.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Haziran 2008 Cuma

Söylesen Birine, Halimize "Güler"... Gerçi İbrahim "Üzülmez"

Vedalaşın bu resimle. Kaptan Onur gitti. Nasıl kaptansa? Bir sene var diğer sene yok. Kaptan yaptıysan yollama. Yolluyorsan da döndüğünde kaptan yapma! Bu kadar basit işte Beşiktaş sizin elinizde. Erkan Bandırma Banvit'e gitti. Sinan Efes'e gitti. Kaya Rusya'ya, Ergin Ataman Efes'e.

Biri de çıkıp Beşiktaş büyük camiadır, büyük kulüptür demesin. Büyük olmak zorunda değil çünkü. Eğer büyüklük iddian varsa da ona göre davranmak zorundasın.

6 Yorum:

Adsız dedi ki...

nuri işi yattı hiç sevinmeyelim bence. kendi sitesinde açıklamış. ya zaten balondu bu.2 milyon euroya admmı alınırmış anca diatta gordon falan alınır.

Adsız dedi ki...

neyse bir heyecan dalgası yaşadınız birkaç saat. nuriyi 2 milyona almak zaten baştan yalan haber olduğu belliydi. jessie transfer listesi ve muhtemel 11 de düzeltme yaparsın artık.

Adsız dedi ki...

ekşi sözlük ağzıyla
"nuri yok mehmet topuz yok mevlüt yok ne var lan it" oldu beşiktaşın durumu.

Adsız dedi ki...

ben hayalimin 11'ini yazmadım bobo delgado cisse den gelen para ile yapılabilecek transferleri yazdım

Adsız dedi ki...

evet jessie portekiz maçı yorumunda çok fena çuvalladın. ama kabahat sen de değil ki. rezalet bir oyundu. sen zatn maç yorumlarında kötüsün genelde.
bakıyorum da avrupa kupası ile ilgili bir çalışman yok.

Adsız dedi ki...

enteresan işler yapıyorsun jessie. artık aceto balsamico da yok. adam tası tarağı topladı çekildi er meydanından. şöyle avrupa şampiyonasını soluk soluğa aktaracak bir blog arıyoruz yok. sende de bir girişim göremiyoruz 2 gündür. sivri yorumların ve ters çıkışlarınla bu konuda çalışmalar yapmanı bekliyoruz negativecommentgenerator sevenleri olarak. hadi bakalım oynat parmaklarını

Yorum Gönder

Ara