.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Haziran 2008 Çarşamba

Nuri Şahin Beşiktaş'ta

Hani İsmail bey, Nuri Beşiktaş'ta demişti. Olabilir, olacaktır, ihtimali var değil; Nuri Beşiktaş'ta dedi. İhtimal yok, duyum değil. Herşey net; Nuri Beşiktaş'ta. hatta Nuri açıklama da yapmıştı hani, hayallerimi gerçekleştirmek üzere geliyorum diye.

Ne oldu?

Peki bu İsmail Air böyle de yazdığı gazete nedir? Beni yazıyı kimin yayınladığı bağlamaz arkadaş. O gazetede yayınlanıyorsa sorumlu o gazetedir. Zira bu adam senin maaşlı çalışanın. Yoldan geçen adam değil. Ha zaten, gazete istiyor bu haberleri o ayrı.

Peki bu iş bu kadar basit midir? Bir haberin yalan olmasının hiç mi sorumluluğu yoktur? Etik değerleri hadi geçtim, bunların habercilik ilkeleriyle ilgilerinin olmadığı açık. Ama iş o değil. Bunu denetleyen bir mekanizma yok mudur? Biri de gel bakayım nedir bu haber demez mi? Kulüp bunu takip etmez mi, kulüp etmedi diyelim bu adamların bağlı oldukları bir oda yok mudur? Kardeşim sen haberciliğin itibarını zedeliyorsun demezler mi?

Demezlerse hepsinin aynı kaptan yemek yediğinin tescili olur bu. Kulüp yönetimleri, muhabirler, medya patronları, dev firmalar... Hepsi bu işin içinde. Kimi Ay-Yıldız'larla kimi Beşiktaş'la aldatıyor hepimizi. Çok feci kandırılıyoruz...

Nuri Şahin haberlerinin kombinelerin çıkışına denk gelmesi tesadüf müdür? Fikrinizi bekliyorum.

Ara