.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Haziran 2008 Pazartesi

Euro 2008

Yayın haklarındaki sıkıntı nedeniyle Euro2008 için yorum yapamıyoruz....

Şaka bir yana, kişisel olarak milliyetçi duyguları, minimum seviyede yaşayan bir insanım. Ha Yüksekova'da yaptım askerliğimi o ayrı. Neyse Milli maçlar oldum olası bana çok zevkli gelmemiştir. Yunanistan-Portekiz maçıyla Türkiye-Galler maçı arasında bir fark da yoktur benim için. Fenerbahçe-Sevilla serisinden de haberim yoktu örneğin; Arsenal-Liverpool resitaliyle meşguldüm.

O yüzden Nihat öyleydi Arda böyleydi demem de mümkün değil. Zaten ülkemizde çok beğendiğim oyuncu sayısı azdır. Bu oyuncuların başında Emre Belözloğlu gelir. Karakteri tartışma konusudur, basın tribününe çektiği hareketi sahiplenir geri iade de ederim ama iyi futbolcudur Emre. tuncay'ı beğenmem mesela. Hem beğenmem hem sevmem antipatik bulurum Oscar Cordoba'nın ayağını kırmaya yeltenip sakatlayıp o karambolde gol atmasını unutmam. İki önceki sezon Baki Mercimek'i attırmak üzere oynaması da hafızamdadır.

Arda Turan da hiç bir zaman sevdiğim bir karakter olamayacaktır. Unutmam geçtiğimiz sezon üç puanı beşiktaş'tan alıp kendi tarafına geçirdiğinde yüzündeki o ifadeyi. Hakeme ne güzelde yedirmişti o penaltıyı. Ya kendinden çıkan topa nasıl da korner istemişti.

Şimdi ben bu milli takımı mı seveceğim? Volkan kurtarış yapınca helal olsun mu diyeceğim? Benim Beşiktaş'ımı yıllardır döven, öldüren, hakkını çalan ve yavşak bir ifadeyle alay edenleri mi destekleyeceğim? Hadi canım sizde.

O yüzden, Haydi İspanya, Haydi Hollanda... En azından iyi futbol oynuyorlar.

3 Yorum:

Adsız dedi ki...

#13460102

jessie şu entriye bir bak kardeşim. ekşisözlikte senin için yazmışlar. tesadüfen farkettim. merak etme ben değilim. sözlük yazarı değilim ben.

Adsız dedi ki...

yazsınlar. ortaya konan şey fikirdir. beğenirsin beğenmezsin. biri gelir bana hakaret ederse bile dönüp bakmam. o, o kişinin kendi hesabıdır. arda beğenmediğim bir oyuncuysa öyledir. herkes aksini düşünüyor diye fikir değiştiremem. beğenmeme nedenimi yazdım zaten; alisamiyen'deki penaltı pozisyonundan sonra yawşak bir sırıtışla yürüyüşünü hatırlayan hiçbir sporseverin de farklı bir şey düşünebileceğini sanmıyorum. ya çok unutkanız yada bir çok değerimizi kaybetmişiz. arda'yı da sevmem, tuncay'ı da sevmem serdar özkan'ı da sevmem. ergün penbe'yi severim, serdar kurtuluş'u severim.

iddia ediyorlar ki tüm futbolcularımız çok önemli oyuncular. ondan sonra başarısız olunca mavi ekran veriyorlar. nasıl olur bu diye. halbuki arda da tuncay da aurelio da servet de çok büyük oyuncular değiller. kariyerlerinin hiçbir yerinde de çok büyük olamayacaklar. ben sadece bunu diyorum; arda'yı abartmayın.

hepimizin hayatında hayalleri var. gerçekleştirdiği, gerçekleştiremediği. herkesin zaafları var herkesin sorunları var. ben de sorunluysam onlara ne?

Adsız dedi ki...

memleketin senin gibi adamlara ihtiyacı var jessie, fikirlerin olarak değil belki yüzde 90ına katılmıyorum şahsen ama kafa olarak kesinlikle var.

Yorum Gönder

Ara