.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

10 Aralık 2018 Pazartesi

UEL I GRUBU 6.MAÇ Beşiktaş - Malmö


Tarih:  13 Aralık 2018 Perşembe 20.55

Stadyum: Vodafone Park

Hakem Hakkında Bilgi: Luca Banti (ITA)

Eksik Oyuncular:  Atiba Hutchinson, Pepe, Enzo Roco, Güven Yalçın, Ryan Babel, Tolgay Arslan, Caner Erkin, Jeremain Lens / 

Cezalı Oyuncular : - / -

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır 

29 Yorum:

Basar dedi ki...

Unutulmuş, hatırlatalım... her günümüz siyah beyaz ama bugun sadece siyah! 2 yıl geçti aradan, 2si stadyumda gorevli 29 insan gitti. O akşam maçtaydım, aynı yoldan yürümüştüm... ölenlere huzur, ailelerine sabır diliyorum.

Siyah...!

Ekrem35 dedi ki...

Ben de o gün maçta olanlardanım. Stadı gören parkın orda tükürüklü köfte yiyip stadı izlemiştik maçtan sonra neyseki çok oyalanmadan taksime çıkıp eve dönmüştüm. Eve girip tvyi açtığımda haber son dakika olarak girdi. O an yanımda eşim tel.de annem maça gitme artık dediler. Ben ve arkadaşım şans eseri kurtulduk ve tekrar gidip gitmeme durumunu konuşabildik ama yitip giden 29 canın böyle bir şansı bile olmadı. Mekanları cennet olsun. Bu yazdıklarımdan sonra maç yazılır mı bilemem ama iki satır yazayım.

Eksik çok dorukhan ve atiba yok. Medel necip ortasahası ve fatih vida tandemi olabilir. Forvet yine 10 pozisyonda 15 kere düşmeyi başaran love olur. Bir şekilde çıkalım da şu ilk yarı 2de2 yapıp bitirelim lütfen.

Zaitsev dedi ki...

GG'nin sağlık durumuna göre şekillenecek bir kadro var. Ama aşağıdaki kadroyu bekliyorum. Göbekte Medel / Dorukhan ve Ozzy'den 2si seçilecektir.

Sarpsborg maçında göbek maç başında delindiği için Ozzy-Dorukhan 2lisi tercih edilmez diye düşünüyorum ama hoca ısrar etmeyi de seviyor. Medel kesin oynar ama yanındaki opsiyonel olacaktır.
Karius
GG Necip Vida Adriano
Medel Ozzy(Dorukhan)
Q7(Töre) Ljajic Mustafa
Love/Larin

Bir de beraberlik kadrosu var ki o tam evlere şenlik olur. Kale defans aynı kalır. Ön taraf ise
Medel Dorukhan
Q7(Töre) Ozzy Ljajic
Mustafa

turgay dedi ki...

vurduğumuz gol olsun

BJK4EVER dedi ki...

Yonetim elestirilecekse transferler konusunda vs elestirilmesin, mesela Pepe konusunda elestirilsin. Kadroda dusunmuyoruz istersen git denmis. Buyuk hata.
Adam niye suclaniyor anlamiyorum. Kontrati karsiliginda hak ettigi para istiyor, bundan dogal ne var ki? Bu suc mu oldu yani? Taraftarin anasina kufretmek vs suc degil de hakkin olan parayi istemek mi suc? Hadi parasini odeyemedin o donem oynamak istemedi falan tamam da, seni dusunmuyoruz ne demek anasini satayim.
Senin stoperinde Varane falan mi var da adami dusunmuyorsun. Stoperinde oynayan Necip. Sozlesmesi bittikten sonra yapacagini yaparsin ama Pepe kadronda varsa sike sike parasini odersin, sike sike oynatirsin. Adam gitmiyorum derse ne bok yiyecen? Parasini sike sike odeyip stoperde Necip'i mi izletecen insanlara?

BJK4EVER dedi ki...

