.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

21 Mayıs 2021 Cuma

EkşiBeşiktaş Sezon Değerlendirmesi Anketi

 



Selamlar Herkese,

Yine güzel bir anket ile sezonu birlikte değerlendirelim istedik. Hani pek çok sorunun cevabı hepimiz için oldukça net olsa da muhtemele ayrıldığımız noktalarda olacaktır.

Katılımlar için herkese teşekkür ederiz. Sonuçlara aşağıdan ulaşabilirsiniz :


Sezonun En Değerli Oyuncusu :

Ghezzal %93 / Josef %3 /Aboubakar %2

Sezonun Kare Ası :

Ghezzal %93/ Josef %83 / Larin %63 / Aboubakar %56

Sezonun Hayal Kırıklığı

Mensah %89 / Ljajiç %6 / Güven %1

En Güzel Gol

Ghezzal vs Erzurum %36 / Aboubakar vs Fenerbahçe %26 / Hasiç vs Rze %22

En Güzel Gol Sevinci

Josef - Galatasaray / Necip - Fenerbahçe / Rıdvan - Hatay

Hangi Mevkiye Takviye Gerekli

Ofansif Orta Saha %71 / Santrafor %60 / Merkez Orta Saha %58

Hangisiyle Devam Edelim

Ghezzal %85 / Rosier %9 / Aboubakar %6

Ersin Devam Etmeli mi ?

Evet %74 

Larin Satılmalı mı ?

Evet %78

Ljajiç Devam Etmeli mi ?

Hayır %81

205 Yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 205 / 205   Yeni›   En yeni»
BJK4EVER dedi ki...

@theotheo,

Samimi olarak soruyorum; yonetim secime gitti birakti diyelim. Senin dedigin zengin para babalarindan kim gelecek?
Kulubun en buyuk bagis kampanyasinda 10 milyon tl para verip ovulen Rahmi Koc mu (1 milyon euro bile etmiyor)? Tesisleri yapan ama onun disinda etliye sutluyle karismayan Nevzat Demir mi? Yoksa sadece adini duydugumuz, ne bagis yapan ne yardim eden Mubariz Mansimov mu? Demiroren desen, onun ne oldugu ortaya cikti zaten de. Bizde baskan oldugu donemde kac para yatirdi kac defa sampiyonluk gorduk bir bak istersen. Para onemli de sadece parayla saadet olmuyor. Ali Koc'u da goruyoruz iste. Hatta benim mevcut yonetimde elestirecegim en son sey para.....

fidddas dedi ki...

taraftar sergen hocanın evine yürüyormuş. hoşgeldin kaos. bu hallerden sonra sergen hocanın takımda kalması sorunlu olur(eğer iyi bir iletişim sağlayıp taraftara son 1 ayda olanları yedirebilirlerse belki olmaz, ama bu yönetim artık sergen hocayı ilk sallandığında gönderir)

şu tip bir kaos durumunda yönetim en mantıklı seçim olarak rıza hocayı seçecektir. oluşacak tepkileri engellemek için rıza hocayı kullanmayı düşünürler gibi geliyor bana. ama bu kez de onun ilk sıkıntısında taraftar yönetime sergen diye çöker.

her türlü hem yönetim hem sergen hoca sıçıp sıvamış durumda. ancak bu olaydan kısa-orta ve uzun vadede sergen hoca çok avantajlı çıkacak. (eğer yönetim tarafından itibarsızlaştırma için sağlam bir operasyon çekilmezse)

BJK4EVER dedi ki...

Bu kulubun bu sacma sapan hala burunmesinin nedeni tam da o Sergen'in evine yuruyen sigir toplulugu iste. Sergen'in kaldirdigi orta parmak hepsinin teker teker gotune girsin.

