.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

14 Mayıs 2021 Cuma

STSL 42 Göztepe - Beşiktaş


Tarih: 
15 Mayıs 2021 Cumartesi 20.30

Stadyum: Göksel Aksel Staydumu

Hakem Hakkında Bilgi: Fırat Aydınus

Eksik Oyuncular:  Ajdin Hasiç,  Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup, Vincent Aboubakar, Gökhan Töre, Adem Ljajiç / Kerim Alıcı, Marko Mihojevic, 

Cezalı Oyuncular:  - / -

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır. 

85 Yorum:

Armagan Kaymaz dedi ki...

🧿🧿🧿
Diğer maçlar umrumda değil, bizimkinde 2 veya 3 farklı galibiyet olması benim için geçer not alacaktır sonuçlardan bağımsız.
Bir de nsakala oynamasın artık saldıracağımız maçta yeter, hem de rıdvan amilli takıma çağrılmışken moralli oynar.
Vurduğunuz gol olsun!

Kutlu Kutluer dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
hasan dedi ki...

Vurduğun gol olsun Bjk.Bjk nın maça sakin başlayıp sabırlı olması lazım.Gs maçına kulaklarını tıkayıp öncelikle 1 atıp 2 yazması şart.Gs maçına gelirsek, ilk yarım saatte 2 penaltı 1 kırmızı falan gibi siparişleri kabül olmazsa Bjk dan daha sıkıntılı maç çıkaracaklarını adım gibi eminim.Denizli maçını bile 4 penaltı 1 kırmızıyla alan ligin hormonlu lobi takımının çok abartıldığını düşünüyorum.Malatya takımı da 30 sene öncesi gibi lay lom oynoyamaz çünkü devir değişti gözler onların üstünde olacak, en azından mazilerindeki pisliği temizlemek isteyeceklerdir diye düşünüyorum.Garibim bizim FB ye gelirsek, ne alandanız ne de satandanız, gidip rahat rahat Kayseri'ye yener geliriz işte.Son olarak Bjk camiası için , şu son bir haftadır gördüklerinden sonra umarım aklınız , aklımız başımıza gelmiştir.Fb/Bjk kavgası hiç bir zaman bu iki klube fayda getirmemiş olup aradan daima lobi takımı GS ın ekmeğine yağ sürmüştür.Bjk nın kuyusunu kazan FB değildir, rakibi ve ezeli dostu olmuştur.Tarihte bunun bir çok örnekleri de vardır.Fb ve Bjk birlik olduğu zamanlara bakın GS denen takımın esamesini bile göremezsiniz.Onun için FB ve Bjk birbirlerini yıpratmak yerine dostluklarını perçinlemek zorundadırlar, aynı hataya tekrar tekrar düşmemeleri lazımdır.Bjk ve FB rekabetçi adil yarışmacı olup el birliğiyle senelerce bu ligi domine etmek zorundalar.Bunun yolu da iki camianın birbirlerine saygı duyup ezeli rakip olduklarını yeniden tahsis etmelerinden geçer.Yok bunları yapmzsak daha çok lobi takımı GS kupalarını seyreder dururuz.hulasa,, Bjk şampiyon olmak zorunda, vurduğun gol olsun.Fb li bir dostunuz , ağabeyimiz yada kardeşimiz HASAN..

planck dedi ki...

4-6 alırız.

Pheaglix dedi ki...

uzerine cok fazla konusmaya gerek yok. sampiyonlugu birakirsak seneler boyu surecek bir travma olacak. umarim yeterli farkla kazaniriz.

Kaza bela yaşamadan inşallah alırız, olumsuz ihtimal hepimizi uzun süre yıkacaktır, birkaç farklı rahat galibiyet bekliyorum Gs ise gol yiyerek az farklı kazanacaktır.

Murat dedi ki...

insallah masallah değil, işimiz çok zor, yok olmuş gözüken moral ve özgüven geri gelir mi 4 5 günde göreceğiz, maçın ilk 25 dakikasında önde olmazsak şampiyonluk gider diyorum, 40 yaşındayım 18 yaşında gibi duygu hezeyanı hissettirdin Beşiktaşım, sağolasın

Emre Toraman dedi ki...