Yine stoperde Necip var, yine solacikta Mustafa. Gerci sol acikta alternatif yok, ama Allah yine de sabir versin bizlere. Bari Necip sagbek Dorukhan ortada Medel stoperde oynasa, daha oturakli olur en azindan.
Hem Dorukhan'i sagbekte mundar ediyoruz, hem Necip'i en riskli bolgeye koyarak en tehlikeli hale sokuyoruz. Anlasildi ki bu takimi sampiyonluktan etmeden veya bizzat elenmesine neden olmadan Necip stoperden kesilmeyecek.
Bu kadar kor bir teknik direktorumuz var maalesef.

Pheaglix dedi ki...

ha gayret. iki sakatlık sonra töre oyuna giriyor. love sakatlansa, larin de hazırlanırken sakatlansa ya da devre arasında pilav yese 45 dakikalığına töre'yi izleyebiliriz.

dorukhan'ın maçın başında yerden kestiği topu daha çok denesek keşke. aynı yerde herhangi başka biri olsa topu havaya kaldırırdı. sahadaki en genç oyuncu takımın hava hakimiyetinin farkında ve buna göre hareket ediyor, ama veteranlar hala inatla topu havaya kaldırıyor.

bir de maçı kazansak da berabere de kalsak aynı sırada gruptan çıkıyoruz. bu oyunla berabere kalırsak taraftar takımı alkışlayacak, sahasında yenilip "tebrik telefonları aldık" diyenlerden farkımız kalmayacak.

bu sene sırf üstümüzdeki takım başakşehir olduğu için hala ufak bir şampiyonluk şansımız var, ama önemli olan sezonu minimum hasarla atlatıp, önümüzdeki sene yeniden yapılanma için uygun bir ortam bırakmak. sezonu ikinci bitirip, avrupa'da gruplardaki pozisyonumuzu olumsuz etkilemeyecek (hatta daha iyi duruma getirecek) bir aşamada elenirsek seneye td değişikliği ile daha iyi bir sezon izleyebiliriz.

hegemonya kuracağımız dönemde yönetim (40%) hoca (60%) iş birliği ile bir şampiyonluk kaçırdık, şimdi de daha sezonun ilk yarısı bitmeden gelecek sezon hesapları yapıyoruz.

met1903 dedi ki...

oğuzhan jübilesini yapmış, selçuk inan reloaded.

BJK4EVER dedi ki...

Vallahi biz buyuk bir camia olsak taraftar mactan sonra kufur ede ede hoca'nin gitmesini saglardi, yonetim tassakli olup kovardi. Ama biz buyuk degiliz, ezik buzuk kucucuk bir camiayiz ki bu olmayacak. Hakikaten capimiz bir GS, FB kadar degil maalesef.
Bilic'i zamaninda kovmamak bizi 2.likten ve olasi CL gelirlerinden etti. Senol Gunes'i gecen sene kovmamak bizi sampiyonluktan etti.
Senol Gunes'i kovmamak bizi bu sene Avrupa liginde devam etmekten etti.
Yetmeyecek, ligden kopmamiz beklenecek ki iyice tuy dikilsin.
Hafta sonu Trabzon maci var, baya maclarini izledim.
Defanslari bombok, ama bu forvet hatti ve organizasyonsuzlukla adamlarin canini yakmamiz zor. Ama orta saha ve hucum hatlari firtina gibi, muhtemelen Necip'in stoper oynadigi takimin icinden gececekler.
Hatta basimizdaki hamsi Besiktas'tan cok Trabzon'lu oldugu icin bakarsin Vida'yi falan keser, olmayacak is degil. Daha once de 6 ay kulubede bekledi Tosic'in nasilsa arkasinda, ne kadar boktan stoper oldugunu goruyoruz son maclarda iste. Yonetim Tosic'i satmasa Tosic-Pepe ile gidiyorduk, ustun zekali taraftarimiz da yedek stopere senelik 3 milyon euro veriyoruz diye yonetime kufur ediyordu muhtemelen.
Neyse, Trabzon ve Kasimpasa da icimizden gecsin de iyice tuy dikelim. Yeterince batmadik nasilsa.

yilmaz dedi ki...

