum:

Adsız dedi ki...

ayrrıca hep merak ederim süper ligde forma giyip fener-gs-beşiktaşı tutmak nası bir şey diye. bir garip. şimdi beşiktaş şampiyon olsa erman sewinecek mi? e rakip bunlar nasıl olcak :)

ben futbolcu olsam yeteneğim ne olursa olsun istediğim kulübe giderdim sanırım.

erman şimdi çıksa inönüdeki bir maçtan sonra, burada antep formasıyla bulunmam bir şeyi değiştirmez, ben burada kendimi deplasmanda hissetmem, ben beşiktaş'Lıyım dese... sonra ne olur aceP?

Adsız dedi ki...

jessie belirtirim:

erman 30 küsur, serdar 21 yaşında.

sırf bu sebepten bile serdar oynar. 3 erman gücündeki top tekniğine, oyun görüşüne, zekasına hiç değinmiyorum bile.

Adsız dedi ki...

aynı serdar'dan bahsediyoruz dimi?
bildiğin serdar özkan!
erman'ın 30, serdar'ın 21 yaşında olması değil, erman'ın 21'deyken keşfedilememesidir zaten bu yazının konusu.

ayrıca tek parametre yaş mıdır yani? serdar ronaldinho'dan da iyi ozaman :)

enteresan işler yapıyosun erman güraçar seni takip edicem.

bu arada türkiye'de shevcenko'yu en iyi tutmuş oyuncudur erman güraçar. istanbul'da 2-0 yenilmiş olmamıza rağmen silip süpürmüştü hatırlarım... kaleci shorunmu'ydu diyeyim de gollerin nasıl olduğunu tahmin edin.

Yorum Gönder

Ara