.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Haziran 2008 Salı

Anketimiz Yanda

Sinan Engin "taraftarın istemediği oyuncular gidecek" buyurmuştu. Yozgatlı ve Mercimek gitti. Sonra Mercimek Engin'e hoş bir cevap verince olay iyice kıvama gelmişti. Şimdi soralım bakalım taraftar gerçekte hangi futbolcuları istemiyor. Bana öyle geliyor ki 3-4 isim dışında kimseyi istemiyor sonucu çıkabilir :)

Not: İstediğiniz kadar oyuncu işaretleyebilirsiniz.

Görelim Bakalım...

23 Yorum:

Adsız dedi ki...

ooooo jessie bakıyorum da işleri büyütmüşsün. anket falan. anket blogçuluğun şanındandır. yalnız bir şeyi anlamadım. kaç futbolcu işaretleyebiliriz. ona göre ben de ankete katılacağım.

Adsız dedi ki...

istediğin kadar işaretleyebilirsiniz...

Adsız dedi ki...

tamamdır jessie yalnız eskiden ne güzel yorum yazınca görüyorduk şimdi kontrol sistemi koymuşsun. eskisi daha iyiydi.

Adsız dedi ki...

şahsen 4-3-3 sevdiğim bir taktiktir.
söyle diyeyim bende jessie can.
rüştü
kurtuluş-zapotıcny-ibo-seriç
cisse-sivok-tello
holosko-nobre-aydın karabulut.

bu sene şampiyon olacağımız yok. genç ve yetenekli yerli yabancılarla tecrübe kazanıp ileriye yönelik harika bir takım oluşturabiliriz. zaten yabancı sınırlaması da geliyor ve bu sınırlama avrupa birliğini de kapsıyor. yani zambrotta barcelonada şimdi yabancı değil ama ilerde benzer durumda yabancı olacak. bu takımı bir kaç sene oynatıp değerlerini arttırpı büyük paralara satabiliriz. fena fikir değil hani. bilal ve jessie siz neler düşünüyorsunuz.??

tabi böyle vizyonsuz yönetimle ertuğrul gibi nasip-kısmet-allah adamlarıyla zor.


03 Haziran 2008 Salı 23:44

Adsız dedi ki...

kerim gecen senede ayni seyleri soylemiyor muyduk hatta ondan onceki senede? bu carsi ozellikle forzabesiktas forumlarinda hep bu sene genclere yatirim yapalim 5 sene kazaniriz diyorlardi. sonuc noldu. en iyi 2. olabildik ve sampiyonlar ligi tarihine gectik 8-0 la. artik ne kadar borca girersek girelim kim alinacaksa alinsin, ben sampiyonluk istiyorum kerim. besiktas takimi her sene sampiyonluga oynamak zorundadir.

Adsız dedi ki...

bilal kardeş
senin istediğin kadar ben de istiyorum şampiyonluğu. koskoca beşiktaş için 14 yılda bir şampiyonluk ne demek. düşünmek yazmak zor ama oldu işte geldi başımıza bir felaket. radikal kararlar lazım. çok sancılı yıllar bekliyor bizi.
ama şunu unutma bilal. ben 31 yaşındayım. bjk taraftarı farklıdır. eğer doğru adımlar atıldığına inanıyorsa bekler.
bir tarafta fenerbahçe var. emre yi aldılar ve daha da coşacak bu adamlar. çok acaip transferler yapacaklar bu yaz.
diğer tarafta biz. sadece kadro oalrak değil yönetim ve ekonomi olarak düşün.
şampiyonluk istiyoruz ama çok çok zor.
sana 2 soru.
önümüzdeki yıl için şampiyonluk şansları nelerdir.
bence %60 fener %30 gs
%10 bjk,trabzon ya da sivas-kayseri (tabi konuşmak erken ama cevabını merak ediyorum)

2-önümüzdeki yıl biz nerde oynayacağız. hangi statta. bilgin var mı?

Adsız dedi ki...

sana elbette hak veriyorum kerim. ama yillardir ayni seyler donuyor. eski konulari acmak istemiyorum ama gs,fener sampiyon olurken biz hala carsi diyorduk. sen ve jessie maddi konulara fazla agirlik veriyorsunuz. besiktas hicbir zaman parasiz kalmaz. cikar bi zengin butun borclari oder. kulup sahipsiz degildir. gerekirse taraftarlar bile borcu oder. sorun para degil, sorun suanda islerin basinda olanlar profosyonel calismiyorlar ve yeterli kapasiteye sahip degiller. bu yonetiminden futbolcusuna kadar boyle. belki besiktastaki en profosyonel adam malzemeci sureyyadir.