Dağlardan taşlardan sürüne sürüne eve geldik, evin kapısında yığıldık kaldık. Golü yiyince maçı bitti sanıp takımı oyuncuları ıslıklayan taraftara da selam olsun. Sorarlarsa en iyi taraftarız deriz. Bok gibi taraftara bok gibi takım

met1903 dedi ki...

Sakatlanıp çıkan oyuncuyu zaman geçiriyor diye ıslıklayan taraftarlar mı en iyi taraftarlar, yoksa ligin en pahalı takımını 4. yapan t.direktörü alkışlayan taraftarlar mı en iyi taraftarlar. Maalesef taraftar profilimiz passolig, popülist yönetim gibi nedenlerle değişti, bizim taraftarlar da diğer takımlarınki gibi artık, futboldan anlamayan,şov yapanı göklere çıkaran, başarı için her yolu mübah gören, vasat, şımarık bir koyun sürüsü. Emin olun bu takım ligi ilk 2 dışında bitirse bile, hoca istifa etmediği sürece,bu taraftar hocaya sesini çıkarmaz.

sports guy dedi ki...

Takim iyi gidince neden buraya yazi yazilmiyor yahu diyen arkadaslar vardi. Negatiflikten besleniyormusuz falan.

Ben de 3 hafta ust uste top oynayamaz bu takim demistim.

Gercekten su galatasaray'in bizi inonu'de yenememis olmalari kendi salakliklarindan baska bir sey degil. Iki derli toplu oyuna sahip olan her takim her sahada bize karsi oyun da alir skor da.

Sasirtici degil bu macin boyle bitmesi. Beklenen sonuc benim acimdan.

Bi de Burak falan gelsin de tam tuy dikelim. En az 3.5 senelik de sozlesme verdik mi, oh tamamdir.

Unknown dedi ki...

Maça fena başlamadık, pozisyonda bulduk ama oyundan zamanla düştük. Kontrolü rakibe verdik. Her korner karambolü sonrası daha da kaybolduk sahadan.

Şenol hoca ezbere antrenörlük yapmaya devam ediyor. Bu oyunu oynaması için bu takımın antrenöre ihtiyacı yok. Kendileri çıksalar en kötü bu kadar oynarlar.

Sahaya çıktığının farkında olmayan Ozzy-Mustafa 2lisi ile yine tepesi atıp takımı eksik bırakan Q7 maçı baltaladılar. yarım porsiyon Love da bu 3 rezile katılabilir. Kalanlar mücadele ettiler ama 7,5 kişiyle fizik gücü yüksek olan bir takımla baş etmek zor.

Caner varken uzun top, kaos derken Mustafa'nın etkisizliği arada kaynıyordu ama Adriano gelince kel daha belirginleşti ve herkes için görünür oldu. Ama Mustafa'dan sol açık olmayacağını herhalde en son Şenol hoca anlayacak. Top kazanıyor diye oynatılıyorsa Medel'in yanında oynasın. Ozzy'den ne kadar kötü olabilir ki.

Ozzy futbolu bırakmış. En azından Beşiktaş'ı bırakmış. Fatih Terim gibi el kol hareketleri ile antrenörlük yapıyor. Top kalecideyken, defanstayken hep yarı sahanın ilerisinde. Top geldiğinde ise ya geri ya yana. Atibalaşmaya başladı iyicene. Aman top ona gelmesin.

Q7'nin 6-7 maç giden ayarları yine bozulmuş. Top gelince bir şeyler yapmak için çabalaması harici aksiyonlar çöp. Oyundan kaçmıyor, sahada saklanmıyor ama fizik gücü ve kapalı defansa karşı işe yaramaz. En azından frikiklere salça olmuyor artık.

Emrah dedi ki...

Maçı sahadan izledim. Oğuzhan bence kötü niyetli olarak, yani bilerek oynamadı. Hücum ederken boşa kaçmak yerine özellikle rakibin yanına yapıştı pas almamak için. Jogging yaptı durdu yalandan. Belki ıslıklanmamak için sorumluluktan kaçmak istedi ama çıkarken yine kurtulamadı. Zavallı Adem kendini yırtarken bu gamsızları izlemek işkence gibi. Pektemek'in de benzer şekilde sıfır konsantrasyon ile maça çıktığı 5 dakikada anlaşılıyordu.

