.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Ekim 2018 Cuma

STSL 08 Konyaspor - Beşiktaş


Tarih: 07 Ekim 2018 Pazar 20.00

Stadyum: Konya Büyükşehir Belediye Stadı

Hakem Hakkında Bilgi: Ümit Öztürk ( BJK -G -B -M - KS 1G 3B 5M )

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:  Adriano , Tolga Zengin / Peter Filipoviç , Fallou Diagne , Ali Turan

Cezalı Oyuncular : - / Adis Jahoviç

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır. 

99 Yorum:

Barreto dedi ki...

Bu koşullarda Konya maçı ile ilgili yazmak ne kadar keyifli? Şöyle bir baktım da bayağı kaliteli yabancılar gelmiş bizim takıma.
Kendimce tüm zamanların en iyi 18 kişilik kadrosunu yazayım dedim. Sağ bek bulamadım, 3-5-2'yi tercih ettim.

-----------Cordoba---------
-----Zago-Pepe-Marcelo-----
Q7-Ernst-Guti-Atiba-Adriano
--------Gomez-Ferdinand----

Fabri, Vida, Ronaldo, Giunti, Amokachi, Nouma, Ba

can dedi ki...

@barreto
Beşiktaş taraftarı ne zaman işler kötü gitse dermanı geçmişte arar. Ben de katılacağım sana. Bu iyi bir kadro ama orta sahaya itirazım var. Özellikle Guti ne yaptı ki Beşiktaş’ta? Yerine Delgado’yu gözüm kapalı koyarım. Münch nasıl ilk 18de yok? Vida ilk 18 değil ilk 100e girmez şu anda. Ben Karhan, Mrmiç, Carew eklerim kadroya.

Barreto dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Barreto dedi ki...

@can
Saydığın isimler benim de aklımdan geçti hatta Kuntz'u da ekliyeyim mi diye tereddüt ettim. Biraz Beşiktaş ta ne yaptıkları değilde piyasa ve şöhretlerine göre yaptım kadroyu. Yoksa bir kora kor mücadele takımı yapayım yüzüm kara çıkmasın desem isimlerin bazılarını değişik yazardım. Madida, Dobrowski, Münch falan...

fidddas dedi ki...

öncelikle podcastı geç izlemem sebebiyle bu kadar geç yazıyorum.

@cochise geçmiş olsun. bu belayı en kısa sürede atlatmanı diliyorum. ailenden alacağın güç ile bunu atlatacağına inanıyorum. umarım her şey en kısa sürede olumlu bir şekilde sonuçlanır...

can dedi ki...

Yaa ben bu poscastleri hep kaçırıp sonradan izliyorum. Bir bildirim olsa ya sitede podcastler için.

@cochise ne olduğunu bilmiyorum ama sana iyi dilekler gönderiyorum.

can dedi ki...

@barreto
Anladım. Ama o zaman Atiba’yı çıkarıp Kleberson’u eklemek lazım ilk 11’e- ki ben beğenirdim futbolculuğunu, sadece 20li yaşlarında çoktan emekli olmuştu kafada.

@can

Her seferinde post açmaya epey üşenir durumdayız.Twitter hesabından veya youtube'dan ekşibeşiktaş hesaplarını takip edersen podcast başladığında bildirim geliyor :)

sports guy dedi ki...

@barreto

X ne yapti ekolunden ben de gireyim, ferdinand ne yapti yahu besiktas'ta mesela :) ismi var eyvallah, ama nostaljik bi yerden girer olsa olsa bu kadroya.

Oraya babalar gibi feyyaz yazilir duygusal sebepler gozardi edilirse.

Ayni sekilde guti yerine de sergen alayim ben lutfen. O olmazsa sifo olur, ama guti olmaz.

Bu kadar yerli efsane uretmis bi takima sirf yabancilardan kurulu tum zamanli 11 kurmak bize yakismaz :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

İlginçtir bugün tamamen tesadüfen Beşiktaşlı bir arkadaşımla telefonda "baba" Walsh ve Wilson muhabbeti yaptık, o üçlüden bir tek McDonald'ın kazma çıktığını da ekleyerek. Dolayısıyla madem geçmişe dönük all star yazıyoruz oraya sol kanata bir Walsh yazınız lütfen (Guinti de ilk 18 olur zannımca).

@cochise

Çok geçmiş olsun güzel dostum. Öncelikle o güzel gülümsemeni bizden hiç eksik etme. Sonra o dosdoğru içindekini yansıtan sevecenliğinle zaten yakaladığın ve tamamen gerçek olan pozitifliğe sonuna kadar asıl. Boş laf değil tamamen içimdeki hissiyat: düşündüğünden daha çabuk eskisi gibi olacaksın.

Hiç yüz yüze karşılaşmadık ama o günler gelince bir maç öncesi ilk bira benden sonrakiler senden, ama ilkinden sonra totalde maliyet fena olabilir bak söyleyeyim :)

turgay dedi ki...

Podcast’leri hiç dinlemedim açık söyliyeyim. Ama bir renkdaşım üzüldüyse ben de üzülürüm @cochise çok geçmiş olsun bütün güzel dileklerim seninle.

Ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç. Hem bize ekstra motive bir rıza Çalımbaya karşı kazanmak hem de deplasmandaki kötü görüntüyü dağıtmak adına önemli. Ayrıca şu rezalet lige konsantre olup Avrupa ligi veya Türkiye kupası gibi bana göre anlamsız turnuvaları önemsememeliyiz. Vurduğumuz gol olsun

Skywalker dedi ki...

3-5-2'nin sagina bugune kadarki en iyi futbolcularimizdan Q7 iyiymis hocam:)

Bugun kazanmaya dair en ufak bir umut yok bende. Klasik ilk yari cope gider, ikinci yari ya yeriz ya yemeyiz. Berabere kalirsak, konya deplasmaninin bizim icin en zor deplasmanlardan biri oldugunu yazar twitter'da kasar yaza, avfatas, bulent uslu falan, hoca kutlanir ve kapanis.

Pheaglix dedi ki...

@skywalker

fb, gs, ts, bursa, konya, sivas, başakşehir zor deplasman, bunlardan birer puan iyidir. akhisar ve ankara deplasmanları lanetli, onlardan da bir puan iyidir. içeride derbilerde puan kaybetmemek iyidir, onlar da bir puan. başakşehir'de şansımız tutmuyor, ona da yenilmezsek iyi. arada kaza maçları da olabilir tabi, her maçı kazanacağız diye bir kural yok. böyle böyle 60-70 puanlık sezon çık güzel normalleştirilir. daha avrupa öncesi ve sonrası maçlarında puan kaybı normaldir var ona girmedim hiç :)

bence ufukta puan kaybı var bu maçta. malmö maçında öyle çok da yorulmadık bence, ama maç sonrasında şenol hoca'yı hiç tatil yapamadan konya'ya uçtuk diyerek fikstürden şikayet ederken görebiliyorum (aynı durumdaki gs hakem rezilliklerine rağmen bizim yenildiğimiz antalya'yı zor da olsa geçmesine rağmen.)

yalnız puan kaybı falan çok umrumda değil. içeride tek forvet love beklerken q ile caner orta sahadan ceza sahasına orta şişirmesinler yeter.

fidddas dedi ki...

bu sezon en büyük rakibimiz galatasaray, bu belli.
ama haftada iki maç olunca zaten eksik olan kadroları antalya gibi onlardan daha kısıtlı bir kadroya karşı hiçbir çözüm üretemedi. bunda bu sezon takımların geçen sezonun oyununa izin vermemelerinin de etkisi var. rodrigues ve onyekuru alan bulamıyor. bu durumu da aşamıyorlar.
ama bizden en önemli farkları onların kötü günlerinde yanlarında yardımcıları var.
hoca VAR gelecek dendiğinde önemli olan vicdandır gibi bir şey söylemişti. musleranın ilk pozisyonunda kırmızı kart çıkmaması ilginç, 90. dakika karambolünde penaltı çıkmaması da ilginç. attıkları gol de biraz şüpheli.
eskiden olsa bu tip pozisyonlarda hakem görmemiştir, hakemin 1-2 saniyesi var karar vermek için falan deniyordu.
e şimdi bütün pozisyonlar izleniyor yüz kere, karara yardımcı enstrüman var.
buradan çıkan sonuç türk hakemlerinin yeteneksiz, futbolun ruhunu bilmeyen ve kafaları karışık ve maçlara belirli ön yargılarla çıkan insanlar olduğudur...

yazdıklarım bizim takımın performansından bağımsız şeyler... ama dün gece fatih terim orta kafaya döndüğü için dahi, kahraman ve futbol profesörü ilan edildi. şapkadan dinozor çıkardı dediler ya :)
bu kadar temaslı oynanan ligde direkt oyun bir sezon oynanabiliyor, sonrasında rakipler o oyun seni şampiyon yaptıysa eğer direkt oyunu oynatan oyuncularına sürekli temaslı baskı yapıyorlar.

dünyadaki bir çok yetenekli oyuncu züper ligde şampiyon takımların kadrosunda olsa yerden kalkamaz. sürekli ve planlı bir şekilde indirip, sinirlendirirler. taliscanın ilk sezonunda ne olduğu çözdükten sonra sürekli bileğine müdahale ettiler ve bunların faul verilenlerinin de çoğuna sarı kart verilmedi.

zaten bu sebeple bir faul ekolüne ismini vermiş olan ersun yanal diye ağlıyor fenerbahçeliler. çünkü takımları çok çabuk atak yiyor ve dağılıyorlar. bizim maçta baskın oldukları anlarda bile biz 3 ve 4. pasta kale önüne geliyorduk(o maçta hocanın bu okuyamamasına hala üzülüyorum). ersun yanal olsa idi 2. pasta faul ile indirilmiştin.

karamsar olacak ama bizim ligde evrensel kurallar ve trendler ile futbol oynanmasına önce oyuncular, sonra teknik direktörler ve son olarak da hakemler hiçbir şekilde izin vermiyorlar.

