.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Eylül 2008 Salı

Geleceğe Dönüş


Üşenmeyip 100. yıla dönelim. Deplasmanda Bursaspor beraberliği, içerde son dakikada Kocaelispor galibiyeti ile başlayan sezondaki kısır maçları hatırlayalım. O sene ligi 7. sırada bitiren Trabzonspor ile yapılan iki maçın ilkindeki 0-0, ikincisindeki son dakikada gelen 1-1'lik skoru hatırlayalım. Üçlü defansın önünde oynayan çift önliberoyu hatırlayalım. (Federico Giunti, Tayfur Havutçu) Ligin sonunda şampiyon Beşiktaş'ın attığı gol ortalamasının 2 bile olmadığını hatırlayalım.(Toplam 63 gol). Ve son olarak ligin 33. haftasındaki Galatasaray maçını hatırlayalım. Sonra da bu sene 33. haftada İnönü'deki Galatasaray maçı için neden olmasın diyelim.
Ekleme: Şu yüzüncü yıl benzerliğine uefa'daki maçları da eklemek gerekiyor heralde. Yüzüncü yılında ilk turda Bosna temsilcisi Sarejova, 3. turda da Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşılaşan Beşiktaş'ın bu sene ilk turda Siroki Brjieg, ikinci turda Metalist Kharkiv ile karşılaşması sadece tesadüf mü? sorarım size:)

3 Yorum:

Adsız dedi ki...

bırak bu işleri jessie. tesadüf mesadüf. ertuğrıl sağlam gibi konuşuyorsun. bjk kulübü tesadüflere kalamaz. hem ön libero lafına da takmışsın sen. önlibero diye birşey olamaz. giunti gibi iedal bi ortasaha oyuncusuna nasıl önlibero dersin ?

Adsız dedi ki...

isimsiz arkadaşım bir kere yazıyı yazan benim, beautiful freak, ama sen kimsin belli değil.bu bir. ikincisi rasyonel bir yazı olmadığı açıkken, ne açıklamaya çalışmışsın pek anlamadım. demek ki smiley yeterli olmuyor..son olarak da teknik bir yorum olmadığı için de, ön libero-orta saha gibi ayrıntılara girmedim, iyi moda oldu bu uğur meleke, mehmet demirkol tribi, şöyle ağız tadıyla "modern futbolda bla bla" dışında birşeyler de yazamayacağız galiba?

Adsız dedi ki...

ahahaha bu insanları sewiyorum. ibrahim altınsay/aceto mahlaslarıyla "bok" yaz oturur yerler.

Yorum Gönder

Ara