Hidayet dedi ki...

sezon başlarken final hayali kuran başkan'ın takımı .. şu rezilliği gs yaşasa yer yerinden oynar ,başkan'ı hoca'yı paket yapıp gönderirler . fakat bizim içekapanık ,psikolojisi bozuk , sürekli geçmişte yaşayan , nostalji müptelası taraftar (çoğunluk) ve onların oluşturduğu kongre üyesi topluluğumuzdan böyle rasyonel davranışlar beklenemez. geçen alen yazmış ," sanki şenol güneş'ten önce her yıl şampiyon oluyorduk " mealinde bir yazı . hah amk ,işte tam bu kafa beşiktaş'ın bu rezil hallerinin müsebbibi olan kafa . bıktırdınız amk bıktırdınız . beşiktaş'ta başarısızlık olağan , başarı anormal görüldüğü için ve taraftar, en ufak başarıda zihninde idoller yaratıp taptığı , onları dokunulmaz ,sorgulanamaz kıldığı için bu haldeyiz . düne kadar bütün bjk'li medya-sosyal medya oluşumları biz porto'yu şöyle yendiydik , şampiyonlar liginde gruptan şöyle çıktıydık derken , bugün kıçımızın üzerine oturuşumuzu hazırladılar . sürekli nostalji ,geçmişte yaşama . büyükleri büyük yapan biraz da başarısızlığa verdikleri tepkidir . o da bizde yok malesef .

bu adamların gitmesine sebep olacak her türlü skora sevineceğim artık ,ta ki bunlar defolup gidene kadar . eğer başakşehir değil de gs'nin şampiyon olası bu adamları daha fazla zora sokarsa ,ki sokar , o zaman gs şampiyon olsun .burak yılmaz'ın gelmesi yönetim -taraftar , hoca -taraftar arasındaki bağları daha fazla mı koparır , o zaman burak gelsin . bıktrıdınız ulan..

turgay dedi ki...

yazacak çok şey var ama insan ne yazsa şu başarısızlığın bağıra çağıra geldiğini anlatamıyor. şimdi ocak ayında değişiklik yapalım hepsini satalım diyorlar ama onu 4. olup lige başlamadan önce yapmalıydık. ocak ayında alacağın bonservis yarı yarıya azalacak. hocanı sezon başı değiştirmeliydin, oyuncularına teklif varken marcelo'yu istemeye istemeye gönderdiğin gibi göndermeliydin, fatih, dorukhan, güven gibi oyuncuları zorunda olduğun için değil potansiyelleri olduğu için oynatmalıydın. tabi bunları düşünürken o büyüyen egoları da azaltmalıydın. başkanından hocasına herkes kalkan götlerini indirip işlerine konsantre olmalıydı. bu saatten sonra kapatacağın dükkanın zararına satışlarına kaldın. ülkenin şu rezalet futbol ortamında efsane olacağına kestane oldun. yazık oldu.

Hidayet dedi ki...

@ Emrah

saklanma doğru da bilerek oynamama değil bence . bu adamın sahada saklandığını ilk olarak 15 dk'da 3 gol yediğimiz başakşehir deplasmanında gördüm . derece derece de saklanması arttı . taraftar tepkisiyle de içinden çıkılmaz duruma geldi .

geçen hafta dorukhan oğuzhan'ın yarattığı boşluğu doldurdu demiştim . şimdi diyorum ki , hani amrikan filimlerinde futbol takımlarında futbolcu köpekler olur . şans eseri yeteneği keşfedilir ,takıma katılır ve takımı başarıdan başarıya koşturur . getir onlardan birini ,sal ortasahaya .. o bile diyorum .. o kadar yani..

Unknown dedi ki...

Yönetimdeki quaresmalar, pektemekler gitmeden sahadaki quaresma ve pektemeğin gitmesi birşey değitirmez... Değişim önce yönetimden olmalı...