Basar dedi ki...

Ben nedense maçla ilgili çok olumsuz düşünmüyorum. Orta sahada son maçta oynayan 5 kişi de öyle ya da böyle Malmö maçında yıpranmadı/yorulmadı/oynamadı.

Wagner Love öyle ya da böyle beğenmesekte 1. Forvet. Onun ritim bulması için oynaması gerekiyordu. Bu da iyi oldu, tek sıkıntı GG’nin alternatifsizliği.

Basar dedi ki...

Her hafta taraftarımız/oyuncularımız futbol teröristlerinin saldırısına uğruyor!

sayın Yönetim artık uyumasanız da Beşiktaş’a sahip çıksanız? Bunların lisansını iptal etmeyen yönetim kendine yönetim demesin bir zahmet.

Basar dedi ki...

https://twitter.com/serinmik/status/1048927535445229568?s=21

Basar dedi ki...

Eğer bu doğruysa Yasin sülün istifa etsin! Kimse Beşiktaş’ın sporcusuna saldıramaz. Bu futbol terörü karşısında susan yetkililer bu olayı onaylıyor demektir. Gereğini yapmayacaksa yönetim de istifa etsin! Herşey şampiyonluk değil!

Yasin Sülün: "Üzüldüğüm tek şey; rakip takım hocasının benim oyuncuma vurması.Bir oyuncumun burnunda yara var, bir başka oyuncumun kulağının arkasında kızarıklık var. İki büyük camiayı karşı karşıya getirmemek için şikayetçi olmadık"

fidddas dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fidddas dedi ki...

konyasporun tahrik ettiler (neye göre, kime göre) biz de girdik meydan dayağı attık açıklaması.

http://tr.beinsports.com/haber/atiker-konyaspor-aciklama

eğer bu olayın failleri 6222'ye(kanun numarası doğru mu?) göre hemen gözaltına alınmıyorlarsa yazıklar olsun, yönetimde marka değeri falan diye ortalarda dolanmasın.
caneri küfürden zorla ifadeye çağırdılar. bu 6222 sadece Beşiktaş için mi çıktı?

Bursa'da stadı yakar sahaya atılmadık bırakmazlar maç oynanır, kadıköyde ona keza ama maç kaldığı yerden devam eder, konyada meydan dayağı. oh valla.

al yine futbol dışına çıktı akşamki maç, şimdi failleri içeriye almazlarsa artık akşam sahaya neler yağacak bakalım.

cochise dedi ki...

Tesadüfen bloga bakarken geçmiş olsun dilekelrini gördüm, teşekkürler. Tedavi süresince bloga çok bakar mıyım, bilemiyorum. Arada kafayı dağıtmam gerek ama Beşiktaş'ın da biraz keyif vermesi gerek :)
Gerek U-21 olayı gerekse VAR meseleleri iyice canımı sıktı.
Takıma bakınca da zaten hoca-takım ilişkisinin bozulduğu açık. Diğer taraftan çok olan artı ve eksileri nedeniyle aşırı detay gerektiren şu kadroya müdahaleleri baltayla yapması; hangi oyuncu grubunun birbiriyle daha etkili olacağı yönündeki umursamazlığı falan...

Not: Bilmeyenler için ne yazık ki kötü huylu bir tümöre (adını söylemesi zor ama evet kanser) sahibim. Radyoterapi ve ameliyat ile kendisini defedeceğiz. Tehlikeli bir hastalık elbette ama hem doktorlar olağanüstü bir durum olmazsa hayati tehlike görmüyor hem de ben kolay kolay mücadeleyi bırakacak birisi değilim.

Herkese sevgiler ...

fidddas dedi ki...

şimdi bizim penaltıyı hangi kurala istinaden vermediler...
el açık, vücuttan sekmiyor, görüş açık, engel yok.
bence maç sonunda açıklama yapsınlar, o pozisyonda şu sebeple bu kararı verdik diye...

alper dedi ki...

Bir daha yazayım gol yemişken üstelik.Adem Ljajıc kadar boş beleş topçu görmedim.Büyük kazık.Layiçten menfaat bekleyen anasından para beklesin.

Pheaglix dedi ki...

@fidddas

mesela konya'nın penaltısında kırmızıyı hangi kurala istinaden verdiler diyerek devam ettireyim. kırmızı ikinci sarıdan olması gerekirken direk kırmızı çıktı. bir "çifte ceza vermemek" kuralı vardı, o ne oldu? oyunun gidişatı açısından bir farkı olmayacak tabi ki, ama hakemlerimizin kurallardan bihaber olduklarını göstermesi açısından önemli.

bu arada beraberlik bile çıkmaz bu maçtan, geçmiş olsun. neyse işte konya fb erzurum deplasmanlarını atlatmış halimizle zirvenin sadece dört puan gerisindeyiz, öyle bakalım :)

BJK4EVER dedi ki...

Ljajic ne yapsin, kendisine top mu geliyor. Maca 2 tane 6 numarayla cikmissin, oyun kurma hak getire. Atiba ve Medel'in aldigi her top ya beke beki sikistiran top ya da stopere geri pas. Bu adamlarin calim atmasini, dripling yapmasini, ileriye dogru pas vermesini bekleyemezsin. Zaten gol oncesi kaptirilan topu da Medel 5 metreden 2 pasi arka arkaya veremeyerek kaptirdi zaten.
Zaten Oguzhan ve Tolgay formsuz, bari kagit uzerinde zorlu bir deplasmanda 2 onlibero ile cikayim kafasina olabilirsin tabii. Ama bu kadar korkak bir herifsen Antalya gibi son haftalarin en formda takimina karsi deplasmanda son 5 dakikaya 2 stoperini forvete dikip maglubiyeti riske eden Fatih Terim'e karsi bocek gibi ezilirsin, rezil olursun, patates olursun.
FB macinda verilmeyen gol ve VAR, bugunku macta bizim verilmeyen penaltimiz ve hakemin genel tavri. Igrenc otesi. Ama yonetim yine konusmayacak, hakkimizi korumayacak. Yonetimde AKP'i, basimizda Trabzon'lu oldugu surece Besiktas'imiz dogrulamayacak bence.

YSY dedi ki...

Bu maç dönmez ama love-ozzy q7-lens değişikliği iyi olabilir. q7 nin hareket sarıydı bu arada vermedi hakem.

Hidayet dedi ki...

ligin ortanın bir tık üzerindeki takımları bile artık sahalarında beşiktaş'a karşı çok rahat . psikolojik olarak üstünler bile . buradan şampiyonluk falan çıkmaz ,hoca seneye kesin ayrılacaksa şimdi bıraksa daha iyi . çünkü bu gidiş 2.liği bile riske atıyor .

turgay dedi ki...

Bizim penaltı pozisyonunu tam çözemedim ben ama burada penaltı deniyorsa inanırım. 0-0da bile kötüydük sonrasında zaten maç bitti penaltı be kırmızıyla. Penaltı pozisyonunda Caner’e bakmanız içimin aşağıdaki linki vereyim size. Hani balta lazım denmiş ya ben direk Caner’le başlarım bu işe. Adam düşen oyuncuya koşuyor ya topun gittiği adama değilde. Hasan Ali’yi beğenmiyorlar verelim Caner’i de allah belanızı tam vermiş olsun
https://twitter.com/kramponstore/status/1048996943563816960?s=12

yilmaz dedi ki...

İlk yarıyı ucuz atlattık. İkinci yarıya quaresma ile başlarsak 50 60 gibi 9 kişi kalırız. 10 kişi tamamlarsak 1 puan alacağız gibi bir his var, pozitifim bu akşam :)

YSY dedi ki...

Valla fener bizden daha iyi top oynuyor. Hani sağlam bi dip yapamadık yapsak rahatlayacak herkes işte o zaman ne kadar gereksiz adam varsa gidecek klüpten.

alper dedi ki...

VİDA bilerek kırmızı gördü diye düşünüyorum.ilk dakikadaki sarı kartı da normal değildi.

Q7 zaten atılmaya çalışıyor sabote etmek için.

Caner desen fitbolla alakayı kesmiş.

Adsız dedi ki...

İmkansızlıklardan maalesef Vagner Love da ısrar edilmek durumunda dedik ama ne kadar ısrar edersen et şu anki hali yetersiz Larin'den bile çok daha kötü. Adam önünden geçen topa hamle yapamıyor varsa yoksa sağa sola amaçsızca koşu. Güven'e süre lazım ama bu maçta gerçekten lazım, topu ilerde tutma adına rakiple didişebilecek tek merkez forvet o şu an. Bir de rakip tarafından bilinmiyor bu avantajı da var. Ancak biliyoruz ki olsa olsa son 5 dakika girer o da girerse.

Q7 bence de atılır mutlaka değişmeli.

alper dedi ki...

Maçın başında verilmeyen penaltımız var.

Layiçe yapılan net kırmızı kartlık hareket var.

Golde ofsayt var mı emin değilim.

fidddas dedi ki...

:))))
baya komik bizim bu lig ya...
göztepe maçından sonra hem vida hem medel yok.
penaltı verilmedi, yediğimiz golden önce ofsayt, ljajicin bileği kırılmadı diye sarı, uyduruk penltı ve sarı kart, üstüne dün galatasarayın pozisyonları

bunların hepsi VAR gözetiminde oluyor... yani bilerek, isteyerek ve görerek veriyorlar bu kararları... biz niye bu şartlarda sahaya çıkıyoruz hala anlamadım ben.
yukarıda da söyledim eskiden çok bunalınca en kötü hakem de hata yapar deniyordu olay kapanıyordu...


biz futbol falan oynamıyoruz, kabul ediyorum da dün galatasaray mı oynadı futbolu? o mu yani standart...

fidddas dedi ki...

medel cezalı bilgisini twitterdan almıştım, kontrol ettim hatalı bilgi. göztepe maçında oynar.

BJK4EVER dedi ki...