fenerbahce her sezona flas transferlerle girer. emre'yi de fazla buyutuyorlar. her zaman soyluyorum kerim burasi turkiye ligi ve bu lig herseye aciktir. ben sampiyonlugun anadoludan gectigini dusunenlerdenim. birakalim derbileri onlar kazansin ama anadoludan puan kaybetmememiz lazim. cunku digerleri sampiyonlar liginde oynayacaklar ve konsantrasyon sorunlari kesinlikle olacaktir. sampiyonluk sansi icin suanki transferlere ve kadrolara bakarsak yuzde 40 fener yuzde 30 besiktas ve gs derim. trabzon, sivas, kayseri yukariya oynarlar ve iclerinden birisi ikinci olursa hic sasirmam. ama sampiyonluk cok zor bu uclu icin.

o stadi bu sene buyuk ihtimal yikamazlar. zaten demiroren onu secim donemine sakliyor tahminim. tam o siralar yine gundeme getirecek ve baskan secilecek. ins bunlar olmaz tabi..

Adsız dedi ki...

başkan konusunda haksıssızn maalesef biz de hiç bir zaman elini taşın altına koyan zengin başkan gelmedi. ama fener de hep birisi geldi. emin cankurtaranlar ali şenler metin aşıklar. bu konuda fener şanslı biz şanssız
zaten bu yüzden fenerliler başkanlarına çok bağlıdır.
biz de bir paralı başkan geldi ama o da kulübü batırdı ve kendine borçlandırdı işte.

Adsız dedi ki...

maddi konular konular çok önemli çünkü. güzel bir örnek vermişsin. bjk parasız kalmaz diye.tabi kalmaz ama birşeyler yapmazsak bu sıkıntıar daha da artacak. şu an bjk nin ne kadar sıkıntı da olduğunun farkındasın değil mi? bize bir kaynak gerek. o da stad. en başta bu geliyor akla. gerçi yapacakarına hiç ihtimal vermiyorum. zaten ha deyince 0olmuyo ve de meyvelerini yemek en az 4-5 sene alır. o yüzden 4-5 sene şampiyonluk bekleyip te hayal kırıklığı yaşamayalım diyorum ben. yoksa işte lik işte takımlar. hakeden şampiyon olaun.
umarım 5 yıl içinde stadı yaparız. ve uefa da yabancı sınırlaması projesini harekete geçiriri.
eğer bu 5 yılı sabredip akıllı kullanırsak önümüz açık. yeni transferlere özellikle sivoka güveniyorum

Adsız dedi ki...

ben stadin yapilmasina karsi degilim kerim. bu adamin yspmasina karsiyim. yoksa onumuzdeki genel kurulda yine baskan secilebilir.

para konusuna icin de sana bi sorum var.
gs'nin son haftada denizli'de aldigi sampiyonlukta ve bu seneki sampiyonlugunda cok mu parasi vardi?

Adsız dedi ki...

ya o stad-başkan meselesi 2 ucu boklu değnek tabi. ama bir çıkış lazım.

para konusundaki soruna geliyorum.
güzel ve bel altı soru.
gs evet 3 yılda 2 şampiyonluk aldı. bakma sen onların bu haline. adamlar vatan millet sakarya edebiyatıyla gidiyor. 2006 da şampiyon 2007 de rezalet. eğer birşey yapmazlarsa 2009 da rezalet olabilir.
para çok önemli ama parasız şampiyon olunmaz demedim ki ben.
biz saçma sapan konuları (çarşı-tüpçü-paf takımı-semt masalları) tartıştığımız için başarısız olduk
ama gs kenetlendi 2006 ve 2008 de öyle oldu.
bunda paranın önemi yok ta bizde böyle bir hava var mı yok?
semt takımı deibel rekorları diye diye unuttuk çok şeyi.
ben buna bağlıyorum.

Adsız dedi ki...

bilal biz seneye inönüde miyiz? buna cevap vermedin ya da ben görmedim.

Adsız dedi ki...

evet kerim katiliyorum. yuzuncu yilimizdaki gibi kenetlenebilirsek sampiyonluk hic zor degil. son 14 senede 1 sampiyonluk herkeste bi karamsarlik yaratti. dedigin gibi demororen,carsi, semt-desibel masallari. yuzde yuz haklisin. onemli olan su panik havasindan kurtulup en azindan su araya bi sampiyonluk sikistirmak ve gelecek icin hem stad hem ekonomik hem de takim acisindan yeni bi yapilanmaya gitmek. umarim bunlar sadece dusuncede kalmaz..

buyuk ihtimal inonudeyiz. benim basindan takip ettigim stadin daha projesi bile bitmemis. sadece gostermelik bi dis cizim yapmislar. izin alinmasi zor gozukuyor.