Elendiğimiz iyi oldu. Love, Adriano, Oğuzhan, Gökhan Gönül, atiba, Quaresma gibi futbolu artık sadece sağlıklı yaşam için oynayan oyuncular ve Mustafa pektemek, larin gibi boş kaleye bile gol atmakta zorlanacak yeteneksizlerle Avrupa'da mücadele etmek zaman kaybıydı zaten. Artık elimizde sadece lig var. Trabzon ve Kasımpaşa maçlarını kazanırsak malmöyü falan kimse hatırlamaz. Pazar akşamı sezonun en önemli maçına çıkacağız. Bir anda ne hoca ne yönetim kalmayabilir ortada. Huzurevi futbol takımı kendi aralarında hallederler sezonun kalan kısmını.

Basar dedi ki...

CL'de lider çıkan takımdan UEFA'da dandik gruptan çıkamayan takıma... Yönetim bu takım senin eserin! Hocam seni de unutmuyoruz merak etme.

Menejer yönetici ve takıntılı hoca ile yolun sonuna geldik. İnişiniz çıkıştan çok daha sert oldu, çıkışı iyi yönettiniz ama başarıyı kaldıramadınız.

Seneye de İbra'cı başkan olsun, camia hapı yutmuş!

yilmaz dedi ki...

2000'li yılların ortasındaki istikrarsız Avrupa serüvenimize geri döndük. Ben ŞL'de namağlup birincilik değil, tekrar eden grup başarıları istiyorum. Buna EL de dahil. Yıllardır söylemekten dilimde tüy bitti. Bizim klasmanımızdaki takımlar ŞL'de sadece figüran olabilir. Bizim için gerçek arena Avrupa ligi diye. Hoş artık orayı bile babalar aldı ama en azından kura şansıyla son 16'lar çeyrekler kovalanabilir. Zaten UEFA Avrupa liginin artan kalitesinden dolayı bir turnuva daha hazırlıyormuş 2020'li yıllarda.

Bir kaç yıl yaşadığımız rüya sona erdi. Bu sene Avrupaya kalifiye olamama ihtimalimiz hiç az değil. Devre arası takviye desen, son alınan oyunculara bakınca hiç ümitli değilim. Samet hocayı getirip iki üç alt yapı oyuncusu takviyesiyle ilk 4 kovalanabilir. Gerisi için boşuna harcama yapmanın gereği yok. Her türlü aşağılanmayı ve hakareti (kişisel değil futbol anlamında) haketti bu takım. Bundan sonra yapılacak en iyi şey, "ligi ilk 4'te bitirirseniz prim veririz" diyip ne olduklarını iyice suratlarına çarpmak.

Pheaglix dedi ki...

@yilmaz

geçen sene de tam olarak bunu söylüyorduk işte. şl'de namağlup grup liderliği büyük başarı, ama ertesi sene şl katılımı gösteremeyince anlamının çoğunu yitiriyor. üstüne el gruplarına zar zor kalıp, orda da elenince tamamen anlamsızlaşıyor. geçen seneye göre fikrim değişmedi. şlde üçüncü olsaydık, ama ligi alsaydık kat kat daha büyük başarı olacaktı.

kırk yılda bir şampiyon olabilecek takımlar için anlık başarılar daha değerli olabilir (örn. bursaspor), çünkü bir daha o seviyeye kolay kolay çıkamazlar. veya farklı dinamikleri olan liglerde tek seferlik başarı için ciddi yatırım yapılabilir (örn. nba). ama sen bu lig dinamiğinde büyük takımsan derdin istikrar olmalı ki gelirinin giderinin ne olacağını bilip gelecek planlamanı öyle yap. "marka değeri" diye koşturup, şl'de başarılıydı diye ligdeki rezalet performansı gözden gelirsen ertesi sene böyle ne marka değerin kalır, ne de kulüp finansın yaptığın yatırımları taşıyabilir halde kalır. elinde kallavi veteran kontratlarıyla kalırsın ortada. hadi şimdi sat bakalım pepe'yi quaresma'yı love'ı lens'i.

tek yapmamız gereken lig dominasyonu kurup rakiplerin feda dönemlerinin tadını çıkarmaktı. ama onun yerine saha kenarındaki ve tribündeki iki kişinin egolarını tatmin etmeye ayırdık iki senemizi. seneye bunların biri milli takımın ya da ts'nin, diğeri de federasyonun başına geçer. biz de elimizde zlatancıyla kalır daha da dibe gideriz. tribündekiler de bayık türküler söylemeye, trivelalara mest olmaya, saçma sapan koşuları alkışlamaya, büyük resmi görüp hocasının arkasında durmaya (?) devam etsin.

hastati dedi ki...