Su son 5 dakika adamlar gumbur gumbur geliyorken 1 kere sakatlik numarasi yapmadik, 1 kere zaman gecirmedik. Nasil is bu anlamadim. Rakipler her turlu pisligi, cirkefligi yaparken biz niye bu kadar temiz olmak zorundayiz ki?

GeceGezgini dedi ki...

Iyi ki yenmedik ama keske yenilseydik. Beraberlik cok sacma oldu.

yilmaz dedi ki...

Skoru önemsemiyorum. Son zamanlarda oynadığımız en şahsiyetli futboldu.

Unknown dedi ki...

Hoca dayanamadı ve son değişiklik ile mükkemmel bir rezalete imza attı.rocco/love değişikliği ile gel berabere bitirelim maçı dedi sevgili şenol güneş.

YSY dedi ki...

Abi hersene klasik akhisar konya başakşehir üçlüsü puan kaybı yazıyor. Yok böyle istatistik

turgay dedi ki...

Kalemizde pozisyonlar 90+dan sonra oluyor adamların 1 tane pozisyonu yok 10kişi. Eksik kalınca daha karakterli oynadık. Ben Q7nin çıkışına şaşırdım hocaya herhalde taş falan düştü ki değiştirdi. 2-1den sonra çok beklemeden orta sahaya adam almalıydık çünkü ayağa çıkmamız gerekiyordu ama defans aldık. Ayrıca şu kala direklerine neden adam koymuyoruz onu anlamadım. Babel de sağolsun adamı kaçırdı. Neyse acayip bir tiyatronun döndüğü bu haftasonunda hangi sonucu alsak şaşırmazdım. Artık yönetim de bir zahmet pırıl pırıl çocuk canım abim seviyesinden çıkıp oturdukları koltukların hakkını vermeleri lazım. Hakkımız yeniyor tiyatrolarında figüran oluyoruz. Yeter artık

Adsız dedi ki...

İlginç maç.

Detaylardan önce özet olarak bile: 13 sarı kart, Konya'ya 2 penaltı, Vida doğrudan kırmızı, vs.

Konya 2. penaltıyı kaçırdıktan sonra birden rehavete kapıldı, seyircileri de tamamen susunca tek gole yatmaya kalktılar ve 2 dakikada 2 gol yediler. Beşiktaş ise GG'nin insanüstü çıkardığı topun hemen ardından 2. golü yemeyi başardı.

Maça ekstra stoper olarak alınan Roco'nun ismi ceza alanımın içinde ve civarında hiç duyulmadı ama Oğuzhan'ın 2 defa altıpasta kafayla kritik top çıkardığı görüldü.

Maçta hiçbir varlık gösteremeyen Love Kayseri'ye ite kaka attığıyla aynı yerde, aynı gelen topla ve aynı kısa uçuşla golü attı. Maçtaki şut sayısı 2.

Lens-Babel-Lens paslaşması ve devamında gelen 2 gol muhtemelen son 2 sezondur en az attığımız gol çeşidi, öte yandan en çok yediğimiz gol türünden ilk 3'e rahat girer.

Quaresma'nın sakatlık gibi bir neden olmadan ilk 45 dakika içinde ya da devre arasında oyundan çıktığı Şenol Güneş dönemindeki 4. maç. İlk 3 maç 15/16 sezonunda.

Riva-Kadıköy arası yaklaşık 37 km. FB maçında bozularak Başakşehir'in golünü buharlaştıran VAR Konya'da tıkır tıkır çalıştı. O kadar iyi çalıştık ki +90'da Babel'in sarı kart aldığı pozisyon bile oyun tekrar başladığı halde VAR sistemiyle incelendi, ölçüldü biçildi.

Zaten hep bize hep bize.

yilmaz dedi ki...

Lens, yiğidim.

Bak şimdi kozlar sende. Hocanın alıştığı bir adamı kıyamet kopsa 11'den çıkaramayacağını 2 senedir test ettin. Şimdi bizim takımın sorunları belli, senin bugün yerine girdiğin oyuncunun defoları belli, senin yapacakların belli. Şimdi birleştir puzzle'in parçalarını.

Çok değil bir kaç maç ekstra özveri, daha fazla yardımlaşma, daha fazla takımdaşlık... Lütfen biraz gayret. Bunları yaptınmı hoca seni hayatta kesmez. Lütfen bugün Konya'ya attığın goldeki gibi; pes etme, yardımlaş, sonuç odaklı ol. Zaten seni Fener'in elinden almış olmak bile, taraftarın sana sevgisini arttırıyor, 3 maç kes Q7'yi, skor yap bak seni nasıl bağrımıza basıyoruz.

Hadi yiğidim. Sen de kazan, biz de kazanalım.

Barreto dedi ki...

Türkiye'de futbolun asıl ve çoğunluk müşterisi FB ve GS taraftarı olduğundan, Türk futbolu bu müşterileri memnun etmeye muhtaç zavallı konumunda. Bu nedenle, naçizane Premier Lig tüketmenizi tavsiye ederim. Yok illa Türkiye Ligini bu haliyle seviyorum diyorsanız, Amerikan Güreşleri daha cok hoşunuza gidecektir, deneyin.

ideal 11 dedi ki...

şenol güneşin kü7 takıntısının bitmesi gerekiyor.35 yaşına geldi.devre arası yollanabilir.

31 yaşında ve 4 yıllık mukavelesi olan lens e artık ilk 11 de yer verilmeli.

ileri üçlü şekillenmiş durumda an itibariyle.babel-love-lens

8. hafta itibariyle bence kafadaki soru işaretlerinin bir kısmı çözüldü.

kafada soru işareti olarak kalan konu atiba oğuzhan layiç üçlüsü mü?yoksa atiba medel layiç üçlüsü mü?

10 kişi kalan takımı az çok ayakta tutan atiba ve medel idi.dinamizm açısından olumlu.lakin 0-0 ı medel ve atiba ile oynamak biraz risk.set hücumunda arızalar veriyorsun.hocanın kafası biraz karışık.dinamizm mi pas oyunu mu tercihinde gitgeller yaşıyor.

pepe tosiç ikilisi bozulmamalıydı.stoper ikililerinde uyum çok önemlidir.

alper dedi ki...

İnsanları yargılamayı ve suçlamayı ve iftira atmayı çok severim.Bu blogda sanırım kurulalı beri yorum yapıyorum.Ben yorum yazarken şimdi yorum yapan nicklerin çoğu yoktu bu sitede.Yeni yeni peydahlanan nickler görüyorum .Bu sitede futboldan anlayan tek insan olduğum için yorumlarım size ağır gelebilir ama gerçekleri yazmak benim gibi bir futbol uleması için şart.Futbol ilmimin zekatı kabul edin.

1-dünkü maçtan sonra dahi iki stoper değişikliği ile mağlubiyeti riske atıp galip gelen F.Terim'e ezilmeye mahkumsunuz diyenler kripto mripto değil net şeffaf GS lidir,BJK ile uzaktan yakından alakası yoktur.Bu siteye sızmış GS ajanlarıdır.10 Kişi kalmış takımın hocasının yaptığı iki değişiklikten biri asist biri gol yapmıştır sonuçta.Tabelaya o açıdan bakıp eleştiri yapanlar BJK hainidir.

2-10 kişi kalmış takımın hocasını 2-1 öne geçip +7 uzatma verilen bir maçın uzatma dakikalarında oyuna Roco namlı stoperi aldı diye eleştirenler net şeffaf BJK düşmanıdır,bu siteye sızmış ajan provakatörlerdir ömrü hayatlarında fitbol maçı izlememişlerdir izlemesinler daha iyi.Bu eleştiride art niyet ararım.

3-Maçtan önce kadroyu gördüm izleme şevkim kalmadı o yüzden maçı izlemedim az çok neler olacağını tahmin ediyordum deyip maçtan sonra gelip burada yorum yapanların BJK lılığı sorgulama konusu bile yapılamaz net BJK düşmanıdırlar.Bu bloga yorum yapmaya gelecek kadar sözde! BJK taraftarı olan biri kadroyu görüp maç izleme zevkim kaçtı BJK maç izlemedim diyebiliyorsa net BJK düşmanıdır,GS tarafından kullanılan kalbi ve ruhu GS ye ait amacı üzüm yemek değil bağcı dövmek olan şarlatanlardır.

4- Iyi ki yenmedik ama keske yenilseydik. Beraberlik cok sacma oldu diyip gidenler ve bu lafı diyenleri bu blogda yazı yazdıranlar BJK hainidir.

5-Erkek adam renkli takım tutmaz sloganına sahip bir takımın taraftarlarından baazıları yorumlarında BJK takım ve taraftarlarından renkdaş diye bahsediyorsa salın o adamı dinlemeyin kaale almayın BJK düşmanı ve hainidir.

6-Bir BJK bloguna gelip Onyekuru-Rodrigez,F.Terim analizi yapanlar Malmöden yorgun gelmedik GS de aynı şartlarda geldi vs diyenler için söylenecek tek şey var.BJK haini BJK düşmanıdır.

Devamı gelecek..

turgay dedi ki...

uzun zamandır türkiye ligi seyrediyorum tiyatronun aynı haftaya denk gelmesini hiç görmemiştim.

