.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Haziran 2008 Pazartesi

Tuğba Galatasaray'da

Tuğba Palazoğlu 2 sezon önce Beşiktaş Cola Turka formasını giydi. Playoff'larda maddi sebeplerden dolayı kadro dışı bırakıldı. Sezon sonunda Mersin'e transfer oldu. Çok iyi geçen sezonun ardından da tekrar İstanbul'a ama bu sefer Galatasaray'a döndü.

Aşağıda Tuğba için Ekşisözlük için yazmış olduğum bir yazıyı yayınlıyorum. Buyrun burdan yakın;

Aşık olunası basketbolcu. Yerdeki top için kendini paralayan, yerdeki oyuncuya koşup el uzatan, molada bile yerinde duramayan, rakibin elini sıkmaya en önde giden sahada beş yaşındaki yaramaz kız edasıyla oynayan basketbolcu. Kendisiyle aynı takımda spor yapmak isterdim. Bu kızı gördükçe yaşama sevincim artıyor yemin ederim. Skor ne olursa olsun onu izlemek mutlu ediyor adamı. Bir bayanın fast break'te en önde, hemen akabinde kendi potasının altında olabilmesi ne kadar zordur da Tuğba bu işi bir saniye bile oyundan çıkmadan yapıyor bazen. Ne büyük bir güç, ne büyük bir mücadele isteğidir bu hayran olmamak elde değil. Oyunun tamamında oyunda kalacaksın ve molada bile yerinde durmayacak, morali bozulanı tamir edecek, etrafa "hadi toparlanalım" diyecek ve asla pes etmeyeceksin.

Keşke Beşiktaş, adam gibi yönetiliyor olsa da yönetimiyle taraftarıyla Tuğba'ya gereken değer verilebilse. Taraftar farkında olsa beşiktaş'ın sön dönemine damga vurmuş pascal nouma, khalid el amin'den hiçbir farkı yoktur.

Hepinizi onu bir kez canlı izlemeye davet ediyorum. müthiş bir dripling yeteneği, düzgün bir bilek değil vaad ettiğim. Mücadele, hırs, takım oyunu, kararlılık ve rakibe saygıdır onu özel ve aşık olunası kılan.

(10.04.2007 12:59)

Ara