Bilinmeyen olarak sol bekte Rıdvan/Nsakala, orta sahada Mensah/Dorukhan/Necip arasında yapılacak tercihler görünüyor. Benim tercihim Rıdvan ve Mensah olur. Mensah'a özellikle maalesef demiyorum çünkü Josef-Atiba-Dorukhan/Necip'lı oyunların aksine Mensah'lı iyi oyunlar gördük, yine görebiliriz. "Mensah'a kaldıysak" bakış açısının bir şey kazandırmayacağı malum. Ghezzal'i merkezde kullanmayı hiç tercih etmedik o yüzden bu seçenek ihtimal dışı görünüyor.

Galatasaray maçında Gökhan, Karagümrük maçında Nkoudou sakatlık dönüşü yetersiz idmanla 11 başladılar ve bence yeterli performans veremediler. O yüzden ben Gökhan'ı kenarda tercih ederim şahsen.

Artık oyun-oyuncu tercihlerinin konuşulacağı zamanlarda değiliz gibi bir görüntü var ama umarım bu görüntü bize şampiyonluğu kaybettirmez. Atiba'nın zihinleri sahada tutan profesyonel yaklaşımı ve oyun içi telkinleri bu açıdan fayda sağlayacaktır bence. Karagümrük maçında istek ve hırs olarak bir sıkıntımız olmamasına rağmen bunun yeterli olmadığını gördük. Belki de ihtiyacımız Necip'in hızlandırdığı oyun değil de Atiba'nın yavaşlattığı oyundur ve 38 yaşındaki bir adama neden bu kadar ihtiyaç duyduğumuzu, yerini nasıl dolduracağımızı tartışmaya devam ederiz.

Ersin
Rosier-Welinton-Vida-Rıdvan
Atiba-Josef-Mensah
Ghezzal-Larin-Nkoudou

fidddas dedi ki...

Bu gece şampiyon olacağız, salı gecesi kupayı alacağız.
Sezonu çifte kupayla kapatacağız.

Saldır Beşiktaşım!!!

BJK4EVER dedi ki...

Demin TRT Spor'da son haberleri izledim.

GS bu sezon ilk defa kampa girmis. Kampa girmesi gereken bizken rakip kampa girmis, bizimkiler 1 gun izin aldi.

Rakibimizin yoneticileri hicbir aciklama yapmazken bizimkiler ampir ampir konustu.

Rakipte Mohammed'in sakat sakat sonradan girip 2 golle +2 averaj fark ettirdigini gorduk. Bizdeki Aboubakar meselesini gectim, takimla birlikte antrenmana cikan Oguzhan, oynamak isteyen Ljajic oynayacak mi belli degil.

Bulenr Korkmaz cikik omuzla bandaj sarip catir catir UEFA Kupasi finalinde oynarken biz oynamak isteyen oyuncuyu bile sahaya cikartmaya korkuyoruz.

Kusura bakmayin arkadaslar, ama karma denen birsey de var. Bir taraf bu kadar kazanmaya odakliyken, kazanmak istiyorken diger taraf bu kadar korkuyorsa, kazanmamak icin elinden geleni yapiyorsa karma gelir seni bulur.

Bu sezon'dan biz loser camia olarak ders cikaracak olsak harbiden gitsin su sampiyonluk, ilerki yillara pozitif bir katki yapar diyecegim, ama oyle birsey de olmayacak. O yuzden hicbir sekilde hak etmememize ragmen bir sekilde atalim kazanalim ve sampiyon olup 40 milyon euro'yu kasamiza koyalim bir sekilde.

Ama olur da sampiyonluk giderse kimse GS hak etmedi vs demesin. Sirf su son 2 haftadaki camia'lar arasindaki odaklanma farki bile kimin hak edip kimin hak etmedigini cok net gosteriyor bence. Zerre hak etmiyoruz, ama hak edecen alacak degil hep. Insallah sansimiz bir sekilde yaver gider ve aliriz.