Oguzhan bence Talisca olmaya calisiyor, sadece ilerde, gol atayım asist felan.
yav saka maka gol atamıyoruz, golcu lazım, gerisi toparlar, formül su : golcu + stoper + 8 numara + babel'in yeri + Gökhan gönül'un yedeği + küsmeyen hoca. Çok oldu, galiba toparlayamicaz :)

hastati dedi ki...

Golcu formulu de su : Avrupanin onde gelen takimlarindan birinde sezonda 15 gol ve uzeri atmış. Baya onde gelen takımlarında ama. isterse 40 yaşında olsun, isterse sahada gezsin, talisca'dan beter kendi basına takilsin, gol atalım artık, gooooool diye bagiralim. lanetlendik mi nedir?
ahhhhh o şampiyonluk gösterilerinde bira icen bir futbolcumuz vardi, endamlı, hakemlere kızardı baraj kurdururken vakit geciriyolar-dinleniyorlar diye, hep doğru yerde olurdu, gol atardı.

Zaitsev dedi ki...

Bu takımın fizik gücü yüksek, koşan, mücadele eden takımlara karşı oyun planı yok. Hocanın bu maçları nasıl çözeceğine dair fikri de yok. Bu durum bu sene ortaya çıkan bir durum değil. Erken gol bulursak karambole maçı alıyoruz yoksa iş kaosa doğru gidiyor.

Geçen sene CL maçlarında 3 rakibimizde bize karşı kapanmadı. Üstümüze geldiler. Herkes böyle oynarsa zaten bizim sorunumuz yok. CL'de 14 puan aldık ama eş zamanlı lig maçlarına bakalım.
Beşiktaş-İBB :1-1
Beşiktaş-Akhisar :0-0
Yeni Malatya-Beşiktaş:0-0
Kayseri-Beşiktaş:1-1 (Kayseri yaklaşık bir yarı 10 kişi)
Sivas-Beşiktaş:2-1
İkinci yarı İBB-Beşiktaş : 1-0 (İBB 62den itibaren 10 kişi)

Akhisar maçı hariç bu maçlarda doğru belli pozisyona giremeden puan kaybettik.

Şenol hoca takım üzerindeki inandırıcılığı ve etkisini kaybetti. Kendi adamları yatıyor sahada. Ozzy kayıp, Mustafa kayıp, Q7 standart oyununu oynuyor ama yine attırdı kendini. Babel para peşinde. Töre'yi soktu. Töre niye oynatılmadığını gösterdi herkese.

Bu tip durumlarda diğer 2 büyük 4-5 kere hocayı kovmuşlardı. Fatih Terim GSden kaç kere kovuldu. Guti veya İlhan geçsin takımın başına. Onlarda da ligde 25 puan rahat rahat alırız. Daha azını alamayız zaten.

Şampiyonluk zor ama 2cilik ortada. Biraz kıpırdansak 2ci olur Şampiyonlar ligine elemeden katılırız.

**** Torunoğulları da Burak faydalı olur demiş. Bir taraf Ibra'cı, öteki taraf Burakçı. Seçin beğenin alın.

Futbolcu-Yönetim-Oyuncu üçgeninde bir bağlantı kopukluğu olduğu çok net.Aralarındaki güven bağı kopmuş.

Bu ortamdan çıkmak, yeni bir sinerji yaratmak kısa bir süreçte mümkün değil. Bunu başarmanın en kolay yolu hocayı değiştirmek ve ben bu akışı değiştirebilecek kapasitede bir teknik direktör göremiyorum eğer bu toplu bir hoca sabotajı değilse.Eğer öyleyse zaten daha büyük sıkıntılar var demektir.

Zaitsev dedi ki...