-önce galatasaray maçında musleranın atılmaması, arkasından hakemin penaltı uydurması ve vicdan yapıp var'dan iptali, sonrasında orta sahada olsa formalar değişse net sarı kartla cezalandırılacak bir pozisyonun gol olarak tescil edilmesi ve en boktanı net itmenin olduğu bir pozisyonun maç bitirilerek geçiştirilmesi.
-sonra fenerbahçe maçında hakemin tutumu ve ne hikmetse net golün var çalışmıyorken(yersen) iptal edilmesi
-ve bizim maçta olanlar.

hepsi topladığınızda aslında bu haftanın bir tiyatro olduğunu çıkaracaksınız. böyle rezalet kararlar izlenip değiştirilmeyen fahiş hatalar, izlenmeyip sallanan pozisyonlar falan yani neresinden tutsanız elinizde kalıyor. buna rağmen biz yine de skoru elimize aldık ancak doğru değişiklik gelmeyince rakibi üzerimize çekerek ufak bir oyuncu kaçırmadan 1 puana razı olduk. bu hakemin geçen sene alanya maçında yaptıklarını da hatırlıyoruz.

sonuç olarak başkanın sürekli mevki makam için yukarıları yaladığında senın hakkını ancak taraftarın koruduğunda başına bunlar geliyor. 2 senedir doğranıyoruz. 1 tane elle tutulur açıklama yok. genç sporcuların dayak yiyor 1 tane mantıklı cümlesi olan açıklaman yok. yazıklar olsun. beşiktaş en büyük spor kulübü deyip arkasından bu kadar sahipsiz bırakmak akıl alır gibi değil. maçın nesini konuşayım bilmiyorum bu tiyatrodan sonra. 100 küsür yıllık camianın bu kadar sahipsiz kalmasını anlayamıyorum.

alper dedi ki...

Temmuz ayında koyunların otladığı, kurtların koyun çalmak peşinde koştuğu Faroe adalarında sezonu açan 35 yaş ortalamalı br takımla Gruplara kalmış grupta bir maçını kazanmış,FB,BURSA,KONYA deplasmanlarında öne geçip skoru tutamamış,varla yokla anası sikilmiş ve bu üç deplasmanı bitirmiş halde liderin 3 puan gerisinde olan takımın hocasını eleştirinler yerine kimi ne zaman hangi şartlar ve vaatlerle getireceklerini açıklamadıkları sürece BJK hainidir fitbol fakiri fukarasıdır.Hoca anam değil babam değil ama şu BJK kadrosunu şu yönetim zihniyetiyle bu yarışta burlarda tutmak tamamen hocaya artı yazar.Bunu bile idrak edemeyenler yokuna fitbol izlemesin gözlerine yazık.Gitsinler körling izlesinler BJK ve hocasına akıl vermesinler.

Muslera atılmamış,Donk faul yapmış ,Muslera yine penaltı yapmış verilmemiş iki stoper sokan hoca büyük olmuş...Sen 10 kişi kalmışsın öne geçmişsin rakipe kırmızı verilmemiş yetmemiş ikinci penaltı verilmiş sen 2-1 öndeyken 90 + da oyuna stoper soktun diye hoca eleştiriyorsun.Kimi kandırıyorsun yahu sen BJK lı falan değilsin.Sahtekarsın.

VAR bozulmuş o bozuk olduğu iki dakikada Başakşehirin attığı nizami gol verilmemiş haliyle VAR a bakılamamış.senin maçında VAR a baka baka olmayan penaltıyı vermiş hakem sen kalkmışkötü oynadığı için ikinci devrenin başında oyundan alınan Q7 on birde diye maçı izlemedim nasılsa oyunumuz belli diye hoca ve takım eleştiriyorsan sen BJK lı falan değilsin.Sahtekarsın.

alper dedi ki...

Şimdi gerçekleri bu kadar aleni yazmış bir fitbol uleması ve bilgini olarak maç analizimi yapayım gerçek bir BJK lı gibi.Yukarıda yazdıklarım üstün ve rakipsiz futbol zekamın zekatı idi şimdikiler de sadakası olsun.

Hakemler bu kafta anamızı sikti daha ne olsun amk.Neyi konuşucaz.17 Takıma korkmayan Bülent Korkar oldu gs maçında.Hakem onları itti.FB yi anmıyorum bile.Birde üzerine bizim maçta olup bitenler.Neyin taktiğini tuktuğini anlatayım size.Ama yine de özet geçeyim.

Medel orta saha oynamaz,stoper oynar..

Vida stoper rotasyonunda yedek olur..

Layiç oynamaz 11 de.Oğuzhanın yedeği olur..

Atiba,Tolgay,Oğuzhan orta sahası iyidir..

Q7 oynamasın Lens oynasın.Geçen yıl bir şey yapmamıştı Lens ama bu maçtan sonra formayı alır sanırım.

Karius ta Fabri gibi maç kurtarmaz,Ortalama bir kaleci izlenmi var bende.Fabri'den iyi olduğu özellikler var ama tek başına maç kurtarmaz.

Skywalker dedi ki...

Dun ki mac hocanin pic ettigi iki oyuncunun, yaninda Pepe, Karius ve Gokhan'la birlikte hem adaletsiz hakeme hem adaletsiz hocaya isyanidir. Bu iki oyuncunun oyuna girmesinin nedeni de ismi lazim degil haininin 5 dakika daha oynasa kirmizi kart gorecek olmasi, digerinin de lan bi sey yapmis gibi goruneyim Ljajic'i cikartayim, kim var kulubede pic ettigim? aaa Oguzhan, onu alayim mantigidir. Sadece en son kendi tercihiyle, bikmadan usanmadan yaptigi, her yaptiginda maci verdigi degisiklikle konyaya altin tepside atak surekliligi sundu, hem hoca olmadigini kanitladi, hem isyan eden oyuncularin alin terini pic etti. Verilen ikinci penaltiyi on direkte en uzun oyuncuyu Medel'e savundurtan, adamlarin 2. golunde de Medel'e yine on direkte topu arkaya asiran ve asist yapan adami savundurtan hocanin takima hicbir sey calistirmadigini hatta hoca bile olmadigini herkes anlayacak da, is isten gecmis sezon gitmis olacak.

Su ligde benim izledigim yaklasik 30 senede Besiktas hep bicildi, ama hic bu kadar aglak ne hocasi ne taraftari olmustu.

Simdi gidip en yuksek sesle 3 hafta sonra vodafone'u hem Senol Gunes hem Kuvarejmaaa sesleriyle inletebiliriz.

alper dedi ki...

Bundan sonra herkese hakettiği cevap.

CL de rekorlar kırıp namağlup grup lideri olmuş,3 sezondur 70 puan barajını aşmış,takımı iki sezon şampiyon adam hoca bile değil iken gitarcı Biliç ,kürdanlı Tigana hoca ise o yorumcu BJK lı falan değil ajan provakatördür.30 yıldır GS maçlarının yanında BJK maç özeti izlemiştir sadece.BJK taraftarına ağlak diyor birde sözde BJK lılar.

alper dedi ki...

Baştan uyarayım ona göre silahlanıp gelin.TRbazona tertemiz şampiyonluk kazandırmış Bursadan bir sürü oyuncuyu sattırmış dünya üçüncüsü yapmış bjk YI ŞAMPİYON yapmış adama biri hoca bile değil deme cüreti gösteriyorsa benim ajan provakatör demem naif kalır ona göre.

GeceGezgini dedi ki...

Ancelotti'yi Bayern nasıl sepetlediyse, Mourinho nasıl şu anda tartışılıyorsa, Klopp Dortmund'dan nasıl yollandıysa, Ranieri'ye Leicester bile 1 sezon dahi dayanamadıysa kusura bakma Şenol Güneş ile de pek tabi yollar ayrılabilir.

Evet dün hakem bizi biçti ama biz futbol namına ne yaptık acaba ? Bu kadar rezil kepaze futbol oynamamızın üstü örtüldü hakem faciası ve Konyalıların beceriksizliği yüzünden. Ve bu futbolun üzerine Şenol Hocamız; böyle devam edersek şampiyon oluruz diyebiliyor. Şu futboldan nasıl şampiyonluk parıltısı gördü anlam veremiyorum.

Skywalker dedi ki...

Hossst, dilini al hocanin kicinda kullanmaya devam et, agzini bozdurma burda insanin. Yalaka herif seni. Kimsin lan sen milletin Besiktas'liligini olcuyosun? Hocana biatini et baska yere dogru havla.

yilmaz dedi ki...

@alper belli ki bir tartışma çıkartmaya çalışıyorsun. Burası ekşisözlük, incisözlük filan değil. Kimse senin tuzağına düşüp senle laf dalaşına filan girmez. Boşuna yorma kendini.

alper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
turkkant dedi ki...

Orta dönemde başarı için benim basit formülüm şöyle:

1. Mutlaka Oğuzhan-Ljajic orta sahasını oturtmak lazım. Arkalarında Medel-Atiba-Tolgay hangisi oynar kestiremiyorum, ama bu ikili oturmadan bu sene şampiyon olamayız. Maç kazanırız, ama uzun dönemde mutlaka takılırız.

2. Quaresma dışarı, Lens içeri. Takımın tekrar enerji, takımdaşlık havasını yakalaması için bu da şart. Quaresma çok kötü oynadığı için değil, uzun dönemde 35 yaşında Quaresma ile şamp. olma ihtimalimiz olmadığı için.

3. Love'da ısrara devam. Bu da Love mükemmel oynadığı için değil, mevcut kadroda maça başlarken geçmişte 10 gol barajını aşmış en az iki oyuncu olmalı. Mevcut kadroda bu istatistiği yakalamış yegane oyuncular Love ve Babel. Yoksa Babel santrafor formülünü anlıyorum, ama işlemesi zor bence.


Bu üç konu dışında maçla ilgili de,

- Ş. Güneş bence Roco değişikliğini çok erken yaptı. Aldığığında uzatma ile beraber 10 dakika vardı. Roco stoper, Medel sol bek, Caner ön derken, bütün takımın yerleri kaydı. Haliyle takım tertibi bu kadar değişince psikolojik olarak tamamen geriye yaslandık. Roco topa neredeyse değmeden maç bitirdi, golü yedik. Love istekliydi, enerjisi kötü değildi. O değişiklik olacaksa artık 1-2 dakika kala olmalıydı bence. Ciddi bir hata bence Ş. Güneş'ten. Bursa maçında da Necip değişikliği ile yine oynayan takımı psikolojik olarak bozmuştu, yine aynısı, sonra golü Roco yedirmedi, kornerden yedik, e sen 10 dakika tamamen yaslanırsan, o pozisyondan önce de yüzde yüz verdin sonuçta.