Muhtemel ilk 11'i gordum. Solda N'Sakala yine Ridvan'in yerine. Orta sahada Josef-Atiba-Necip maalesef, solda N'Koudou, forvette Larin. Bu sezon islememis, bizi kanser etmis ne varsa hepsi ayni anda sahada tabii.

Hic umudum yok, hic.

Mayor dedi ki...

Bence Sergen yine dahiyane bir dizilisle cikabilir. Ne bileyim nskala sol acik ridvan bek, necip sag bek rosier necip yerine falan. Sonra 80 dk da hata yaptigini farkedip nkoudu'yu alir ridvan'i cikartip.
Ben boyle disleksik seyler bekliyorum yani kendisinden.
Bu da benim totemim olsun.

yilmaz dedi ki...

"Ama olur da sampiyonluk giderse kimse GS hak etmedi vs demesin."

Tamam demeyiz.

Murat dedi ki...

Gecen macta Vida'nin asagi yukari 70. dakikada forvete gecmesi hata ve facia olarak dondu bize, got atamayabilirdik ama yedigimiz 2. golu yemezdik diye dusunuyorum, atiba'nin baslamasi iyi olacaktir, ilk 25 dakika gelmezse gol panik olmamak adina da iyidir

isimiz zor ya kendi celladimiz olacagiz ya da yukselip tepelerine inecegiz

hakeden biziz

Emre Toraman dedi ki...

Şampiyonluk giderse maçtan sonra alternatif kafa s.kme yöntemleri:
https://www.youtube.com/watch?v=UbFlZl1wbPg

Mrtoztt dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Serkbal dedi ki...

Ersin
Rosier vida welingthon nskala
Joseph
Gökhan atiba ghezzal nkodou
Larin

GeceGezgini dedi ki...

@Mrtoztt valla guzel yazmistin silmeseydin keske:)

Sampiyon olalim da istersek herkes yenilsin oyle olalim umrumda olmayan bir mac. O yuzden skor yazamiycam bu seferlik:)

thenorthman dedi ki...

Tarafgirliği bırakıp sağlıklı düşünen herkes Beşiktaş'ın bu sene şampiyonluğu hakettiğinin farkında.Limit delmeden hak yemeden kısıtlı kadromuzla buraya getirdik.Futbolun hatta hayatın adaleti varsa bugün şampiyon oluruz,olmalıyız.Hadi Beşiktaş'ım vur pençeni şampiyonluğa!

BJK4EVER dedi ki...

Goztepe seyrettigim kadariyla gayet yumusak bir takim. Fenerbahce'ye karsi deplasmanda iyi defans yaptilar, ama o haftalarda Genclerbirligi vs bile iyi defans yapiyordu onlara karsi.

Orta saha ve defans hatlari komple yerli, vasat ve yumusak oyunculardan kurulu. Havadan gecit vermiyorlar ama yerden cok etkisizler. Sanki Kayseri macindaki gibi bir oyun anlayisiyla cikarsak karsimizda duramazlar gibime geliyor.

Hucumda Halil ve Jahovic iyi, ama onlari da bir zahmet tutalim.

Serkbal'in kurdugu kadro gayet guzel. Insallah oyle bir kadro cikar.
Genel oyun yaklasimini tahmin etmek, akil yurutmek zor. Temkinli baslayalim, acele etmek basimiza is yapiyor diyebiliriz, ama hem kontrol oyununu oynayamiyoruz, hem bu sekilde gotutursek 60-70'ten sonra cok feci stres yapariz. Ve 60'ta yiyecegin golu cikarmak 20'de yiyecegin gole gore cok daha zor.

Hizli baslasak risk almis olacagiz. Ve 70'ten sonra o dususu muhtemelen yine yasacayacagiz. Kulubede kim olacak bilmiyoruz, ama duruma gore hamle sansimiz ya nispeten olacak, ya da hic olmayacak.