@ Övünç Şentürk

Bir sabotaj var ama kime? Şenol hocaya mı yoksa Şenol hocayla beraber başkana mı?

Kötü performans olur ama hiç oyuna dahil olmamak farklı bir durum. Hiç dahil olmayıp sürekli şans bulmak daha da beter. O yüzden 2ci sabotaj ihtimali de benim aklımda.

İsmi Real Madrid için geçmiş Guti kulübende oturuyor. Futbolculuk kariyeri de ortada. Rakibi analiz edecek ve düzgün mevki tercihi yapacak biri olsun yeter.

Beşiktaş'ın yabancı grubu genel olarak potansiyel ve geçmiş olarak kaliteli. Onların pozitif reaksiyon vereceğini düşünüyorum. Alman kökenli oyuncularda bu duruma uyum sağlayabilir.

Hollanda'ya dokunmuş olanlar konusunda emin değilim. Oranın suyunda bir sorun var.

yilmaz dedi ki...

@Zaitsev GS'nin bu kadar kadro sıkıntısı çektiği dönemde bi 6-7 puan fark atabilseydik, ikincilik için umut olurdu. Kabul etmek lazım, adamların eksikleri dönünce ligi tekrar götürecekleri belli. Bence ikincilik filan mucize şu oyunla. Şu anda -gerçekten inanarak söylüyorum bunu- ligin açık ara en kötü oynayan takıyımız. Erzurum ve Rize de dahil. O Alanya maçında bir puana üzülüyoruz, o bir puan nimet bizim için şu aralar.

Herşey oyuncuların taşın altına elini koymasına bakıyor, ama biri haftalardır ortada yok sakat mı, Türkiye'de mi yurtdışında mı belli değil, biri taraftarın anasına halleniyor, biri maç zora girince rakibin bacağını kırmaya yelteniyor. Şu anda Dorukhan'dan başka durumu dert eden futbolcu da yok. Bizimkiler hala çikarito, burak peşinde. Daha sorunun ne olduğunu bile kavrayamamışlar. Seviye şu anda "bakın beyler bu top, bu topa böyle vurucanız, beyazlar biziz, siyahlar rakip, topu beyazlara atacaz" seviyesinde.

Kıçına teneke bağladığımız Carvahal döneminde UEL grubu son maçımız Stoke ileydi. Gruptan çıkmak için kazanmalıydık. 30-40'ta 1-0 geriye düştük fakat bir dakika bile telaş yapmadan ince ince oyarak 3 golle kazandık maçı. Bi de şu hale bak. Tigana, Çalımbay, Scala... İzlediğim en kötü Beşiktaş, bu Beşiktaş. Yönetimi, futbolcusu, Teknik Direktörü, Taraftarı... Herşeyi kötü.

fidddas dedi ki...

ben şimdiye kadar hep hocanın kalmasını savundum ama artık savunulacak bir tarafı kalmadı.
kadro bazı kritik konularda eksik kalmasına rağmen ligin kalitesine göre şampiyon olabilecek bir kadro(forvet hariç, orası lig kalitesinin çok altında.) fakat bu kadroda geçen seneden başlayıp bu seneye uzayan şekilde futbolla ve beşiktaşla ilgisini kaybetmiş oyuncu sayısı çok fazla.

portekizce konuşanlar ile hollanda-almanya cephesi net şekilde ayrılmış gibi duruyor. böyle komple teorilerini hep saçma buluyorum ama göz görüyor sahada olanı.
para konusunda tolgay resmi olarak cezalandırılıp pepe resmi olarak cezalandırılmayınca işler iyice görünür oldu.

bana kalırsa hem hoca (yerine kimin geleceğinden hala çok korkuyorum. ) hem de takım içi bu olaylara karışan herkes devre arasında para ediyorsa gönderilmeli(yerlerine geleceklerden de korkuyorum). zaten ortada bir umut yok en azından ligin ikinci yarısını hazırlık ile geçiririz.

demirören devri ile geçen yıl falan dalga geçiyorduk daha kötü hale düştük. herkesin de söylediği gibi bunun farkında olan insan sayısı çok az.

Yorum Gönder

Ara