.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Haziran 2008 Salı

Bobo - Delgado Yolcu

Kim ne derse desin yapılan transferler iki şeye işaret ediyor; Bobo %100, Delgado %70 gidiyor. Özellikle Ekrem Dağ transferinin Delgado'nun gidişiyle bağlantısının olduğunu düşünüyorum. Ekrem, klasik bir kanat oyuncusu. İki kanatta da oynayabiliyor. Bu açıdan bakıldığında Ekrem 2 dizilişte yer bulabilir. Biri 4-3-3. Diğeri de 4-4-2

4-3-3'nin forvet üçlüsü Delgado-Nobre-Holosko. Ekrem bu dizilişte Holosko'yu yedekleyen adam olabilir. Bir de klasik 4-4-2'nin sağ kanadında oynayabilir. Klasik 4-4-2'de Delgado'yu yerleştirebileceğiniz pozisyon yok. Tek alternatif üçlü forvetin sol tarafı. Geçen seneki gibi 4-3-1-2 oynanacak olsaydı Ekrem transferi yapılmazdı. Zira aynı Mehmet Yozgatlı gibi sistem dışı kalırdı.

Başa dönecek olursak ya Delgado'nun talibi bulundu, gidiyor. O olmadı, yeni bir sistemle karşı karşıyayız.
4-4-2
Rüştü
Serdar K - Toraman - Zapotoncy - Seric
Ekrem - Sivok - Cisse - Tello
Holosko - Nobre
4-3-3
Rüştü
Serdar K - Toraman - Zapotoncy - Seric
Cisse - Sivok - Tello
Holosko - Nobre - Delgado ( 7 Yabancı oluyor bu dizilişle, birinin feda edilmesi lazım )


6 yabancı işte babalar gibi... bu Beşiktaş için Delgado, fazla lüks bir yedek olur. Sağlam'ın bu dizilişine saygı duyuyorum ama neden bir senemizi Delgado'larla, Ricardinho'larla kaybettik onun da açıklamasını bekliyorum.

4 Yorum:

Adsız dedi ki...

4-3-3 dizilisinde cisse yerine serdar ozkan veya ekrem dag oynayabilir. saglam'in ozkan'i yedek birakacigini dunusmuyorum. diger olasiliksa uzulmez'in yine ve malesef formayi kapmasi.


turkiye ligi dusunuldugunde onde basan 4-3-3 iyi gozukuyor ama uefada ne yapariz ?

Adsız dedi ki...

ben 4-3-3ün fazla hücum ağırlıklı bir diziliş olduğunu düşünmüyorum. futbolun şöyle bir matematiği de vardır, kaleci hariç 10 oyuncudan 7 sinin savunma yapabiliyor olması lazımdır en az. hangi sistemle oynarsan oyna... 4-3-3 te fazla lüks değil o yüzden. delgado olmasa da holoskonun fizik gücü var. gidip gelebilir. ama serdar özkan'ın cisse'nin boşluğunu doldurabileceğine ihtimal de vermiyorum. kendisi bence sadece 4-4-2'de ekrem dağ ile forma rekabetine girebilir. ortada oynayamaz. geçen sene oynayamadı yani

Adsız dedi ki...

delgado ve bobo nun mutlaka satılmasından yanayım bilal ve jessie.
hem bu takıma lüksler hem de işin maliyeti.
umarım satılırlar ve gelen sıcak para iyi kullanılır.

Adsız dedi ki...

benim bildigim delgado ulkerin mali ancak 5 milyon euro ustu satilirsa o paranin yarisini ulkere yarisi da bize. delgado'nun satisinda hayir yok yani. bobo'yu ise kesinlikle satmam cunku yerine dogru durust bi adam almazlar. bizi yine uyutmaya calisiyorlar.

Yorum Gönder

Ara