Her turlu acidan zor mac. Ama insallah camia olarak su son 2 hafta bize yapilanlari unutmayiz. Biz efendi olalim dedikce, Turk futboluna dostluk getirelim dedikce pisligin icine cekiliyoruz. Stadimizi verdigimiz Karagumruk nasil sevindi, neler yapti gorduk. Hicbir sekilde husumet yasamadigimiz Goztepe'nin takimin yarisini riske atmayarak rotasyona gidip nasil bilendigini goruyoruz. Karsilarinda baska bir takim olsa bu kadar bilenmezler, ama gucleri anca bize yettigi icin komplekse giriyor adamlar. Bu tur camia'larla hicbir sekilde muhattap olmamak lazim, hicbir sekilde yardimci olmamak lazim, elimize firsat gectiginde de bir tekme de biz vuralim diye elimizden gelen herseyi yapmaliyiz. Sadece Karagumruk vs degil tum Anadolu takimlari icin gecerli bu.

dominic molise dedi ki...

maalesef benim umudum gs macinda tukenmisti.

ancaaak...her turlu tesekkurler sergen hoca. bize bu heyecani yasattin. karantina gunlerinde uzun sure yuzumuzu guldurdun. atin sagolsun.

BJK4EVER dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
BJK4EVER dedi ki...

@thernorthman

En iyi futbolu biz oynadik, butceye gore en iyi kadroyu biz kurduk. Ama ligin 35 degil 42 hafta oldugunu da biz dusunmedik. Camia olarak sacma bir havaya girdik ve rakipler kadar hem maddi hem manevi yatirim da yapmadik. GS son haftaya kadar inanirken, sampiyonluk ugruna herseyi yaparken biz basit bir Aboubakar meselesini bile cozemedik. Devre arasi 2-3 transfer bile yapamadik. Su hafta aciklamalara bakarsan, taraftarlarin durumuna bakarsan bile kim daha cok inaniyor, istiyor anlarsin zaten.

Ama hak etmek, hak etmemek vs. bos kaliplar zaten. Hak etmesen de lig sonunda 1.ysen o parayi da kasana koyuyorsun, o kupayi da muzeye koyuyorsun, geri kalan hersey bos laf oluyor.

O yuzden hak etme, etmeme lafina hic bosuna takilma bence. Hak ettigim sampiyonlugu kaybetmektense hak etmedigim sampiyonlugu alayim da iyi. Biz isimize bakalim, sampiyon olalim yeter ki. Benim gozumde hak etmisiz etmemisiz cok da tin.

dominic molise dedi ki...

@armagan'in dedigi gibi ridvan secimi sadece milli takim moralinden bile mantiksiz durmuyor ancak 19 yasinda birini sampiyonluk macina cikarmak ne kadar dogru olur pek bilemedim.

mensah tercihini aidiyet sorunundan dolayi istemem sanki. dorukhan bence daha mantikli bir tercih olacak.

ah be ozi, ah be aboubakar.
ah be umut hatta boyd, lens, guven. vallahi saka gibi bir sezon bu.

sampiyonlugu kacirirsak iki hafta kizar, desteklemeye devam ederiz ama kulubun belini daha da dogrultamayiz gibi.

Serkbal dedi ki...

Bjk4ever yazdığım kadro çıkacak büyük ihtimalle

Göztepe'nin kendi evinde GS'ye karşı oynadığı maçı izlemiştim. Tabiri caizse helva gibi takımdı. 5 dakika bile oyuna ağırlık koyamadılar. Bu maçta o gün olduğundan çok daha etkili olurlarsa sokayım böyle lige de, yarışa da. İsteyen açıp tekrarını izlesin o maçın.

yilmaz dedi ki...

@dominic Türkiye'de futbol sezonluk oynandığı için o kadar kötümser düşünmüyorum. Yeter ki hatalardan ders çıkaracak irade olsun.

Hasta ti dedi ki...