Adsız dedi ki...

ben beşiktaşta oturuyorum zaten. stad 19 maqyısta başlayacaktı 15 gün oldu. dikkat edersen araya çarşı meselesi girdi gündem değişti.
bence çarşıyı besleyen ve beslediği gibi kapattıran da demirörendir. amaç belli gündem değiştirmek. stad noldu millet düşünmesin.
valla şu beşiktaşlı yazarların hepsini topa 5 kuruş etmez.
ne ilker ateş ne vedat okyar ne diğerleri. kimse bu konuda yazı yazmıyor. cem dizdar desen adam yasta. neymiş çarşı artık yok.
adamın umrunda değil ki biz mezara gidiyoruz. cem dizdar feridun düzağaçlara kalsa 2000 yıl kupa almayalım ama maçlarda bilmemneye karşı pankart olsun green peace gelsin şaklabanlık yapsın. millet çarşıdan bahsetsin
beşiktaş medyası berbattan da berbat.

Adsız dedi ki...

çarşı grubu green peace ile nükleer eylem yapacağına bunları dile getirsin. nükleere karşıyız derken galiba damardan almışlar radyasyonu. inönü stadı bizim evimiz. taksim meydanı değil. isteyen 1 mayısını yada nükleer eylemini gitsin taksim meydanında yapsın.
spor kulübümüyüz sivil toplum örgütümüyüz ?

Adsız dedi ki...

herkesi anlarim fakat vedat okyar'in susmasini anlamiyorum. bu demiroren kime ne vaadlerde bulunuyorki kimse agzini acip bisey demiyor? benim en cok takip ettigim besiktasli yorumculardan birisi Atilla Gokce digeri Vedat Okyar'di. Vedat Okyar ne dedi bilmiyorum ama Atilla Gokce bile carsi'yi ovuyorsa bir seyler ters gidiyor demektir.

Adsız dedi ki...

evet atilla gökçe . unuttum onu. ama deidm ya birbirinden farkı yok. atilla gökçe gibi futbolu bilen bir bjk li bile bu meselenin peşine düştüyse vay halimize.
sonra şampiyon olamayız tabi. ne şampiyonluğu. seneye hedef 2. olmak olmalı.

geçenlerde flugtag için caddebostana gittim bilal. sen istanbullu değilsindir belki.
caddebostan kadıköyün bir mahallesi oldukça lüks bir yer. stada da yakın. orda bir grup genç çarşı bilmemneye karşı diye bağırdı. fenerlilerde tepki gösterdi kısa bir kapışma oldu orda. caddebostan zaten fenerbahçelilerin kalesi. özellikle feneriumdan pahalı kombine alan bağdat caddesi tikisi fenerlilerin mekanıdır ora.
neyse görüyorsun ya flugtag ta bile kimdir nedir bilmediğin adamlar çarşı diye bağırıp üstüne dayak yiyor.
çarşının kapanması iyi oldu diyorum.

Adsız dedi ki...

istanbul fatihliyim kerim. yalniz universite icin 3 senedir bosnadayim. senin anlattigin gibi cok olay vardir boyle. ben iki sene acikta iki senede kapalida mac izledim istanbuldan ayrilmadan once. neyin ne oldugu acik. carsilari onlarin olsun. besiktas bize yeter.

Adsız dedi ki...

bosnada mısın ? hadi ya. of be amma savaş vardı orda. sırplar hırvatlar falan. durum ne orda . neden savaştılar onu da tam bilmiyorum.

Adsız dedi ki...

savas 94 te bitti. suan diyebilirimki istanbuldan daha guvenli. oyle savastan kalma binalar var tabi ama yavas yavas restore ediyorlar sehri. sehir insaat halinde diyebilirim. savas'in sebebi sirplarin bosnaklara soykirim yapmak istemesi musluman olduklari icin. neyseki o gunler geride kalmis. simdi sirp,hirvat,bosnak birarada yasiyorlar. birbirleri arasinda evlilikler bile oluyor.

asil tehlike benim icin basliyor ama :). sarajevo'da tek bi kafede vardi lig tv o da buyuk ihtimal kapanacak. trt-int'te omer kaldik anlayacagin.

Adsız dedi ki...

e o zaman okulu çabuk bitir de gel.
istersen beşiktaşa uğra. 2 bira atarız .
bu boşnaklar müslüman ama türk değil galiba. ama türkleri seviyolarmış. aslında gezip görmek lazım.

Adsız dedi ki...

ugrarim kerim yalniz ben votkaciyim haberin olsun.

turk degiller evet ama turkleri sevenide var sevmeyenide.

Adsız dedi ki...

o zaman rakı yaparız türk işi.
bu yugoslavlardan iyi topçulat çıkıyo her zaman. bir scoutluk yap bakalım. iyi gençler varsa bildir.

Yorum Gönder

Ara