- Caner üç maçtır facia ötesi, Fener maçında golü yedirdi, Avrupa maçında maçı verdi, bu maç yine arkasına adam kaçırıp kırmızı penaltı yaptırdı, üzerine hoca Caner'den yine gol yemeyelim diye, Medel'i oraya kaydırmak için tüm takımın tertibini değiştirdi. Adriaono gelse de bir 10 hafta Caner'in ismini duymasak.

Zaitsev dedi ki...

Forvet çıkarıp defans oyuncusu soktuğun an oyunu kaybetmeye ve gol yemeye mahkumsun.
Bir değişiklik ile en az 3 oyuncunun yerini değiştiriyorsun. Zar zor toparladığın defans kurgunu bozuyorsun, ileride forvet çıkardığın için rakibin defans oyuncularını rahatlatıyorsun ve bir tane kanadını kaybediyorsun. Ve bunları bir kişi eksikken yapıyorsun. Büyük hatadır bu.

Bayern Münih bu kafayla Chelsea'yi ezdiği maçta 2012 şampiyonları ligi finalini kaybetti. 87de defans soktular, bir dakika sonra kornerden çaktı Drogba. Ararsan böyle dünya kadar örnek var.

Penaltıya kadar yine çöp bir oyun oynadık. Sonra da bir halt oynamadık devreye kadar. Q7 durduk yere sarı görmese Lens'i de zor görürdük sahada. Hepimiz biliyoruz hocayı. Lens ve Ozzy hamleleri başarılıydı.

Artık Adriano'ya bacak mı takıyorlar, ilaç mı veriyorlar bilmem ama Caner'i defanstan çıkarmak lazım :)

Vida geldiğinden beri aldığı paranın hakkını vermiyor. Her maç takımın kaleci hariç en geride duran ismi, oyun kuramaz, bireysel hatalarından yedirdiği goller, gördüğü kırmızı kartlar falan fiyasko olma yolunda ilerliyor. O topu bıraksa Pepe'ye çarpacak belki gol bile olmayacak diyelim oldu sahada 11 kişi devam edeceğiz, amatör şekilde elini açıyor. Pozisyonun başında Skubic'in kademesi de Love, penaltıya sebebiyet veren şutu atan adamın kademesi de Caner. Allah yardım ediyor da öbür hafta stoper de Medel oynayacak büyük ihtimalle. İkinci gol de Babel'in kademesinden geliyor fakat bu gol çalışılmış, analistlerin dikkat etmesi lazım ya hocayı hiç uyarmadılar ya da hoca dikkate almadı bilemiyorum yemememiz gerekirdi.

Değişiklikler konusunda çok şey demeyeceğim, ilk 2 değişiklik skora etki etmiş fakat 2-1 öne geçtikten sonra topu rakibe bırakıp kapanmayı ve teslim olmayı doğru bulmuyorum. 2 gol bulduğumuz 75-80 arası topla oynama yüzdemiz %53'ken 80-85 arası %13 evet %13. 80'den sonra topla oynama oranımız ise %19. E kapanırsan ne olacak ya mükemmel derecede önlem alacaksın harika defans yapacaksın ki takımın gol yemediği maç yok doğru dürüst bunu yapamıyoruz. Bence doğru olan Tolgay alıp topu dolaştırmak ve tempoyu öldürmekti.

Nitekim 10 kişi kaldığımız deplasmanda geri dönüp 1 puan almak bile iyidir, yenilemek önemli. Love daha önce dediğim gibi oyun içinde birşey vermez çok kaçırır ama gol sezgileri hala yüksek bir şekilde doğru yerde duruyor ve doğru koşuları yapıyor golde de bunu gösterdi.Lens de gayet iyi performans gösterdi, ben Quaresma oynadığında hep Lens'e kızdım istikrarlı bir performans gösteremiyor diye mesela Fener maçındaki pozisyonu atsa 11'e yazılmıştı, umarım performansını yükselterek 11 olur. Ljajic'in ise oZzy oynadığında etkili olacağını düşünüyorum.

Karius
GG Pepe Medel Adriano
Atiba oZzy
Lens/Q Ljajic Babel
Love

qwerter dedi ki...

Ben sahaya baktığımda artık bir takım göremiyorum. Rastgele serpiştirilmiş oyuncuların biraz ötesinde bir yapı var. Takım içi uyum, arkadaşlık ve motivasyon kaybedilmiş. Orta sahada bu oynasın, kanatta şu oynasının ötesinde bir problem olduğu çok açık. Bu durumu düzeltmenin yegane aksiyonu takımı temelinden sarsmak, silkelenmesini sağlamak. Bunun için ya oyuncuların çoğunu gönderip yeni bir yapılanmaya gidilecek (-ki bu durumda sene sonunu beklemek gerek.) yada hoca değişecek. Takımın bu haliyle şampiyonluk şansı var diyorsanız sene sonunu bekleyelim. Yoksa ..... alper daha çok küfretsin.

Ruşenaliduran dedi ki...

@Coochise büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah

EC dedi ki...

@Cochise - gecmis olsun.. pozitif olmak ve gereken tedaviyi eksiksiz yapmak sart. dualarimiz seninle..

mac a gelince.. grupta zehir salanlar var..
@Alper isaretlemis onlari.

dun 2ci yaridaki sahsiyetli futbol hoslarina gitmedigi icin hala Senol Gunes e cakma derdi olanlarin plakalari belli... gereksiz tartisma yapmak.

2ci yarida Quaresma nin olmamasi bence mental olarak takimi birseyleri ispat etme hirsina evrildi ve tum takim oldukca iyi yardimlasti. topu yere indirdik, ayaga oynadik ve Ljajic Senol Gunes in de dedigi gibi 6-8 kismina yaklasinca etkili oldu. Oguzhan in asisti ve defansa yardimi pozitif katkilariydi.

dun 3 puan alamadik ama 2015/2016 ruhu sanki geri dondu. Karius a laf soyluyorlar! adam penaltidan yedi yav.

basit onerim; PEPE / MEDEL gobegi - Atiba Oguzhan Ljajic ile orta saha defans hattinda pas opsiyonlari arttirilabilir. ileri 3 lu yazildigi gibi Babel - Love - Lens. Quaresma nin suratinda hayir yok... mutemadiyen mutsuz gorunuyor macin basinda da 90 ci dakikasinda da..

Caner icin zor bir aksamdi ve dun Konya iyi isledi onun taraftan. dunku macta Babel bence en istekli ve en cok arayan oyunlarindan birini oynadi..

Hakemlere deginmedim ama sunu belirtmek gerekir ki;
13 faul yapip 8 sari, 1 kirmizi Konya 21 faul 5 sari kart! yedigimiz ilk gol de pozisyon baslangici ofsayt, Babel in pozisyonu ise 100% penalti. Ljajic e yapilan net kirmizi kart. eger bu gercekler VAR a ragmen gorunemiyorsa #VARBesiktasaYOK #GSyeHepVAR modudur. Yonetimin bunlarin ustune dusmesi gerek ve ligin 4te 1 i bitti ve tek Besiktas maclarinda bizim kararlarda degismemis zaten bizde bizim lehimize gidip bakmiyorlar! Yonetim bunu belirtmeli.. tipki Antalya macinda ofsayt dan gol yiyen tek takim olduk ve ayni salak kural! baska takimlara uygulanmadi. Bursa macinda net penaltimiz verilmedi. bu Konya macinda da hakem musveddesi resmen katletti is ayyuka cikmasin diye atmadi Quaresma yi, Babel i..

burada bizler de hala Senol Gunes e sallayalim.. Trabzon lu olmak suc mu? Sampiyon yaparken de Trabzon luydu... bugun de Trabzon lu.. Fatih Terim e konusamayan medya, sadece Senol Gunes e konusuyor ve bence dun dogrusunu yapti konusmadi. konusmayinca karsi tarafa polemik sansi vermiyorsun!

yarin basin toplantisi yapacakmis..

ben olsam Fikret Orman in yerinde sadece videolari koyarim.. bize / onlara diye.. yorum sizin derim.. bunu youtube uzerinden fifa/uefa yada ingilizce olarak yollarim.. tek kelime etmem kalkarim masadan..
sunu da eklerim.. Bursa daki saldirinin, Konya daki saldirinin cezalari kesilene kadar pesindeyiz derim...


#SALDIRBESIKTAS

Basar dedi ki...

Şu kadroyu çıkartmak bu kadar zor mu?

Karius
GG Pepe Medel Adriano
Atiba Ozzy
Lens Ljajic Babel
Love

EC dedi ki...

@Basar sanirim bir sonraki Goztepe maci o kadro ile cikar eger arada sakatlik vb olmazsa.

Huzeyfe dedi ki...

@cochise
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

Mactan bağımsız olarak, geçen sene Mesel stoper oynamaz boyu çok kısa diye olay çıkarmıştım burada. @shelby ve @övünç haklıymış, Mesel stoper oynadığında ekstrası olan, orta sahada inanilmaz vasat bir oyuncuymuş.

Podcast'i gitgide daha çok beğeniyorum. Ben şahsen maçı izlemedim, hocanın genel yaklaşımı değişmedikçe de ciddi vakit kaybı ve sinir stres kaynağı oluyor. Pazar sabahı kalkıp Liverpool-Man City maçını izledim. Orada sahadaki her oyuncunun bir iş tanımı, hedefi ve çabası vardı. Daha da önemlisi oyuncuların bireysel olarak yapmaları gereken şeylerin de bütün olarak bir karşılığı vardı. Bu insana gerçekten keyif veren birşey. Hangi spor olursa olsun insan haftasonu saatlerini ayırdığı bir aktivitede ufak tefek de olsa bir zeka kırıntısı, efor-çaba, bir plan ve çalışma görmek istiyor.
En azından ortada bir anlayış veya bir felsefe olduğuna inanmak istiyor. Bu bile yeterli olabilir bazen. Ama ben bunların hiçbirini göremiyorum Beşiktaş'ta.
Podcast'i izlemeye devam edeceğim ama.