@Serkbal
oha, 11'in tuttu, macin sonucunu da söyle:)

Serkbal dedi ki...

@hasta ti söylemesem:) totem

Serkbal dedi ki...

Yalnız kadro tamamen ilk 45 dakika işi bitirme kadrosu, tek atımlık kurşunumuz var

BJK4EVER dedi ki...

Kadrolari gorunce umutlandim. 11 basbaya saldir fisi cek 11'i. Goztepe de buna musait aslinda, defans hatti ve orta sahasi berbat. Ilk yarim saat atamazsak mac baya sikintiya girer, kulubemiz zaten zayifta, ama simdi kenardan sokacak adam hic yok. Ozellikle skoru bulamazsak sokacak oyuncu yok resmen. Gol yedigimiz an cevirmemiz zor olur, hele ki 60'a kadar ustun olmazsak.
Ne diyelim, insallah sansimiz yaver gider bir sekilde. Kalite anlaminda 2 takim arasinda buyuk fark var, artik son bir gayret herseyi verip alacagiz maci.

GS'de kaleci, Adem ve Semih sikinti. Ama GS'yi fazlasiyla zorlayacak Tetteh, Fofana gibi oyuncular da var. Mac satmayacak yabanci oyuncu sayisi da fazla.

Biz tek farki bir sekilde koparirsak yeter insallah. Sanki ilk yarim saat sonucunda her 2 macta da genel goruntu herseyi acik edecek sanki.

BJK4EVER dedi ki...

Vidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

can dedi ki...

Çok deli bir takımız. Golü atınca iyice manya bağlıyıp 7-8 kişi ilerde pres yapıyoruz. Ödüm koptu yine kontrataktan gol yicez gol den 2 dakika sonra diye. Neyseki faul yaptık top Göztepe’ye geçti de sakinleştik biraz

BJK4EVER dedi ki...

Seneye yapilacak ilk transfer kesinlikle kaleci. 1 yan topa da cik be al be Allah'in Tolga Zengini. Ilkinde direkten dondu, ikincide yedik. Niye bizim kalemize gelen her top gol olmak zorunda? Utku formayi Ersin'den daha cok hak ediyor. Buradan verirsek yazik olacak.

can dedi ki...

Sakinleşmek yaramıyor bize.

can dedi ki...

Gerçekten kaleye gelen her topun gol olması kabul edilebilir bir şey değil

can dedi ki...

N’sakala da N’Koudou da feci kötü bugün.

can dedi ki...

Whatsappte muhabbet ediyosunuz bari beni de alın

can dedi ki...

Oyuncular sanki narkozdan çıkmış gibi. Şaşkın, hatta sarhoş gibiler. Top üç futbolcunun arasında, üçü de sağa sola boş boş bakıyorlar, Göztepeli futbolcu gelip alıp gidiyor

F.N. dedi ki...

N'koudou ve larin bugün futbolu unuttular galiba. Gereksiz panik halindeyiz.

Pheaglix dedi ki...

goztepe kazanirsa sampiyon olacak gibi, biz de sezonu kapatmis gibi oynuyoruz. larin tamamen etkisiz, nkoudou olmuyor. yapabilecegimiz bir degisiklik de yok. belki saha ici rotasyonla larin sola, nkoudou saga, ghezzal ortaya, tore ileri gecse birseyler olur, ama o zaman da takimin dengesi iyice gider.

su oyunla bu maci kazanmamiz mucize olur. yazik oluyor koca sezona.

BJK4EVER dedi ki...

Kalecileri degissek skor 0-2 idi. Anadolu takimlarinin kalecileri bile vizir vizir yan top aliyor, forvetinin ayagina sak diye atiyor pasi, biz Ersin'i seyretmek zorunda kaliyoruz.

Takim panik halinde sanki. Gordugum tek olumlu sey direkt tek pas denememiz ve orta sahada faul yapmaktan cekinmememiz, ama pek guven vermedi takim. Ne Goztepe 2.yi kesin atamaz diyemiyorum, ne de biz kesin 1 tane daha atariz diyemiyorum.