Bu saatten sonra tek sekilde halolur; ANC Sergen'in istemedigi yoneticileri gonderir. Zaten Adnan Dalgakiran gibi tiplerin ne ise yaradigi belli degil. Erdal Torunogullari inanilmaz hype'laniyor sacma sapan sekilde. Su Tavsan ve nereden geldigi belirsiz Nijerya'li oyuncu konusunda zaten burnuma pis kokular geliyor. Tavsan Hollanda'da berbat bir futbolcu olarak biliniyor, bosuna 1. ligden bile talibi cikmadi. Diger oyuncu profesyonel bile degil, o kadar absurt bir transfer ki Hollanda spor basininda manset oldu, o derece sacma bir transfer. Bu transferlerden komisyon alinmadigina kimse beni inandiramaz. Ayni sekilde Sergen'in transferde tam yetki istemesi de bana masum gelmiyor, hele ki abisinin meslegi ortadayken. Ama yonetimin yapacagi tek sey yetkiyi full verecek, yonetimi feda edecek, guzel bir temizleyecek, Sergen de makul bir maas karsiliginda full yetkiyi alip taraftarin karsisina gececek. Ondan sonrasi Sergen'in becerisine kalmis. Ama bu cesaret bence ne Sergen'de ne de yonetimde olmaz, yollar ayrilir bu saatten sonra.

GeceGezgini dedi ki...

Abi resmen dezenformasyon dolu bir ortam var. Allah askina bir kisi cikip konusamaz mi, bu kadar mi zor ? Benim anladigim ne ANC ne Sergen masum ama dezenformasyon resmen diz boyu. Bi yazi okuyup aa evet o zaman Sergen hakli, bi yazi okuyup aa evet o zaman ANC hakli diyorsun. Resmen o durumdayiz su anda

Gecmislerine baktiginda da birisi;

- Quaresma tesiste milletin uzerine isedi,
- Abubakar'in opsiyonu bizde istersek uzatiriz

diyecek kadar yuzsuz. Senol Gunes hayrani, bu sene sampiyon olacagiz diye bir soz veremiyorum diyecek kadar loser.

Digeri ise;

- Eksioglu varsa ben yokum diyip Seba'ya rest ceken
- Cocukken FB'yi tutuyordum diyen
- GS, TS, Jetpa, Sekerspor, Istanbulspor evliya gibi gezen

ama 2003(Lucescu ve muhtesem takimla beraber tabi ki) ve 2021 sezonlarinin sampiyonlugunun mimari.


Alin bu da konu ile ilgili eksi'de gordugum son bilgi; Simdi eger bu dogru ise zaten kapatip gitsin baskan. Baska da biseye gerek yok.

dün sergen'e istediği sözleşme tamı tamına teklif edildi. maddi olarak ne istediyse verildi.
- sergen düşünmek için zaman istedi ve akşam sözleşmeyi kabul etmeyeceği rıdvan ve candaş tarafından basına servis edildi.
- sorun para değil. para konusunda anlaşılmıştı.
- sergen yönetimin tavrından rahatsız.
- 35 gün boyunca sergen'le tek bir yüz yüze görüşme olmadı.
- başkan sergen ile bakü'de aynı tribünde maç izledi, buna rağmen görüşmedi. (bakü'de)
- başkan sergen ile emre kocadağ üzerinden iletişim kuruyor direkt görüşmüyor.
- sergen'e sorulmadan kenan karaman gibi futbolcuların transferi yapılmaya kalkışıldı. (kenan karaman'ı şenol güneş tavsiye etti diye dedikodu var.)
- kenan karaman dışında yönetimin imzaya getirdiği, sergen'e hiç fikir bile sorulmayan başka futbolcular var.
- sergen'in arkasından rıza ve kuntz başta olmak üzere başka teknik direktörler ile hala konuşuluyor. bu sergen'in kulağına gidiyor. sezon başı da bunu yapmıştı bazı yöneticiler.
- yönetime yakın troller ve gazeteciler sergen paragöz diye haberler servis ediyor. bu da kırılma noktası oldu zaten.

işte tüm bu sebeplerden sergen istediği parayı veren yönetime hayır, böyle olmaz dedi.




YSY dedi ki...

Erdal T. ve Mesut U. ve bunların alt avanesi tehlikeli olmaya başladı. Dirayetli ve dikkatli olmak lazım. En ufak bir fırtınıda yıkılmaya müsait bir klubüz bu sefer olmasın.

«En Eski ‹Eski   201 – 205 / 205   Yeni› En yeni» Yorum Gönder

Ara