İyi haftalar herkese.

Unknown dedi ki...

@cochise

hocam çok geçmiş olsun. recep kadar inatçı, rıza kadar kararlı, shorunmu kadar pozitif, kuntz kadar güçlü ol. üstesinden geleceksin.

yüzünden gülücükler eksik olmasın..

Adsız dedi ki...

Sadece şunu söyleyeyim, bazılarına katılıp bazılarına katılmasam da burada teknik-taktik yorumlara yanıt olarak yazılan agresif sözler seviyeyi antu ve ultraslana çekiyor. Hani o 'renkli' denilen seviyeye.

Basar dedi ki...

@EC yok hocam çıkmaz. Maalesef müthiş inatçı ve tutucu. Q'dan vazgeçmiyor, bu maç özelinde Medel'i defansa çekebilir ama Roco ile de çıkabilir.

Bilemiyorum Altan

BJK4EVER dedi ki...

@alper,

Besiktas'liligim babadan geldi ve cevremdeki en fanatik Besiktas'liyim, merak etme sen. Fatih Terim'i sevmem, GS'den nefret ederim. Ama sezar'in hakkini sezar'a veririm. Maglubiyeti riske etmis olabilir, ama onemli olan bu adamin aglamayip sartlarda en iyisini yapmaya calismasi. Senol Gunes Negredo-Love-Larin 3'lusunu begenmiyor, ama elin herifi elinde tek Eren'le birseyler yapmaya cabaliyor, Eren sakatken bile cozum uretip gol attiriyor takimina.
Onu gectim, benim kizdigim nokta mentalite. Adam Antalya gibi formda bir takima karsi deplasmanda takiminin bok gibi oynadigi macta son 10 dakika riske girip 2 stoperini forvete koyuyor galibiyet icin. Biz Konya deplasmanina 2 onlibero ile cikiyoruz korkudan. FB'yi cok rahat yenebilecekken maci beraberlige kitlemeye caliyoruz, ki o FB'ye Rize 3 tane salladi, Basaksehir yendi ama hakeme takildi.
Ben pasif, korkak hoca istemiyorum, bu kadar basit.
Sen de ayni korkakliga, pasiflige sahipsin. Rize'nin 3, Zagreb'in 4 salladigi FB deplasmaninda 1 puana seviniyorsun. Konya, Bursa deplasmanlarindan 2 puan iyidir kafasindasin. Iyi falan degildi; sen bu deplasmanlari 1 puanla gecistirirsen bir bakmissin sene sonu en iyi ihtimalle 3. olmussun. Bir bakmissin 15. hafta GS'nin 10 puan gerisine dusmussun, hadi gule gule sana. Gecen sene sampiyon GS bu 2 deplasmandan 6 puan almis, biz bir evvelki sene 4. Ondan evvelki sene 3 almisiz, ama son macta zaten sampiyonlugu ilan etmistik. Bu tur deplasmanlardan 3 puan alamayip 1 puan iyidir kafasindasan zaten sampiyonlugu hak etmiyorsun benim gozumde. Ondan sonra GS korunuyor bizi engelliyorlar su bu. Hayir kardesim, adamlar basari icin her yolu deniyor ve risk aliyor.

Ondan sonra niye GS winner camia, biz ezigiz. Sen ezikligi kendin yaratiyorsun. Adamlar sampiyonlugun ertesinde hala asiliyor, istekli, arzulu. Biz su an tamamen bitigiz, kimsede hirs yok, istek yok, mucadele yok. Ve enerjimizi somuren kisilerle yollarimizi ayirmiyoruz, halimizden pek memnunuz. Bu mac ozelinde oyunculara lafim yok, helal olsun cok savastilar. Ama haksizliga ugradigimiz bu mactan sonra hoca veya yonetimin catir catir konusup oyunculara sahip cikmasini beklerdim. Sen boyle bir mactan sonra oyuncularina sahip cikmiyorsun onlar da senin icin savasmaz, ruhsuz ruhsuz dolasir. Bu tur maclar camialarda birlik beraberlik yaratmak icin bulunmaz firsat. Ama biz hala 1 puan iyidir susalim isimize bakalim kafasindayiz.

Ha, Senol Gunes'in aldigi oyuncu 1 gol 1 asist yapti demissin de, biraz komik olmus. Hepimiz biliyoruz ki Lens oyuna girdiyse bunun nedeni Senol Gunes'in muthis taktiksel dehasi falan degil, Quaresma'nin agresif tavirlari ve gordugu sari kart. Yoksa Lens 80'den once girmezdi, ki o da girse, cunku prensleri Babel ve Quaresma cikar mi mechul. Normal sartlarda mac devam etse hoca yuksek ihtimalle Love'u cikarip Babel'i forveti alip anca Lens'i sokardi. Bunu da hepimiz biliyoruz.

beagle dedi ki...

Yıllardır Şenol Güneş'in bu noktaya gelmekte olduğunu söyleyen biri olarak:
- Ümit milli seviyelerindeki gençleri 3.yedek olarak bile degerlendirmemesi
- Tecrübeli diye yaşlı oyuncu sevdası ile takimi ligin en az koşan 3 4 takimindan biri yapıp, bu alandaki liderden 10 km geride olmamız
- Gol atsa bile kapalı oyunda iğrenç bir futbolcu olan Love'a guvenirken Güveni kullanmayip, kontraya Larini koymasi. Hepsini geçtim iyi santrafor görüntüsü veren Babeli, artık bayağı aksadigi kanatta kullanması
- Atiba Ozzy Ljajic 3lusunun tek çıkış olduğunu inatla gormemesi
- Quaresma ile olan aşk ilişkisi
- sanki sonsuza kadar görevde kalacakmış gibi önüne gelene Mobbingi (Bkz guti istifa vb)
- Fb maclarindaki psikozu

Gibi birçok sebepten vadesi dolmuştur. Bu sene rakiplerin FFPsinden sebep macera aramayacak vasat bir hoca (Ertugrul gibi)bizi şampiyon yapar. Ama Şenol Güneş yapamaz. Bugün degismeli, aslinda Konya'dan direk Trabzona donmeliydi.

Ne tartışılıyor bilmiyorum ama Terim GSyi yönettiği 9 sezonda 7 şampiyonluk almış. Şike tamam da, adam gidip Qimil gibi zararlilara aşık olmuyor. Bir oyuncu sacmaliyorsa sutluyor. Eldeki malzemeyi iyi kullanıyor.

Terim'in zayif yani transfer. Sisik egodan sebep scout falan dinlemiyordur. Latinlere iyi para gömüp kulüp batırıyor. Terimi Mayista kovup Eylül'de işe alip kullanacaksin. :)

met1903 dedi ki...

Hem Şenol gitse kılıştar mı gelecekçiler hem de death to Şenolcular, az biraz realist olsanız olmaz mı yahu? Her şeyi bu kadar uçlarda yaşamak kafayı yedirtir insana, sağlığınıza yazık. Avl'de gruptan çıkamama, üst üste alınacak farklı mağlubiyetler ya da kendiliğinden istifa etmediği sürece başkan dahil kimse gönderemez hocayı sene sonuna kadar, çünkü çoğunluk ondan yana (şu demokrasiyi bulanın ta ...) Biatcılara gelince, onları görmezden gelmek en iyisi, emin olun yeni gelen hocayı herkesten daha fazla benimseyip sahip çıkacaklardır, Şenol hocayı da daha önce hiç savunmamış gibi en çok onlar eleştireceklerdir, onları fazla yadırgamayın, çünkü tabiatları bu, sadece görmezden gelin. Bunu yapmanız bile kendilerini sinirden sevmelerine yeter.

met1903 dedi ki...

Şampiyon olabilmemizin önündeki tek engel ise Caner ile Q7'nin aynı anda uzun süreli sakatlık veya cezalar (Allahım,dinimiz,inşallah,âmin) ile mucizevi bir şekilde takımdan kesilmesi. Bu iğrenç ligde şampiyon olmak her şeye rağmen bu kadar basit, hiç öyle tiki-takaya, gegenpressinge gerek yok. Gs bunun dersini verdi, veriyor biz böyle mal gibi izlemeye devam edersek vermeye de devam edecek.

Pheaglix dedi ki...

@alper

büyük oyunu çözmüşsün. hepimiz aslında beşiktaş'lı maskesi takan gizli gs'li ve fb'lileriz. amacımız da bu blog aracılığıyla beşiktaş'ı içeriden çökertmek. "şu meraklı çocuklar olmasaydı amacımıza ulaşacaktık" :)

maça gelirsek,

-ne yalan söyleyeyim kırmızı penaltıdan sonra beraberlik bile alabileceğimize inanmıyordum, maçı da çok ciddi izlemedim. 10 kişi kaldıktan sonra oynadığımız oyunun niteliği konusunda pek bir fikrim yok bu yüzden. ama onun öncesinde tıpkı maçtan önce tahmin edilen gibi ilk yarıyı çöpe atıyorduk. sıradan futbol izleyicisinin gördüğü şeyi milyon dolar kazanan teknik heyetin görüp örnek almaması artık bizim rutinimiz haline gelse de hala aklım almıyor.

- medel-atiba ikilisi medel ilk geldiği halinde olsa kapanan takımlara karşı bile iş yapabilirdi, ama artık medel o geldiği zaman dikine oynamayı düşünen oyuncu değil. geçen sene başındaki haliyle ideal orta sahamızdı, şimdi ideal stoperimiz.

- q şaşırtmadı. iki maç düzgün oynadı diye umutlanır gibi olduk ama yine fabrika ayarlarına döndü. vida kırmızı görmüş olmasa q görecekti. taç çizgisiyle bütünleşmekten vazgeçtiği zamanlar elimizde o bölgede oynatabileceğimiz en iyi oyuncu, ama hem bunu sezon içinde 5-6 maçtan fazla yapmaması, hem de kafa yapısı nedeniyle yıllardır takımın tümörü durumunda.