GS-Malatya macinin skoruna guvenmeyiz umarim.GS 14 sut atmis, ilk yarida girmiz ikinci yarida karambol vs derken 2 tane sikistirirverirler. Malatya da etkili olamamis pek, tek sutlari gol olmus zaten. GS'nin cevirme ihtimali yuksek, anca 2.'yi yerse belki oradan ceviremez maci.

Buradan sacma sekilde verirsek cok dramatik olacak, iyice yaklastik artik. Yemeden atacagimiz 1 gol sampiyon yapacak zaten. Attiktan sonra yerde kivranalim, surekli faul yapalim, ne yaparsak yapalim ama artik yemeyelim bir zahmet be abi. Senede Anadolu takimlarina karsi 30 mac yapan takimin da zaman gecirmeyi bilmemesi, oyunu sogutmamayi bilmemesi de ayri bir ironi.

can dedi ki...

Görünen o ki biz bu maçı ancak bala göte kazanabiliriz.

BJK4EVER dedi ki...

Elin antrenoru senin caylak antrenorun gibi beklemez tabii. 3 oyuncu degistirdi 15 dakikada cevirdi maci. Biz de bizimkiler istahlanacak da sampiyonlugu isteyecek diye bekleyip duralim.
Sampiyon olsak zaten anca rakibin hediyesiyle olacaktik, olmayacak gibi maalesef.

can dedi ki...

Keşke bizim de değiştirecek oyuncumuz olsaydı

Pheaglix dedi ki...

saha ici rotasyon iyi geldi. artik sakin kalmak lazim.

can dedi ki...

Geldi o bal ayağımıza. Gerçi tam bal değil, Sergen’in yaptığı saha içi değişikliği ile geldi. Bir tane daha atabilirsek Galatasaray’ı paniğe sürükleriz. Hadi be artık!

hasan dedi ki...

Raşid attı , şampiyonluk geldi.Bjk sakin oynamalı , zamanı efektif kullanmalı.

BJK4EVER dedi ki...

Hadi be 20 dakika kaldi. Yatin her turlu pisligi yapin sogutun su oyunu be, az kaldi artik.

hasan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Mayor dedi ki...

Tam kontra futbolu oynayacagimiz vakit Nkoudu yu cikartmazdim ben. Hatta Mensahi alirdim Necip yerine

can dedi ki...

Ben galiba kalan dakikaları izleyemiycem ya. Bir gol atalım bitsin bu stres

Serkbal dedi ki...

Bittiiiii, olduk bee

Armagan Kaymaz dedi ki...

Mutluluktan ağlıyorum resmen

İyi ki varsın Beşiktaşım

hasan dedi ki...

Tebrikler Bjk ve Bjk şu dostlar, hakettiniz , kutlarım.Şampiyonluğunuzu tebrik eder, sevgilerimi yolluyorum..

Emre Toraman dedi ki...

Geldi be Sergen Baba :) Seni bile ağlattı ya şu Beşiktaş, bize ne yapmaz.

can dedi ki...

Teşekkürler Hasan. Darısı başınıza.
Ohhhhh be! Bittik resmen ama iyi bitti en azından. Nice şampiyonluklara ekşi!

can dedi ki...

Hepinize sarılıyorum dostlar. Benim ufaklığı uyutmaya gidiyorum.

fidddas dedi ki...

2009 şampiyonluğunda iş için hataydaydım şimdi iş için adanadayım.....


şampiyon beşiktaş ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

met1903 dedi ki...

Herkesin totemi tuttu herhalde

Armagan Kaymaz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
can dedi ki...

Kıyak yapıp uyumaya karar verdi. Ben 4ever yerine yazıyorum: Bu kadar ezik bir camia olmasaydık haftalar önce şampiyon olmuştuk! :)))

Galatasaraylılar çok çok fena bozulmuşlar. Ciddi ciddi şampiyon olacaklarına inanmışlardı

mufittezel dedi ki...

