.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

10 Eylül 2008 Çarşamba

Metin Tekin'den Matias Delgado'ya



Bir daha Metin Tekin gibisi gelmez diyorduk ki bir de baktık Matias Delgado çıkageldi. Mevkileri ya da futbolları değil sözkonusu olan. Saha içi-dışı hal ve hareketleri, söyledikleri onları diğer meslektaşlarından ayıran. Metin Tekin çoktan tarihe geçti, şimdi sıra Matide.

6 Yorum:

Adsız dedi ki...

metin iyi hoş, seweriz beğeniriz. ama herhalde bazen kariyer, bazı değerlerin önüne geçebiliyor. sen git fatih terim'in arkasında dur. aslında fatih hoca dışarıdan görüldüğü gibi değildir falan de.

ben metinin o konuşmasından fatih terimin dışarıdan gözüktüğü gibi olmadığını değil, metinin dışarıdan gözüktüğü gibi olmadığını görüyorum. çünkü fatih terim i biliyoruz. dışarıdan içeriden, ortada.

Adsız dedi ki...

şöyle bişi var ki fatih terim sahada ve basın toplantılarından ne kadar antipatik olsa da, futbol camiasında (türkiyede) öyle pek sevilmeyen biri gibi değil. geriye kalan, fatih terim ya metinin dediği gibi farklı bir insan, ya da futbol camiasındakiler korkaklıklarından dolayı fatih terimle iyi geçinmeye çalışıyorlar.

Adsız dedi ki...

Daha 6 ay önce "futbolcu bile değil" dediğin adamı şimdi Metin Tekin yerine mi koyuyorsun?Delgado o zaman da aynı Delgado'ydu, şimdi de aynı Delgado. İki gol bir asist yapınca fikirler nasıl da değişiyor...

Adsız dedi ki...

şu yazıları kimin yazdığına bakarsanız sewinirim. bkz beutiful freak... o da çocukluktan tanır delgadoyu sewer... o yüzden.. öptüm

Adsız dedi ki...

hayır kimin yazdığı değil yazı da okunmamış ki, "mevkileri ya da futbolları değil sözkonusu olan" denmiş ama pek bir şey ifade etmemiş anlaşılan.

Adsız dedi ki...

fatih terim mevzusu can sıksa da metin tekin'in üstüne adam görmedim

Yorum Gönder

Ara