- üçe beşe bakmadan vida'yı satmamanın cezasını çekiyoruz şu an. keşke ne teklif ettilerse verip geçseydik. şimdi kenara oturtsak kallavi kontratlı oyuncu değer kaybedecek, oyunda tutsak takımla uyumlu değil. gerçi takımın yaş ortalaması yüzünden de genç oyuncuyu bırak, 28-29 yaşındaki oyuncuları bile satacak durumda değiliz. abuk subuk menajer ilişkilerine ilaveten yönetimin hanesine ciddi bir eksi yazıyor bunlar.

- yetiş ya adriano. caner felaket formsuz, acilen dinlendirilmesi gerekiyor. bu genç oyuncu fetişi falan değil; gerekirse genç takımdan birini koy oraya, hata yapacaksa o yapsın. tecrübe eksikliğinden gelen hatayı formsuzluğa her türlü tercih ederim.

- bence roco değişikliği mantıken çok da yanlış değil, ama uygulanış kötü. maçın çoğunu on kişi geçirmişiz, rakip de belli ki yaldır yaldır gelecek kalan sürede. takımın geri çekilmesi faydalı olmasa da kaçınılmaz. bu durumda zaten geri çekilecekken hava toplarını toplayacak enerjik bir stoperi oyuna almak mantıklı. mantıksız olan tek vasfı kontra forvetliği olan adamı çıkartıp bunu yapmak. bir de son dakika takımın tüm düzenini altüst etme kısmı var ki ona alıştık artık. yine de başka değişiklikleri kadar (örn. malmö maçı ljajic-quaresma) hoca'ya suç bulmak anlamsız.

- gs, fb, ts, başak, konya, bursa, sivas ve sezonlara göre değişiklik gösterebilecek bazı anadolu deplasmanları, gs, fb, ts, başak iç saha maçları puan kaybedilebilecek maçlar. kimse normal şartlarda bu takımlara neden puan kaybettin diye kızmaz. ama sen bu maçların tamamına beraberlik için çıkarsan orada bir sorun var. ama tabi ki kimse bunu sorgulamayıp "ne var ya zor deplasman işte puan kaybı normal" demenin ötesine geçemiyor.

EC dedi ki...

burada #SENOLGUNES e giydirenler icin iyi turnosal kagidi bugun #FIKRETORMAN in yaptigi aciklamalardan sonra burada tiss cikarmamasi!

eger sert olmayan bir aciklama yapsaydi baskan burada acaip saldiri yapilmisti.. o sahislarin yorumlarinin degerliligi maalesef gozumde cok azaldi!...

yazik.. Besiktas in kotu olmasini ister havadaymissiniz daha cok! maas var mi maas?

can dedi ki...

Beşiktaş başkanının kulübün haklarını koruması bizi elbette sevindirir- ki son günlerde çok dolmuştuk. Yalnız, bir kaygılı not düşeyim tarihe. Zamanında başkanken, işler kötü gittiğinde Demirören de Beşiktaş'a karşı yapılan haksızlıklara karşı esip gürler, taraftar coşar, Çarşı dış düşmanlar karşısında kenetlenme çağrısı yapar, muhalif sesler susturulur, Demirören de aynı hataları yapa yapa başkanlığına devam ederdi. Umarım çok eleştirildiği bu günlerde bu stratejiyi keşfetmemiştir başkan.

@EC
Tabii ki maaş var, hem de dolgun. Gel seni de çalıştıralım.

beagle dedi ki...

@can
+1

TRde lafların politikada önemi yok. Anca takım motivasyonunu etkiler. Niye herkes bunu abartiyor anlamiyorum. Ulan takimi maça çıkarmadık bi gidim olaylar degismedi.
Baştan yapilanmada kartları dogru oynayacaksın. Basketbol federasyonunu Fener oyuncak etmişti. Gs final maçına çıkmadı. Aldilar kupalarını.
Yusuf amoğlu,derin Fatih feto vb ile futbol GSnin elinde. Bunlar değişmeden her gün bağır.
Twitter AnkaralıAtiba araştırmalarından çıkan konuları kulüp takip edip avukatlarla, BJKli yazarlarla, kaldiysa objektif gazetecilerle üzerine gidip Temiz Eller başlatsın. Aksiyon görelim.

turgay dedi ki...

Yusuf abimizi seviyoruz
Hakemlerimiz pırıl pırıl çocuklardır

Açıklamalarının mürekkebi kurumadı daha. Bunları aynı isim aynı hatalar yapılırken söylüyordu. Caner mevzusu yeni mi dank etti akıllara? Bu camia baskısı olmasaydı fener maçına çıkılacağını nasıl unutuyorsunuz? Hepimiz alkışladık o kararı ama 2 senedir yapılan hakem hatalarının fikstür kayırmalarının olduğu bir ortamda bu açıklama samimiyetsizliktir. Daha 2 hafta önce biz beraber yapıyoruz dediniz fikstürü. Yazık yani yargı dağıtıyormuş başkan. Yargı değil milletin gazını alıyor. Ne yaptılar u21 oyuncularını dövenler hakkında? Taraftar Beşiktaş’a sahip çıkın demese ses gür çıkmasa açıklama yapacaklar sanki. 2 senedir anamızı ağlattılar yeni mi akıllarına geliyor?

yilmaz dedi ki...

@Beagle "n"yi unutmuşsun :p

beagle dedi ki...

Telefonda yazarken oluyor öyle hatalar. Kötü yere denk gelmiş :P
VAR bozuktu da...

Hidayet dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Hidayet dedi ki...

fikret ormanın konuşması bence berbattı . bu takımın etkili bir sözcüye ihtiyacı var . nasıl diyim ,ali dürüst 'ün gs zamanları gibi . başkan iki yumruk atıyor , sonra da yumruk attığı adamın yanına gidip acıdı mı diye soruyor. federasyon toplanmıyormuş , s.. federasyonunu , konuyu neden dağıtıyorsun . orada beşiktaş'ın gaspedilen haklarını ve özellikle bu yıl var sisteminin de yardımıyla ezilişini konuşacaksın , örnekleriyle . bu tonda olacaksa , hiç medya önüne çıkmadan kendileri halletmeye çalışsın yoksa ciddiye de alınmazlar . bir de sayın başkan konuşurken sürekli özne -yüklem uyumsuzluğu yapıyor .cümlenin başı başka birşey sonu başka birşey diyor ve bu ilk geldiği günden bu yana zerre miktarı değişmedi.

türkiye gibi ülkelerde "var" kötüye kullanılacak bir silahtır . artık sahada biraz da olsa bağımsız olmak isteyen hakemleri bile baskı altına alacaklar . konyasporlu oyuncunun eline değen pozisyonda çağırmadığın hakemi , medel'in pozisyonunda çağırıyorsun . artık tepe yönetimin (mhk) iradesinin sapması çok daha zor ve bunu adaleti daha da hassaslaştıran var'la sağlayacaklar . bu da türkiye'ye özgü . o yüzden geçen yıl şampiyonluk beşiktaş için tarihi öneme sahipti . bunu ne teknik direktörü ,ne başkanı ne bir ksım taraftarı tam anlayabildi . gs'yi uzun süre çıkamayacağı bataklığa itelemek demekti . hatalarımız yüzünden şimdi semiriyorlar ve buna biz sebep olduk.

Pheaglix dedi ki...

@cochise

geçmiş olsun, umarım en kısa sürede atlatırsın. ben de bir süre önce ufak bir ameliyat geçirip yaklaşık 1 ay yatmak zorunda kalmıştım. o dönemde beşiktaş bana pek iyi davranmamıştı, umarım sana da aynısı olmaz :) en kısa sürede sağlığına kavuşmanı dilerim.

--

"tehditlerin" işe yarayabilmesi için her şeyden önce "kredibilite" lazım. çıkıp hakem hatalarından yakınmak kolay, ama olay bunu efektif olarak yapabilmekte. sen çıkıp defalarca kez aksi yönde açıklama yaptıktan sonra, yarısında kendini güzellediğin bir konuşma ile hakemleri eleştirirsen, bir de üstüne karşı tarafın kendine çeki düzen vermesini sağlayacak yeterli tehditlerin yoksa yaptığın şey taraftar gazı almaktan öteye geçmez.

zamanında aziz yıldırım karar doğru bile olsa aleyhlerine hakem kararı verildiğinde esip gürlediğinde ertesi maç etkileri görülüyordu. çünkü adamlar biliyorlar ki eğer sonraki maçta fb lehine o kararlar verilmezse ana akım medyadaki tüm fb'li yazarlar üstlerine çullanacak, basın toplantılar düzenlenip kendileri hedef gösterilecek. buna biraz kritik yerlere adam yerleştirme eklenince hakemleri başarıyla kendi taraflarına çekmeyi başarıyorlardı. o bilmem kaç maçlık kadıköy derbi serisinde tek etken olmasalar da hakem faktörü göz ardı edilemez mesela. bir çok spor programında "o faulü/penaltıyı kadıköy'de kolay kolay çalamazsın" lafını duyduk hepimiz. aynısını vodafone arena için söyleyebiliyorlar mıydı?

gs de yıllarca daha sessiz sedasız adımlarla halletti bu işi. aynı podcastte söylediğiniz gibi fb hakemlere müdehalesini aleni olarak yapıp tüm tepkileri toplarken aradan sıyrıldılar, gerekli yerlere gerekli "adamların" yerleştirilmesi ile tıkır tıkır işlettiler düzenlerini. zirve mücadelesi verdiğin neredeyse tüm sezonları şampiyon tamamlamak öyle winnerlık ile açıklanabilecek şey değil. eğer sen winner camiaysan daha malum kitle türk futboluna dokunmamışken o winnerlık neredeydi diye sorarlar adama.

bir de bize bakalım. demirören döneminde ara ara savrulan içi boş, arkası doldurulamayan tehditlerden başka bir şey yoktu elimizde. salak saçma bir "paf takımı ile çıkarız" dönemi yaşadık, arada arkası doldurulamayan basın açıklamaları, "biz de hakem odası basmasını biliriz" deyip sonra köşene çekilmeler... artık hem hakemler hem de federasyon çalışanları çok iyi biliyorlar ki beşiktaş tarafından gelen tehditler yeterli kredibiliteye sahip değil. boşu boşuna "bakın büyük takımlara da korkmadan bunları çalıyoruz" tarzı maçların tamamı bizim maçlara denk gelmiyor. hakemler biliyorlar ki bize karşı hata yapsalar bile karşı taraftan çok da bir tepki gelmeyecek, öyleyse emin değilsen bile çak kırmızıyı çak penaltıyı beşiktaş'a. kim ne yapacak ki?