Bjk4ever şimdi git götüne kına yak

Allaaaaaaaaaaaahhhhhhhh beeeeeeeee
Şampiyon Beşiktaş ulaaaaaannnnnn Beşiktaş
Hoplayın zıplayınnnnnn kudurun ulannnn

Sarper dedi ki...

Burayı hep takip ederim, çok ender yazmışımdır.
O gün bugün. Çocukça hislere boğdu yine Beşiktaş. Hem üzdü, hem yürek sıkıştırdı, sonunda mutluluklara boğdu. O kadar fazla duyguyu yaşadığımız bir akşam oldu ki, gözyaşlarıyla şampiyonluk kutluyorum. 36 yıllık hayatımda bütün insani duyguları bu kadar yoğun yaşatan Beşiktaş'a teşekkür edeirm.

ŞAMPİYON BE!

beagle dedi ki...

Valla son 10 maclik performansa cok kizginim, kriz/enfaktus vb gecircektik ama o gozyaslarini gorduk ya, helal olsun Sergen. Seneye bizi öldürmeden lütfen.

Ha bi de renklileri umutlandirip umutlandirip geçirdik ya, futboldan sogumuslardir :))))

Pheaglix dedi ki...

soylenecek, elestirilecek cok sey var ama hepsi anlamsiz su an. tam anlamiyla arifeyi gosterip bayrami gostermedik :)

hem sergen'e hem sahaya cikan herkese bize bu sezonu yasattiklari icin tesekkurler.

BJK4EVER dedi ki...

@muptezel,

Kacsaydi da sen yakacaktin herhalde? Bu takim bu sezonu bu noktaya getirdiyse biraz da ders cikarmak lazim. Son haftalar is kotuye giderken bir anda kaybolanlar da yirtik dondan cikar gibi cikmis, ona da sasirmadim.

Neyse, bugun mutlu gunumuz, daha fazla atismaya gerek yok.

Son 5 dakika ben de dayanamayip kapadim. Oyuncularin aldigi paraya hep laf ediliyor da, biz televizyon basinda bu hale geliyorsak o kadar emek veren adamlar sahada nasil ayakta kaliyor hayret. Sergen bile futbolculugunda tek bir gozyasi dokmemisken tutamadi kendi, artik nasil bir stres yaptiysa.

Teknik-taktik yoruma vs gerek de yok, kupa macini dusunmeye de gerek yok. Sali gunu sezlong acip sahada guneslenseler yeridir. Doya doya kutlasinlar, kutlayalim. Lig tarihinin belki de en zor sezonuydu, ama koyduk sukur.

Volkan dedi ki...

Beşiktaş ulannnnnn

Volkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
yilmaz dedi ki...

Bu kadar da arefeyi göstermeye gerek yoktu sanki :)

mufittezel dedi ki...

BJK4EVER ben 6-7 senedir yazmayıp sadece okuyorum, taraftar dediğin umutla bekler, benim götümden ateş çıkıyor 3 maçtır, sen negatif bir adamsın, umarım hayatını da böyle yaşamıyorsundur. Şampiyonluk Beşiktaşlı olan ve Beşiktaşa inanan herkese kutlu olsun

beagle dedi ki...

Yalniz Necip ne oynadı beeee :) Sahaya Pogba girdi sandım. Herkes panikken, taş gibi adam.

theotheo dedi ki...

HELAL OLSUN. Çebi denen adama rağmen şampiyonluk geldi.

Barreto dedi ki...

Çok şükür. Çok spektaküler bir finish hatta foto finish oldu. Sergen Yalçın ve 7-8 futbolcu fazlasıyla haketmisti. Helal olsun.

Murat dedi ki...

30 senedir maç takip etmeyen babamla sarılıp ağlaştık, Süleyman Seba'yı bizzat tanıyan adamdır..en çok buna sevindim.. hakettiğimiz şampiyonluk umarım daha iyi bir Beşiktaş yaratılmasına vesile olur, burası değerli bir oluşum değerini koruyalım...Ha adettendir pislik camiayayı da tebrik ederim 2. oldukları için

beagle dedi ki...

Malatya da Seba'ya olan borcu Sergen'e ödedi. Yatsalar bugün çok şansimiz olmazdı. Sivas ve Malatya'ya da adam gibi oynadiklari için teşekkürler.

Murat dedi ki...

Gençler şampiyonluk var'da inceleniyormu, daha biten bir şey yok sandıkları koruyalım ahahahahaha

hasan dedi ki...

Eyvallah can kardeşim ve Bjk lı dostlar.Tebrikler tekrar.İnşaAllah seneye de sizinle seviyeli , adil bir şekilde rekabet ederiz, hakkıyla hakedenin şampiyon olduğu bu sezon oldu.Açukcası buradan lobi takımı şampiyon olsaydı inanın sizden daha çok üzülürdüm.Seneye bizim sıra ama şimdiden anlaşalım.)!Bu arada şimdiden söyleyeyim, önümüzdeki 3/4 sene FB/Bjk yarışına hazır olun çünkü lobicilerin takımı GS bundan sonra ilk ikiye falan giremez, hatta ilk üç bile hayal.umarım FB ile Bjk bu sene yaptıkları gereksiz, çirkin atılmadan gerekli dersleri çıkarıp uzun seneler ligi elbirliğiyle domine ederler.Ama önce önümüzdeki sezon bizim FB yi artık salıverin bence:) yahu 7 sene bitti .Tekrar şampiyonluğunuzu kutlarım , sevgiler dostlarım.

fidddas dedi ki...

şu cimbomluları kudurttuk ya daha bişey istemem ya.

GeceGezgini dedi ki...

40 hafta mac izleyip bu maci izleyememedigim
icin sampiyon oldugunuza eminim ama ispatlayamam. Iyi bayramlar ve tebrikler eksibesiktas ailesi🦅

yilmaz dedi ki...

@murat 41 yaşındayım, 90+4 de halıya yüzüstü şekilde uzanıp televizyona bakıyordum. Çocuğum Allah'tan evde değildi. Bütün saygısını kaybedebilirdi bana karşı :)

Sarper dedi ki...

Hala üzerimden atamadım maçın yükünü, stresi. Tvde futbolcuları görüyorum gözlerim doluyor, Sergen'e bakıyorum gülümseme gelyor sonra gözler doluyor. Adamı manyak eder Beşiktaş.

Murat dedi ki...

@yılmaz.. çok acayip bir akşamdı.. güzel ötesi bir an ve anı oldu..cool takıldım son düdüğe kadar babamın yanında..o heyecan yaptıköa ben yatıştırdım..şöyle bir anım var:

93 yılında stattaydım, maç bitti GS şampiyon oldu.. barbaros bulvarı'nda minibüsten indik ben, kuzenim ve bir arkadaşımız..beşiktaş yönüne giden üstü açık bir mercedes içinde bi herif yanında da bir sarışın.. balmumcu'da indik bulvarın karşısına geçiyoruz.. herifin yanında kocaman bir GS bayrağı sallanıyor..herif bulvardan Beşiktaş'a gidiyor.. 14 yaşındayım.. ışıklarda önlerinden geçerken dayanamadım durdum.. dedim ki "abi beşiktaş'a gitme lütfen.. devam edersen o arabayı da yanındaki ablayı da ters çevirirler" çocukluk travmamdır o gün.. ohh aşırı keyifliyim..

turgay dedi ki...

Söylenecek çok şey var da hoca ağlayınca bende ağladım. 34yaşında ilk kez bir şampiyonluğa ağladım. Ben Ankaragücü maçından sonra olmaz bu iş dedim ama bir şekilde oldu. Başlangıç saha yerleşimi çok hatalıydı bunun da sonuçlarını gördük ama gs öne geçince değişen yerleşim bize maçı getirdi. Büyük başarı büyük iş. Çok mutluyum herkesin eline koluna yüreğine sağlık.

Yorum Gönder

Ara