Pheaglix dedi ki...

-devam-

bu açıdan bakınca fikret orman'ın geçen sene fb maçına çıkmama kararı da, geçen gün yaptığı basın açıklaması da hiç bir anlam ifade etmiyor. öncelikle; o fb maçına çıkılmadıysa sadece taraftarın gazını almak için çıkılmadı. trabzon'un taraftar gazını almak için yalandan şampiyonluk davasını sürdürmesi ile hiç bir farkı yok. sen "yukarıdan" gelen emre biyat ettikçe, takımının hakkını savunmadıkça maça çıksan ne olur çıkmasan ne olur. başlarda fikret orman'ın akp ile olan açık ilişkilerini kurumların pek de özerk olmadıkları bir ortamda beşiktaş'ın çıkarlarını gözetmesine yoruyorduk ancak artık ortaya çıkıyor ki bu kişisel çıkar ilişkisinden başka bir şey değilmiş. gerektiği yerde lehine karar çıkarttıramadıktan sonra menfaat ilişkisi neye yarar ki? basın toplantısı da aynı şekilde. sen bir çok kişinin izlediği maçtan sonra çıkıp doğru dürüst iki kelime edemiyorsun, onun yerine doğru dürüst takip edilmeyecek bir zamanda basın toplantısı düzenliyorsun, aleni bir şekilde üzerine fanatik yollardan sistematik savaş açılmışken hala daha şike döneminden kalma "kişiler ve kurumları ayırıyoruz" trendinden devam ediyorsun, açık açık hedef gösterilecek kişiler ve kurumlar varken yarım ağızla "bize çok haksızlık yapılıyor" diyorsun. hepsinin üstüne bu toplantının odak noktası tek bir kişiyi istifa ettirmek olacakken toplantının yarısında kendini güzelliyorsun. ee seni kim neden ciddiye alsın ki?

kişilerin ve kurumların hedef gösterilmesi normal şartlarda doğru bir şey değil. gerçekten "demokratik", "liyakat" sistemi ile yürüyen bir ortamda böyle olaylar olmaz, olduğunda da uç noktalara kaçmadan tepkini gösterirsin ve gereği yapılır. ama maalesef bizde böyle değil. bu ezelden beri "çirkeflik yapmamak" olup da yirmi yıldır "tokat yiyince yanağını ters tarafa çevirmek" olarak değiştirtilen "beşiktaşlılık duruşu" yüzünden yirmi senedir eziliyoruz. kimse sana sekiz metre ofsayttan gol attığında çıkıp "bence hakem çok iyi maç yönetti" de demiyor. sadece sen o sekiz metre ofsayttan golü yediğinde ülke şartlarının gerektirdiği kadar ortalığı ayağa kaldır diyoruz. ama yapıp yapabildiğin en sert açıklama yarım ağızla bizim aleyhimize biraz hata yapıyorlar sanki demek oluyor.

trabzon bile gerektiği yerde hakemlik kariyeri bitirtti ya. ensesine vurup şampiyonluğunu elinden aldıkları trabzon bile yapabildi bunu. biz ali palabıyık için malum fb maçından sonra milyonda birini yapamadık, üstüne dalga geçer gibi sonraki fb maçında yine aynı adam görev yaptı. bu ortamda başkanın hangi açıklamasını destekleyelim ki?

alper dedi ki...

Ne yalan söyleyeyim maçı çok ciddi izlemedim ama maçtan önce tahmin edildiği gibi o kafkas boksör fena dövdü irlandalıyı.Ki zaten sağ kroşeleri etkiliydi ama hep ilk rauntları çöpe atar sonradan açılır.Arkadaşlar öyle diyor..

Yahu BJK maçına uzun uzun yorum yapan,beni kendi kıt aklınca büyük oyunu çözmekle itham edip dalga geçmeye çalışan adamın yoruma giriş cümlesi buna benziyor.Maçı izlememiş gelmiş yorum döşemiş.:)) Ondan sonra biz büyük resim çözmeyelim de ne yapalım anasını satayım.Merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söylermiş derler yukarıda ki arkadaş o duruma düşmüş.De get maç izle önce..

Pheaglix dedi ki...

@alper

yargı ve ithamlara devam, iyi eğlenceler:)

can dedi ki...

@ Alper
Reis iktidari tamamen ele gecirdiginden gonlunce ulkenin ... beri sikintidan patliyorsun di mi, itiraf et! O degil de Mcgregor'a 1 ay rapor vermisler UFC'den.

hastati dedi ki...

Beyler akilli olun!

carlito dedi ki...

şu an tek gündemimiz #sürendoldunamoğlu !

herkes twitter'a desteğe gelsin, AnkaralıAtiba'nın yaktığı kıvılcım büyük bir yangına dönüşecek ve başta Namoğlu ne kadar futbolun katili varsa o ateşin içine atacağız hepsini, başarana kadar pes etmek yok...

ozan dedi ki...

@carlito

Yok abi burasi senol gunese giydirmek icin terim guzellemeleri yapmakla mesgul

YSY dedi ki...

Taraftarımız çok şükür basiretliymiş. Ardayı istememekte halkıymışız.

beagle dedi ki...

Ne olursa olsun Burak'ı istemezken de. Arda'nın yancısı.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

@beagle

+1

BurkayJK dedi ki...

Burak söylentilerinde de Arda söylentilerinde de tavrım hep aynıydı. Gelip bizi şampiyon yapacak olsalar dahi bu formayı giymeyi haketmiyorlar. Her şey başarı değil. Sadece kazanmayı cazip gösteren sistemin ta içine!

Şimdi görüyoruz Arda ve tayfasının rezilliklerini...

@james sneijder

Yazdığın yorumu silmeden önce okumuştum ve yerinde bir yazıydı. Neden sildin anlamadım. :)

Basar dedi ki...

Ne üvey evlatlar harcanmadı ki şu hocanın 'Oğlu' uğruna! Ne bela bir adammış şu şaklaban sirk cambazı!

Olcay, Aras, Orkun, Lens, Töre, to be continued... Hepsi kötü, hepsi berbat, hepsi "ayağında topu çok tutuyor"


Basar dedi ki...

Ooo Karius da yedeğe çekilmiş. Kaleye de esas oğlan geçiyor. Burak, Volkan ve Ozan'ı da alırsak harika bir kadro oluruz.

Öncelik Namoğlu deniyor ama konu o tarafa çekilerek yönetsel sıkıntılarımız hasıraltı ediliyor. Camiamızda maalesef;
1) Yönetim eski yönetim değil
2) Hoca eski hoca değil

Eğer olsalardı şu anda ne merkez hakem komitesi kalırdı ne de rezil var sistemi kalırdı.

Basar dedi ki...

Taraftar Namoğlu'nun twitterdan bombalayadursun...

Fikret Orman: "Ben Yusuf Namoğlu'nu istifaya davet etmedim. Yusuf Namoğlu'nun iyi niyetinden hiçbir zaman şüphe etmedim." diyor.

Kısaca içine Demirören kaçmış! Mantık, söylem ve yönetim kurulunda yer kaplayanlar aynen bildiğin Demirören.

Bu saatten sonra Beşiktaş takımı başarılı olamaz. Kulüp de takım da çok kötü yönetiliyor.

yilmaz dedi ki...

Yönetimin ve başkanın şu an Beşiktaş taraftarı ile aynı paralelde olmadığı zaten gün gibi ortada. Hatta bence şu anda başkan çok net bir şekilde TFF başkanlığına oynuyor. Defalarca "Beşiktaş başkanlığı benim için en üst makamdır" demesine rağmen kulüpler birliği başkanı olmasından beri söylemleri eylemleri hep bu yönde.

Namoğlu ile ilgili söylediklerinde bence absürt bir durum yok. Başkanın taraftar gibi tepki vermesi hiçbir zaman fayda getirmedi. Beşiktaş, federasyon, mhk değiştirebilecek bir kulüp değil, defalarca gördük. Büyük büyük laflar edip, sonunda paşa paşa ne dedilerse eyvallah dedik defalarca.

Başar'ın dediğine katılıyorum. Beşiktaş'ta yönetimde ve hocada çok büyük yıpranma var. Beşiktaş başkanıyken TFF başkanlığı hesapları yapan kim varsa demirörendir benim gözümde. Stad için, iki şampiyonluk için teşekkür ederiz, ama büyüdükçe demirören'e benzedin sen de. O yüzden taraftarın tepkisine hazırlıklı olacaksın.

Hoca içinse tekrar bir şey söylemek istemiyorum. Zaten fikirlerim sabit. Fakat haber -bence- baştan aşağı uydurma. Hatta "devre arası Ronaldo Beşiktaş'a geliyor" deseler daha inandırıcı bir haber olur. Haberde bir de "Malmö maçında yediği hatalı goller" diyor. Adam ikinci golü penaltıdan yedi. En hafif tabirle "yer doldurma" için yapılmış bir haber olduğunu düşünsem de, bence net bir şekilde provakatif bir haber. Zaten insanlarda Şenol Güneş'e bir tepki varken, "iyice kızdıralım şunları" haberi. Yalanlanacak bir haber de değil, ne diyecek kulüp, "hocamızın Karius'u kesip Tolga'yı oynatacağı haberleri asılsızdır" mı diyecek?

Yorum Gönder

Ara